Beste Familie Films op Netflix

Sandy's grote film: Op zoek naar Bikinibroek

2024

star 6.2
Wanneer Bikinibroek uit de oceaan wordt geschept, reizen eekhoornwetenschapper Sandy Wang en haar mattie SpongeBob SquarePants af naar Texas om hun stadje te redden.

The Super Mario Bros. Movie

2023

star 7.7
De loodgieter Mario reist met zijn broer Luigi door een ondergronds labyrint. De twee willen prinses Peach, afkomstig uit het Mushroom koninkrijk, redden die wordt vastgehouden. De broers moeten het hierbij opnemen tegen de schurk Bowser. Speelfilmaanpassing van de populaire videogame.

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens

2022

star 8.2
De Gelaarsde Kat ontdekt dat zijn passie voor avontuur zijn tol heeft geëist: hij heeft acht van zijn negen levens verbrand, waardoor er nog maar één leven over is. Puss gaat op een epische reis om de mythische Last Wish te vinden en zijn negen levens te herstellen.
star 7.5

The Boy and the Heron

2023

The Boy and the Heron

2023

star 7.5
Mahito, een jongen die de dood van zijn moeder probeert te verwerken, stapt in een wereld die bewoond wordt door zowel de levenden als de doden. In deze wereld vervaagt de dood en herrijst het leven in een nieuwe gedaante.
star 7.9

Sing 2

2021

Sing 2

2021

star 7.9
Buster en zijn nieuwe cast hebben nu hun zinnen gezet op het debuut van een nieuwe show in het Crystal Tower Theatre in het glamoureuze Redshore City. Maar zonder connecties moeten hij en zijn zangers de Crystal Entertainment-kantoren binnensluipen, gerund door de meedogenloze wolvenmagnaat Jimmy Crystal, waar de bende het belachelijke idee werpt om de leeuwenrocklegende Clay Calloway in hun show te casten. Buster begint aan een zoektocht om de nu geïsoleerde Clay te vinden en hem over te halen terug te keren naar het podium.
star 8.5

Spirited Away

2001

Spirited Away

2001

star 8.5
Tijdens de verhuizing van haar familie naar een buitenwijk wandelt Chihiro, een 10-jarig meisje, een wereld binnen die geregeerd wordt door heksen en monsters, waar mensen veranderd worden in dieren. Chihiro moet in een groot badhuis werken om te overleven. Zal het haar lukken om terug te keren naar haar eigen wereld?
star 6.2

Akademia Pana Kleksa

2024

Akademia Pana Kleksa

2024

star 6.2
Een ogenschijnlijk gewoon meisje vindt haar weg naar de gelijknamige Academie om de wereld van sprookjes, verbeelding en creativiteit te verkennen. Met de hulp van een gekke, getalenteerde leraar ontwikkelt ze haar unieke vaardigheden en stuit ze op een aanwijzing die haar zal helpen het grootste geheim van de familie te ontrafelen...
star 7.1

Sing

2016

Sing

2016

star 7.1
Buster Moon is een erg enthousiaste en optimistische koala die de eigenaar is van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een grootse zangwedstrijd te organiseren. Buster weet nog net 1000 dollar bijeen te schrapen als prijzengeld voor de wedstrijd. Door een fout van zijn assistent, een oude hagedis, staat echter op de flyers dat er 100.000 dollar te winnen is.
star 7.5

Leo

2023

Leo

2023

star 7.5
De afgematte 74-jarige hagedis Leo zit al tientallen jaren vast in hetzelfde klaslokaal in Florida met zijn terrariumgenootschildpad. Als hij ontdekt dat hij nog maar één jaar te leven heeft, is hij van plan te ontsnappen en het leven aan de buitenkant te ervaren, maar in plaats daarvan raakt hij verstrikt in de problemen van zijn angstige leerlingen, waaronder een onmogelijk gemene vervangende leraar.
star 8.3

Ultraman: Rising

2024

Ultraman: Rising

2024

star 8.3
Een topsporter keert met tegenzin terug naar huis om zijn vaders taken als Ultraman over te nemen. Hij beschermt Tokio tegen gigantische monsters en wordt een legendarische held.
star 6.6

Orion en het Donker

2024

Orion en het Donker

2024

star 6.6
Een jongen met een levendige fantasie overwint zijn angsten op een onvergetelijke reis door de nacht met zijn nieuwe vriend: het reusachtige, lachende wezen Donker.

