Beste Tv Film Films op Netflix

star 5.8

Christmas with a View

2018

Christmas with a View

2018

star 5.8
Op Kerstmis bruist Thunder Mountain Ski Resort wanneer de vermaarde Shane Roarke tot de nieuwe chef-kok wordt benoemd. Clara Garrison is niet zo enthousiast en focust zich in plaats daarvan op zich opnieuw te vestigen na haar mislukte poging om een restaurant in de stad te openen.

Christmas Made to Order

2018

star 6.2
Architect Steven heeft zijn familie uitgenodigd voor kerst, maar weet niet goed hoe hij alles moet regelen. Daarom huurt hij feestdagenexpert Gretchen in. Zij zorgt voor de ultieme kerstsfeer in huize Steven en er springt een vonk over tussen de twee. Als Gretchen een belangrijke kans krijgt, moeten ze beslissen wat écht belangrijk is in het leven.
star 6.6

A Christmas Prince

2017

A Christmas Prince

2017

star 6.6
Kerst begint vroeg voor een ambitieuze journaliste uit New York die naar Oost-Europa wordt gestuurd om daar een koninklijk evenement vast te leggen. Ze komt er namelijk voor een scoop over een knappe prins die op het punt staat koning te worden.
star 5.5

48 Christmas Wishes

2017

48 Christmas Wishes

2017

star 5.5
Twee kleine elven raken veel brieven kwijt die bestemd zijn voor de Kerstman. Ze zijn allemaal geschreven door de bewoners van één stad. Het is nu aan het tweetal alle brieven te vinden, en deze op tijd te bezorgen bij de Kerstman.

Black Mirror: Bandersnatch

2018

star 6.8
'Bandersnatch' speelt zich af in 1984 en vertelt het verhaal van een jonge programmeur die vraagtekens bij de werkelijkheid begint te plaatsen als hij een grillige fantasyroman bewerkt tot een videogame.

Christmas Wedding Planner

2017

star 5.5
Weddingplanner Kelsey Wilson staat op het punt haar grote doorbraak te beleven als ze wordt gevraagd om de overdadige en exclusieve bruiloft van haar geliefde nichtje te organiseren. Alles loopt op rolletjes, totdat de knappe Connor McClane, een privédetective, opdaagt en Kelsey's wereld op zijn kop zet.
star 6.1

12 Gifts of Christmas

2015

12 Gifts of Christmas

2015

star 6.1
Twee weken voor kerstmis. Anna is een werkloze schilderes. Het lukt haar niet om de eindjes aan elkaar te knopen. Ze wordt ingehuurd als persoonlijke winkelbediende van Marc, een gestreste zakenman. Door de samenwerking ontdekken ze allebei nieuwe invalshoeken.
star 7.2

Cleveland Abduction

2015

Cleveland Abduction

2015

star 7.2
Het waargebeurde verhaal van Michelle Knight, een 21-jarige alleenstaande moeder wier leven onherroepelijk werd veranderd door een toevallige ontmoeting met een onvermoede crimineel. Op 22 augustus 2002, wordt Knight ontvoerd door Ariel Castro in Cleveland en in zijn huis gevangen gehouden voor meer dan 11 jaar. Zij vindt kracht door haar geloof in God en is vastbesloten te worden herenigd met haar zoon.
star 6.9

Fyre

2019

Fyre

2019

star 6.9
Het Fyre Festival werd aangekondigd als een luxueus muziekevenement met vele socialmediasterren. De werkelijkheid was echter heel anders. Dit blijkt uit deze documentaire waarin een kijkje wordt genomen achter de schermen van de beruchte ontrafeling van dit muziekfestival.

Rocko's Modern Life: Static Cling

2019

star 6.6
Rocko heeft twintig jaar in de ruimte doorgebracht en keert terug naar zijn stadje O-Town. Hij belandt in de 21ste eeuw en kan zich maar moeilijk aanpassen. Rocko is echter vastbesloten om zijn favoriete televisieprogramma nieuw leven in te blazen.
star 5.3

Only Mine

2019

Only Mine

2019

star 5.3
Julie werkt als serveerster in een stadje en droomt ervan een opleiding te volgen en een beter leven te krijgen. David is nog niet zo lang politieagent en krijgt een baan in het stadje waar Julie woont. De twee ontmoeten elkaar. Julie is meteen weg van David en ziet hem als afleiding. David is echter serieuzer dan Julie en begint zich al snel vreemd te gedragen.

A Very Murray Christmas

2015

star 5.3
Bill Murray is bang dat een grote sneeuwstorm roet in het eten gooit voor zijn nieuwe TV-show. Maar geluk en doorzettingsvermogen maakt dat zijn gasten allemaal binnendruppelen bij het Carlyle Hotel. Samen vieren ze een vrolijke Kerst.
star 6.8

Jonas

2018

Jonas

2018

star 6.8
De 14-jarige Jonas ontmoet de charismatische en tegelijk mysterieuze Nathan. Door Nathan wordt Jonas zich bewust van zijn homoseksualiteit, maar hij wordt ook geconfronteerd met diens donkere en gevaarlijke kant.

Midnight at the Magnolia

2020

star 6.3
Maggie en Jack zijn vrienden sinds hun jeugd. Ze geven nu als volwassenen samen datingsadvies op hun populaire lokale radioshow. Ze willen dat hun show nationaal wordt uitgezonden voor de feestdagen. Hun baas moedigt hen daarom aan om voor hun luisteraars en familie te doen alsof ze een relatie hebben.

Shaun the Sheep: The Farmer's Llamas

2015

star 6.6
In The Farmer's Llamas overtuigen de sluwe schapen, de domme boer om te bieden op drie lama's tijdens een lokale kermis. Zodra ze opdagen op de boerderij, veroorzaken ze dergelijke vernietigende chaos dat Shaun ze zorgvuldig moet verwijderen - er ontstaan zo hoge snelheidsachtervolgingen.
star 6.5

Raising the Bar

2017

Raising the Bar

2017

star 6.5
De 16-jarige turnster Kelly stopt met haar hoge turnopleiding en verhuist met haar moeder van Amerika naar Australië. Om één van haar nieuwe vriendinnen te helpen besluit ze om zich in te schrijven voor de turncompetitie.

keyboard_arrow_up