Beste Romantisch Films op Netflix

star 6.8

Goyo

2024

Goyo

2024

star 6.8
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine – totdat hij verliefd wordt op zijn collega en geconfronteerd wordt met een wervelwind van nieuwe, intense emoties.
star 7

Anyone But You

2023

Anyone But You

2023

star 7
Brent en Brent lijken het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun vurige aantrekkingskracht afkoelt tot het vriespunt – totdat ze onverwachts met elkaar worden opgezadeld op een bruiloft in Australië. En wat doen twee volwassen mensen dan? Net doen alsof ze een stel zijn natuurlijk. Ook wil Jaell Brent afpakken
star 6.3

Twilight

2008

Twilight

2008

star 6.3
Isabella Swan is een normale Amerikaanse studente, die verliefd wordt op de jongen Edward Cullen. Deze jongen heeft een groot geheim: hij is een vampier. Als Isabella dit ontdekt is ze niet bang, ze houdt van hem. Edward doet dan ook zijn best om de verleiding zijn geliefde leeg te zuigen te weerstaan. Maar hoe sterk is hij?
star 6.3

Find Me Falling

2024

Find Me Falling

2024

star 6.3
Na een mislukt come back album vlucht rockster John Allman naar een dromerig eiland in de Middellandse Zee, maar ontdekt dat zijn nieuwe huis op een klif een ongelukkige bekendheid heeft die ongewenste bezoekers en een oude vlam aantrekt.
star 5.7

Spieleabend

2024

Spieleabend

2024

star 5.7
Pia en Jan zijn net verliefd geworden: ze hebben vlinders in de buik, een gevoel van geluk en alles verloopt eigenlijk perfect. Ze kunnen bijna geen minuut zonder elkaar. Wanneer Jan officieel wordt voorgesteld aan Pia's vrienden tijdens een spelletjesavond, wordt het al snel duidelijk dat de hechte groep heel bijzonder is. En als Pia's ex opduikt, escaleert de spelletjesavond in een krankzinnige wedstrijd om haar hart.
star 8.6

Drawing Closer

2024

Drawing Closer

2024

star 8.6
De 17-jarige Akito heeft nog maar een jaar te leven en vindt betekenis in het leven door een terminaal ziek meisje, dat nog maar zes maanden te leven heeft, vrolijk te maken.
star 7.9

Titanic

1997

Titanic

1997

star 7.9
De 17-jarige rijke Rose DeWitt Bukater wordt door haar familie gedwongen om zich met Cal Hockley te verloven en binnenkort te gaan trouwen. Tijdens de eerste tocht over de Atlantische zee van de Titanic, een gigantisch passagiersschip dat onzinkbaar wordt geacht, besluit ze zelfmoord te plegen.
star 6.1

A Family Affair

2024

A Family Affair

2024

star 6.1
Een jonge vrouw is werkzaam voor een filmster. Wanneer deze filmster zijn oog heeft laten vallen op haar moeder wordt haar leven enorm gecompliceerd. De gevolgen van deze verrassende romance confronteert hen met de complicaties van liefde, seks en identiteit
star 5.9

365 Days: This Day

2022

365 Days: This Day

2022

star 5.9
Laura en Massimo zijn getrouwd en sterker dan ooit. Maar het nieuwe begin van het herenigde koppel wordt bemoeilijkt door Massimo's familiebanden en de mysterieuze Nacho die voor hem werkt. Hij lijkt Laura's hart en vertrouwen te willen winnen, koste wat het kost. Een leven weg van de georganiseerde misdaad lijkt Laura meer aan te spreken dan haar nieuwe echtgenoot. Zal ze hem verlaten of is er geen ontsnappen aan haar nieuwe leven?

Fabbricante di lacrime

2024

star 6.6
Na een moeilijke jeugd in een weeshuis worden Nica en Rigel samen geadopteerd. Vervolgens voelen ze zich door onverwachte, maar onweerstaanbare gevoelens tot elkaar aangetrokken.
star 8.2

20th Century Girl

2022

20th Century Girl

2022

star 8.2
In 1999 houdt een tiener een jongen op school nauwlettend in de gaten namens haar verliefde vriendin. Maar dan raakt ze zelf verwikkeld in een liefdesverhaal.
star 6.4

The Next 365 Days

2022

The Next 365 Days

2022

star 6.4
Laura en Massimo proberen hun vertrouwensproblemen op te lossen, maar Nacho is vastbesloten om hen uit elkaar te drijven. Hun relatie staat op het spel.
star 6.4

Chamatkar

1992

Chamatkar

1992

star 6.4
Een dorpsonderwijzer en de geest van een vermoorde man zijn beiden verraden door mensen die hen het meest na stonden. Ze slaan de handen ineen.
star 6.7

Fifty Shades Freed

2018

Fifty Shades Freed

2018

star 6.7
De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxe levensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun gelukkig samenzijn wordt al snel in gevaar gebracht door nieuwe bedreigingen.
star 6.8

गुरु

2007

गुरु

2007

star 6.8
star 8.5

Forrest Gump

1994

Forrest Gump

1994

star 8.5
De film vertelt het verhaal van de simpele Forrest Gump. Zijn lage IQ weerhoudt hem er niet van om een grote rol te spelen bij diverse belangrijke gebeurtenissen in de Amerikaanse geschiedenis. Zo zien we hem in Vietnam vechten, Elvis en JFK ontmoeten, enzovoorts.

A través de mi ventana 3: A través de tu mirada

2024

star 6.9
Na de gebeurtenissen van de zomer zien Ares en Raquel geen uitweg meer in hun relatie en besluiten hun eigen weg te gaan. Maar als ze elkaar in de winter weer ontmoeten in Barcelona, ​​valt de liefde en het verlangen dat ze voor elkaar voelen niet te ontkennen. Zullen ze een manier kunnen vinden om weer bij elkaar te komen?

Mother of the Bride

2024

star 6
Wanneer Lana’s dochter Emma terugkeert van een jaar in Londen in het buitenland, laat ze een bom vallen op haar moeder: ze gaat trouwen. Op een eiland. Volgende maand! Het wordt alleen maar erger als Lana ontdekt dat de mysterieuze man die het hart van haar dochter heeft gestolen, toevallig de zoon is van de man die het hare jaren geleden heeft gebroken.
star 7.1

After

2019

After

2019

star 7.1
Tessa Young is een toegewijde student, een plichtsgetrouwe dochter en een loyale vriendin voor haar middelbare schoolvriendje. Ze gaat haar eerste jaar college in met grootse ambities voor haar toekomst. Ze leeft een gecontroleerd leven met een sterk gevoel van wie ze is en wie ze zou moeten zijn. Haar bewaakte wereld opent zich wanneer ze de donkere en mysterieuze Hardin Scott ontmoet. Met zijn warrige bruine haar, een verwaand Brits accent en overvloedige tatoeages is Hardin de wilde, broeierige rebel die Tessa normaal zou schuwen. En dat doet ze - tot ze laat op een avond laat bij hem is, aangetrokken door zijn magnetische energie.

keyboard_arrow_up