Beste Familie Films op Netflix - Pagina 6

star 6.4

Mr. Bean's Holiday

2007

Mr. Bean's Holiday

2007

star 6.4
Mr. Bean wint een vakantie naar Frankrijk. Hij pakt zijn koffer en camcorder en verlaat het natte, troosteloze Londen. De reis naar de Franse kust verloopt echter niet zo vlot als gewenst. Overal waar hij komt, krijgt de eeuwig stuntelende Bean te maken met ongelukjes en toevalligheden. Aan het einde van zijn tocht door het Franse platteland wacht het mondaine Cannes.

刻在你心底的名字

2020

star 7.9
In 1987 loopt de staat van beleg in Taiwan af. Jia-han en Birdy zijn op dat moment twee schooljongens. Wanneer ze elkaar ontmoeten worden ze verliefd op elkaar en een tijdje later staan ze op het punt een illegale liefdesrelatie aan te gaan. Ze krijgen dan te maken met familiedruk, homofobie en maatschappelijke vooroordelen.

The Magicians Elephant

2023

star 7
Peter is op zoek naar zijn lang verloren gewaande zus als hij op het marktplein een pad kruist met een waarzegster. Zijn enige vraag is: leeft zijn zus nog? Het antwoord, dat hij een mysterieuze olifant moet vinden en de tovenaar die hem zal toveren, zet Peter op een reis om drie schijnbaar onmogelijke taken uit te voeren die het aanzien van zijn stad voor altijd zullen veranderen.
star 5.9

Daddy Day Care

2003

Daddy Day Care

2003

star 5.9
Wanneer Charlie en zijn beste vriend Phil hun baan verliezen bij een grootschalige bedrijfsreorganisatie, zit er voor beide mannen niets anders op dan hun zoontjes weg te halen uit de prestigieuze Chapman Academy. Zonder concrete vooruitzichten op de arbeidsmarkt besluiten de twee vaders de opvoeding van hun peuters voor hun eigen rekening te nemen.
star 6.5

Bigfoot Junior

2017

Bigfoot Junior

2017

star 6.5
Adam, een adolescent en eenzame dromer, die over bovennatuurlijke bevoegdheden beschikt, besluit om te vertrekken en naar zijn vader te zoeken, die sinds jaren in geheimzinnige omstandigheden is verdwenen.

Asterix - Het geheim van de toverdrank

2018

star 6.9
De druïde Panoramix is al een dagje ouder en dat uit zich wanneer hij valt tijdens het zoeken naar een maretak in het bos. Om de toekomst van het dorp van de Galliërs te verzekeren, denkt hij eraan om een jonge getalenteerde druïde te gaan zoeken.
star 6.7

Yes Day

2021

Yes Day

2021

star 6.7
Allison en Carlos hebben altijd het gevoel dat ze nee moeten zeggen tegen hun kinderen en collega's. Ze besluiten om hun drie kinderen een ja-dag te geven, waarop de kinderen 24 uur lang de regels bepalen. Ze wisten echter niet dat ze op een wervelend avontuur zouden gaan rond Los Angeles, dat de familie dichter bij elkaar zou brengen dan ooit tevoren.
star 7.9

When Marnie was There

2014

When Marnie was There

2014

star 7.9
Anna is een verlegen meisje dat vanwege haar gezondheid naar haar oom en tante in een dorp aan de kust wordt gestuurd. Ze stelt zich niet open op tegenover anderen en blijft introvert. Anna ontmoet vervolgens een vreemd meisje genaamd Marnie. Ze worden vrienden, maar geen van de dorpsbewoners weet iets van Marnies bestaan af.
star 6.6

De Zwanenprinses

1994

De Zwanenprinses

1994

star 6.6
Prinses Odette en prins Derek willen dolgraag met elkaar trouwen, maar Ruigbaard, een gemene tovenaar, steekt daar een stokje voor. Hij ontvoert de mooie Odette en tovert haar om in een zwaan. Samen met haar nieuwe vriendjes Puffun de papagaai, Speed de schildpad en Jean-Bob de kikker doet Odette al het mogelijke om de betovering te verbreken...
star 7.3

