Beste Familie Films op Netflix

star 6.7

Orion en het Donker

2024

Orion en het Donker

2024

star 6.7
Een jongen met een levendige fantasie overwint zijn angsten op een onvergetelijke reis door de nacht met zijn nieuwe vriend: het reusachtige, lachende wezen Donker.
star 7.5

Leo

2023

Leo

2023

star 7.5
De afgematte 74-jarige hagedis Leo zit al tientallen jaren vast in hetzelfde klaslokaal in Florida met zijn terrariumgenootschildpad. Als hij ontdekt dat hij nog maar één jaar te leven heeft, is hij van plan te ontsnappen en het leven aan de buitenkant te ervaren, maar in plaats daarvan raakt hij verstrikt in de problemen van zijn angstige leerlingen, waaronder een onmogelijk gemene vervangende leraar.
star 8.5

Spirited Away

2001

Spirited Away

2001

star 8.5
Tijdens de verhuizing van haar familie naar een buitenwijk wandelt Chihiro, een 10-jarig meisje, een wereld binnen die geregeerd wordt door heksen en monsters, waar mensen veranderd worden in dieren. Chihiro moet in een groot badhuis werken om te overleven. Zal het haar lukken om terug te keren naar haar eigen wereld?
star 7.3

Shrek 2

2004

Shrek 2

2004

star 7.3
Na teruggekeerd te zijn van hun huwelijksreis horen Shrek en Fiona dat haar ouders van het huwelijk gehoord hebben. Ze willen niets liever dan haar ware liefde te ontmoeten in hun koninkrijk Far Far Away. Ze zijn zich echter niet bewust van de veranderingen die hun dochter onlangs ondergaan heeft. En dat hun nieuwe schoonzoon een 350 kilo zware Ogre met een slechte hygiëne is en een pratende ezel als vriend heeft.
star 7.5

Sonic the Hedgehog 2

2022

Sonic the Hedgehog 2

2022

star 7.5
Wanneer de gemene Dr. Robotnik en zijn hulpje Knuckles een onverwacht bezoek brengen aan de aarde op zoek naar een almachtige smaragd, bundelt Sonic zijn krachten met een nieuwe bondgenoot genaamd Tails en begint hij aan een reis om de smaragd te vinden voordat hij in de verkeerde richting valt. handen.
star 7.7

Shrek

2001

Shrek

2001

star 7.7
De slechte heerser van Duloc (de kleine Lord Farquaad) heeft alle sprookjesfiguren uit zijn land verbannen. De figuren, inclusief een praatgrage ezel, vluchten naar het moerasland van de oger Shrek, die erg op z'n privacy gesteld is.

Chicken Run: Dawn of the Nugget

2023

star 7.1
Ginger is ontsnapt aan de boerderij van Mrs. Tweedy en heeft eindelijk haar droom gevonden: een vredig eiland voor de hele kudde kippen, ver van de gevaren van de mensenwereld. Wanneer zij en Rocky een klein meisje genaamd Molly uitbroeden, lijkt Gingers gelukkig einde compleet. Maar op het vasteland wordt de hele kippensoort geconfronteerd met een nieuwe, vreselijke bedreiging. Om dit tegen te gaan zetten Ginger en de andere kippen hun eigen zwaarbevochten vrijheid op het spel. Deze keer moeten ze niet ontsnappen, maar juist inbreken.
star 7.4

Paw Patrol: De Film

2021

Paw Patrol: De Film

2021

star 7.4
Als hun grootste vijand Humdinger burgemeester wordt van het nabijgelegen Avonturenstad en chaos begint aan te richten, trappen Ryder en de heldhaftige pups een hogere versnelling in om hem te stoppen. Terwijl één pup zijn verleden onder ogen moet komen, krijgt het team hulp van een nieuwe bondgenoot: de slimme teckel Liberty. Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de PAW Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden. Gebaseerd op de populaire tv-serie.

De Lorax en het Verdwenen Bos

2012

star 6.5
Wanneer Ted er achter komt dat Audrey het allerliefste een echte levende boom wil zien, gaat hij op zoek. Zijn oma weet hem te vertellen dat "The Once-ler" het geheim achter de verdwijning van de bomen en de "Lorax" kent. Ted moet zich buiten zijn veilige stad wagen om het mysterie te ontrafelen en zo het hart van zijn droommeisje te winnen. Mr. O'Hare, een harteloze ondernemer die zijn geld verdient met de verkoop van schone lucht, wil koste wat kost een stokje steken voor de terugkeer van levende bomen.
star 6.9

Madagascar

2005

Madagascar

2005

star 6.9
Een zebra uit de New Yorkse dierentuin wil naar het wild toe en ontsnapt uit de dierentuin. Zijn vrienden de leeuw, de giraffe en het nijlpaard gaan achter hem aan. Ze worden op een boot gezet, maar belanden na een ongeval in Madagascar. Helaas hebben deze New Yorkers geen flauw idee hoe ze in het wild moeten overleven.
star 8.1

Mijn Buurman Totoro

1988

Mijn Buurman Totoro

1988

star 8.1
Twee meisjes verhuizen met hun vader naar het platteland om in de buurt te zijn van het verpleegtehuis waar hun moeder ligt. Satsuki en Mei ontdekken dat het nabijgelegen bos bevolkt is door wonderlijke wezens.

