Beste Drama Films op Netflix

Fabbricante di lacrime

2024

star 6.7
Na een moeilijke jeugd in een weeshuis worden Nica en Rigel samen geadopteerd. Vervolgens voelen ze zich door onverwachte, maar onweerstaanbare gevoelens tot elkaar aangetrokken.

Penoza: The Final Chapter

2019

star 7
Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.
star 6.4

24 Jam Bersama Gaspar

2023

24 Jam Bersama Gaspar

2023

star 6.4

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire

2023

star 6.4
Een vredige kolonie aan de rand van de melkweg wordt bedreigd door een tiran, Balisarius genaamd, aangestuurd leger. De wanhopige burgers doen vervolgens een beroep op een jonge vrouw met een mysterieus verleden. Zij krijgt de taak om op zoek te gaan naar krijgers van nabijgelegen planeten die hen zouden kunnen helpen tegen deze dreiging.
star 6.6

Romantik Hırsız

2024

Romantik Hırsız

2024

star 6.6
Een Interpol-agente ontdekt dat de door haar gezochte kunstdief haar ex is, en bedenkt een plan om hem op heterdaad te betrappen.
star 6.5

The Next 365 Days

2022

The Next 365 Days

2022

star 6.5
Laura en Massimo proberen hun vertrouwensproblemen op te lossen, maar Nacho is vastbesloten om hen uit elkaar te drijven. Hun relatie staat op het spel.
star 6.8

Bird Box

2018

Bird Box

2018

star 6.8
In de nasleep van globaal terrorisme van onbekende oorsprong moet Malorie de kracht vinden om haar kinderen veilig te kunnen stellen. Ze vlucht met ze weg via een verraderlijke rivier op zoek naar een veilig onderkomen.
star 8.2

Top Gun: Maverick

2022

Top Gun: Maverick

2022

star 8.2
Na meer dan dertig jaar dienst als één van de topvliegers van de marine is Pete Mitchell waar hij thuishoort, door de grenzen te verleggen als moedige testpiloot en de promotie in rang te ontwijken die hem aan de grond zou houden.
star 5.9

Fifty Shades of Grey

2015

Fifty Shades of Grey

2015

star 5.9
Anastasia is net afgestudeerd aan de universiteit, samen met haar beste vriendin Kate. Terwijl Kate aan de slag gaat bij een lokale krant, komt Anastasia moeilijk aan de bak met haar universitaire graad en besluit ze een baan aan te nemen in een bouwmarkt. Op een dag vraagt een zieke Kate haar om een interview over te nemen met ene Christian Grey. Een succesvolle entrepreneur en miljardair. Het blijkt het begin te zijn van een bijzondere relatie.
star 7.9

Gran Turismo

2023

Gran Turismo

2023

star 7.9
Jann Mardenborough wint als tiener dankzij zijn Gran Turismo game skills een reeks Nissan-wedstrijden en wordt zo een echte professionele autocoureur.
star 6.5

Scoop

2024

Scoop

2024

star 6.5
Dit fictionele drama is geïnspireerd op ware gebeurtenissen en laat zien hoe de vrouwen van Newsnight het beruchte interview met prins Andrew voor elkaar kregen.
star 5.9

365 Days: This Day

2022

365 Days: This Day

2022

star 5.9
Laura en Massimo zijn getrouwd en sterker dan ooit. Maar het nieuwe begin van het herenigde koppel wordt bemoeilijkt door Massimo's familiebanden en de mysterieuze Nacho die voor hem werkt. Hij lijkt Laura's hart en vertrouwen te willen winnen, koste wat het kost. Een leven weg van de georganiseerde misdaad lijkt Laura meer aan te spreken dan haar nieuwe echtgenoot. Zal ze hem verlaten of is er geen ontsnappen aan haar nieuwe leven?

La sociedad de la nieve

2023

star 8.1
In 1972 stortte een vlucht uit Uruguay diep in de Andes neer. Dit dwong de overlevenden om hun hoop op elkaar te vestigen.
star 6.8

Spaceman

2024

Spaceman

2024

star 6.8
Tijdens een onderzoeksmissie ontdekt een astronaut dat zijn huwelijk in de problemen zit. Gelukkig heeft hij de hulp van een mysterieus wezen dat verborgen is in zijn schip.
star 7.6

Blade Runner 2049

2017

Blade Runner 2049

2017

star 7.6
Dertig jaar na de gebeurtenissen in de eerste film ontdekt een nieuwe Blade Runner, LAPD agent K, een verborgen geheim dat wat nog overblijft van de huidige maatschappij mogelijk in chaos kan doen verzinken.
star 6.3

Twilight

2008

Twilight

2008

star 6.3
Isabella Swan is een normale Amerikaanse studente, die verliefd wordt op de jongen Edward Cullen. Deze jongen heeft een groot geheim: hij is een vampier. Als Isabella dit ontdekt is ze niet bang, ze houdt van hem. Edward doet dan ook zijn best om de verleiding zijn geliefde leeg te zuigen te weerstaan. Maar hoe sterk is hij?
star 7.4

Nowhere

2023

Nowhere

2023

star 7.4
Een zwangere vrouw zit in haar eentje vast in een zeecontainer die ronddrijft op zee en probeert te overleven nadat ze een door een totalitair regime verwoest land is ontvlucht.
star 6.7

Fifty Shades Freed

2018

Fifty Shades Freed

2018

star 6.7
De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxe levensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun gelukkig samenzijn wordt al snel in gevaar gebracht door nieuwe bedreigingen.
star 8.4

Fight Club

1999

Fight Club

1999

star 8.4
Een verzekeringsinspecteur die aan chronische slapeloosheid lijdt probeert wanhopig uit zijn oersaaie bestaan te ontsnappen. Bij toeval ontmoet hij Tyler Durden, een charismatische zeepverkoper met een bizarre levensfilosofie.

keyboard_arrow_up