Beste Familie Films op Netflix - Pagina 7

Pan Samochodzik i Templariusze

2023

star 5.9
Een bekende kunsthistoricus, schatzoeker en eigenaar van een bijzondere auto stuit op een schat van de Tempeliers, die de sleutel is tot een grote macht die de balans tussen goed en kwaad in de wereld kan verstoren. Gesteund door vriendelijke verkenners begint Mr. Car aan een grote race tegen de klok en een vijandige organisatie, waarvan de inzet de erfenis van ridderorden is.

The Christmas Chronicles

2018

star 7.2
Het verhaal van een broer en zus, Teddy en Kate Pierce, die het plan hebben gevat om op kerstavond de Kerstman op te wachten en te filmen. Hun plan draait echter uit op een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen. Nadat ze de Kerstman hebben gespot, sluipen ze namelijk in zijn slee en beleven een bijzonder avontuur.
star 6.4

The Sleepover

2020

The Sleepover

2020

star 6.4
Twee kinderen ontdekken dat hun moeder een voormalige dief in getuigenbescherming is. De moeder wordt ontvoerd en gedwongen om nog een laatste klus te klaren. De twee kinderen gaan nu 's nachts samen op avontuur om hun moeder te redden.

刻在你心底的名字

2020

star 7.9
In 1987 loopt de staat van beleg in Taiwan af. Jia-han en Birdy zijn op dat moment twee schooljongens. Wanneer ze elkaar ontmoeten worden ze verliefd op elkaar en een tijdje later staan ze op het punt een illegale liefdesrelatie aan te gaan. Ze krijgen dan te maken met familiedruk, homofobie en maatschappelijke vooroordelen.
star 7.9

When Marnie was There

2014

When Marnie was There

2014

star 7.9
Anna is een verlegen meisje dat vanwege haar gezondheid naar haar oom en tante in een dorp aan de kust wordt gestuurd. Ze stelt zich niet open op tegenover anderen en blijft introvert. Anna ontmoet vervolgens een vreemd meisje genaamd Marnie. Ze worden vrienden, maar geen van de dorpsbewoners weet iets van Marnies bestaan af.
star 6.2

Falling for Christmas

2022

Falling for Christmas

2022

star 6.2
Een verwende erfgename verliest haar geheugen tijdens een skiongeluk en belandt tijdens de kerstdagen in de gezellige omgeving van een arme weduwnaar en zijn dochter.

The Princess Switch: Switched Again

2020

star 6.8
Wanneer hertogin Margaret onverwachts de troon erft en het moeilijk krijgt met Kevin, is het aan Stacy om de dag te redden voordat een nieuwe lookalike - feestbeest Fiona - hun plannen verijdelt.
star 7.3

Mijn Vaders Draak

2022

Mijn Vaders Draak

2022

star 7.3
Een jongen verlaat Levenloos Stad en reist naar het mysterieuze Wild Eiland, waar hij woeste beesten aantreft en een vriendschap voor het leven sluit.
star 5.9

Sahara

2017

Sahara

2017

star 5.9
Ajar, de slang en zijn vriend Pitt, een schorpioen, zijn het beu om tot het kamp van de verliezers van hun gemeenschap te behoren. Ze besluiten om hun geluk te beproeven in de nabijgelegen oase bewoond door de hogere middenklasse van de Sahara.
star 7.1

The Willoughbys

2020

The Willoughbys

2020

star 7.1
Het verhaal draait om de vier kinderen van de ouderwetse familie Willoughby: de bazige, oudste jongen Timothy, de identieke tweeling Barnaby A en Barnaby B, en het bedeesde, kleine zusje Jane. De vervelende, egoïstische ouders zijn helaas niet dol op hun nageslacht - al is dat gevoel wederzijds. Vader en moeder smeden een gemeen plan en besluiten om hun vier kinderen in de steek te laten. Op zoek naar hun verdiende happy ending - een 'moderne familie' - moeten de vier kinderen al hun vindingrijkheid gebruiken en hun ouderwetse waarden aanpassen aan de huidige samenleving

The Curse of Bridge Hollow

2022

star 6.5
Een tienermeisje laat per ongeluk een oude en ondeugende geest vrij op Halloween. Hierdoor komen er allerlei versieringen tot leven en richten grote schade aan. Om de stad te redden, moet ze nu samenwerken met de laatste persoon die ze om hulp zou willen vragen: haar sceptische vader.
star 6.3

Dog Gone

2023

Dog Gone

2023

star 6.3
Wanneer zijn geliefde hond vermist raakt, gaat een jonge man met zijn ouders op een enorme zoektocht om hem te vinden en hem zijn levensreddende medicatie te geven.

