Nederlandse Series op Netflix

star 7.5

Undercover

2019

Undercover

2019

star 7.5
Als één van de grootste xtc-producenten in de wereld heeft Ferry Bouman een comfortabel leven in zijn villa op de Belgisch-Nederlandse grens. Dit verandert echter drastisch, wanneer twee undercoveragenten Boumans territorium betreden om zijn netwerk op te rollen.
star 6.6

Toon

2016

Toon

2016

star 6.6
De hoofdpersoon Toon is sociaal onhandig en componist van reclamejingles. Nadat een filmpje van hem per ongeluk op Youtube beland, word hij plotseling een bekend persoon. Hij probeert zijn weg te vinden in de wereld van de showbusiness.
star 6.3

Keizersvrouwen

2019

Keizersvrouwen

2019

star 6.3
Een wereld waarin macht, elite en luxe verleiden tot manipulatie. Waarin politieke spelletjes worden gespeeld en grenzen steeds verder worden verlegd. De ambitieuze Xandra Keizer raakt verstrikt in deze wereld en begint noodgedwongen een gevaarlijk dubbelleven. Terug in een leven vol seks, drugs en geweld waaruit ze jaren geleden is ontvlucht. Met moeite probeert ze haar man en dochter Lulu erbuiten te laten, maar dat lijkt onmogelijk als ze weer oog in oog komt te staan met haar criminele moeder.
star 7.1

De Twaalf

2019

De Twaalf

2019

star 7.1
Twaalf gewone burgers worden opgeroepen als volksjury van een ophefmakende moordzaak.
star 6.3

13 Geboden

2018

13 Geboden

2018

star 6.3
Een seriedader grijpt terug naar de 10 Geboden, om met zijn misdaden de maatschappij een geweten te schoppen... De zelfverklaarde Mozes wil schijnbaar lang vergeten normen en waarden in ere herstellen en straft meedogenloos... Een uitgebluste politie-inspecteur en zijn ambitieuze partner raken verwikkeld in een onmogelijke jacht op de seriedader die, ondanks de wreedheid van zijn misdaden, steeds populairder wordt... En dan wordt hij gevat, of toch niet?
star 6.4

ANNE+

2018

ANNE+

2018

star 6.4
Het weekend dat Anne (24) op zichzelf gaat wonen komt ze haar ex-vriendin Lily tegen, en er is veel gebeurd sinds ze vier jaar geleden uit elkaar zijn gegaan. Tijdens het weekend kijkt Anne terug op alle relaties die ze heeft gehad tijdens haar studententijd in Amsterdam.
star 7

Fenix

2018

Fenix

2018

star 7
Een rechercheur en de zoon van een criminele familie keren terug naar huis voor familiezaken, maar raken verwikkeld in een drugsvete in de Brabantse onderwereld
star 7.3

Onder Vuur

2021

Onder Vuur

2021

star 7.3
'Onder vuur' is een spannende dramareeks over een groep brandweermannen en -vrouwen die vechten voor het voortbestaan van hun kazerne in Oostende.
star 7.3

Ferry: de serie

2023

Ferry: de serie

2023

star 7.3
Ferry Bouwman is een aspirerend 'xtc-brouwer', die aan het begin van zijn carrière in de Brabantse onderwereld staat. Zijn criminele activiteiten verricht hij samen met John, zijn zwager Lars, Remco en Dennis. Ferry heeft maar één doel: de top bereiken. Daarvoor gaat hij de strijd aan met drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub. Pas wanneer zijn grote liefde Danielle de duistere kant van Ferry en zijn handel in drugs leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden.
star 7.5

Morten

2019

Morten

2019

star 7.5
Morten is hard op weg om minister-president te worden, maar dan dreigt een geheim uit het verleden zijn reputatie te schaden. Hij doet werkelijk alles om te voorkomen dat zijn duistere verleden bekend wordt.
star 6.6

Dirty Lines

2022

Dirty Lines

2022

star 6.6
Na een aantal mislukte pogingen van jonge zakenman Frank Stigter om een eigen zaak te beginnen, ziet Frank zijn kans schoon als de nationale telefoonmaatschappij PTT betaalnummers op de markt gaat brengen. Met hulp van zijn broer en zus en enkele dubieuze investeerders begint hij het eerste telecom-seks bedrijf van Europa. Wat begint als een knullig geïmproviseerd experiment in de garage van hun ouders, ontwikkelt zich in razend tempo tot een miljoenenindustrie.
star 7.1

Het gouden uur

2022

Het gouden uur

2022

star 7.1
Het eerste uur na een terroristische aanslag is cruciaal. Mardik is een gedreven rechercheur van Afghaanse afkomst, die enorm wordt gewantrouwd door AIVD-medewerker Joëlle. Dit komt omdat ze iets over zijn verleden heeft ontdekt.
star 8.7

Costa!! de serie

2024

Costa!! de serie

2024

star 8.7
Tijdens een zomer vol muziek, feesten en romantiek stijgt de temperatuur in Club Costa: een nieuwe generatie proppers krijgt de touwtjes in handen om sluiting te voorkomen.
star 6.5

Ares

2020

Ares

2020

star 6.5
Beste vrienden Rosa en Jacob worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap, genaamd Ares, in het hart van Amsterdam. Ze geven zich over aan een wereld vol rijkdom en macht. Maar dan blijkt de plek gebouwd op demonische geheimen uit het Nederlandse verleden. Een plek waar zij een verschrikkelijke prijs betalen om bij de elite te horen.
star 6

Costa!

