Beste Actie Films op Netflix

star 7.2

जवान

2023

जवान

2023

star 7.2
Azad wil zich met zijn verleden verzoenen door zich te wreken en door een jarenlange belofte na te komen. Hij gaat de strijd aan tegen een akelige crimineel die geen angst kent en bij velen leed heeft veroorzaakt. Azad zal al zijn intellect en vuurwapens goed kunnen gebruiken en kruist het pad van een ervaren agente die bij deze zaak betrokken raakt.
star 7.1

Believer 2

2023

Believer 2

2023

star 7.1
Een kordate rechercheur gaat door met zijn zoektocht naar de waarheid over de grootste drugsbende van Azië en haar ongrijpbare baas, met wie hij nog een appeltje te schillen heeft.
star 6.3

موسى

2021

موسى

2021

star 6.3
star 5.8

57 Seconds

2023

57 Seconds

2023

star 5.8
Wanneer een techblogger een interview krijgt met een techgoeroe en een aanval op hem stopt, vindt hij een mysterieuze ring die hem 57 seconden terugvoert naar het verleden.

The Hunger Games: Catching Fire

2013

star 7.4
Na het winnen van de brute Hongerspelen zijn Katniss en Peeta alles behalve veilig. Er gaan geruchten over een opstand tegen het Capitool. Een opstand die zij hebben helpen ontstaan President Snow accepteert als enig excuus voor hun gedrag de overweldigende liefde die ze voor elkaar voelen.

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

2015

star 6.9
The Hunger Games: Mockingjay Part 2 is de allesbepalende finale van de The Hunger Games reeks. Nadat Katniss Everdeen twee keer de Hongerspelen heeft overleefd gaat ze samen met Gale, Finnick, Peeta en een eenheid van District 13, de confrontatie aan met President Snow.
star 7.6

Sonic the Hedgehog 2

2022

Sonic the Hedgehog 2

2022

star 7.6
Wanneer de gemene Dr. Robotnik en zijn hulpje Knuckles een onverwacht bezoek brengen aan de aarde op zoek naar een almachtige smaragd, bundelt Sonic zijn krachten met een nieuwe bondgenoot genaamd Tails en begint hij aan een reis om de smaragd te vinden voordat hij in de verkeerde richting valt. handen.
star 7.3

The Equalizer

2014

The Equalizer

2014

star 7.3
Een voormalig geheimagent, Robert McCall, heeft zijn eigen dood in scene gezet om een rustig leven te leiden in Boston. Maar wanneer hij een jonge prostituee probeert te redden, krijgt hij problemen met de Russische maffia.
star 4.8

Amigos

2023

Amigos

2023

star 4.8
Drie bijna identieke mannen worden snelle vrienden nadat ze elkaar hebben ontmoet via een online dubbelganger zoek-app. Het is allemaal leuk en aardig totdat een van hen een beruchte voortvluchtige blijkt te zijn.
star 6.9

Heart of Stone

2023

Heart of Stone

2023

star 6.9
'Heart of Stone' volgt een doorgewinterde CIA-agente, Rachel Stone genaamd. Rachel blijkt de enige vrouw te zijn die tussen haar machtige, wereldwijde, vredeshandhavingsorganisatie en het verlies van haar meest waardevolle en gevaarlijke bezit in staat. Al snel raakt ze verwikkeld in een mysterieuze samenzwering.
star 7.5

Extraction 2

2023

Extraction 2

2023

star 7.5
Nadat hij ternauwernood zijn zware verwondingen van zijn missie in Dhaka, Bangladesh heeft overleefd, is Tyler Rake terug, en zijn team is klaar voor hun volgende missie. Tyler moet een familie bevrijden die overgeleverd is aan de genade van een Georgische gangster en infiltreert in een van 's werelds dodelijkste gevangenissen om hen te redden.
star 7

Ballerina

2023

Ballerina

2023

star 7
Ok-ju, een voormalige lijfwacht, rouwt om het verlies van haar beste vriendin die ze niet kon beschermen en is vastbesloten haar laatste wens te vervullen: mierzoete wraak!
star 6.7

The Black Book

2023

The Black Book

2023

star 6.7
De zoon van diaken Paul Edima wordt gearresteerd in verband met een ontvoering. De beschuldiging is echter gefabriceerd door een corrupte bende binnen de politie. Paul gaat op zoek naar de daders en neemt het recht in eigen hand om de naam van zijn zoon te zuiveren.
star 7.5

Fury

2014

Fury

2014

star 7.5
Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog heeft een keiharde sergeant van het Amerikaanse leger, Wardaddy, de leiding over een vijfkoppige crew. In een Sherman tank genaamd Fury gaan de soldaten op een levensgevaarlijke missie in vijandig gebied.
star 7

Hidden Strike

2023

Hidden Strike

2023

star 7
Wanneer een olieraffinaderij wordt aangevallen krijgt Jackie Luo, een Chinese veiligheidsprofessional, de opdracht om de werknemers van de maatschappij veilig te stellen. Wanneer Luo ontdekt dat het de bedoeling van de aanvallers is om de olie te stelen krijgt hij de hulp van Chris Van Horne, een Amerikaanse voormalige marinier.

The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 2

2023

star 7.1
Tristan ziet Lancelot voor de eerste keer sinds hun tragische ongeluk en moet zijn innerlijke demonen leren bezweren om het leven van zijn moeder te redden.

Dawn of the Planet of the Apes

2014

star 7.3
Een groeiende groep van genetisch geëvolueerde apen onder leiding van Caesar wordt bedreigd door een aantal menselijke overlevenden van een verwoestend virus dat een decennium eerder is uitgebroken. Ze bereiken een broos vredesbestand, maar dat blijkt maar van korte duur te zijn. Beide kanten staan op de rand van een oorlog die zal bepalen wie de dominante soort op Aarde zal worden.
star 6.8

Overhaul

2023

Overhaul

2023

star 6.8
Wanneer vrachtwagenracer Roger alles verliest, krijgt hij een verleidelijk maar gevaarlijk aanbod: om als vluchtchauffeur te gaan werken voor een bende dieven.

keyboard_arrow_up