Beste Komedie Films op Netflix

star 7

White Chicks

2004

White Chicks

2004

star 7
Twee F.B.I agenten verknallen een grote drugsvangst, maar hebben een idee om hun baas alsnog te imponeren. Hiervoor besluiten ze de bescherming van de Wilson-zusjes op zich te nemen (erfgenames van een groot hotel-imperium) aangezien ze een tip hebben dat zij ontvoerd zullen worden. Hun strategie is nogal onorthodox: ze vermommen zich als de zusjes Wilson en verstoppen de echte zussen op een veilige plek...

Woody Woodpecker gaat op kamp

2024

star 6.8
Woody wordt het bos uitgestuurd en denkt een permanent thuis te hebben gevonden in Kamp Woo Hoo, totdat een inspecteur dreigt het kamp te sluiten.
star 7.3

Lady Bird

2017

Lady Bird

2017

star 7.3
Californië, 2002. Christine McPherson is een rebelse leerling die op het punt staat af te studeren aan de conservatieve middelbare school. Ze wil gaan studeren in New York en aan haar familie ontsnappen.
star 6.6

Orion en het Donker

2024

Orion en het Donker

2024

star 6.6
Een jongen met een levendige fantasie overwint zijn angsten op een onvergetelijke reis door de nacht met zijn nieuwe vriend: het reusachtige, lachende wezen Donker.
star 7.5

Sonic the Hedgehog 2

2022

Sonic the Hedgehog 2

2022

star 7.5
Wanneer de gemene Dr. Robotnik en zijn hulpje Knuckles een onverwacht bezoek brengen aan de aarde op zoek naar een almachtige smaragd, bundelt Sonic zijn krachten met een nieuwe bondgenoot genaamd Tails en begint hij aan een reis om de smaragd te vinden voordat hij in de verkeerde richting valt. handen.
star 5.6

War Machine

2017

War Machine

2017

star 5.6
In 'War Machine' staat de hooggeplaatste generaal Glen McMahon centraal. McMahon, die diversen bijnamen heeft zoals oa. 'Glenimal' heeft een dodelijke reputatie en krijgt de leiding over de oorlog in Afghanistan. Om die oorlog voorgoed te kunnen winnen hanteert hij een totaal nieuwe en radicale aanpak.
star 5.4

De Emoji Film

2017

De Emoji Film

2017

star 5.4
Verstopt in de berichtenapp ligt Textopolis, een bruisende stad waar alle emojis wonen, in de hoop te worden geselecteerd door de gebruiker van de telefoon. In deze wereld heeft elke emoji slechts één gelaatsuitdrukking.
star 8.5

Forrest Gump

1994

Forrest Gump

1994

star 8.5
De film vertelt het verhaal van de simpele Forrest Gump. Zijn lage IQ weerhoudt hem er niet van om een grote rol te spelen bij diverse belangrijke gebeurtenissen in de Amerikaanse geschiedenis. Zo zien we hem in Vietnam vechten, Elvis en JFK ontmoeten, enzovoorts.
star 6.5

Lift

2024

Lift

2024

star 6.5
Een professionele dief en zijn ervaren team gaan voor de ultieme roof van $ 500 miljoen aan goud uit een kluis in een vliegtuig op 10 km hoogte.
star 7.5

Leo

2023

Leo

2023

star 7.5
De afgematte 74-jarige hagedis Leo zit al tientallen jaren vast in hetzelfde klaslokaal in Florida met zijn terrariumgenootschildpad. Als hij ontdekt dat hij nog maar één jaar te leven heeft, is hij van plan te ontsnappen en het leven aan de buitenkant te ervaren, maar in plaats daarvan raakt hij verstrikt in de problemen van zijn angstige leerlingen, waaronder een onmogelijk gemene vervangende leraar.

The Wolf of Wall Street

2013

star 8
Eind jaren 80. Jordan Belfort is een aan drugs, drank en seks verslaafde effectenmakelaar, die door fraude multimiljonair wordt. De voormalige meubelhandelaar Danny Porush is hierbij zijn zakenpartner.
star 6.5

Crew

2024

Crew

2024

star 6.5
Drie gewone stewardessen uit Mumbai gaan op reis om hun dromen na te jagen, maar komen in onverwachte tegenslagen terecht.
star 6.5

City Hunter

2024

City Hunter

2024

star 6.5
Samen met de zus van zijn overleden partner start privédetective Ryo Saeba, een uitzonderlijke scherpschutter en hopeloze playboy, een onderzoek naar zijn dood.
star 7.8

Knives Out

2019

Knives Out

2019

star 7.8
Na de dood van misdaadromanschrijver Harlan Thrombey, vlak na zijn 85e verjaardag, wordt op mysterieuze wijze de gerenommeerde detective Benoit Blanc ingeschakeld om de waarheid boven tafel te krijgen. Van Harlans disfunctionele familie tot zijn toegewijde personeel, iedereen is een verdachte.

Mother of the Bride

2024

star 6
Wanneer Lana’s dochter Emma terugkeert van een jaar in Londen in het buitenland, laat ze een bom vallen op haar moeder: ze gaat trouwen. Op een eiland. Volgende maand! Het wordt alleen maar erger als Lana ontdekt dat de mysterieuze man die het hart van haar dochter heeft gestolen, toevallig de zoon is van de man die het hare jaren geleden heeft gebroken.
star 6.6

Za duży na bajki 2

2024

Za duży na bajki 2

2024

star 6.6

Ricchi a tutti i costi

2024

star 6
Wanneer een grootmoeder verliefd wordt op een brutale vrijer met dubieuze bedoelingen, bedenkt haar familie een geheim plan om haar leven – en hun erfenis – te beschermen.

Chicken Run: Dawn of the Nugget

2023

star 7
Een groep onbevreesde kippen werkt samen om alle pluimvee te redden van een onheilspellende, nieuwe dreiging: een nabijgelegen boerderij waar iets verdachts gebeurt.

keyboard_arrow_up