Beste Tv Film Films op Netflix

The Boss Baby: Christmas Bonus

2022

star 6.8
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
star 6.4

海がきこえる

1993

海がきこえる

1993

star 6.4
In deze film volgen we een jongeman, Taku Morisaki die verliefd is op een meisje, Rikako. Helaas is z'n beste vriend, Matsuo dat ook wat uiteraard leidt tot complicaties. Deze film is min om meer een momentopname uit het dagelijks leven op een Japanse middelbare school.
star 5.4

Only Mine

2019

Only Mine

2019

star 5.4
Julie werkt als serveerster in een stadje en droomt ervan een opleiding te volgen en een beter leven te krijgen. David is nog niet zo lang politieagent en krijgt een baan in het stadje waar Julie woont. De twee ontmoeten elkaar. Julie is meteen weg van David en ziet hem als afleiding. David is echter serieuzer dan Julie en begint zich al snel vreemd te gedragen.

Black Mirror: Bandersnatch

2018

star 6.8
'Bandersnatch' speelt zich af in 1984 en vertelt het verhaal van een jonge programmeur die vraagtekens bij de werkelijkheid begint te plaatsen als hij een grillige fantasyroman bewerkt tot een videogame.
star 7.2

Cleveland Abduction

2015

Cleveland Abduction

2015

star 7.2
Het waargebeurde verhaal van Michelle Knight, een 21-jarige alleenstaande moeder wier leven onherroepelijk werd veranderd door een toevallige ontmoeting met een onvermoede crimineel. Op 22 augustus 2002, wordt Knight ontvoerd door Ariel Castro in Cleveland en in zijn huis gevangen gehouden voor meer dan 11 jaar. Zij vindt kracht door haar geloof in God en is vastbesloten te worden herenigd met haar zoon.

A Princess for Christmas

2011

star 7.1
Het leven van Jules Day staat volledig op zijn kop als ze noodgedwongen de zorg voor haar neefje Milo en nichtje Maddie op zich neemt. Nu, een jaar later, is haar leven nog steeds een chaos, maar is ze vastbesloten de kinderen een fijne kerst te bezorgen. Jules, Milo en Maddie reizen op uitnodiging van een uit het oog verloren familielid naar Europa, waar ze kerst zullen vieren op Castleburry Hall. Als Jules de charmante Prins Ashton ontmoet, wordt het verblijf op het kasteel een stuk leuker - tot ze zijn verloofde ontmoet en zich af begint te vragen of verschillen in afkomst ware liefde in de weg staan....

Operation Christmas Drop

2020

star 6.5
Congres assistent Erica ziet af van familiekerstmis om in opdracht van haar baas te reizen. Op een luchtmachtbasis aan het strand komt ze in botsing met kapitein Andrew Jantz, die weet dat haar opdracht redenen zoekt om de faciliteit stop te zetten.

Christmas Wedding Planner

2020

star 5.5
Weddingplanner Kelsey Wilson staat op het punt haar grote doorbraak te beleven als ze wordt gevraagd om de overdadige en exclusieve bruiloft van haar geliefde nichtje te organiseren. Alles loopt op rolletjes, totdat de knappe Connor McClane, een privédetective, opdaagt en Kelsey's wereld op zijn kop zet.
star 5.7

Angel Falls Christmas

2021

Angel Falls Christmas

2021

star 5.7
star 6.8

Jonas

2018

Jonas

2018

star 6.8
De 14-jarige Jonas ontmoet de charismatische en tegelijk mysterieuze Nathan. Door Nathan wordt Jonas zich bewust van zijn homoseksualiteit, maar hij wordt ook geconfronteerd met diens donkere en gevaarlijke kant.

Full Out 2: You Got This!

2020

star 6.5
Als de University of Oklahoma hun stergymnaste Brenna Dowell verliest, moet de rest van het team een manier vinden om in zichzelf te geloven als ze de tweede nationale turnkampioenschap willen winnen. Met de hulp van Riley, een plaatselijk breakdance-fenomeen, leren Chayse en haar teamgenoten ingewikkelde breakdance-technieken in hun gymnastiekroutines op te nemen om zo een concurrentievoordeel te behalen.
star 6.6

A Christmas Prince

2017

A Christmas Prince

2017

star 6.6
Kerst begint vroeg voor een ambitieuze journaliste uit New York die naar Oost-Europa wordt gestuurd om daar een koninklijk evenement vast te leggen. Ze komt er namelijk voor een scoop over een knappe prins die op het punt staat koning te worden.

Too Close for Christmas

2020

star 5.8
Hayley's plan om Kerstmis bij de nieuwe schoonfamilie van haar zus door te brengen loopt spaak wanneer de man die de breuk met haar ex veroorzaakte onverwacht opduikt.
star 5.9

Le Patient

2022

Le Patient

2022

star 5.9
Nadat een jongeman is ontwaakt uit een coma en niets meer weet van de nacht waarin zijn hele familie werd vermoord, probeert hij met zijn psychiater de waarheid te ontrafelen.

Christmas Made to Order

2018

star 6.2
Architect Steven heeft zijn familie uitgenodigd voor kerst, maar weet niet goed hoe hij alles moet regelen. Daarom huurt hij feestdagenexpert Gretchen in. Zij zorgt voor de ultieme kerstsfeer in huize Steven en er springt een vonk over tussen de twee. Als Gretchen een belangrijke kans krijgt, moeten ze beslissen wat écht belangrijk is in het leven.

A Very Murray Christmas

2015

star 5.3
Bill Murray is bang dat een grote sneeuwstorm roet in het eten gooit voor zijn nieuwe TV-show. Maar geluk en doorzettingsvermogen maakt dat zijn gasten allemaal binnendruppelen bij het Carlyle Hotel. Samen vieren ze een vrolijke Kerst.
star 6.6

Raising the Bar

2017

Raising the Bar

2017

star 6.6
De 16-jarige turnster Kelly stopt met haar hoge turnopleiding en verhuist met haar moeder van Amerika naar Australië. Om één van haar nieuwe vriendinnen te helpen besluit ze om zich in te schrijven voor de turncompetitie.

keyboard_arrow_up