Asterix en de Helden

1976

Asterix en de Helden

1976

star 7.3
Julius Caesar gaat bij wijze van alternatief plan over tot een weddenschap met de Galliërs, waarbij Asterix en Obelix twaalf opdrachten moeten uitvoeren. Als ze daarin slagen, zal Caesar het Romeinse Rijk opgeven, maar als ze falen, moeten de Galliërs zich overgeven.
star 6.4

The Boss Baby

2017

The Boss Baby

2017

star 6.4
Een verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie, verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller: een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim.
star 6.6

The Holiday Calendar

2018

The Holiday Calendar

2018

star 6.6
Abby Sutton is een getalenteerde fotografe die niet genoeg voldoening haalt uit haar baan. Ze erft een antieke advent kalender en de inhoud ervan blijkt over een toekomstvoorspelling te beschikken.
star 6.1

Boeken van de Nacht

2021

Boeken van de Nacht

2021

star 6.1
Alex, een jongen die geobsedeerd is door enge verhalen, zit gevangen in het moderne, magische appartement van een heks in New York. Om in leven te blijven moet hij haar elke avond een ijzingwekkend verhaal vertellen. Hij wil ontsnappen en krijgt hierbij hulp van het meisje Yasmin, die ook gevangen is genomen bij de heks.

The Christmas Chronicles 2

2020

star 6.5
Twee jaar geleden hebben Kate (Darby Camp) en Teddy Pierce (Judah Lewis) samen met de Kerstman kerst gered. Er is sindsdien veel veranderd. Kate is ondertussen een cynische puber geworden en zet zich enorm af tegen de nieuwe samenstelling van het gezin. Ze spendeert, met veel tegenzin, samen met haar moeder, de nieuwe vriend van haar moeder en zijn zoon Jack (Jahzir Bruno) kerst in Cancun waarop ze besluit om weg te lopen. Wanneer er plotseling een schurk (Belsnickel) opduikt die ermee dreigt om de Noordpool te verwoesten, moeten Kate en Jack opnieuw samen met de Kerstman het kerstfeest proberen te redden.
star 6.2

Falling for Christmas

2022

Falling for Christmas

2022

star 6.2
Een verwende erfgename verliest haar geheugen tijdens een skiongeluk en belandt tijdens de kerstdagen in de gezellige omgeving van een arme weduwnaar en zijn dochter.

Trolls Vakantiespecial

2017

star 6.7
Wanneer de Koningin van de Trollen, Poppy, ontdekt dat de Bergens geen vakanties hebben, vraagt ze haar vrienden, Tak en het Snack Pack, om haar te helpen vakantie te brengen naar de Bergens.
star 6.3

Huisdiergeheimen

2016

Huisdiergeheimen

2016

star 6.3
Max woont in een appartementencomplex in Manhattan. Zijn leven als favoriete huisdier komt echter op zijn kop te staan als zijn eigenaar een bastaard genaamd Duke mee naar huis neemt. Als blijkt dat het schattige witte konijntje Snowball een leger van verlaten huisdieren bijeen brengt om wraak te nemen op alle gelukkige huisdieren, moeten ze hun ruzies even opzij zetten.

The Christmas Chronicles

2018

star 7.2
Het verhaal van een broer en zus, Teddy en Kate Pierce, die het plan hebben gevat om op kerstavond de Kerstman op te wachten en te filmen. Hun plan draait echter uit op een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen. Nadat ze de Kerstman hebben gespot, sluipen ze namelijk in zijn slee en beleven een bijzonder avontuur.
star 6.5

The Water Horse

2007

The Water Horse

2007

star 6.5
Het eenzame jongetje Angus vindt op de oevers van het meer van Loch Ness een mysterieus ei, waarin een vreemd schepsel uit de Schotse mythologie blijkt te zitten. Dit ongewone waterdier wordt al snel veel te groot voor de schuur waarin de jongen zijn vondst aanvankelijk verborgen houdt.

keyboard_arrow_up