Beste Komedie Films op Netflix

star 6.5

Spy Kids: Armageddon

2023

Spy Kids: Armageddon

2023

star 6.5
Wanneer een broer en zus onbedoeld een spelontwikkelaar helpen, wordt een computervirus de wereld rondgestuurd. Hierdoor heeft deze de macht over alle technologieën. De kinderen willen hun fout rechtzetten om hun ouders en de wereld te redden. Ze treden in de voetsporen van hun ouders die geheim agenten zijn.
star 7

Hidden Strike

2023

Hidden Strike

2023

star 7
Wanneer een olieraffinaderij wordt aangevallen krijgt Jackie Luo, een Chinese veiligheidsprofessional, de opdracht om de werknemers van de maatschappij veilig te stellen. Wanneer Luo ontdekt dat het de bedoeling van de aanvallers is om de olie te stelen krijgt hij de hulp van Chris Van Horne, een Amerikaanse voormalige marinier.
star 6.5

El Conde

2023

El Conde

2023

star 6.5

The Wonderful Story of Henry Sugar

2023

star 7.5
Het beschrijft een verscheidenheid aan verhalen, maar de belangrijkste volgt Henry Sugar, die door objecten heen kan kijken en de toekomst kan voorspellen met behulp van een boek dat hij heeft gestolen.
star 7.6

Sonic the Hedgehog 2

2022

Sonic the Hedgehog 2

2022

star 7.6
Wanneer de gemene Dr. Robotnik en zijn hulpje Knuckles een onverwacht bezoek brengen aan de aarde op zoek naar een almachtige smaragd, bundelt Sonic zijn krachten met een nieuwe bondgenoot genaamd Tails en begint hij aan een reis om de smaragd te vinden voordat hij in de verkeerde richting valt. handen.
star 6.8

The Monkey King

2023

The Monkey King

2023

star 6.8
Een aap begint samen met een meisje en zijn stok een epische zoektocht naar onsterfelijkheid. Onderweg neemt hij het op tegen monsters, draken, goden en zijn eigen ego.
star 7.1

The Swan

2023

The Swan

2023

star 7.1
Twee grote, onwetende pestkoppen achtervolgen meedogenloos een kleine, briljante jongen in dit korte verhaal van Roald Dahl voor jonge volwassenen.
star 6.1

Love Is in the Air

2023

Love Is in the Air

2023

star 6.1
Een onafhankelijke piloot vecht om haar familiebedrijf te behouden, maar wordt verliefd op de man die is uitgestuurd om haar luchtvaartactiviteiten voorgoed te beëindigen.
star 7.7

Shrek

2001

Shrek

2001

star 7.7
De slechte heerser van Duloc (de kleine Lord Farquaad) heeft alle sprookjesfiguren uit zijn land verbannen. De figuren, inclusief een praatgrage ezel, vluchten naar het moerasland van de oger Shrek, die erg op z'n privacy gesteld is.
star 7.8

Soltera codiciada 2

2023

Soltera codiciada 2

2023

star 7.8
star 6.8

The Rat Catcher

2023

The Rat Catcher

2023

star 6.8
Een professionele rattenvanger staat centraal in dit minder bekende, korte verhaal van Roald Dahl.
star 6.7

Once Upon a Crime

2023

Once Upon a Crime

2023

star 6.7
Op het koninklijk bal met Assepoester belandt Roodkapje midden in een mysterie. Kan ze de zaak oplossen voordat het middernacht wordt?
star 6.2

The Out-Laws

2023

The Out-Laws

2023

star 6.2
De doodgewone Owen Browning werkt als manager bij een bank. Hij staat op het punt te gaan trouwen met het meisje van zijn dromen, Parker. Hun trouwplannen lopen daarentegen uit de hand als in de week voorafgaand aan het huwelijk Owens bank wordt overvallen door de legendarische Ghost Bandits. Owen gelooft dat niet alles is wat het lijkt wanneer zijn toekomstige schoonfamilie rond dezelfde tijd van de overval de stad binnenrolt. Hierdoor krijgt hij het vermoeden dat zij de dieven kunnen zijn.
star 7.3

Shrek 2

2004

Shrek 2

2004

star 7.3
Na teruggekeerd te zijn van hun huwelijksreis horen Shrek en Fiona dat haar ouders van het huwelijk gehoord hebben. Ze willen niets liever dan haar ware liefde te ontmoeten in hun koninkrijk Far Far Away. Ze zijn zich echter niet bewust van de veranderingen die hun dochter onlangs ondergaan heeft. En dat hun nieuwe schoonzoon een 350 kilo zware Ogre met een slechte hygiëne is en een pratende ezel als vriend heeft.

The Wolf of Wall Street

2013

star 8
Eind jaren '80. Jordan Belfort is een aan drugs, drank en seks verslaafde effectenmakelaar, die door fraude multimiljonair wordt. De voormalige meubelhandelaar Danny Porush is hierbij zijn zakenpartner.
star 6.5

Murder Mystery 2

2023

Murder Mystery 2

2023

star 6.5
Nick en Audrey Spitz, die nu privé-detectives zijn en hun eigen bureau beginnen, belanden in het midden van een internationaal onderzoek wanneer een vriend wordt ontvoerd.
star 7.2

Do Not Disturb

2023

Do Not Disturb

2023

star 7.2

The Croods 2: Een Nieuw Begin

2020

star 7.5
Na het verlaten van hun grot, worden de Croods geconfronteerd met hun grootste bedreiging sinds hun vertrek: een andere familie genaamd de Bettermans, die beweren en laten zien beter en geëvolueerd te zijn. Grug krijgt argwaan jegens de Betterman-ouders, Phil en Hope, die stiekem van plan zijn zijn dochter Eep uit elkaar te halen met haar liefhebbende vriendje Guy om ervoor te zorgen dat hun dochter Dawn een liefdevolle en slimme partner heeft om haar te beschermen.
star 7.5

Bullet Train

2022

Bullet Train

2022

star 7.5
In Bullet Train zien we Ladybug (Brad Pitt), een huurmoordenaar die zijn werk voortaan vreedzaam wil verrichten nadat zijn klussen te vaak zijn ontspoord. Het lot lijkt hem niet gunstig gezind, aan boord van de snelste trein op aarde stevent hij af op een confrontatie met dodelijke huurmoordenaars. Deze huurmoordenaars van over de hele wereld hebben stuk voor stuk verwante, maar tegenstrijdige doelen. Hij moet het voor elkaar zien te krijgen om van de trein af te komen.

keyboard_arrow_up