Beste Romantisch Films op Netflix

star 5.9

Lonely Planet

2024

Lonely Planet

2024

star 5.9
Een schrijver die sinds kort weer vrijgezel is, krijgt tijdens een idyllische schrijversretraite in Marokko een onverwachte band met een jongere man die zijn leven heroverweegt.
star 5.9

365 Days: This Day

2022

365 Days: This Day

2022

star 5.9
Laura en Massimo zijn getrouwd en sterker dan ooit. Maar het nieuwe begin van het herenigde koppel wordt bemoeilijkt door Massimo's familiebanden en de mysterieuze Nacho die voor hem werkt. Hij lijkt Laura's hart en vertrouwen te willen winnen, koste wat het kost. Een leven weg van de georganiseerde misdaad lijkt Laura meer aan te spreken dan haar nieuwe echtgenoot. Zal ze hem verlaten of is er geen ontsnappen aan haar nieuwe leven?
star 7.9

Titanic

1997

Titanic

1997

star 7.9
De 17-jarige rijke Rose DeWitt Bukater wordt door haar familie gedwongen om zich met Cal Hockley te verloven en binnenkort te gaan trouwen. Tijdens de eerste tocht over de Atlantische zee van de Titanic, een gigantisch passagiersschip dat onzinkbaar wordt geacht, besluit ze zelfmoord te plegen.
star 6.4

The Next 365 Days

2022

The Next 365 Days

2022

star 6.4
Laura en Massimo proberen hun vertrouwensproblemen op te lossen, maar Nacho is vastbesloten om hen uit elkaar te drijven. Hun relatie staat op het spel.
star 8.4

Drawing Closer

2024

Drawing Closer

2024

star 8.4
De 17-jarige Akito heeft nog maar een jaar te leven en vindt betekenis in het leven door een terminaal ziek meisje, dat nog maar zes maanden te leven heeft, vrolijk te maken.
star 7

Anyone But You

2023

Anyone But You

2023

star 7
Brent en Brent lijken het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun vurige aantrekkingskracht afkoelt tot het vriespunt – totdat ze onverwachts met elkaar worden opgezadeld op een bruiloft in Australië. En wat doen twee volwassen mensen dan? Net doen alsof ze een stel zijn natuurlijk. Ook wil Jaell Brent afpakken

A través de mi ventana 3: A través de tu mirada

2024

star 6.9
Na de gebeurtenissen van de zomer zien Ares en Raquel geen uitweg meer in hun relatie en besluiten hun eigen weg te gaan. Maar als ze elkaar in de winter weer ontmoeten in Barcelona, ​​valt de liefde en het verlangen dat ze voor elkaar voelen niet te ontkennen. Zullen ze een manier kunnen vinden om weer bij elkaar te komen?
star 8.1

20th Century Girl

2022

20th Century Girl

2022

star 8.1
In 1999 houdt een tiener een jongen op school nauwlettend in de gaten namens haar verliefde vriendin. Maar dan raakt ze zelf verwikkeld in een liefdesverhaal.

Fabbricante di lacrime

2024

star 6.5
Na een moeilijke jeugd in een weeshuis worden Nica en Rigel samen geadopteerd. Vervolgens voelen ze zich door onverwachte, maar onweerstaanbare gevoelens tot elkaar aangetrokken.
star 7.1

After

2019

After

2019

star 7.1
Tessa Young is een toegewijde student, een plichtsgetrouwe dochter en een loyale vriendin voor haar middelbare schoolvriendje. Ze gaat haar eerste jaar college in met grootse ambities voor haar toekomst. Ze leeft een gecontroleerd leven met een sterk gevoel van wie ze is en wie ze zou moeten zijn. Haar bewaakte wereld opent zich wanneer ze de donkere en mysterieuze Hardin Scott ontmoet. Met zijn warrige bruine haar, een verwaand Brits accent en overvloedige tatoeages is Hardin de wilde, broeierige rebel die Tessa normaal zou schuwen. En dat doet ze - tot ze laat op een avond laat bij hem is, aangetrokken door zijn magnetische energie.
star 7.2