Kiki's vliegende koeriersdienst

1989

star 7.8
Kiki is een heks die net 13 jaar oud is geworden. Zoals altijd bij heksen gaat ze op haar 13e weg van huis om zelfstandig te worden. Als ze eenmaal een stad heeft gevonden waar ze wil gaan wonen merkt ze dat het lastig is om zich daar te vestigen en haar beroep uit te oefenen.

De Pinguins van Madagascar

2014

star 6.5
De vier pinguïns, Skipper, Rico, Kowalski en Private bundelen hun krachten met de chique spionagedienst de 'North Wind' die onder leiding staat van agent Classified. Samen moeten ze het opnemen tegen de kwaadaardige Dr. Octavius Brine die de wereld wil veroveren.
star 6.8

Rikkie de ooievaar 2

2023

Rikkie de ooievaar 2

2023

star 6.8
Na de overwintering in het warme Afrika maken de ooievaars zich klaar om naar huis te vliegen. Als Rikkie hoort dat niet hij, maar zijn ooievaarsbroer Max de grote vlucht mag leiden, is hij heel erg teleurgesteld. Hij kan toch het beste vliegen? Is hij dan toch geen echte ooievaar? Teleurgesteld besluit Rikkie zijn eigen reis te maken, op zoek te gaan naar andere mussen. Samen met zijn vrienden - het dwerguiltje Olga en Kiki de extravagante parkiet – vliegt hij pardoes een nieuw avontuur in wanneer ze mussenleidster Samia ontmoeten. Haar kudde is gevangen genomen door een hebzuchtige pauw en om ze te bevrijden moet een groot juweel gevonden voor. Daarvoor zijn teamwork, vertrouwen en een fijn staaltje ooievaarskunsten nodig.

Verschrikkelijke Ikke 2

2013

star 6.9
Gru, het duivelse meesterbrein, is terug en heeft zijn leven gebeterd en drie kinderen geadopteerd. Samen met zijn assistent en de kinderen beleven zij een nieuw avontuur, waarbij de Minions weer voor de nodige problemen zorgen. Een paar Minions zijn aan het lanterfanten wanneer ze een geluid horen buiten. In eerste instantie blijkt het een kat te zijn die ze bang maakt, maar vervolgens worden ze ontvoerd door een mysterieuze kracht.
star 6.3

Shrek de Derde

2007

Shrek de Derde

2007

star 6.3
Shrek (Myers) en Fiona (Diaz) zijn waarnemend koning en koningin. Ze vinden er maar niets aan, dus gaat Shrek samen met Donkey (Murphy) en Puss In Boots (Banderas) op zoek naar de ware troonopvolger. Dat blijkt een neef van Koningin Lillian te zijn, Artie, die op kostschool zit en totaal geen interesse heeft in het koningschap. Terwijl Shrek weg is, is Prince Charming bezig met een staatsgreep om Far Far Away over te nemen.
star 7.2

Verschrikkelijke Ikke

2010

Verschrikkelijke Ikke

2010

star 7.2
In een vrolijke, vredige buitenwijk met netjes omheinde en piekfijn verzorgde tuintjes staat een mysterieuze, onheilspellende villa temidden van een dood gazon. Het zwarte gebouw is het geheime hoofdkwartier van Gru die de wereld wil domineren met zijn legertje handlangers: DE COMPLEET DOLGEDRAAIDE MINIONS! Wie zijn plannen probeert te dwarsbomen, maakt snel kennis met een GRU-welijk arsenaal van krimpstralen, vriespistolen en oorlogsvoertuigen.
star 7.7

Ponyo

2008

Ponyo

2008

star 7.7
Het visje Ponyo leeft samen met honderden broertjes en zusje in een afgesloten onderwaterwereld. Haar vader heeft deze wereld, die lijkt op één groot laboratorium, zelf gemaakt.

Hotel Transsylvanië - Hotel Vol Monsters

2012

star 7
Welkom in Hotel Transylvania, Dracula's 5 sterren hotel waar monsters gewoon zichzelf kunnen zijn, zonder mensen in de buurt! Nu heeft Dracula alle "A" VIP-Monsters zoals Frankenstein, De Mummy, De Onzichtbare Man en de Familie Weerwolf uitgenodigd op het 118e verjaardagsfeestje van zijn dochter Mavis. Voor Dracula is het ontvangen van VIP's geen probleem, tot een partycrasher, en een méns bovendien, een oogje heeft op zijn oogappel Mavis.
star 7.9

Nimona

2023

Nimona

2023

star 7.9
Nimona is een tiener die de kracht heeft om van gedaante te verwisselen. Ze wordt het doelwit van een ridder die haar leven wil beëindigen. Zijn missie wordt een stuk lastiger als hij van een verschrikkelijke misdaad wordt beschuldigd. Om zijn onschuld te bewijzen, wendt hij zich tot Nimona, het 'monster' dat hij eigenlijk hoort te doden.

keyboard_arrow_up