Populaire Netflix Films

star 5.8

Dzień Matki

2023

Dzień Matki

2023

star 5.8
Nina, een voormalig NAVO-agent voor speciale operaties die ondergedoken zit, moet al haar dodelijke vaardigheden gebruiken om haar zoon te redden die is ontvoerd door meedogenloze gangsters. Max vinden is een dubbele kans voor haar. Een kans om de adrenalinestoot weer te voelen, en een kans om terug te keren in het leven van de zoon die ze jaren geleden in de steek moest laten.
star 6.7

Blood & Gold

2023

Blood & Gold

2023

star 6.7
Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog is een Duitse soldaat op zoek naar zijn dochter terwijl een SS-troep op zoek is naar een joodse schat.
star 6.8

The Mother

2023

The Mother

2023

star 6.8
Een huurmoordenaar met militaire training komt uit haar schuilplaats om haar dochter - die ze nog nooit heeft gezien - te beschermen tegen meedogenloze criminelen die wraak willen.
star 6.1

Tin & Tina

2023

Tin & Tina

2023

star 6.1
Na een tragische abortus adopteren Lola en haar man Adolfo Tin en Tina, twee lieftallige albinobroers en -zusjes met een ultrakatholieke opleiding waardoor ze de Heilige Bijbel woordelijk interpreteren.

Spider-Man: No Way Home

2021

star 8
Peter Parker is ontmaskerd en kan zijn normale leven niet langer scheiden van de hoge inzet van een superheld zijn. Wanneer hij om hulp vraagt ​​van Doctor Strange, wordt de inzet nog gevaarlijker, waardoor hij moet ontdekken wat het werkelijk betekent om Spider-Man te zijn.

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die

2023

star 7.3
Te midden van een gebroken koninkrijk vindt Uhtred van Bebbanburg nieuwe bondgenoten met wie hij de wapens opneemt tegen even nieuwe vijanden. Nu koning Edward is overleden, barst alweer een strijd los voor de troon. Ook erfgenamen claimen het felbegeerde zitje. Wanneer hij door een medestander om hulp wordt gevraagd, staat Uhtred voor een moeilijke keuze. Zet hij zijn dierbaren op de eerste plaats of wil hij voornamelijk zijn droom van een verenigd Engeland verwezenlijken?
star 6.6

Murder Mystery 2

2023

Murder Mystery 2

2023

star 6.6
Nick en Audrey Spitz, die nu privé-detectives zijn en hun eigen bureau beginnen, belanden in het midden van een internationaal onderzoek wanneer een vriend wordt ontvoerd.
star 7.1

AKA

2023

AKA

2023

star 7.1
Een geharde special ops-agent wordt moreel op de proef gesteld als hij infiltreert in een misdaadsyndicaat en onverwacht een band krijgt met de zoon van de baas.
star 6.5

Chupa

2023

Chupa

2023

star 6.5
Alex is een verlegen 13-jarige tiener. Tijdens een familiebezoek in Mexico krijgt de knaap een onwaarschijnlijke metgezel als hij een jonge chupacabra ontdekt die zich in de schuur van zijn opa verstopt. Om het mythische wezen te redden, moeten Alex en zijn neven het avontuur van hun leven aangaan.
star 7.2

A Beautiful Life

2023

A Beautiful Life

2023

star 7.2
star 4.5

Missed Connections

2023

Missed Connections

2023

star 4.5
star 8.5

El último vagón

2023

El último vagón

2023

star 8.5
star 7.3

Fall

2022

Fall

2022

star 7.3
Voor de beste vriendinnen Becky en Hunter draait het leven om het overwinnen van angsten en het verleggen van grenzen. Ze besluiten een afgelegen en verlaten radiotoren van 600 meter hoog te beklimmen om de as van Becky's overleden echtgenoot te verstrooien. Wanneer delen van de gammele ladder afbreken, komen de vriendinnen vast te zitten. Hun klimvaardigheden, evenals hun vriendschap, wordt nu op de proef gesteld in een wanhopige strijd om de elementen, een gebrek aan voorraden en duizelingwekkende hoogtes te overleven.

De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant

2022

star 6.8
De sfeer in het rustige Zandwijk bekoelt als er ninja’s in de straat komen wonen bij de Piraten van Hiernaast. Piraten en ninja’s zijn immers gezworen vijanden!
star 7.8

The Woman King

2022

The Woman King

2022

star 7.8
Het koninkrijk Dahomey krijgt in de 18e en 19e eeuw veel aanzien tegenover de andere Afrikaanse staten. Nanisca leidt de vrouwelijke militaire eenheid waarvan Nawi sinds kort lid uitmaakt. De groep gaat de strijd aan met diegenen die hun volk tot slaaf hebben gemaakt en die de normen en waarden willen kapotmaken waarvoor zij staan. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
star 7.5

¡Que Viva México!

2023

¡Que Viva México!

2023

star 7.5
star 7.3

Stand by Me Doraemon

2014

Stand by Me Doraemon

2014

star 7.3
Nobita "Noby" Nobi zit in de 4e klas van de middelbare school. Hij krijgt voortdurend onvoldoendes vanwege zijn luiheid en wordt altijd gepest door zijn klasgenoten Suneo "Sneech" Honekawa en Takeshi "Big G" Goda. Zijn achter-achterkleinzoon uit de 22e eeuw, Sewashi, die hem elke dag toekijkt reist naar Nobita's tijd in gezelschap van zijn robotkat Doraemon.

Roald Dahl's Matilda the Musical

2022

star 6.8
Het nieuwsgierige en slimme meisje Matilda Wormwood heeft een levendige fantasie. Ze heeft het echter niet getroffen met haar ouders, maar verslindt boeken als tijdverdrijf. Door haar juf wordt ze aangespoord om haar eigen verhalen tot leven te brengen. Wanneer Matilda op Crunchem Hall wordt toegelaten, ontdekt ze al snel dat de school geleid wordt door de gemene Miss Trunchbull. Gelukkig kan Matilda rekenen op haar nieuwe schoolvrienden, Miss Honey en de bibliothecaresse Mrs. Phelps. Maar Matilda laat het onrecht niet zomaar gebeuren en wil Trunchbull een lesje leren.

keyboard_arrow_up