Beste Thriller Films op Netflix

star 7.8

The Black Book

2023

The Black Book

2023

star 7.8
star 6.7

Freestyle

2023

Freestyle

2023

star 6.7
star 6.9

Heart of Stone

2023

Heart of Stone

2023

star 6.9
'Heart of Stone' volgt een doorgewinterde CIA-agente, Rachel Stone genaamd. Rachel blijkt de enige vrouw te zijn die tussen haar machtige, wereldwijde, vredeshandhavingsorganisatie en het verlies van haar meest waardevolle en gevaarlijke bezit in staat. Al snel raakt ze verwikkeld in een mysterieuze samenzwering.
star 4.4

Amigos

2023

Amigos

2023

star 4.4
Drie bijna identieke mannen worden snelle vrienden nadat ze elkaar hebben ontmoet via een online dubbelganger zoek-app. Het is allemaal leuk en aardig totdat een van hen een beruchte voortvluchtige blijkt te zijn.
star 7.5

Extraction 2

2023

Extraction 2

2023

star 7.5
Nadat hij ternauwernood zijn zware verwondingen van zijn missie in Dhaka, Bangladesh heeft overleefd, is Tyler Rake terug, en zijn team is klaar voor hun volgende missie. Tyler moet een familie bevrijden die overgeleverd is aan de genade van een Georgische gangster en infiltreert in een van 's werelds dodelijkste gevangenissen om hen te redden.
star 7

Hidden Strike

2023

Hidden Strike

2023

star 7
Wanneer een olieraffinaderij wordt aangevallen krijgt Jackie Luo, een Chinese veiligheidsprofessional, de opdracht om de werknemers van de maatschappij veilig te stellen. Wanneer Luo ontdekt dat het de bedoeling van de aanvallers is om de olie te stelen krijgt hij de hulp van Chris Van Horne, een Amerikaanse voormalige marinier.
star 7.2

The Equalizer

2014

The Equalizer

2014

star 7.2
Een voormalig geheimagent, Robert McCall, heeft zijn eigen dood in scene gezet om een rustig leven te leiden in Boston. Maar wanneer hij een jonge prostituee probeert te redden, krijgt hij problemen met de Russische maffia.
star 6.5

Operacja: Soulcatcher

2023

Operacja: Soulcatcher

2023

star 6.5
"Kiel" werkte vroeger voor Poolse diensten die het terrorisme bestreden, en nu is hij een huurling die optreedt namens een particulier militair bedrijf. Samen met zijn broer Piotr accepteert hij een lucratieve missie in een land dat wordt geregeerd door een lokale krijgsheer. Hoewel de opdracht eenvoudig lijkt, blijkt dat ze te maken krijgen met een gevaarlijk experimenteel wapen.
star 7.1

Home for Rent

2023

Home for Rent

2023

star 7.1
Een film geïnspireerd door angstaanjagende waargebeurde gebeurtenissen. Als de huurders lid zijn van een duistere sekte, terroriseren ze de huiseigenaar, op zoek naar hun volgende prooi om te offeren.
star 7.2

Reptile

2023

Reptile

2023

star 7.2
Na de brute moord op een jonge makelaar probeert een geharde detective de waarheid te achterhalen in een zaak waarin niets is wat het lijkt, en ontmantelt daarmee de illusies in zijn eigen leven.
star 7.3

Carga Máxima

2023

Carga Máxima

2023

star 7.3
Wanneer vrachtwagenracer Roger alles verliest, krijgt hij een verleidelijk maar gevaarlijk aanbod: om als vluchtchauffeur te gaan werken voor een bende dieven.
star 7.1

Prey for the Devil

2022

Prey for the Devil

2022

star 7.1
Zuster Ann is een rusteloze 25-jarige non, die gelooft dat exorcisme haar roeping is. Dit staat echter haaks op de tradities van haar klooster. Nonnen mogen namelijk geen exorcisme uitvoeren, alleen priesters. Met de steun van een mentor, die haar bijzondere gave aanvoelt, mag ze trainingen volgen. Haar verlangen om zich te bewijzen neemt een persoonlijke wending wanneer ze een van de meest gestoorde patiënten van de school ontmoet. Tijdens hun ontmoeting komt zuster Ann oog in oog te staan met een demonische kracht die de school teistert en tevens een mysterieuze band heeft met haar eigen verleden.
star 7.8

Nowhere

2023

Nowhere

2023

star 7.8
Een zwangere vrouw zit in haar eentje vast in een zeecontainer die ronddrijft op zee en probeert te overleven nadat ze een door een totalitair regime verwoest land is ontvlucht.
star 7.3

Fall

2022

Fall

2022

star 7.3
Voor de beste vriendinnen Becky en Hunter draait het leven om het overwinnen van angsten en het verleggen van grenzen. Ze besluiten een afgelegen en verlaten radiotoren van 600 meter hoog te beklimmen om de as van Becky's overleden echtgenoot te verstrooien. Wanneer delen van de gammele ladder afbreken, komen de vriendinnen vast te zitten. Hun klimvaardigheden, evenals hun vriendschap, wordt nu op de proef gesteld in een wanhopige strijd om de elementen, een gebrek aan voorraden en duizelingwekkende hoogtes te overleven.
star 6.7

Scream

2022

Scream

2022

star 6.7
Vijfentwintig jaar nadat een reeks brute moorden het rustige stadje Woodsboro schokte, heeft een nieuwe moordenaar het Ghostface-masker opgezet en begint hij zich op een groep tieners te richten om geheimen uit het dodelijke verleden van de stad te doen herleven.
star 6.7

The Equalizer 2

2018

The Equalizer 2

2018

star 6.7
Robert McCall neemt het recht in eigen handen en komt op keiharde wijze op voor mensen die het slachtoffer zijn van een misdrijf. Hoe ver is hij bereid te gaan als het gaat om iemand waar hij van houdt?
star 5.9

Fifty Shades of Grey

2015

Fifty Shades of Grey

2015

star 5.9
Anastasia is net afgestudeerd aan de universiteit, samen met haar beste vriendin Kate. Terwijl Kate aan de slag gaat bij een lokale krant, komt Anastasia moeilijk aan de bak met haar universitaire graad en besluit ze een baan aan te nemen in een bouwmarkt. Op een dag vraagt een zieke Kate haar om een interview over te nemen met ene Christian Grey. Een succesvolle entrepreneur en miljardair. Het blijkt het begin te zijn van een bijzondere relatie.
star 6.8

The Mother

2023

The Mother

2023

star 6.8
Een huurmoordenaar met militaire training komt uit haar schuilplaats om haar dochter - die ze nog nooit heeft gezien - te beschermen tegen meedogenloze criminelen die wraak willen.

keyboard_arrow_up