Beste Animatie Films op Netflix

star 8.9

Ultraman: Rising

2024

Ultraman: Rising

2024

star 8.9
Nu Tokio wordt aangevallen door Kaiju, ontdekt Ultraman dat zijn grootste uitdaging niet het bevechten van gigantische monsters is, maar het grootbrengen ervan.

範馬刃牙VSケンガンアシュラ

2024

star 8
Het is de laatste confrontatie. De sterkste vechters van ‘Baki Hanma’ en ‘Kengan Ashura’ nemen het tegen elkaar op in deze ongekende vechtsport crossover.
star 7

Thelma de eenhoorn

2024

Thelma de eenhoorn

2024

star 7
Een ambitieuze zingende pony wordt plotseling beroemd wanneer ze verandert in een glitterende eenhoorn. Maar de weg naar succes gaat niet over rozen.

Spider-Man: Across the Spider-Verse

2023

star 8.4
Meer dan een jaar na de gebeurtenissen in het vorige deel wordt Miles Morales onverwachts bezocht door zijn vriendin Gwen Stacy. Al gauw wordt hij meegezogen in een missie om alle universums te redden van de Spot, een gevaarlijke maar onervaren tegenstander, die een catastrofale ramp kan veroorzaken. Miles en Gwen reizen samen door het multiversum en ontmoeten hun beschermers, een groep Spider-People die bekend staat als de Spider-Society, geleid door Miguel O'Hara.

Woody Woodpecker gaat op kamp

2024

star 6.8
Woody wordt het bos uitgestuurd en denkt een permanent thuis te hebben gevonden in Kamp Woo Hoo, totdat een inspecteur dreigt het kamp te sluiten.
star 6.6

Orion en het Donker

2024

Orion en het Donker

2024

star 6.6
Een jongen met een levendige fantasie overwint zijn angsten op een onvergetelijke reis door de nacht met zijn nieuwe vriend: het reusachtige, lachende wezen Donker.
star 5.4

De Emoji Film

2017

De Emoji Film

2017

star 5.4
Verstopt in de berichtenapp ligt Textopolis, een bruisende stad waar alle emojis wonen, in de hoop te worden geselecteerd door de gebruiker van de telefoon. In deze wereld heeft elke emoji slechts één gelaatsuitdrukking.
star 7.5

Leo

2023

Leo

2023

star 7.5
De afgematte 74-jarige hagedis Leo zit al tientallen jaren vast in hetzelfde klaslokaal in Florida met zijn terrariumgenootschildpad. Als hij ontdekt dat hij nog maar één jaar te leven heeft, is hij van plan te ontsnappen en het leven aan de buitenkant te ervaren, maar in plaats daarvan raakt hij verstrikt in de problemen van zijn angstige leerlingen, waaronder een onmogelijk gemene vervangende leraar.
star 8

My Oni Girl

2024

My Oni Girl

2024

star 8
Een verlegen tienerjongen heeft moeite om nee te zeggen en wordt door een koppig meisje meegesleurd op een mystieke reis door de zomersneeuw om haar vermiste moeder te vinden.
star 8.5

Spirited Away

2001

Spirited Away

2001

star 8.5
Tijdens de verhuizing van haar familie naar een buitenwijk wandelt Chihiro, een 10-jarig meisje, een wereld binnen die geregeerd wordt door heksen en monsters, waar mensen veranderd worden in dieren. Chihiro moet in een groot badhuis werken om te overleven. Zal het haar lukken om terug te keren naar haar eigen wereld?

De Lorax en het Verdwenen Bos

2012

star 6.5
Wanneer Ted er achter komt dat Audrey het allerliefste een echte levende boom wil zien, gaat hij op zoek. Zijn oma weet hem te vertellen dat "The Once-ler" het geheim achter de verdwijning van de bomen en de "Lorax" kent. Ted moet zich buiten zijn veilige stad wagen om het mysterie te ontrafelen en zo het hart van zijn droommeisje te winnen. Mr. O'Hare, een harteloze ondernemer die zijn geld verdient met de verkoop van schone lucht, wil koste wat kost een stokje steken voor de terugkeer van levende bomen.

Shin Seiki Evangelion Gekijô-ban: Air - Magokoro Wo, Kimi Ni

1997

star 8.3
In de toekomstige wereld, na een bijna totale uitroeiing van het leven op aarde, gaat de mensheid met behulp van gigantische robots (Eva's) het gevecht aan tegen aanvallen van de gevaarlijke Angels.
star 7.9

Akira

1988

Akira

1988

star 7.9
Kaneda is de leider van een Motorbende in Neo-Tokio. Tetsuo is één van de bendeleden en is altijd de benjamin geweest, die onder bescherming van Kaneda staat. Als Tetsuo wordt gearresteerd, wordt hij als proefkonijn gebruikt voor een militair experiment, waardoor hij ongelooflijke krachten krijgt.

Chicken Run: Dawn of the Nugget

2023

star 7
Een groep onbevreesde kippen werkt samen om alle pluimvee te redden van een onheilspellende, nieuwe dreiging: een nabijgelegen boerderij waar iets verdachts gebeurt.

Spongebob Schiet te Hulp

2020

star 7.5
We zien hoe SpongeBob tijdens een zomerkamp kennismaakt met de rest van Bikinibroek. Nadat SpongeBobs huisdier, de slak Gerrit, ontvoerd wordt gaat hij samen met Patrick op een groots avontuur naar de verloren stad Atlantis om Gerrit te redden. Terwijl ze langs de geneugten en gevaren van deze gevaarlijke reddingsmissie navigeren, bewijzen SpongeBob en zijn vrienden dat er niets sterker is dan de kracht van vriendschap.
star 8.4

Howl's Moving Castle

2004

Howl's Moving Castle

2004

star 8.4
Sophie is achttien en werkt zich te pletter in de hoedenwinkel die haar vader ooit bezat. Op een uitje naar de stad loopt Sophie de mysterieuze tovenaar Howl tegen het lijf.

De Casagrandes - De film

2024

star 7.6
De 12-jarige Ronnie Anne gaat voor haar verjaardag naar Mexico en bevrijdt per ongeluk een halfgod die gevangenzit in een berg. Haar familie moet helpen om alles recht te zetten.

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs

2009

star 6.8
In dit nieuwe "Ice Age avontuur" jaagt Scrat nog steeds de beruchte eikel na, terwijl hij ondertussen misschien wel zijn ware liefde vindt. Daarnaast verwachten Manny en Ellie hun eerste baby-mammoet, probeert Sid een eigen familie te creëren door een paar dinosaurus-eieren te pikken en Diego vraagt zich af of hij door zijn zachtaardige vrienden niet te lief wordt voor een sabeltand-tijger.

Black Clover: Sword of the Wizard King

2023

star 8.1
Een moedige jongen die geen magie kan gebruiken, probeert Tovenaarskoning te worden, maar vier vroegere, verbannen Tovenaarskoningen willen het Klaverkoninkrijk vernietigen.

keyboard_arrow_up