2001

Costa!

2001

star 6
Costa! volgt de levens van de proppers van een van de beste clubs in Salou. Janet trok in bij de proppers, zodat haar vriend Rens, een oud-propper van de Costa!, examens kon doen. Gedurende de serie komen verschillende maatschappelijke problemen aan bod, zoals vriendschap, romantische relaties, geaardheid, verkrachting, alcohol, drugs en zwangerschap.
star 6.9

Rough Diamonds

2023

Rough Diamonds

2023

star 6.9
Noah Wolfson keert terug naar Antwerpen nadat hij jaren geleden zijn familie en de ultraorthodoxe Joodse manier van leven de rug heeft toegekeerd. Hij ontdekt dat zijn broer het eens zo machtige familiebedrijf in de problemen heeft gebracht door diamanten te verhandelen met schimmige partners. Ondanks de gespannen relatie met zijn ouders, broer en zus, probeert Noah de zaak te redden en de eer van de familie te herstellen. Het is de start van een lawine aan problemen die de familie tegen wil en dank de criminele onderwereld inzuigt. Bovendien worstelt Noah met de orthodoxe manier van leven en is de ooit zo eendrachtige en machtige familie Wolfson compleet verdeeld over zijn terugkeer en over de toekomst van hun diamantbedrijf.
star 5.4

Grond

2021

Grond

2021

star 5.4
Wie als moslim in België het loodje legt, zadelt zijn nabestaanden op met een groot dilemma: waar moet hij of zij begraven worden? Hier of in het land van herkomst? Wanneer Ishmael – Smile voor de vrienden – het repatriëringsbedrijf van zijn vader overneemt, lijkt hij dé oplossing voor het probleem te hebben gevonden: “Als je moslims niet kunt begraven in de heilige grond in Marokko, dan halen we die grond toch gewoon naar hier…”. Een even eenvoudig als geniaal idee, maar zonder het te beseffen opent Smile hiermee de doos van Pandora.
star 6.4

Over water

2018

Over water

2018

star 6.4
De voormalige tv-ster John Beckers krijgt van zijn vrouw Marjan en hun twee kinderen een allerlaatste kans om zijn leven weer op de rails te krijgen. Na een verblijf in de ontwenningskliniek gaat hij daarom met vernieuwde moed aan de slag in de haven, bij het familiale expeditiebedrijf van zijn schoonvader. John komt al snel in het circuit terecht van de gevaarlijkste en meest lucratieve handel aan de dokken: cocaïne. Zal hij zijn oude demonen in bedwang kunnen houden en proberen te weerstaan aan nieuwe verleidingen in deze bikkelharde wereld?
star 6.9

Twee Zomers

2022

Twee Zomers

2022

star 6.9
Het begon dertig jaar geleden: een groep levenslustige jonge twintigers wil nog één vakantie lang feesten voor het serieuze leven begint. Maar dat loopt helemaal fout wanneer één van hen om het leven komt bij een tragisch incident. Dertig zomers later nodigen An en Peter, het meest succesvolle koppel van de groep, dezelfde groep vrienden van toen uit om de verjaardag van An te vieren tijdens een lang weekend op een eilandje voor de Franse Azurenkust. De champagne staat koud en het zwembad zorgt voor verfrissing: dit wordt een onvergetelijk weerzien voor de intussen levenslustige jonge vijftigers.

Papadag

2017

Papadag

2017

Papadag is een hippe, grootsteedse, 8-delige dramaserie, vol humor. De serie volgt een groep vaders die elkaar iedere donderdag ontmoeten bij de zandbak in het park. Ondanks hun grote verschillen, ontwikkelen de papa's een vriendschap en steunen ze elkaar in hun drukke, moderne levens. Op humoristische wijze snijdt de serie, met haar zeer diverse personages, actuele thema's aan rondom het moderne ouderschap. De stressvolle combinatie van werk en gezin, het altijd tijd te kort komen, de vreugde en ellende die de komst van kinderen binnen een relatie met zich mee brengen, de gepensioneerde tweede-nestvader die met zijn ziel onder zijn arm loopt, maar ook de gecompliceerde conceptie van een kind, door een homoseksueel stel bij een lesbisch koppel, zorgen voor (tragi) komische situaties binnen het verhaal.

keyboard_arrow_up