Addams Family Values

1993

star 7
Wednesday en Pugsley doen er alles aan om af te komen van Pubert, hun nieuwe baby broertje die aanbeden wordt door ouders Gomez en Morticia. Alles gaat echter van kwaad tot erger wanneer de nieuwe "Zwarte Weduwe" oppas, Debbie Jellinksy, haar plan smeedt om Fester toe te voegen aan haar collectie van overleden echtgenoten.
star 7.1

Thelma de eenhoorn

2024

Thelma de eenhoorn

2024

star 7.1
Een ambitieuze zingende pony wordt plotseling beroemd wanneer ze verandert in een glitterende eenhoorn. Maar de weg naar succes gaat niet over rozen.

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs

2009

star 6.8
In dit nieuwe "Ice Age avontuur" jaagt Scrat nog steeds de beruchte eikel na, terwijl hij ondertussen misschien wel zijn ware liefde vindt. Daarnaast verwachten Manny en Ellie hun eerste baby-mammoet, probeert Sid een eigen familie te creëren door een paar dinosaurus-eieren te pikken en Diego vraagt zich af of hij door zijn zachtaardige vrienden niet te lief wordt voor een sabeltand-tijger.
star 7.3

Sonic the Hedgehog

2020

Sonic the Hedgehog

2020

star 7.3
Sonic is een super snelle antropomorfe blauwe egel. De overheid is erop gebrand om Sonic te pakken te krijgen. Sheriff Tom Wachowski, een sheriff uit het klein stadje Green Hills, besluit om af te reizen naar San Francisco om Sonic te helpen in zijn strijd tegen de kwaadaardige Dr. Ivo Robotnik.

Hoe Tem Je Een Draak 2

2014

star 7.7
Hiccup en Toothless leiden honderden drakenstrijders om de Drakenberg te verdedigen, en vechten daarbij tegen Drago Bloodfist en zijn gigantische leger van drakenjagers en hun gevaarlijke oorlogsmachines. De machtige Bewilderbeast, meester van de Drakenberg, besluit om zich bij Hiccup en zijn vrienden te voegen in de strijd tegen Drago.

Hoe Tem Je Een Draak 3

2019

star 7.8
Hiccup probeert zijn droom te vervullen door een vreedzame draken-utopie te creëren. Ondertussen ontdekt Toothless een ongetemde, ongrijpbare partner die ervoor zorgt dat de Night Fury vertrekt.
star 6.5

The Karate Kid

2010

The Karate Kid

2010

star 6.5
Dre is een skateboardende, gameverslaafde jongen die gedwongen is naar China te verhuizen, omdat zijn moeder daar voor haar werk heen moet. Dre past zich maar moeilijk aan en wordt in elkaar geslagen door de plaatselijke pestkop. Mr. Han is een klusjesman die Dre’s blauwe oog ziet en hem aanbiedt om hem martial arts en de Chinese taal te leren.
star 8.1

My Neighbor Totoro

1988

My Neighbor Totoro

1988

star 8.1
Twee meisjes verhuizen met hun vader naar het platteland om in de buurt te zijn van het verpleegtehuis waar hun moeder ligt. Satsuki en Mei ontdekken dat het nabijgelegen bos bevolkt is door wonderlijke wezens.

De SpongeBob SquarePants Film

2004

star 7
SpongeBob SquarePants leeft op de zeebodem in een grote ananas. Hij werkt in de fast-food branche bij de Krusty Krab diner. Wanneer de kroon van Koning Neptunes wordt gestolen is het aan SpongeBob om met z'n vriend Patrick Star hier iets aan te doen. Gebaseerd op de populaire Nickelodeon-serie.

keyboard_arrow_up