Een jongen met de naam Kerstmis

2021

star 7.4
Een jongen genaamd Nikolas begint aan een buitengewoon avontuur in het besneeuwde noorden. Zijn vader is daar op zoek naar het legendarische dorp van de elven, Elfhelm. Met een eigenzinnig rendier genaamd Blitzen en een trouwe muis als huisdier, ondervindt Nikolas al snel zijn lot en bewijst hij dat niets onmogelijk is.
star 6.9

Benji

2018

Benji

2018

star 6.9
Carter en Frankie zijn twee schoolkinderen uit New Orleans die op een dag bevriend raken met het straathondje Benji. Wanneer ze echter worden gekidnapt door een stel overvallers, zal Benji er alles aan moeten doen om ze te bevrijden.

Middle School: The Worst Years of My Life

2016

star 6.9
Rafe Katchadorian is een ietwat teruggetrokken tiener die er lustig op los fantaseert. Hij baalt enorm van school en de daarbij behorende regels. Samen met zijn beste vriend Leo bedenkt Rafe een plan om elke regel die in het schoolhandboek staat te overtreden. Maar dat levert uiteraard nogal wat problemen op.

Barbie - Grote Stad, Grote Dromen

2021

star 6.9
Ontdek dubbel zoveel zang en dubbel zoveel plezier in de gloednieuwe musicalfilm Barbie Big City, Big Dreams™. Barbie verruilt de zonnige kusten van Malibu voor de felle lichten van Broadway om deel te nemen aan een exclusief zomerprogramma voor uitvoerende kunsten en ontmoet daar...Barbie! De twee zijn al snel vriendinnen en ontdekken dat ze meer delen dan een naam terwijl ze New York City verkennen en alle geweldige dingen die ze gemeen hebben. Terwijl ze strijden om de felbegeerde Spotlight Solo van Times Square, ontdekken de vriendinnen dat competitie niet alleen om winnen draait, maar ook om het beste uit jezelf willen halen, twijfels overwinnen en de spotlights delen. Dit spannende nieuwe meezingavontuur bevat nieuwe personages, een nieuwe setting in NYC, en zes gloednieuwe liedjes!
star 7.1

Robin Robin

2021

Robin Robin

2021

star 7.1
Een door muizen grootgebrachte vogel begint zich af te vragen waar ze thuishoort en begint aan een gedurfde reis van zelfontdekking.
star 6.6

The Holiday Calendar

2018

The Holiday Calendar

2018

star 6.6
Abby Sutton is een getalenteerde fotografe die niet genoeg voldoening haalt uit haar baan. Ze erft een antieke advent kalender en de inhoud ervan blijkt over een toekomstvoorspelling te beschikken.
star 6.3

Huisdiergeheimen

2016

Huisdiergeheimen

2016

star 6.3
Max woont in een appartementencomplex in Manhattan. Zijn leven als favoriete huisdier komt echter op zijn kop te staan als zijn eigenaar een bastaard genaamd Duke mee naar huis neemt. Als blijkt dat het schattige witte konijntje Snowball een leger van verlaten huisdieren bijeen brengt om wraak te nemen op alle gelukkige huisdieren, moeten ze hun ruzies even opzij zetten.
star 7.4

Rescued by Ruby

2022

Rescued by Ruby

2022

star 7.4
Politieagent Dan O'Neil droomt ervan om bij een elite K-9 eenheid te komen, maar niemand wil hem de kans geven. Hij redt de energieke viervoeter Ruby, die op het punt staat geëuthanaseerd te worden. Dan denkt dat ze het in zich heeft om politiehond te worden en besluit haar op te leiden. Zal Dan eindelijk zijn droom kunnen najagen met zijn nieuwe partner?

keyboard_arrow_up