Beste Thriller Films op Netflix - Pagina 2

star 5.9

Fenómenas

2023

Fenómenas

2023

star 5.9
star 6.2

Taken 3

2014

Taken 3

2014

star 6.2
De wereld van ex-CIA agent Bryan Mills stort in wanneer hij valselijk beschuldigd wordt van een moord die vlakbij zijn huis wordt gepleegd. Hij wordt op de hielen gezeten door een snuggere rechercheur, maar Mills wendt zijn speciale vaardigheden aan om de echte moordenaar op te sporen en zijn unieke vorm van rechtvaardigheid te voltrekken.
star 7

The Gray Man

2022

The Gray Man

2022

star 7
Een tot moord veroordeelde gevangene wordt gerekruteerd als huurmoordenaar voor de CIA. Wanneer hij tijdens een missie in bezit komt van compromitterende informatie over de organisatie, wordt hij zelf het doelwit.
star 6.2

Carter

2022

Carter

2022

star 6.2
Een man wordt wakker en mist zijn herinneringen. Geregisseerd door een mysterieuze stem van een apparaat in zijn oor, begint hij aan een reddingsmissie voor gijzelaars vol gevaar.
star 7.1

Shooter

2007

Shooter

2007

star 7.1
Een teruggetrokken scherpschutter die het leger heeft verlaten na een mislukte operatie in Ethiopië, komt terug in actie wanneer hij een samenzwering ontdekt om de president te vermoorden.
star 5.8

Vikingulven

2022

Vikingulven

2022

star 5.8
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
star 6.9

Insidious

2010

Insidious

2010

star 6.9
Josh en Renai zijn een gelukkig koppel met kinderen dat verhuist naar een nieuwe woning. Maar het blijkt dat het huis problemen heeft met de nieuwe familie: vreemde en angstaanjagende dingen gebeuren en schijnen voornamelijk betrekking te hebben op hun jonge zoon Dalton.
star 7.3

Split

2017

Split

2017

star 7.3
Hoewel Kevin 23 persoonlijkheden kent die zijn vertrouwde psychiater Dr. Fletcher heeft aangetoond, bezit hij er nog een die op het punt staat zich te ontwikkelen en alle andere over te nemen.
star 6.3

The Invitation

2022

The Invitation

2022

star 6.3
Na de dood van haar moeder wordt Evie benaderd door een onbekende neef die haar uitnodigt voor een uitbundige bruiloft op het Engelse platteland. Al snel realiseert ze zich dat er een gotische samenzwering gaande is en moet ze vechten om te overleven terwijl ze verwrongen geheimen in de geschiedenis van haar familie onthult.
star 6.6

Lou

2022

Lou

2022

star 6.6
Een norse eenling die een rustig leven leidt met haar hond, vecht tegen de elementen en haar eigen duistere verleden wanneer een buurmeisje wordt ontvoerd tijdens een storm.

Mechanic: Resurrection

2016

star 6
De meest gevaarlijke huurmoordenaar ter wereld, Arthur Bishop, dacht dat hij een punt achter zijn moorddadige verleden had gezet. Maar wanneer zijn meest geduchte vijand de liefde van zijn leven ontvoert is hij gedwongen om de hele wereld af te reizen.
star 6.9

Bird Box

2018

Bird Box

2018

star 6.9
In de nasleep van globaal terrorisme van onbekende oorsprong moet Malorie de kracht vinden om haar kinderen veilig te kunnen stellen. Ze vlucht met ze weg via een verraderlijke rivier op zoek naar een veilig onderkomen.

Mission: Impossible - Ghost Protocol

2011

star 7.1
Geheim agent Ethan Hunt en zijn teamleden worden opgeroepen door de president om terecht te staan voor een fatale explosie die is ontstaan in het Kremlin gebouw in Moskou, waar zij bezig waren met een top geheime missie.
star 6.4

Insurgent

2015

Insurgent

2015

star 6.4
Beatrice moet op zoek naar antwoorden en bondgenoten in de ruïnes van het futuristische Chicago. Samen met Four zijn ze nu vluchtelingen, opgejaagd door Jeanine, de leider van de op macht beluste groepering Erudite.
star 6.5

Rambo: Last Blood

2019

Rambo: Last Blood

2019

star 6.5
John Rambo is met pensioen en woont op een boerderij in de Verenigde Staten. Op een dag hoort hij van Maria, een oude familievriendin en vastgoedmanager, dat zijn dochter is ontvoerd door een Mexicaans drugskartel. Al snel komt John terecht in de gewelddadige wereld van de sekshandel. Hij werkt samen met een journalist, wiens halfzus ook is ontvoerd, en moet al zijn vaardigheden inzetten om de meisjes te redden en een kwaadaardige misdaadbaas neer te halen.

Where the Crawdads Sing

2022

star 7.6
In de jaren 50 groeit Kya alleen op in de moerassen nadat ze door haar familie in de steek werd gelaten. Wanneer haar vroegere vriendje dood wordt teruggevonden, wordt ze door de politie tot de hoofdverdachte gebombardeerd. Ook de dorpelingen van Barkley Cove zien in de mysterieuze en wilde jonge vrouw de moordenares.
star 6.6

Rambo

2008

Rambo

2008

star 6.6
Vietnam-veteraan John Rambo leeft al geruime tijd in een afgezonderde levensstijl in Bangkok. Op een dag wordt hij ingehuurd door een groep christelijke zendelingen om hen per boot te vervoeren naar Birma. Niet veel later wordt het dorp waar de zendelingen hun humanitaire missie uitvoeren aangevallen. Dit komt Rambo te weten als hij door diezelfde christelijke beweging wordt ingehuurd om een groep huurlingen te brengen naar het punt waar hij ze heeft achtergelaten in Birma. Samen met het team gaat hij op zoek naar de vermiste zendelingen.

คนหิว เกมกระหาย

2023

star 7.5
Aoy is een vrouw van in de twintig. Ze runt het lokale noedelrestaurant van haar familie in de oude wijk van Bangkok. Op een dag krijgt ze een uitnodiging om het familiebedrijf te verlaten en zich aan te sluiten bij het team 'Hunger', dat onder leiding staat van de notoire, geniale en meedogenloze chef-kok Paul.
star 7.4

Taken

2008

Taken

2008

star 7.4
Bryan is een overbezorgde vader, die gescheiden is van zijn vrouw. Als zijn dochter naar Parijs wil staat hij dit met tegenzin toe. Als ze dan in handen komt van vrouwenhandelaren, reist hij naar Parijs af om haar te zoeken, waarbij zijn bij de Geheime Dienst opgedane ervaring goed van pas komt...
star 6.3

Blacklight

2022

Blacklight

2022

star 6.3
De gekwelde agent Travis Block werkt voor de FBI. Zijn werk bestaat eruit undercoveragenten, die hun dekmantel kwijtgeraakt zijn, uit gevaarlijke situaties te halen. Tijdens een soortgelijke klus stuit hij op een samenzwering waarbij de hoogste rangen binnen de FBI betrokken zijn.

keyboard_arrow_up