Beste Familie Films op Netflix - Pagina 3

star 7.9

De Wensdraak

2021

De Wensdraak

2021

star 7.9
Din is een jongeman die door zijn alleenstaande, werkende moeder wordt opgevoed. Op een dag stuit hij op een vuile theepot, gemaakt van jade. Daarin zit de magische draak Long, die Din drie wensen schenkt. Ondanks dat Long al eeuwen oud is, weet hij niets af van de huidige wereld. Het enige waar de draak immers om geeft is goud. Long kan enkel gezien worden door Din, die per ongeluk zijn eerste wens gebruikt om een kungfu-meester te worden.
star 6.8

Chicken Run

2000

Chicken Run

2000

star 6.8
Engeland in de jaren vijftig. Een ogenschijnlijk doodgewone kippenboerderij op het platteland van York. Maar achter de prikkeldraad heerst ware terreur. Het kippenhok lijdt onder het schrikbewind van de gierige boerin Mrs. Tweedy, die altijd en overal een graantje wil meepikken. Zo eindigt elke kip die niet op tijd een ei legt onverbiddelijk in de pan. Nu heeft ze het plan opgevat om kippenpasteitjes te gaan verkopen. Maar de kippen pikken het niet langer. Onder aanvoering van Ginger komen ze in opstand. Na talloze zeer creatieve maar onsuccesvolle vluchtpogingen komt er onverwacht redding. De stoere haan Rocky werkt voor een circus en denkt de aangewezen persoon te zijn om de kippen even te leren vliegen...
star 6.8

Rikkie de ooievaar 2

2023

Rikkie de ooievaar 2

2023

star 6.8
Na de overwintering in het warme Afrika maken de ooievaars zich klaar om naar huis te vliegen. Als Rikkie hoort dat niet hij, maar zijn ooievaarsbroer Max de grote vlucht mag leiden, is hij heel erg teleurgesteld. Hij kan toch het beste vliegen? Is hij dan toch geen echte ooievaar? Teleurgesteld besluit Rikkie zijn eigen reis te maken, op zoek te gaan naar andere mussen. Samen met zijn vrienden - het dwerguiltje Olga en Kiki de extravagante parkiet – vliegt hij pardoes een nieuw avontuur in wanneer ze mussenleidster Samia ontmoeten. Haar kudde is gevangen genomen door een hebzuchtige pauw en om ze te bevrijden moet een groot juweel gevonden voor. Daarvoor zijn teamwork, vertrouwen en een fijn staaltje ooievaarskunsten nodig.
star 7.5

Paddington 2

2017

Paddington 2

2017

star 7.5
Paddington voelt zich gelukkig bij de familie Brown in Windsor Gardens, waar hij een populair lid van de gemeenschap is geworden. Tijdens een zoektocht naar het perfecte cadeau voor zijn geliefde tante Lucy's honderdste verjaardag ontdekt Paddington een uniek boek in Mr. Gruber's antiekwinkel.
star 7.9

Mimi wo Sumaseba

1995

Mimi wo Sumaseba

1995

star 7.9
Whisper of the Heart gaat over een jong meisje, Shizuku. Als er iets is dat Shizuku graag doet, is het lezen. Allerlei boeken werkt ze op een razend tempo door en in de plaatselijke bibliotheek is ze het meest te vinden.

Guillermo del Toro's Pinocchio

2022

star 8.1
Pinocchio is een houten marionet die ervan droomt een echte jongen te worden. Wanneer hij tot leven wordt gewekt, haalt hij kattenkwaad uit. In zijn leven leert hij enkele belangrijke lessen.

Roald Dahl's Matilda the Musical

2022

star 6.8
Het nieuwsgierige en slimme meisje Matilda Wormwood heeft een levendige fantasie. Ze heeft het echter niet getroffen met haar ouders, maar verslindt boeken als tijdverdrijf. Door haar juf wordt ze aangespoord om haar eigen verhalen tot leven te brengen. Wanneer Matilda op Crunchem Hall wordt toegelaten, ontdekt ze al snel dat de school geleid wordt door de gemene Miss Trunchbull. Gelukkig kan Matilda rekenen op haar nieuwe schoolvrienden, Miss Honey en de bibliothecaresse Mrs. Phelps. Maar Matilda laat het onrecht niet zomaar gebeuren en wil Trunchbull een lesje leren.
star 7.8

Fantastic Mr. Fox

2009

Fantastic Mr. Fox

2009

star 7.8
Naar het gelijknamige kinderboek van Roald Dahl. Mr. Fox en Mrs. Fox leiden een idyllisch ondergronds leventje. Twaalf "vossejaren" na de geboorte van hun zoontje Ash komen echter de instincten van Mr. Fox bovendrijven, iets wat het bestaan van hun hele dierengemeenschap in gevaar brengt. Om aan voedsel te komen berooft Mr. Fox namelijk de boerderijen van drie verschillende boeren, terwijl hij aan Mrs. Fox beloofd had dit niet meer te doen.

