Beste Romantisch Films op Netflix

Fabbricante di lacrime

2024

star 6.6
Na een moeilijke jeugd in een weeshuis worden Nica en Rigel samen geadopteerd. Vervolgens voelen ze zich door onverwachte, maar onweerstaanbare gevoelens tot elkaar aangetrokken.
star 6.7

Pared con pared

2024

Pared con pared

2024

star 6.7
star 8.5

Forrest Gump

1994

Forrest Gump

1994

star 8.5
De film vertelt het verhaal van de simpele Forrest Gump. Zijn lage IQ weerhoudt hem er niet van om een grote rol te spelen bij diverse belangrijke gebeurtenissen in de Amerikaanse geschiedenis. Zo zien we hem in Vietnam vechten, Elvis en JFK ontmoeten, enzovoorts.

Laputa: Castle in the Sky

1986

star 8
Het verhaal gaat over Sheeta, een meisje met een mysterieuze steen. Ze wordt achterna gezeten door piraten en het leger. Met behulp van de steen kan men namelijk Laputa vinden. Laputa is een legendarische stad die in de lucht zou zweven.
star 5.9

365 Days: This Day

2022

365 Days: This Day

2022

star 5.9
Laura en Massimo zijn getrouwd en sterker dan ooit. Maar het nieuwe begin van het herenigde koppel wordt bemoeilijkt door Massimo's familiebanden en de mysterieuze Nacho die voor hem werkt. Hij lijkt Laura's hart en vertrouwen te willen winnen, koste wat het kost. Een leven weg van de georganiseerde misdaad lijkt Laura meer aan te spreken dan haar nieuwe echtgenoot. Zal ze hem verlaten of is er geen ontsnappen aan haar nieuwe leven?
star 6.6

Romantik Hırsız

2024

Romantik Hırsız

2024

star 6.6
Een Interpol-agente ontdekt dat de door haar gezochte kunstdief haar ex is, en bedenkt een plan om hem op heterdaad te betrappen.
star 6.3

Irish Wish

2024

Irish Wish

2024

star 6.3
Maddies droomman staat op het punt om met haar beste vriendin te trouwen, maar een wens voor ware liefde op een eeuwenoude steen in Ierland verandert haar lot op magische wijze.
star 6.3

Twilight

2008

Twilight

2008

star 6.3
Isabella Swan is een normale Amerikaanse studente, die verliefd wordt op de jongen Edward Cullen. Deze jongen heeft een groot geheim: hij is een vampier. Als Isabella dit ontdekt is ze niet bang, ze houdt van hem. Edward doet dan ook zijn best om de verleiding zijn geliefde leeg te zuigen te weerstaan. Maar hoe sterk is hij?
star 8.2

20th Century Girl

2022

20th Century Girl

2022

star 8.2
In 1999 houdt een tiener een jongen op school nauwlettend in de gaten namens haar verliefde vriendin. Maar dan raakt ze zelf verwikkeld in een liefdesverhaal.
star 5.9

Fifty Shades of Grey

2015

Fifty Shades of Grey

2015

star 5.9
Anastasia is net afgestudeerd aan de universiteit, samen met haar beste vriendin Kate. Terwijl Kate aan de slag gaat bij een lokale krant, komt Anastasia moeilijk aan de bak met haar universitaire graad en besluit ze een baan aan te nemen in een bouwmarkt. Op een dag vraagt een zieke Kate haar om een interview over te nemen met ene Christian Grey. Een succesvolle entrepreneur en miljardair. Het blijkt het begin te zijn van een bijzondere relatie.
star 6.5

The Next 365 Days

2022

The Next 365 Days

2022

star 6.5
Laura en Massimo proberen hun vertrouwensproblemen op te lossen, maar Nacho is vastbesloten om hen uit elkaar te drijven. Hun relatie staat op het spel.
star 6.9

Passengers

2016

Passengers

2016

star 6.9
Op een routinereis door de ruimte naar een verre kolonie worden twee passagiers door een storing 90 jaar te vroeg ontwaakt uit hun hyperslaap. Jim en Aurora zullen de rest van hun leven op het ruimteschip moeten verblijven met alle luxe voorzien en beginnen voor elkaar te vallen.
star 8.1

Pride & Prejudice

2005

Pride & Prejudice

2005

star 8.1
De vijf gezusters Bennet zijn door hun moeder grootgebracht met maar een doel in het leven: het vinden van een geschikte echtgenoot. De op een na oudste dochter Lizzie kan echter wel 100 redenen bedenken waarom ze niet wil trouwen.
star 6.8

Allied

2016

Allied

2016

star 6.8
'Allied' volgt een Britse geheimagent, Max Vatan genaamd, die in 1942 op een gevaarlijke missie wordt gestuurd in Noord-Afrika. Daar ontmoet hij vervolgens een Franse verzetsstrijdster op vijandelijk gebied.
star 6.7

Fifty Shades Freed

2018

Fifty Shades Freed

2018

star 6.7
De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxe levensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun gelukkig samenzijn wordt al snel in gevaar gebracht door nieuwe bedreigingen.
star 6.6

American Pie

1999

American Pie

1999

star 6.6
Vier vrienden besluiten na een feestje een pact te sluiten: ze zullen er alle vier alles aan doen om nog voor ze gaan studeren hun maagdelijkheid te verliezen. Het eindbal is natuurlijk de laatste kans voor de jongens. Terwijl het feest steeds dichterbij komt doen de jongens er alles aan om te scoren.

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2

2012

star 6.5
Na de geboorte van Renesmee, geniet Bella (nu vampier) optimaal van haar nieuwe leven en capaciteiten. Echter, de vampier Irina ziet in Renesmee onterecht een 'onsterfelijk kind'. Ze gaat met haar beweringen naar de Volturi die uiteindelijk besluiten om haar te vernietigen. In een poging om te overleven verzamelen de Cullens verklaringen van andere vampiersclans om zo te bewijzen aan de Volturi dat hun kind niet onsterfelijk is.
star 6.5

Fifty Shades Darker

2017

Fifty Shades Darker

2017

star 6.5
Wanneer Christian Grey probeert Anastasia Steele over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op, vastbesloten om hun droom van een toekomst samen wreed te verstoren.
star 6.9

Disobedience

2018

Disobedience

2018

star 6.9
'Disobedience' volgt een jonge vrouw die naar haar orthodox-joodse familie terugkeert, als ze erachter komt dat haar vervreemde vader is overleden. Ze veroorzaakt vervolgens flink wat onrust in de stille gemeenschap wanneer ze een relatie opbouwt met een oude vriendin. Een vrouw die getrouwd is met haar neef.

keyboard_arrow_up