Beste Misdaad Films op Netflix

star 7.3

John Wick: Chapter 2

2017

John Wick: Chapter 2

2017

star 7.3
John Wick is een legendarische huurmoordenaar die wordt gedwongen terug te keren uit zijn pensioen. Een voormalige medewerker probeert een schimmige, internationale moordenaarsbende te pakken te krijgen. Vanwege een gezworen eed om hem te helpen reist John af naar Rome, waar hij het op moet nemen tegen de meest dodelijke moordenaars van de wereld.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum

2019

star 7.4
John Wick is op de vlucht geslagen, om twee redenen... hij wordt opgejaagd vanwege een wereldwijd beloofde prijs op zijn hoofd van maar liefst 14 miljoen dollar en voor het breken van een belangrijke regel van het Continental Hotel: het nemen van een leven in het hotel. John had al geëxecuteerd moeten zijn, ware het niet dat de manager van het Continental Hotel, Winston, hem één uur heeft gegeven voordat zijn lidmaatschap van het Continental wordt opgeheven en hij geen toegang meer heeft tot de diensten die deze geheime ondergrondse criminele gemeenschap biedt.

Luther: The Fallen Sun

2023

star 6.8
Een gruwelijke seriemoordenaar terroriseert Londen terwijl de briljante maar in ongenade gevallen rechercheur John Luther achter de tralies zit. Achtervolgd door zijn falen om de cyberpsychopaat te vangen die hem nu uitdaagt, besluit Luther uit de gevangenis te ontsnappen om de klus met alle mogelijke middelen af te ronden.

Il mio nome è vendetta

2022

star 6.8
Nadat oude vijanden zijn familie hebben vermoord, vluchten een voormalige maffia-handhaver en zijn pittige dochter naar Milaan, waar ze zich verstoppen terwijl ze wraak nemen.

Glass Onion: A Knives Out Mystery

2022

star 7.1
De wereldberoemde detective Benoit Blanc gaat naar Griekenland om de lagen van een mysterie rond een tech miljardair en zijn eclectische vriendengroep af te pellen.
star 6.5

Le Roi des Ombres

2023

Le Roi des Ombres

2023

star 6.5
star 7.1

4 Besar

2022

4 Besar

2022

star 7.1
Vier gepensioneerde moordenaars komen weer in actie wanneer ze een rechtlijnige politieagent ontmoeten die vastberaden is een ongrijpbare moordenaar op te sporen.
star 8.7

The Godfather

1972

The Godfather

1972

star 8.7
Don Vito Corleone staat aan het hoofd van een Mafia-familie in New York. Als een gangster van een andere familie besluit drugs te gaan verkopen in heel New York, ontstaan er problemen. Don Vito haat drugs, en laat dit ook blijken.
star 6.4

Lesson Plan

2022

Lesson Plan

2022

star 6.4
Nadat een leraar overlijdt neemt zijn vriend een ex-agent een baan aan op de school waar hij werkte om de confrontatie aan te gaan met de bende die hij verantwoordelijk acht.
star 7.6

Enola Holmes 2

2022

Enola Holmes 2

2022

star 7.6
Enola neemt haar eerste officiële zaak als detective aan, maar om het mysterie van een vermist meisje op te lossen heeft ze hulp nodig van vrienden en van broer Sherlock.

The Wolf of Wall Street

2013

star 8
Eind jaren '80. Jordan Belfort is een aan drugs, drank en seks verslaafde effectenmakelaar, die door fraude multimiljonair wordt. De voormalige meubelhandelaar Danny Porush is hierbij zijn zakenpartner.
star 6.7

Seoul Vibe

2022

Seoul Vibe

2022

star 6.7
In de dagen voorafgaand aan de Olympische Spelen van 1988 in Seoul probeert een bont team van chauffeurs en monteurs undercover een enorme bende witwassers te ontmantelen.
star 6.8

Red Notice

2021

Red Notice

2021

star 6.8
Een Interpol-agent krijgt de taak de meest gezochte kunstdief ter wereld op te sporen. Tijdens zijn zoektocht naar de vrouwelijke crimineel kruist zijn pad dat van een beruchte zwendelaar. Noodgedwongen slaan ze de handen in elkaar.

Catch Me If You Can

2002

star 8
Hij doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten. Tot de politie een internationale klopjacht opent.
star 6.3

Army of the Dead

2021

Army of the Dead

2021

star 6.3
Het verhaal speelt zich af in de niet al te verre toekomst. Een groep met huurmoordenaars vertrekt naar een in quarantaine geplaatst gebied in Las Vegas om daar een heist te verrichten. Een probleem: het gebied barst van de zombies. Een vader wil zijn dochter redden van een naderende dood.
star 8.6

The Godfather Part II

1974

The Godfather Part II

1974

star 8.6
De film vertelt het verhaal van de jonge Vito Corleone die opgroeit op Sicilië, en zich in New York weet op te werken tot een machtige gangster. Ook vertelt de film het verhaal van zijn zoon Michael, die eind jaren '50 probeert de "family business" uit te breiden.
star 7.4

Sicario

2015

Sicario

2015

star 7.4
Kate Macy is een jonge FBI-agente die deelneemt aan een geheime CIA-operatie om de baas van een Mexicaans drugskartel uit te schakelen. Samen met twee huurlingen steekt ze in Tucson, Arizona de grens over naar Mexico om de drugsbaas te elimineren.
star 5.6

Wild Is the Wind

2022

Wild Is the Wind

2022

star 5.6
De spanningen in een gesegregeerd plaatsje lopen hoog op wanneer twee corrupte politieagenten de brute moord op een jong meisje onderzoeken.
star 6.5

Togo

2022

Togo

2022

star 6.5
Een automobilist die zijn territorium en de buren van de buurt ertegen moet verdedigen.
star 5.8

The Takeover

2022

The Takeover

2022

star 5.8
Als de ethische hacker Mel Bandison bij een hightech zelfrijdende bus een hack onschadelijk maakt, legt ze daarmee onbedoeld een internationaal crimineel netwerk plat. Samen met Thomas Deen, haar onhandige blind date van de avond ervoor, slaat ze op de vlucht voor deze criminelen, maar ook voor de politie.

keyboard_arrow_up