Populaire Netflix Films

star 5.8

Le salaire de la peur

2024

Le salaire de la peur

2024

star 5.8
Wanneer een explosie bij een oliebron honderden levens bedreigt, moet een geheim team een levensgevaarlijke woestijn doorkruisen om nitroglycerine te leveren.
star 5.8

Heart of the Hunter

2024

Heart of the Hunter

2024

star 5.8
Een gepensioneerde huurmoordenaar komt weer in actie wanneer zijn vriend een gevaarlijke samenzwering ontdekt in het hart van de Zuid-Afrikaanse regering.

Fabbricante di lacrime

2024

star 6.7
Na een moeilijke jeugd in een weeshuis worden Nica en Rigel samen geadopteerd. Vervolgens voelen ze zich door onverwachte, maar onweerstaanbare gevoelens tot elkaar aangetrokken.

Penoza: The Final Chapter

2019

star 7
Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.
star 7.1

Damsel

2024

Damsel

2024

star 7.1
Het huwelijk van een jonge vrouw met een charmante prins verandert in een hevige overlevingsstrijd wanneer ze wordt geofferd aan een vuurspuwende draak.
star 6.5

Code 8 Part II

2024

Code 8 Part II

2024

star 6.5
In een wereld waar mensen met superkrachten zwaar worden gecontroleerd door robots, werkt een ex-gevangene samen met een drugsbaron die hij veracht om een ​​tiener te beschermen tegen een corrupte agent.
star 7.3

De ni de gg en de er

2023

De ni de gg en de er

2023

star 7.3
star 6.4

24 Jam Bersama Gaspar

2023

24 Jam Bersama Gaspar

2023

star 6.4

Spider-Man: Across the Spider-Verse

2023

star 8.4
Meer dan een jaar na de gebeurtenissen in het vorige deel wordt Miles Morales onverwachts bezocht door zijn vriendin Gwen Stacy. Al gauw wordt hij meegezogen in een missie om alle universums te redden van de Spot, een gevaarlijke maar onervaren tegenstander, die een catastrofale ramp kan veroorzaken. Miles en Gwen reizen samen door het multiversum en ontmoeten hun beschermers, een groep Spider-People die bekend staat als de Spider-Society, geleid door Miguel O'Hara.

De Casagrandes - De film

2024

star 7.8
De 12-jarige Ronnie Anne gaat voor haar verjaardag naar Mexico en bevrijdt per ongeluk een halfgod die gevangenzit in een berg. Haar familie moet helpen om alles recht te zetten.
star 6.8

60 Minuten

2024

60 Minuten

2024

star 6.8
Om de voogdij over zijn dochter te behouden, laat een wanhopige MMA-vechter een grote wedstrijd schieten en racet hij door Berlijn om op haar verjaardagsfeestje te raken.
star 6.8

Badland Hunters

2024

Badland Hunters

2024

star 6.8
Na een dodelijke aardbeving geldt in Seoul het recht van de sterkste en komt een onverschrokken jager in actie om een tiener te redden die door een krankzinnige dokter is ontvoerd.
star 6.3

Expend4bles

2023

Expend4bles

2023

star 6.3
Op een vrachtschip worden er kernwapens gestolen door terroristen. Om een mogelijke Derde Wereldoorlog te voorkomen, worden Barney Ross, Lee Christmas en de andere leden van de Expendables ingeschakeld. Als 's werelds laatste verdedigingslinie trachten ze hier een stokje voor te steken met nieuwe teamleden die andere stijlen en tactieken toepassen.
star 6.6

Orion en het Donker

2024

Orion en het Donker

2024

star 6.6
Een jongen met een levendige fantasie overwint zijn angsten op een onvergetelijke reis door de nacht met zijn nieuwe vriend: het reusachtige, lachende wezen Donker.

Woody Woodpecker gaat op kamp

2024

star 7.4
Woody wordt het bos uitgestuurd en denkt een permanent thuis te hebben gevonden in Kamp Woo Hoo, totdat een inspecteur dreigt het kamp te sluiten.

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire

2023

star 6.4
Een vredige kolonie aan de rand van de melkweg wordt bedreigd door een tiran, Balisarius genaamd, aangestuurd leger. De wanhopige burgers doen vervolgens een beroep op een jonge vrouw met een mysterieus verleden. Zij krijgt de taak om op zoek te gaan naar krijgers van nabijgelegen planeten die hen zouden kunnen helpen tegen deze dreiging.
star 7.2

The Maze Runner

2014

The Maze Runner

2014

star 7.2
The Maze Runner, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van James Dashner, speelt zich af in een post-apocalyptische wereld. Nadat zijn geheugen is gewist, komt Thomas terecht in een gemeenschap van jonge mannen.
star 6.6

Romantik Hırsız

2024

Romantik Hırsız

2024

star 6.6
Een Interpol-agente ontdekt dat de door haar gezochte kunstdief haar ex is, en bedenkt een plan om hem op heterdaad te betrappen.
star 6.6

Lift

2024

Lift

2024

star 6.6
Een professionele dief en zijn ervaren team gaan voor de ultieme roof van $ 500 miljoen aan goud uit een kluis in een vliegtuig op 10 km hoogte.
star 7.4

The Equalizer 3

2023

The Equalizer 3

2023

star 7.4
Nadat hij is gestopt met zijn werk als moordenaar in dienst van de overheid, vindt Robert McCall het moeilijk om de gruwelijke dingen die hij in het verleden heeft gedaan te verwerken en probeert hij met zichzelf in het reine te komen door op te komen voor mensen die onderdrukt worden. Tot zijn eigen verrassing blijkt hij zich thuis te voelen in Zuid-Italië, waar hij erachter komt dat zijn nieuwe vrienden worden bedreigd door lokale misdaadbazen. Als er dan doden vallen, weet McCall wat hem te doen staat: hij besluit zijn vrienden te beschermen door de maffia aan te pakken.

keyboard_arrow_up