Beste Familie Films op Netflix

star 6.4

Akademia Pana Kleksa

2024

Akademia Pana Kleksa

2024

star 6.4
Een ogenschijnlijk gewoon meisje vindt haar weg naar de gelijknamige Academie om de wereld van sprookjes, verbeelding en creativiteit te verkennen. Met de hulp van een gekke, getalenteerde leraar ontwikkelt ze haar unieke vaardigheden en stuit ze op een aanwijzing die haar zal helpen het grootste geheim van de familie te ontrafelen...
star 8.4

Ultraman: Rising

2024

Ultraman: Rising

2024

star 8.4
Een topsporter keert met tegenzin terug naar huis om zijn vaders taken als Ultraman over te nemen. Hij beschermt Tokio tegen gigantische monsters en wordt een legendarische held.

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens

2022

star 8.2
Puss in Boots ontdekt dat zijn passie voor avontuur zijn tol heeft geëist: hij heeft acht van zijn negen levens verbrand, waardoor er nog maar één leven over is. Puss gaat op een epische reis om de mythische Last Wish te vinden en zijn negen levens te herstellen.
star 7

Thelma de eenhoorn

2024

Thelma de eenhoorn

2024

star 7
Een ambitieuze zingende pony wordt plotseling beroemd wanneer ze verandert in een glitterende eenhoorn. Maar de weg naar succes gaat niet over rozen.

De Lorax en het Verdwenen Bos

2012

star 6.5
Wanneer Ted er achter komt dat Audrey het allerliefste een echte levende boom wil zien, gaat hij op zoek. Zijn oma weet hem te vertellen dat "The Once-ler" het geheim achter de verdwijning van de bomen en de "Lorax" kent. Ted moet zich buiten zijn veilige stad wagen om het mysterie te ontrafelen en zo het hart van zijn droommeisje te winnen. Mr. O'Hare, een harteloze ondernemer die zijn geld verdient met de verkoop van schone lucht, wil koste wat kost een stokje steken voor de terugkeer van levende bomen.
star 8.5

Spirited Away

2001

Spirited Away

2001

star 8.5
Tijdens de verhuizing van haar familie naar een buitenwijk wandelt Chihiro, een 10-jarig meisje, een wereld binnen die geregeerd wordt door heksen en monsters, waar mensen veranderd worden in dieren. Chihiro moet in een groot badhuis werken om te overleven. Zal het haar lukken om terug te keren naar haar eigen wereld?

Woody Woodpecker gaat op kamp

2024

star 6.7
Woody wordt het bos uitgestuurd en denkt een permanent thuis te hebben gevonden in Kamp Woo Hoo, totdat een inspecteur dreigt het kamp te sluiten.

Trolls Vakantiespecial

2017

star 6.7
Wanneer de Koningin van de Trollen, Poppy, ontdekt dat de Bergens geen vakanties hebben, vraagt ze haar vrienden, Tak en het Snack Pack, om haar te helpen vakantie te brengen naar de Bergens.
star 6.6

Orion en het Donker

2024

Orion en het Donker

2024

star 6.6
Een jongen met een levendige fantasie overwint zijn angsten op een onvergetelijke reis door de nacht met zijn nieuwe vriend: het reusachtige, lachende wezen Donker.
star 5.1

El campeón

2024

El campeón

2024

star 5.1
star 7.5

Leo

2023

Leo

2023

star 7.5
De afgematte 74-jarige hagedis Leo zit al tientallen jaren vast in hetzelfde klaslokaal in Florida met zijn terrariumgenootschildpad. Als hij ontdekt dat hij nog maar één jaar te leven heeft, is hij van plan te ontsnappen en het leven aan de buitenkant te ervaren, maar in plaats daarvan raakt hij verstrikt in de problemen van zijn angstige leerlingen, waaronder een onmogelijk gemene vervangende leraar.

Hoe Tem Je Een Draak 3

2019

star 7.8
Hiccup probeert zijn droom te vervullen door een vreedzame draken-utopie te creëren. Ondertussen ontdekt Toothless een ongetemde, ongrijpbare partner die ervoor zorgt dat de Night Fury vertrekt.
star 7.3

Sonic the Hedgehog

2020

Sonic the Hedgehog

2020

star 7.3
Sonic is een super snelle antropomorfe blauwe egel. De overheid is erop gebrand om Sonic te pakken te krijgen. Sheriff Tom Wachowski, een sheriff uit het klein stadje Green Hills, besluit om af te reizen naar San Francisco om Sonic te helpen in zijn strijd tegen de kwaadaardige Dr. Ivo Robotnik.

Hoe Tem Je Een Draak 2

2014

star 7.7
Hiccup en Toothless leiden honderden drakenstrijders om de Drakenberg te verdedigen, en vechten daarbij tegen Drago Bloodfist en zijn gigantische leger van drakenjagers en hun gevaarlijke oorlogsmachines. De machtige Bewilderbeast, meester van de Drakenberg, besluit om zich bij Hiccup en zijn vrienden te voegen in de strijd tegen Drago.

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs

2009

star 6.8
In dit nieuwe "Ice Age avontuur" jaagt Scrat nog steeds de beruchte eikel na, terwijl hij ondertussen misschien wel zijn ware liefde vindt. Daarnaast verwachten Manny en Ellie hun eerste baby-mammoet, probeert Sid een eigen familie te creëren door een paar dinosaurus-eieren te pikken en Diego vraagt zich af of hij door zijn zachtaardige vrienden niet te lief wordt voor een sabeltand-tijger.
star 8.2

De spinsels

2023

De spinsels

2023

star 8.2
Amanda en haar denkbeeldige vriend Rudger beleven spannende avonturen. Maar wanneer Rudger alleen is, wordt hij geconfronteerd met een mysterieuze bedreiging.

De Casagrandes - De film

2024

star 7.4
De 12-jarige Ronnie Anne gaat voor haar verjaardag naar Mexico en bevrijdt per ongeluk een halfgod die gevangenzit in een berg. Haar familie moet helpen om alles recht te zetten.

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief

2010

star 6.2
Percy Jackson is een jongen die op het punt staat om van de middelbare school getrapt te worden. Alweer. Maar dat is niet zijn grootste zorg. Dankzij een Satyr, genaamd Grover, komt Percy er achter dat hij deel uitmaakt van een mythische wereld vol magische wezens en dat hij de nakomeling is van de Griekse god Poseidon. Als de bliksemschicht van Zeus wordt gestolen, hebben Percy en zijn vrienden tien dagen de tijd om zijn onschuld te bewijzen en om een oorlog tussen de goden te voorkomen.
star 6.9

Madagascar

2005

Madagascar

2005

star 6.9
Een zebra uit de New Yorkse dierentuin wil naar het wild toe en ontsnapt uit de dierentuin. Zijn vrienden de leeuw, de giraffe en het nijlpaard gaan achter hem aan. Ze worden op een boot gezet, maar belanden na een ongeval in Madagascar. Helaas hebben deze New Yorkers geen flauw idee hoe ze in het wild moeten overleven.

De SpongeBob SquarePants Film

2004

star 7
SpongeBob SquarePants leeft op de zeebodem in een grote ananas. Hij werkt in de fast-food branche bij de Krusty Krab diner. Wanneer de kroon van Koning Neptunes wordt gestolen is het aan SpongeBob om met z'n vriend Patrick Star hier iets aan te doen. Gebaseerd op de populaire Nickelodeon-serie.

keyboard_arrow_up