Alvin en de Chipmunks III - Chipwrecked

2011

star 5.7
Alvin, Simon, Theodore en de Chipettes maken een cruise, en zoals gebruikelijk veranderen ze het luxe cruiseschip in hun eigen speeltuin. Totdat ze 'schipbreuk' lijden en op een tropisch eiland belanden. Terwijl Dave Seville op zoek gaat naar zijn vermiste sterren, doen de Munks en de Chipettes waar ze goed in zijn: zingen, dansen en er een bende van maken. Maar op het eiland leeft ook een schipbreukeling, die niets onder doet voor Alvin en de Chipmunks. Samen met hun nieuwe vriendje beleven ze een doldwaas avontuur, vol verrassingen en wijze levenslessen.

Alvin en de Chipmunks: Road Trip

2015

star 6
Door een reeks van misverstanden, zijn Alvin, Simon en Theodore er van overtuigd dat Dave zijn nieuwe vriendin in New York ten huwelijk gaat vragen..., en hen laat vallen. Ze hebben drie dagen de tijd om naar New York te komen en Dave van gedachten te laten veranderen.
star 7.1

Wil de krokodil

2022

Wil de krokodil

2022

star 7.1
Wanneer de familie Primm naar New York City verhuist, worstelt hun jonge zoon Josh om zich aan te passen aan zijn nieuwe school en vrienden. Dat verandert allemaal wanneer hij Lyle ontdekt, een zingende krokodil die houdt van baden, kaviaar en geweldige muziek. De twee worden snel vrienden, maar Lyle's bestaan wordt bedreigd door de kwaadaardige buurman dhr. Grumps. De Primms zullen moeten samenwerken met Lyle's charismatische eigenaar, Hector P. Valenti, om de wereld te laten zien dat familie uit de meest onverwachte hoek kan komen. En dat er uiteraard niets mis is met een grote zingende krokodil met een nog grotere persoonlijkheid.

Dr. Seuss' How the Grinch Stole Christmas

2000

star 6.8
In een sneeuwvlok ligt het magische land van de Who's, een volkje dat houdt van Kerstmis en feest vieren. Maar bovenop de berg leeft de 'Grinch', een oude knorrepot die de kerstdagen haat en alleen maar wraak wil nemen op diegenen die hem kwaad hebben gedaan. Op kerstavond besluit hij naar het dorp af te zakken, vermomd als de Kerstman, en de cadeautjes en kerstversieringen te stelen.

Alvin en de Chipmunks II - The Squeakquel

2009

star 5.6
Dave wil de drie succesvolle eekhoorns Alvin, Simon, en Theodore naar school sturen. Wat Dave niet weet is dat de drie eekhoorns zich naast de mensen niet thuis voelen. Ondertussen, wordt Ian vrijgelaten uit de gevangenis en is op zoek naar dieren die goed kunnen zingen en dansen. Hij vindt drie Chipettes en kan niet wachten om hen beroemd te maken en zo wraak te nemen op de drie eekhoorns.
star 8.1

Wonder

2017

Wonder

2017

star 8.1
'Wonder' vertelt het verhaal over een 10-jarig jongetje, August Pullman genaamd, met een zeldzame, aangeboren aangezichtsafwijking. Doordat August vele operaties heeft doorstaan, krijgt hij thuisonderwijs van zijn moeder.
star 6.2

Annie

2014

Annie

2014

star 6.2
2014, New York. Annie is een jong en gelukkig pleegkind. Oorspronkelijk als baby achtergelaten door haar ouders, met de belofte dat ze op een dag terug zouden komen, heeft ze een zwaar leven bij haar pleegmoeder Miss Hannigan. Maar alles verandert wanneer de burgemeesterskandidaat Will Stacks haar onder zijn hoede neemt. Hij gelooft dat hij haar beschermengel is, maar Annie denkt hier zelf heel anders over.
star 6.4

Family Switch

2023

Family Switch

2023

star 6.4
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
star 6.1

We Can Be Heroes

2020

We Can Be Heroes

2020

star 6.1
Als buitenaardse indringers de superhelden van de aarde vangen, moeten hun kinderen leren samenwerken om hun ouders en de planeet te redden.

Ted & De Magische Smaragd

2022

star 7.6
Ted zou het fantastisch vinden als zijn collega-archeologen hem zouden zien als hun gelijke, maar hij schopt altijd alles in de war. Hij verwoest per ongeluk een sarcofaag en daarmee komt een oude bezwering vrij die het leven van zijn vrienden bedreigt: Mummy, Jeff en Belzoni. Nu iedereen tegen hem is en hij alleen maar wordt geholpen door Sara, begint een avontuur dat hem van Mexico naar Chicago en van Parijs tot Egypte zal brengen, in een poging om de vloek van de Mummie te stoppen.
star 6.7

The Monkey King

2023

The Monkey King

2023

star 6.7
Een aap begint samen met een meisje en zijn stok een epische zoektocht naar onsterfelijkheid. Onderweg neemt hij het op tegen monsters, draken, goden en zijn eigen ego.
star 7.3

Stand by Me Doraemon

2014

Stand by Me Doraemon

2014

star 7.3
Nobita "Noby" Nobi zit in de 4e klas van de middelbare school. Hij krijgt voortdurend onvoldoendes vanwege zijn luiheid en wordt altijd gepest door zijn klasgenoten Suneo "Sneech" Honekawa en Takeshi "Big G" Goda. Zijn achter-achterkleinzoon uit de 22e eeuw, Sewashi, die hem elke dag toekijkt reist naar Nobita's tijd in gezelschap van zijn robotkat Doraemon.

keyboard_arrow_up