Nieuwste Films op Netflix

El vendedor de ilusiones: El caso Generación Zoe

2024

In een wereld waarin de pandemie grote schade heeft aangericht, waar alles frustratie en onzekerheid is, komt een man een revolutie teweegbrengen in de portemonnee en het bewustzijn van mensen met een project dat betrekking heeft op educatieve training, het financiële universum en spirituele ontwikkeling. The Seller of Illusions: The Generation Zoe Case portretteert het ontstaan, de groei en de ondergang van het meest bizarre en ambitieuze financiële platform in Latijns-Amerika, dat voor een groot deel een getrouwe weerspiegeling is van zijn excentrieke schepper: Leonardo Cositorto.
star 9.7

Sen Büyümeye Bak

2024

Sen Büyümeye Bak

2024

star 9.7
star 7.1

Thelma de eenhoorn

2024

Thelma de eenhoorn

2024

star 7.1
Een ambitieuze zingende pony wordt plotseling beroemd wanneer ze verandert in een glitterende eenhoorn. Maar de weg naar succes gaat niet over rozen.
star 7.5

Leven met Luipaarden

2024

Leven met Luipaarden

2024

star 7.5
In deze natuurdocumentaire volgt een filmploeg van heel dichtbij twee luipaardwelpen op hun fascinerende weg naar volwassenheid.
star 5.8

Mother of the Bride

2024

Mother of the Bride

2024

star 5.8
Wanneer Lana’s dochter Emma terugkeert van een jaar in Londen in het buitenland, laat ze een bom vallen op haar moeder: ze gaat trouwen. Op een eiland. Volgende maand! Het wordt alleen maar erger als Lana ontdekt dat de mysterieuze man die het hart van haar dochter heeft gestolen, toevallig de zoon is van de man die het hare jaren geleden heeft gebroken.

Secrets of the Neanderthals

2024

star 7.6
Deze documentaire gaat dieper in op de geheimen rond de Neanderthalers. Wat vertellen de fossiele resten ons over hun leven en waardoor zijn ze verdwenen?
star 6.7

Sei nell'anima

2024

Sei nell'anima

2024

star 6.7
star 5.2

Unfrosted

2024

Unfrosted

2024

star 5.2
In een tijd waarin melk en cornflakes het ontbijt overheersten, begint een felle strijd om een revolutionair nieuw gebakje.

Hack Your Health: The Secrets of Your Gut

2024

star 6.7
"Hack Your Health: The Secrets of Your Gut" is een boeiende Netflix-serie die diep ingaat op de intrigerende wereld van de darmgezondheid en de diepgaande invloed ervan op het algehele welzijn. Door een evenwichtige mix van wetenschappelijke verkenning en praktisch advies, biedt de show kijkers waardevolle inzichten om hun spijsverteringssysteem te optimaliseren voor verbeterde gezondheid en vitaliteit. Elke aflevering van "Hack Your Health" is zorgvuldig samengesteld om de mysteries van darmgezondheid te ontrafelen, met onderwerpen variërend van de rol van het microbioom in de spijsvertering tot de invloed van dieet- en levensstijlkeuzes op de darmfunctie. Kijkers worden getrakteerd op interviews met experts, cutting-edge onderzoeksresultaten en echte getuigenissen, waardoor een uitgebreid begrip ontstaat van de complexe wisselwerking tussen darmgezondheid en verschillende aspecten van fysieke en mentale gezondheid. Tot nu toe heeft de serie ene 6.5 op IMDb

keyboard_arrow_up