Beste Tv Film Films op Netflix

Miraculous World : New York, les héros unis

2020

star 8.1
Voor de Frans-Amerikaanse vriendschapsweek reizen Marinette en haar klas naar New York, de stad van superhelden! De perfecte gelegenheid voor Marinette om tijd door te brengen met haar vrienden, vooral Adrien. Hij reist zelfs met zijn vader, Gabriel Agreste, die vooral geïnteresseerd is in een unieke tentoonstelling van een kostbare ketting die een adelaarsklauw vasthoudt

Operation Christmas Drop

2020

star 6.4
Congres assistent Erica ziet af van familiekerstmis om in opdracht van haar baas te reizen. Op een luchtmachtbasis aan het strand komt ze in botsing met kapitein Andrew Jantz, die weet dat haar opdracht redenen zoekt om de faciliteit stop te zetten.

Strawberry Shortcake and the Beast of Berry Bog

2023

star 6.8
Strawberry Shortcake en zijn vrienden moeten het mysterie oplossen van het grote enge monster dat het griezelige seizoen verpest.

Black Mirror: Bandersnatch

2018

star 6.8
'Bandersnatch' speelt zich af in 1984 en vertelt het verhaal van een jonge programmeur die vraagtekens bij de werkelijkheid begint te plaatsen als hij een grillige fantasyroman bewerkt tot een videogame.
star 6.6

A Christmas Prince

2017

A Christmas Prince

2017

star 6.6
Kerst begint vroeg voor een ambitieuze journaliste uit New York die naar Oost-Europa wordt gestuurd om daar een koninklijk evenement vast te leggen. Ze komt er namelijk voor een scoop over een knappe prins die op het punt staat koning te worden.

A Christmas Miracle for Daisy

2021

star 5.9
Whitney Alder is eigenaar van het interieurontwerpbureau Marietta Designs, dat ze samen met haar vriendin Andi runt in het kleine stadje Marietta, Montana. Whitney ontwerpt de praalwagen van de Kerstman voor de jaarlijkse Marietta Christmas Parade wanneer er een potentiële baan op haar pad komt: het volledig herontwerpen van een monumentaal huis tegen kerstavond.

Hilda and the Mountain King

2021

star 7.4
Wanneer Hilda wakker wordt in het lichaam van een trol, moet ze haar verstand en moed gebruiken om terug naar huis te gaan, weer mens te worden – en de stad Trolberg te redden.

Midnight at the Magnolia

2020

star 6.3
Maggie en Jack zijn vrienden sinds hun jeugd. Ze geven nu als volwassenen samen datingsadvies op hun populaire lokale radioshow. Ze willen dat hun show nationaal wordt uitgezonden voor de feestdagen. Hun baas moedigt hen daarom aan om voor hun luisteraars en familie te doen alsof ze een relatie hebben.

Rocko's Modern Life: Static Cling

2019

star 6.6
Rocko heeft twintig jaar in de ruimte doorgebracht en keert terug naar zijn stadje O-Town. Hij belandt in de 21ste eeuw en kan zich maar moeilijk aanpassen. Rocko is echter vastbesloten om zijn favoriete televisieprogramma nieuw leven in te blazen.

A Very Murray Christmas

2015

star 5.3
Bill Murray is bang dat een grote sneeuwstorm roet in het eten gooit voor zijn nieuwe TV-show. Maar geluk en doorzettingsvermogen maakt dat zijn gasten allemaal binnendruppelen bij het Carlyle Hotel. Samen vieren ze een vrolijke Kerst.
star 5.4

Angel Falls Christmas

2021

Angel Falls Christmas

2021

star 5.4
Ally Morgan is een workaholic SEH-arts die worstelt met de balans tussen werk en privéleven met haar vriend Josh. Op de avond dat ze uit elkaar gaan,voelt Ally zich alleen en ellendig. Ze heeft een toevallige ontmoeting met een knappe barista. Gabe leidt haar naar een kerst bucketlist met leuke activiteiten die ze nooit alleen zou hebben gedaan. Dawn, Ally's beste vriendin en mede-EHBO-arts, heeft Ally nog nooit zo betrokken gezien buiten haar werk en streeft naar een Gabe-Ally-relatie. Nu moet de heilige Maureen de oprechte bedoelingen van Gabe ombuigen als Josh en Ally deze kerst enige kans hebben op verzoening.
star 6.1

B&B Merry

2022

B&B Merry

2022

star 6.1
star 6

Le Patient

2022

Le Patient

2022

star 6
Nadat een jongeman is ontwaakt uit een coma en niets meer weet van de nacht waarin zijn hele familie werd vermoord, probeert hij met zijn psychiater de waarheid te ontrafelen.
star 6

My Summer Prince

2016

My Summer Prince

2016

star 6
Mandy Cooper is assistente van beroep. Ze werkt voor Deidre Kelley, een crisismanager. Mandy wil graag meer verantwoordelijkheden in haar werk, maar heeft nooit de kans gekregen zichzelf te bewijzen tegenover Deidre.
star 6.3

Catering Christmas

2022

Catering Christmas

2022

star 6.3
Een beginnende cateraar, Molly Frost, wordt ingehuurd door Jean Harrison, de perfectionistische directeur van de gerenommeerde Harrison Foundation, om dit jaar het jaarlijkse kerstgaladiner te verzorgen. Het wordt ingewikkeld als Molly verliefd wordt op Jean's neef Carson, een dertiger, een reisfotograaf die geen zin heeft om de stichting van de familie over te nemen... totdat zijn tante hem de taak geeft om ervoor te zorgen dat het verzorgde diner perfect verloopt.

I'm Glad It's Christmas

2022

star 5.5
Een aspirant-Broadway-zangeres is ervan overtuigd om deel te nemen aan een kleinschalige productie voor haar lokale kerstviering. Onderweg vindt ze hoop en onverwacht mentorschap richting haar droomcarrière. Maar zal haar professionele succes ten koste gaan van haar kans op liefde?

Dragons: Rescue Riders: Hunt for the Golden Dragon

2020

star 6.7
Het is de schattenjacht van hun leven voor de Rescue Riders, die moeten racen om een ​​kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen kwade piraten.

keyboard_arrow_up