Beste Romantisch Films op Netflix

star 7.2

Romantik Hırsız

2024

Romantik Hırsız

2024

star 7.2
Een Interpol-agente ontdekt dat de door haar gezochte kunstdief haar ex is, en bedenkt een plan om hem op heterdaad te betrappen.
star 5.9

Fifty Shades of Grey

2015

Fifty Shades of Grey

2015

star 5.9
Anastasia is net afgestudeerd aan de universiteit, samen met haar beste vriendin Kate. Terwijl Kate aan de slag gaat bij een lokale krant, komt Anastasia moeilijk aan de bak met haar universitaire graad en besluit ze een baan aan te nemen in een bouwmarkt. Op een dag vraagt een zieke Kate haar om een interview over te nemen met ene Christian Grey. Een succesvolle entrepreneur en miljardair. Het blijkt het begin te zijn van een bijzondere relatie.
star 6

Irish Wish

2024

Irish Wish

2024

star 6
Maddies droomman staat op het punt om met haar beste vriendin te trouwen, maar een wens voor ware liefde op een eeuwenoude steen in Ierland verandert haar lot op magische wijze.
star 6.3

Twilight

2008

Twilight

2008

star 6.3
Isabella Swan is een normale Amerikaanse studente, die verliefd wordt op de jongen Edward Cullen. Deze jongen heeft een groot geheim: hij is een vampier. Als Isabella dit ontdekt is ze niet bang, ze houdt van hem. Edward doet dan ook zijn best om de verleiding zijn geliefde leeg te zuigen te weerstaan. Maar hoe sterk is hij?
star 5.8

365 Days: This Day

2022

365 Days: This Day

2022

star 5.8
Laura en Massimo zijn getrouwd en sterker dan ooit. Maar het nieuwe begin van het herenigde koppel wordt bemoeilijkt door Massimo's familiebanden en de mysterieuze Nacho die voor hem werkt. Hij lijkt Laura's hart en vertrouwen te willen winnen, koste wat het kost. Een leven weg van de georganiseerde misdaad lijkt Laura meer aan te spreken dan haar nieuwe echtgenoot. Zal ze hem verlaten of is er geen ontsnappen aan haar nieuwe leven?
star 6.1

Players

2024

Players

2024

star 6.1
Een New Yorkse sportjournaliste heeft een draaiboek vol versiertrucs, maar valt onverwachts voor een fling. Kan ze alleen op de korte baan spelen of houdt ze het nu langer vol?
star 8.2

20th Century Girl

2022

20th Century Girl

2022

star 8.2
In 1999 houdt een tiener een jongen op school nauwlettend in de gaten namens haar verliefde vriendin. Maar dan raakt ze zelf verwikkeld in een liefdesverhaal.

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

2011

star 6.2
Na de bruiloft gaan Bella en Edward op huwelijksreis naar Rio De Janeiro, waar Bella tot haar schrik ontdekt zwanger te zijn. De familie van Edward is in shock door de situatie, die de fragiele band tussen de vampieren en weerwolven nog meer spanning bezorgt. Niemand weet wat te verwachten van deze onwaarschijnlijke zwangerschap. Ondertussen blijft ook de dreiging van de Volturi bestaan.
star 6.5

The Next 365 Days

2022

The Next 365 Days

2022

star 6.5
Laura en Massimo proberen hun vertrouwensproblemen op te lossen, maar Nacho is vastbesloten om hen uit elkaar te drijven. Hun relatie staat op het spel.
star 6.7

Fifty Shades Freed

2018

Fifty Shades Freed

2018

star 6.7
De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxe levensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun gelukkig samenzijn wordt al snel in gevaar gebracht door nieuwe bedreigingen.

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2

2012

star 6.5
Na de geboorte van Renesmee, geniet Bella (nu vampier) optimaal van haar nieuwe leven en capaciteiten. Echter, de vampier Irina ziet in Renesmee onterecht een 'onsterfelijk kind'. Ze gaat met haar beweringen naar de Volturi die uiteindelijk besluiten om haar te vernietigen. In een poging om te overleven verzamelen de Cullens verklaringen van andere vampiersclans om zo te bewijzen aan de Volturi dat hun kind niet onsterfelijk is.
star 6.5

A través del mar

2023

A través del mar

2023

star 6.5
Ares gaat medicijnen studeren in Stockholm en Raquel volgt haar droom om schrijfster te worden. Ondertussen onderhouden ze een langeafstandsrelatie die voor geen van beiden makkelijk is. Eindelijk breekt de zomer aan, zodat ze elkaar weer kunnen zien. Zal de afstand een probleem zijn voor hun relatie?
star 6.9

No Hard Feelings

2023

No Hard Feelings

2023

star 6.9
Een vrouwelijke nietsnut uit Long Island reageert op een advertentie van het welgestelde koppel Allison en Laird. Zij moet hun introverte en sociaal onhandige zoon daten en hem helpen uit zijn schulp te kruipen. De jongeman staat immers op het punt zijn studie aan de universiteit aan te vatten.
star 7.1

My Name Is Loh Kiwan

2024

My Name Is Loh Kiwan

2024

star 7.1
De Noord-Koreaanse Loh Kiwan is gedeserteerd en worstelt om in België de vluchtelingenstatus te krijgen. Hij ontmoet er een neerslachtige vrouw die alle hoop heeft verloren.
star 7.5

maboroshi

2023

maboroshi

2023

star 7.5
Na een explosie in een fabriek komt de tijd in een stadje stil te staan en worstelen de 14-jarige Masamune en zijn vriendinnen met de snel instortende realiteit.

The Twilight Saga: Eclipse

2010

star 6.2
Bella moet een definitieve keuze maken tussen vampier Edward en weerwolf Jacob. Een keuze met verregaande gevolgen. Haar besluit kan namelijk de eeuwenoude vete tussen weerwolven en vampieren weer doen oplaaien. Maar dat is niet Bella's enige probleem. Seattle wordt geteisterd door een golf van mysterieuze moorden en de wraakzuchtige vampier Victoria achtervolgt haar nog steeds. Terwijl het gevaar steeds dichterbij komt, wordt Bella's toekomst voor eens en altijd beslist.
star 7.1

The Proposal

2009

The Proposal

2009

star 7.1
De invloedrijke redactrice Margaret dreigt uitgezet te worden naar haar vaderland Canada. Om dit te voorkomen dwingt ze haar nietsvermoedende en komische assistent Andrew om zich met haar te verloven, terwijl ze hem al jarenlang het leven zuur maakt. Hij gaat akkoord met de verloving maar tegen een paar persoonlijke voorwaarden. Het onwaarschijnlijke stel reist af naar Alaska om de eigenzinnige familie van Andrew te ontmoeten.
star 6.5

Fifty Shades Darker

2017

Fifty Shades Darker

2017

star 6.5
Wanneer Christian Grey probeert Anastasia Steele over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op, vastbesloten om hun droom van een toekomst samen wreed te verstoren.

keyboard_arrow_up