After We Collided

2020

After We Collided

2020

star 7.2
Tessa en Hardin kenden een tumultueus begin van hun relatie. Tessa weet dat Hardin wreed kan zijn, maar wanneer een openbaring wordt onthuld over de oorsprong van hun relatie - en het mysterieuze verleden van Hardin - is Tessa van slag. Hardin zal altijd Hardin blijven. Maar is hij echt de diepzinnige attente kerel waar Tessa enorm verliefd op werd ondanks zijn boze uiterlijk - of is hij de hele tijd een vreemde geweest? Ze wou dat ze weg kon lopen. Het is gewoon niet zo eenvoudig. Hardin weet dat hij een fout heeft gemaakt, mogelijk de grootste in zijn leven. Een ruzie kan niet vermeden worden. Maar kan hij nog veranderen?
star 6.5

A través del mar

2023

A través del mar

2023

star 6.5
Ares gaat medicijnen studeren in Stockholm en Raquel volgt haar droom om schrijfster te worden. Ondertussen onderhouden ze een langeafstandsrelatie die voor geen van beiden makkelijk is. Eindelijk breekt de zomer aan, zodat ze elkaar weer kunnen zien. Zal de afstand een probleem zijn voor hun relatie?
star 6.8

No Hard Feelings

2023

No Hard Feelings

2023

star 6.8
Een vrouwelijke nietsnut uit Long Island reageert op een advertentie van het welgestelde koppel Allison en Laird. Zij moet hun introverte en sociaal onhandige zoon daten en hem helpen uit zijn schulp te kruipen. De jongeman staat immers op het punt zijn studie aan de universiteit aan te vatten.
star 7.5

The Age of Adaline

2015

The Age of Adaline

2015

star 7.5
Adaline is rond de eeuwwisseling geboren. Na een mysterieus ongeval in de jaren '30 blijft ze voor eeuwig jong. Na jaren van eenzaamheid ontmoet ze eindelijk een man voor wie het misschien de moeite waard is om haar onsterfelijkheid op te geven.
star 5.6

A True Gentleman

2024

A True Gentleman

2024

star 5.6
Als een charmante mannelijke escort verliefd wordt, staat zijn leven op zijn kop. Hij moet er nu zien achter te komen wat hij echt wil en nodig heeft.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

2004

star 8.1
Joel is er nogal van ondersteboven dat zijn vriendin Clementine al haar herinneringen aan hun nogal tumultueuze relatie heeft laten wissen. Wanhopig neemt hij contact op met de uitvinder van het bewuste proces, Dr. Howard Mierzwiak, om zo Clementine uit zijn eigen geheugen te laten verwijderen.

To All the Boys I've Loved Before

2018

star 7.6
Lara Jean Covey schrijft brieven aan al haar voormalige geliefden. De brieven zijn alleen bedoeld voor haar en nooit bedoeld om gelezen te worden door iemand anders. Tot op een dag dat al haar liefdesbrieven verstuurd worden naar haar oude geliefden.
star 5.8

A Family Affair

2024

A Family Affair

2024

star 5.8
Een jonge vrouw is werkzaam voor een filmster. Wanneer deze filmster zijn oog heeft laten vallen op haar moeder wordt haar leven enorm gecompliceerd. De gevolgen van deze verrassende romance confronteert hen met de complicaties van liefde, seks en identiteit
star 7.2

The Kissing Booth

2018

The Kissing Booth

2018

star 7.2
Elle Evans, een zestienjarig meisje is populair en feest graag maar is nog nooit gekust. De zaken nemen een wending die Elle nooit had verwacht wanneer ze tijdens carnaval terechtkomt bij een attractie genaamd 'kissing booth'.

keyboard_arrow_up