Beste Komedie Films op Netflix

The Soccer Football Movie

2022

star 7
Vier jonge voetbalfans proberen samen de vaardigheden van hun idolen terug te krijgen nadat een sluwe, kwaadaardige wetenschapper hun talent heeft gestolen.
star 6.6

Falling for Christmas

2022

Falling for Christmas

2022

star 6.6
Een verwende erfgename verliest haar geheugen tijdens een skiongeluk en belandt tijdens de kerstdagen in de gezellige omgeving van een arme weduwnaar en zijn dochter.
star 7.7

Barbie Epic Road Trip

2022

Barbie Epic Road Trip

2022

star 7.7
star 7.6

Mijn Vaders Draak

2022

Mijn Vaders Draak

2022

star 7.6
Een jongen verlaat Levenloos Stad en reist naar het mysterieuze Wild Eiland, waar hij woeste beesten aantreft en een vriendschap voor het leven sluit.
star 6.8

Wendell & Wild

2022

Wendell & Wild

2022

star 6.8
Keegan-Michael Key en Jordan Peele spelen de hoofdrol in deze avontuurlijke stopmotion-animatiefilm over twee demonenbroers die uit de onderwereld ontsnappen.
star 5.9

Christmas with You

2022

Christmas with You

2022

star 5.9
Een popster zoekt inspiratie voor een kersthit en vervult de kerstwens van een jonge fan om haar te ontmoeten. En daarmee vindt ze bovendien de ware liefde.
star 6.9

Seoul Vibe

2022

Seoul Vibe

2022

star 6.9
In de dagen voorafgaand aan de Olympische Spelen van 1988 in Seoul probeert een bont team van chauffeurs en monteurs undercover een enorme bende witwassers te ontmantelen.
star 7.6

Monica, O My Darling

2022

Monica, O My Darling

2022

star 7.6
Na een plotse wending in een passionele affaire, belandt een gehaaide robotica-expert in een moorddadig complot. Maar niets - zelfs de dood niet - is wat het lijkt.
star 7.7

Shrek

2001

Shrek

2001

star 7.7
De slechte heerser van Duloc (de kleine Lord Farquaad) heeft alle sprookjesfiguren uit zijn land verbannen. De figuren, inclusief een praatgrage ezel, vluchten naar het moerasland van de oger Shrek, die erg op z'n privacy gesteld is.
star 6.9

Day Shift

2022

Day Shift

2022

star 6.9
Een hardwerkende vader wil gewoon een goed leven bieden voor zijn gevatte 8-jarige dochter, maar zijn alledaagse San Fernando Valley zwembadschoonmaakbaan is een dekmantel voor zijn echte bron van inkomsten, jagen en doden van vampiers.

Dr. Seuss' How the Grinch Stole Christmas

2000

star 6.7
In een sneeuwvlok ligt het magische land van de Who's, een volkje dat houdt van Kerstmis en feest vieren. Maar bovenop de berg leeft de 'Grinch', een oude knorrepot die de kerstdagen haat en alleen maar wraak wil nemen op diegenen die hem kwaad hebben gedaan. Op kerstavond besluit hij naar het dorp af te zakken, vermomd als de Kerstman, en de cadeautjes en kerstversieringen te stelen.
star 5.8

Office Invasion

2022

Office Invasion

2022

star 5.8
Drie beste vrienden werken voor een mijnbouwbedrijf. Sam werkt met de directeuren, Prince is een accountant en Junior een bewaker. Ze beginnen problemen te zien op de werkvloer als het bedrijf verkocht wordt en nieuwe eigenaren krijgt. Hoewel er beloofd wordt dat er niets zal veranderen, verliest Sam onder meer zijn baan. Nu de drie vrienden het slachtoffer zijn van verandering, komen ze samen met een plan om geld te verdienen. Ze zetten hun zinnen op een overval, maar krijgen weldra te maken met wrede buitenaardse wezens die de werkruimte binnendringen.
star 6.8

De Grinch

2018

De Grinch

2018

star 6.8
De Grinch is een verbitterd wezen met een hart dat twee maten te klein is. Hij woont in een grot op een besneeuwde bergtop ten noorden van Whoville, het thuis van de warmhartige en vrolijke Who's. Zijn enige vriend is zijn hond, Max.
star 6.6

The Man from Toronto

2022

The Man from Toronto

2022

star 6.6
Door een identiteitsverwisseling worden 's werelds dodelijkste huurmoordenaar, bekend als de Man uit Toronto, en een New Yorkse prutser gedwongen om samen te werken nadat ze bij een Airbnb met elkaar zijn verward.
star 7.2

Shrek 2

2004

Shrek 2

2004

star 7.2
Na teruggekeerd te zijn van hun huwelijksreis horen Shrek en Fiona dat haar ouders van het huwelijk gehoord hebben. Ze willen niets liever dan haar ware liefde te ontmoeten in hun koninkrijk Far Far Away. Ze zijn zich echter niet bewust van de veranderingen die hun dochter onlangs ondergaan heeft. En dat hun nieuwe schoonzoon een 350 kilo zware Ogre met een slechte hygiëne is en een pratende ezel als vriend heeft.
star 6.3

Ted 2

2015

Ted 2

2015

star 6.3
De grofgebekte teddybeer Ted heeft zijn vriendin Tami-Lynn ten huwelijk gevraagd en wil kinderen met haar hebben. Maar een rechter wil er niet aan geloven dat een teddybeer als vader kan volstaan. Ted trekt daarop vervolgens met zijn beste vriend John (Mark Wahlberg) naar het gerecht om te vechten voor zijn rechten, maar of dat een goed idee is?
star 8.1

Depois do Universo

2022

Depois do Universo

2022

star 8.1
Terwijl ze wacht op een niertransplantatie krijgt een jonge pianiste een onverwachte band met haar arts en vindt ze de moed om haar muzikale dromen te verwezenlijken.
star 6.8

Red Notice

2021

Red Notice

2021

star 6.8
Een Interpol-agent krijgt de taak de meest gezochte kunstdief ter wereld op te sporen. Tijdens zijn zoektocht naar de vrouwelijke crimineel kruist zijn pad dat van een beruchte zwendelaar. Noodgedwongen slaan ze de handen in elkaar.

Christmas on Mistletoe Farm

2022

star 6.6
Nadat hij met Kerstmis een boerderij heeft geërfd, moet een vader, weduwnaar, zich met veel moeite aanpassen aan het dorpsleven - terwijl zijn kinderen een plan smeden om daar voor altijd te blijven.

keyboard_arrow_up