Populaire Netflix Films

Beverly Hills Cop: Axel F

2024

star 6.9
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
star 6.1

Sous la Seine

2024

Sous la Seine

2024

star 6.1
Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.
star 6.8

Goyo

2024

Goyo

2024

star 6.8
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine – totdat hij verliefd wordt op zijn collega en geconfronteerd wordt met een wervelwind van nieuwe, intense emoties.
star 5.8

Trigger Warning

2024

Trigger Warning

2024

star 5.8
Een commando van de Special Forces ontdekt een gevaarlijke samenzwering wanneer ze terugkeert naar haar thuisstad op zoek naar antwoorden over de dood van haar geliefde vader.
star 6.9

Atlas

2024

Atlas

2024

star 6.9
Een briljante antiterreuranalist met een grote afkeer van AI ontdekt dat een mislukte missie om een rebelse robot te vangen, wellicht alleen nog kan slagen met behulp van AI.
star 7.6

Godzilla Minus One

2023

Godzilla Minus One

2023

star 7.6
In het naoorlogse Japan staat een nieuwe verschrikking op: Godzilla. Zal het diep geraakte volk kunnen overleven... laat staan terugvechten?
star 6.4

Akademia Pana Kleksa

2024

Akademia Pana Kleksa

2024

star 6.4
Een ogenschijnlijk gewoon meisje vindt haar weg naar de gelijknamige Academie om de wereld van sprookjes, verbeelding en creativiteit te verkennen. Met de hulp van een gekke, getalenteerde leraar ontwikkelt ze haar unieke vaardigheden en stuit ze op een aanwijzing die haar zal helpen het grootste geheim van de familie te ontrafelen...
star 5.9

Biônicos

2024

Biônicos

2024

star 5.9
Wanneer de vooruitgang van de robotica van paralympische atleten de nieuwe sportsterren maakt, droomt Maria ervan om tegen haar zus te strijden. Daarvoor zal ze een wereld van misdaad en geweld moeten betreden.
star 8.4

Ultraman: Rising

2024

Ultraman: Rising

2024

star 8.4
Een topsporter keert met tegenzin terug naar huis om zijn vaders taken als Ultraman over te nemen. Hij beschermt Tokio tegen gigantische monsters en wordt een legendarische held.

Svaniti nella notte

2024

star 5
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
star 7

Anyone But You

2023

Anyone But You

2023

star 7
Brent en Brent lijken het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun vurige aantrekkingskracht afkoelt tot het vriespunt – totdat ze onverwachts met elkaar worden opgezadeld op een bruiloft in Australië. En wat doen twee volwassen mensen dan? Net doen alsof ze een stel zijn natuurlijk. Ook wil Jaell Brent afpakken
star 6.2

Le salaire de la peur

2024

Le salaire de la peur

2024

star 6.2
Wanneer een explosie bij een oliebron honderden levens bedreigt, moet een geheim team een levensgevaarlijke woestijn doorkruisen om nitroglycerine te leveren.
star 7.5

ธี่หยด

2023

ธี่หยด

2023

star 7.5
Wanneer een afgelegen dorp wordt geplaagd door een dodelijke vloek, moet één broer vechten om zijn gezin te redden van een angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging.
star 7.1

Damsel

2024

Damsel

2024

star 7.1
Het huwelijk van een jonge vrouw met een charmante prins verandert in een hevige overlevingsstrijd wanneer ze wordt geofferd aan een vuurspuwende draak.

Rebel Moon Deel 2 The Scargiver

2024

star 6.1
De rebellen gaan vechten tegen het meedogenloze leger van de Moederwereld. Een strijd waarbij onverbrekelijke banden worden gesmeed, helden opduiken en legendes ontstaan.
star 6.8

Chappie

2015

Chappie

2015

star 6.8
In de nabije toekomst wordt misdaad met behulp van robots bestreden door een brute politiemacht. Maar de mensen vechten terug. Eén van deze robots wordt gestolen en opnieuw geprogrammeerd waardoor hij de eerste robot wordt die zelf kan nadenken en gevoelens heeft.

Spider-Man: Across the Spider-Verse

2023

star 8.4
Meer dan een jaar na de gebeurtenissen in het vorige deel wordt Miles Morales onverwachts bezocht door zijn vriendin Gwen Stacy. Al gauw wordt hij meegezogen in een missie om alle universums te redden van de Spot, een gevaarlijke maar onervaren tegenstander, die een catastrofale ramp kan veroorzaken. Miles en Gwen reizen samen door het multiversum en ontmoeten hun beschermers, een groep Spider-People die bekend staat als de Spider-Society, geleid door Miguel O'Hara.

xXx: Return of Xander Cage

2017

star 6.1
De beruchte extreme sporter Xander Cage werkt nu samen met de regering, en raakt in conflict met de dodelijke Xiang en zijn team. Om het duistere en onverwoestbare wapen, Pandora’s Box, te vinden vormt Xander een geheel nieuw team van thrill-seekers.
star 6.3

Twilight

2008

Twilight

2008

star 6.3
Isabella Swan is een normale Amerikaanse studente, die verliefd wordt op de jongen Edward Cullen. Deze jongen heeft een groot geheim: hij is een vampier. Als Isabella dit ontdekt is ze niet bang, ze houdt van hem. Edward doet dan ook zijn best om de verleiding zijn geliefde leeg te zuigen te weerstaan. Maar hoe sterk is hij?
star 6.3

Find Me Falling

2024

Find Me Falling

2024

star 6.3
Na een mislukt come back album vlucht rockster John Allman naar een dromerig eiland in de Middellandse Zee, maar ontdekt dat zijn nieuwe huis op een klif een ongelukkige bekendheid heeft die ongewenste bezoekers en een oude vlam aantrekt.

keyboard_arrow_up