Beste Familie Films op Netflix - Pagina 4

star 6.3

Boeken van de Nacht

2021

Boeken van de Nacht

2021

star 6.3
Alex, een jongen die geobsedeerd is door enge verhalen, zit gevangen in het moderne, magische appartement van een heks in New York. Om in leven te blijven moet hij haar elke avond een ijzingwekkend verhaal vertellen. Hij wil ontsnappen en krijgt hierbij hulp van het meisje Yasmin, die ook gevangen is genomen bij de heks.
star 6.2

We Can Be Heroes

2020

We Can Be Heroes

2020

star 6.2
Als buitenaardse indringers de superhelden van de aarde vangen, moeten hun kinderen leren samenwerken om hun ouders en de planeet te redden.
star 7.4

Vivo

2021

Vivo

2021

star 7.4
Een muziekminnende kinkajoe gaat op een sensationele reis om zijn levenslot te vervullen en een liefdeslied af te leveren voor een oude vriend.
star 6.9

Megamind

2010

Megamind

2010

star 6.9
Wanneer de beruchte schurk Megamind per ongeluk zijn aartsrivaal Metro Man vermoordt, verliest hij de zin van het leven. Zijn hele leven zat hij achter z'n vijand aan en de vijand achter hem. Nu dit domme ongelukje zijn leven veranderd heeft, creëert hij een nieuwe superheld genaamd Titan. Probleem is dat deze ook de nummer één schurk van de stad wil zijn. Hoe moet het nu?
star 7.2

Ballerina

2016

Ballerina

2016

star 7.2
Félicie droomt al haar hele leven van maar één ding: balletdanseres worden in de Opera van Parijs. Samen met haar beste vriend Victor gaat ze op avontuur. Ze verruilen het weeshuis om hun dromen achterna te gaan... tot in Parijs!
star 7.1

Matilda

1996

Matilda

1996

star 7.1
Matilda is een meisje dat al op zeer jonge leeftijd ontzettend intelligent is. Maar haar gemene ouders en haar broertje geven geen barst om haar en vinden het maar niets dat ze altijd met haar neus in de boeken zit. Uiteindelijk sturen zij haar toch naar een school die geleid wordt door een afschuwelijk kreng.
star 6

Haaiensnaaier

2004

Haaiensnaaier

2004

star 6
De zeewereld wordt opgeschrikt wanneer de zoon van baas van de onder(zee)wereld gedood wordt. De jonge vis Oscar wordt gevonden op de plek van de moord. De slimme Oscar maakt gebruik van de situatie door zich voor te doen als de held die het criminele kopstuk daadwerkelijk heeft omgebracht, maar hij komt er al snel achter dat dit de nodige consequenties met zich mee brengt.
star 6

Bee Movie

2007

Bee Movie

2007

star 6
Barry B. Benson is een jonge, pas afgestudeerde bij, die zoals alle bijen slechts één carrièrekeus heeft: 'honing'. Ontgoocheld als hij is trekt hij de wijde wereld in om daar gered te worden door de bloemiste Vanessa. Daar ontdekt Barry dat de mensen de consumenten van al de honing zijn en gaat daarom aan het werk om de mensheid van het stelen van de honing aan te klagen...
star 7.5

The Loud House

2021

The Loud House

2021

star 7.5
De familie Loud gaat op vakantie naar Schotland waar ze ontdekken dat ze afstammelingen zijn van de Schotse koninklijke familie. De familie laat zich al snel meeslepen in hun wens naar een koninklijk leven, wanneer ze ontdekken dat hun voorouderlijk huis een kasteel is.

SpongeBob: Spons op het Droge

2015

star 6.1
In deze film gaan Spongebob en zijn vrienden op een zoektocht naar een gestolen recept. Die brengt hen al snel naar onze dimensie, waar ze het aan de stok krijgen met een piraat. Hij heeft het recept gestolen.

Het Regent Gehaktballen

2009

star 6.6
Aspirant uitvinder Flink Lockwood is het sociaal wat onhandige genie achter een aantal van de meest bizarre apparaten ooit. Wanneer zijn nieuwste uitvinding per ongeluk het stadsplein verwoest en in de wolken wordt geslingerd, is hij ervan overtuigd dat zijn uitvinderscarrière voorbij is. Dan gebeurd er iets ongelooflijks: het begint heerlijke cheeseburgers te regenen.

Zathura: A Space Adventure

2005

star 6.4
Het verhaal gaat over twee broers die het spel Zathura in de kelder van hun vaders huis vinden. Door het spel wordt het huis in de ruimte getransporteerd en de broers gaan op weg naar Zathura om het spel te beëindigen, maar er loert gevaar om elke hoek.

Hachi: A Dog's Tale

2009

star 8
Professor Parker neemt iedere dag de trein naar de universiteit. Op een dag ziet hij een schattige puppy zonder baasje in het station. Hij neemt het hondje mee naar huis en er ontstaat een zeer innige vriendschap tussen de twee.
star 7.3

Over the Moon

2020

Over the Moon

2020

star 7.3
Met vastberadenheid en een grote passie voor de wetenschap bouwt het pientere meisje Fei Fei een raket om naar de maan te reizen. Dit doet ze om zo het bestaan van een legendarische maangodin te bewijzen. Eenmaal op de maan start een groots avontuur en ontdekt ze een wonderlijk land met fascinerende wezens.

Kiki's vliegende koeriersdienst

1989

star 7.8
Kiki is een heks die net 13 jaar oud is geworden. Zoals altijd bij heksen gaat ze op haar 13e weg van huis om zelfstandig te worden. Als ze eenmaal een stad heeft gevonden waar ze wil gaan wonen merkt ze dat het lastig is om zich daar te vestigen en haar beroep uit te oefenen.
star 8.1

Mijn Buurman Totoro

1988

Mijn Buurman Totoro

1988

star 8.1
Twee meisjes verhuizen met hun vader naar het platteland om in de buurt te zijn van het verpleegtehuis waar hun moeder ligt. Satsuki en Mei ontdekken dat het nabijgelegen bos bevolkt is door wonderlijke wezens.

The Adventures of Sharkboy & Lavagirl

2005

star 5.1
De tienjarige Max heeft de balen van school en daarom verzint hij een spectaculaire fantasiewereld: Planet Drool... maar wat gebeurt er als fantasie werkelijkheid wordt?

Trollhunters: Rise of the Titans

2021

star 7.8
Espen, een arme boerenzoon, begint aan een gevaarlijke zoektocht met zijn broers om de prinses te redden van een gemene trol die bekend staat als de bergkoning. Met de redding van de prinses kunnen ze een beloning opstrijken die is uitgeloofd. Hiermee kunnen ze de boerderij van hun familie redden.

L.O.L. Surprise: The Movie

2021

star 6.9
In dit unieke en magische avontuur maken de prachtige poppenzusjes Queen Bee en Royal Bee met hulp van hun modieuze vriendinnen hun allereerste film.

keyboard_arrow_up