Beste Thriller Films op Netflix - Pagina 5

star 6.7

Mr. & Mrs. Smith

2005

Mr. & Mrs. Smith

2005

star 6.7
John en Jane Smith zijn een gewoon koppel met een gewoon huwelijk, waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld, en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Wanneer beiden een nieuwe opdracht krijgen en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn, zijn de poppen aan het dansen.
star 6.9

Hunter Killer

2018

Hunter Killer

2018

star 6.9
Een Amerikaanse commandant van een onderzeeër moet samenwerken met een Navy SEAL om de gekozen Russische president te redden. Deze is gevangen genomen tijdens een militaire coup. Ze moeten hiervoor ver doordringen in de Russische wateren en proberen te voorkomen dat een foute Russische generaal een Derde Wereldoorlog begint.
star 6.6

Angel Has Fallen

2019

Angel Has Fallen

2019

star 6.6
Na de gebeurtenissen uit 'London Has Fallen' wordt geheim agent Mike Banning beschuldigd van poging tot moord op de president. Wat volgt is een ware klopjacht door zijn eigen collega's en de FBI. Mike moet zich haasten om zijn naam te zuiveren en proberen de echte dreiging te ontmaskeren.
star 6.3

The Purge

2013

The Purge

2013

star 6.3
De Verenigde Staten worden geteisterd door misdaad en overvolle gevangenissen, daarom besluit de overheid om een jaarlijkse ‘Purge’ van 12 uur in te stellen. Tussen 19.00 uur en 07.00 uur is elke misdaad, zelfs moord, legaal. De politie is niet te bereiken en ziekenhuizen sluiten hun deuren. Het is één keer per jaar waarop de burgers hun gang kunnen gaan zonder gestraft te worden.
star 6.5

Spectral

2016

Spectral

2016

star 6.5
Een stel buitenaardse wezens heeft een Europese stad overgenomen. In een door oorlog verwoeste stad houden de mysterieuze agressors, codenaam Spectral, zich schuil en zorgen ze voor onverklaarbare burgerslachtoffers.
star 6.5

The Running Man

1987

The Running Man

1987

star 6.5
2019. Alle communicatie wordt beheerst door de overheid. Een politieagent wordt onterecht opgepakt wegens het neerschieten van honderden onschuldige mensen. Hij ontsnapt, maar wordt aangegeven. Als straf moet hij meedoen met 'The Running Man'. Dat is het meest populaire en sadistische televisiespel van die tijd.
star 6.7

The Mother

2023

The Mother

2023

star 6.7
Een huurmoordenaar met militaire training komt uit haar schuilplaats om haar dochter - die ze nog nooit heeft gezien - te beschermen tegen meedogenloze criminelen die wraak willen.
star 6.2

The Ritual

2017

The Ritual

2017

star 6.2
Nadat hun vriend is omgekomen tijdens een overval, komt een groep vrienden van de universiteit weer bij elkaar. Ze besluiten samen te gaan hiken door de Scandinavische bossen. Daar stuiten ze echter op een bedreigende aanwezigheid die hen achtervolgt.
star 6.2

Bright

2017

Bright

2017

star 6.2
In een alternatieve versie van ons hedendaagse bestaan leven mensen, orcs, elven en feeën samen. De routine werkavond van twee agenten van verschillende afkomst, de menselijke Ward en orc Jakoby, verloopt heel anders wanneer zij moeten samenwerken om een jonge vrouwelijke elf en een kostbaar relikwie te beschermen.
star 6.2

Army of the Dead

2021

Army of the Dead

2021

star 6.2
Het verhaal speelt zich af in de niet al te verre toekomst. Een groep met huurmoordenaars vertrekt naar een in quarantaine geplaatst gebied in Las Vegas om daar een heist te verrichten. Een probleem: het gebied barst van de zombies. Een vader wil zijn dochter redden van een naderende dood.
star 6.4

Life

2017

Life

2017

star 6.4
Zes leden van het International Space Station staan op het punt een van de grootste ontdekkingen te doen in de geschiedenis van de mensheid; het eerste bewijs van buitenaards leven op Mars. Wanneer de bemanning bezig is met onderzoek blijken hun methoden onvoorziene consequenties te hebben.
star 6

Carter

2022

Carter

2022

star 6
Een man wordt wakker en mist zijn herinneringen. Geregisseerd door een mysterieuze stem van een apparaat in zijn oor, begint hij aan een reddingsmissie voor gijzelaars vol gevaar.
star 7.1

Uncut Gems

2019

Uncut Gems

2019

star 7.1
Howard Ratner heeft een gokverslaving en is eigenaar van een juwelierszaak in New York. Rijke en beroemde personen zijn er klant aan huis. Een waardevolle ongeslepen diamant uit Ethiopië moet hem eindelijk een financiële megaklapper opleveren via een veiling. Op deze manier hoopt Howard uit zijn financiële moeilijkheden te komen. Toch kiest hij er voor om het opaal eerst uit te lenen aan NBA-ster Kevin Garnett, die er heilig in gelooft dat deze steen hem magische krachten geeft voor een wedstrijd. Howard sluit ondertussen risicovolle weddenschappen op basketbalwedstrijden af, terwijl louche schuldeisers hem op de hielen zitten.

The Talented Mr. Ripley

1999

star 7.2
Een charmante sociapaat dringt het weelderige leven van een jonge erfgenaam binnen. En hij laat zich door niets of niemand tegenhouden om het mondaine leven te behouden.
star 5.1

फाइटर

2024

फाइटर

2024

star 5.1
Shamsher "Party" Pathania wil zijn levenslange droom waarmaken en voegt zich bij de luchtmacht. Daar staat hij voor enkele persoonlijke uitdagingen. Patty zal zijn grenzen moeten verleggen wil hij een ware held zijn voor zijn vaderland.
star 6.8

Allied

2016

Allied

2016

star 6.8
'Allied' volgt een Britse geheimagent, Max Vatan genaamd, die in 1942 op een gevaarlijke missie wordt gestuurd in Noord-Afrika. Daar ontmoet hij vervolgens een Franse verzetsstrijdster op vijandelijk gebied.

Insidious: Hoofdstuk 3

2015

star 6.3
Het verhaal speelt zich af voor de gebeurtenissen rondom de familie Lambert. Na enige aarzeling besluit helderziende Elise Rainier, die het vermogen heeft om contact te leggen met de doden, een tienermeisje te helpen dat doelwit blijkt te zijn van een bovennatuurlijke entiteit.
star 6.3

Transporter 2

2005

Transporter 2

2005

star 6.3
Frank Martin is gepensioneerd en woont in Miami. Hij verdient zijn geld nu als chauffeur voor de rijke familie Billings en al snel raakt Frank bevriend met hun kind Jack. Wanneer de jongen ontvoerd wordt besluit Frank het heft in eigen handen te nemen om de jongen terug te halen en de FBI er buiten te houden.
star 5.8

Avgrunden

2023

Avgrunden

2023

star 5.8
Als de Zweedse stad Kiruna langzaam wegzinkt, moet Frigga kiezen tussen haar familie en haar baan als hoofd beveiliging bij 's werelds grootste ondergrondse mijn.
star 4.8

Amigos

2023

Amigos

2023

star 4.8
Drie bijna identieke mannen worden snelle vrienden nadat ze elkaar hebben ontmoet via een online dubbelganger zoek-app. Het is allemaal leuk en aardig totdat een van hen een beruchte voortvluchtige blijkt te zijn.

keyboard_arrow_up