Nieuwste Films op Netflix - Pagina 2

star 8

My Oni Girl

2024

My Oni Girl

2024

star 8
Een verlegen tienerjongen heeft moeite om nee te zeggen en wordt door een koppig meisje meegesleurd op een mystieke reis door de zomersneeuw om haar vermiste moeder te vinden.
star 6.8

Atlas

2024

Atlas

2024

star 6.8
Een briljante antiterreuranalist met een grote afkeer van AI ontdekt dat een mislukte missie om een rebelse robot te vangen, wellicht alleen nog kan slagen met behulp van AI.

El vendedor de ilusiones: El caso Generación Zoe

2024

star 6
In een wereld waarin de pandemie grote schade heeft aangericht, waar alles frustratie en onzekerheid is, komt een man een revolutie teweegbrengen in de portemonnee en het bewustzijn van mensen met een project dat betrekking heeft op educatieve training, het financiële universum en spirituele ontwikkeling. The Seller of Illusions: The Generation Zoe Case portretteert het ontstaan, de groei en de ondergang van het meest bizarre en ambitieuze financiële platform in Latijns-Amerika, dat voor een groot deel een getrouwe weerspiegeling is van zijn excentrieke schepper: Leonardo Cositorto.
star 7.2

Sen Büyümeye Bak

2024

Sen Büyümeye Bak

2024

star 7.2

Rachel Feinstein: Big Guy

2024

star 5.5
Van de niet-vleiende koosnaam van haar echtgenoot, een brandweerman, tot de agressieve accessoires van haar moeder: Rachel Feinstein gaat helemaal los in deze stand-upcomedyspecial.
star 7

Thelma de eenhoorn

2024

Thelma de eenhoorn

2024

star 7
Een ambitieuze zingende pony wordt plotseling beroemd wanneer ze verandert in een glitterende eenhoorn. Maar de weg naar succes gaat niet over rozen.

Kevin Hart: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor

2024

De grootste sterren van de comedy komen samen om Kevin Hart te eren (en te roosteren) terwijl hij de Mark Twain Prize for American Humor in ontvangst neemt tijdens een oprechte, hilarische ceremonie.
star 7.7

Leven met Luipaarden

2024

Leven met Luipaarden

2024

star 7.7
In deze natuurdocumentaire volgt een filmploeg van heel dichtbij twee luipaardwelpen op hun fascinerende weg naar volwassenheid.

Mother of the Bride

2024

star 6
Wanneer Lana’s dochter Emma terugkeert van een jaar in Londen in het buitenland, laat ze een bom vallen op haar moeder: ze gaat trouwen. Op een eiland. Volgende maand! Het wordt alleen maar erger als Lana ontdekt dat de mysterieuze man die het hart van haar dochter heeft gestolen, toevallig de zoon is van de man die het hare jaren geleden heeft gebroken.

The Roast of Tom Brady

2024

star 5.9
Tom Brady zal de klappen opvangen wanneer sport- en comedysterren samenwerken om de grootste NFL-quarterback aller tijden te roosteren.

Katt Williams: Woke Foke

2024

star 5.5
Komiek Katt Williams laat zich in realtime los terwijl hij het podium betreedt voor het tweede livestream stand-up-evenement van Netflix.

Secrets of the Neanderthals

2024

star 7.2
Deze documentaire gaat dieper in op de geheimen rond de Neanderthalers. Wat vertellen de fossiele resten ons over hun leven en waardoor zijn ze verdwenen?
star 6.8

Sei nell'anima

2024

Sei nell'anima

2024

star 6.8

เดี่ยวสเปเชียล: ซูเปอร์ซอฟต์พาวเวอร์

2024

star 7
De iconische Thaise komiek Udom Taephanich vertelt over zijn tegenslagen en scherpe observaties, van ongemakkelijke ontmoetingen tot de absurditeiten van het dagelijks leven.
star 5.2

Unfrosted

2024

Unfrosted

2024

star 5.2
In een tijd waarin melk en cornflakes het ontbijt overheersten, begint een felle strijd om een revolutionair nieuw gebakje.

شهر زي العسلKỳ Trăng Mật Sóng Gió

2024

star 6.8
Twee pas getrouwden ontdekken tijdens hun huwelijksreis dat ze in bijna alle opzichten verschillend zijn, maar kunnen deze tegenpolen elkaar aantrekken?

Hack Your Health: The Secrets of Your Gut

2024

star 6.8
"Hack Your Health: The Secrets of Your Gut" is een boeiende Netflix-serie die diep ingaat op de intrigerende wereld van de darmgezondheid en de diepgaande invloed ervan op het algehele welzijn. Door een evenwichtige mix van wetenschappelijke verkenning en praktisch advies, biedt de show kijkers waardevolle inzichten om hun spijsverteringssysteem te optimaliseren voor verbeterde gezondheid en vitaliteit. Elke aflevering van "Hack Your Health" is zorgvuldig samengesteld om de mysteries van darmgezondheid te ontrafelen, met onderwerpen variërend van de rol van het microbioom in de spijsvertering tot de invloed van dieet- en levensstijlkeuzes op de darmfunctie. Kijkers worden getrakteerd op interviews met experts, cutting-edge onderzoeksresultaten en echte getuigenissen, waardoor een uitgebreid begrip ontstaat van de complexe wisselwerking tussen darmgezondheid en verschillende aspecten van fysieke en mentale gezondheid. Tot nu toe heeft de serie ene 6.5 op IMDb

keyboard_arrow_up