Beste Thriller Films op Netflix - Pagina 4

star 5.5

Ghost Rider

2007

Ghost Rider

2007

star 5.5
Om zijn stervende vader te redden, verkoopt motorstuntman Johnny Blaze zijn ziel aan Mephistopheles. Maar de duivel misleidt hem en zijn vader sterft alsnog. Gedesillusioneerd verlaat Johnny de stad en laat zijn hele leven, waaronder zijn vriendin Roxanne, achter zich. Jaren later is Johnny een beroemde motorstuntman waarbij hij zijn leven willens en wetens in de waagschaal legt voor zijn stunts.
star 6.2

See for Me

2022

See for Me

2022

star 6.2
star 6.6

Colombiana

2011

Colombiana

2011

star 6.6
Op haar 10de zag Cataleya Restrepo hoe haar ouders in Colombia werden afgeslacht door drugsbaron Don Luis. Ze groeit op als keiharde huurmoordenaar voor haar oom Emilio in Chicago. Maar in haar vrije tijd is ze op zoek naar het enige dat haar drijft: het vinden van de moordenaars van haar ouders.
star 4.9

Brazen

2022

Brazen

2022

star 4.9
star 5.9

Mother/Android

2021

Mother/Android

2021

star 5.9
"We are all programmed to survive." Wanneer hun vaderland verstrikt raakt in een oorlog met betrekking tot artificiële intelligentie, poogt Georgia met haar vriendje Sam het conflict te ontvluchten. Het stel hoopt een veilig onderkomen te vinden, zeker nu in de laatste dagen voordat ze op bevallen staat. De twee komen terecht bij de vesting van de rebellerende androïden.
star 6.4

Need for Speed

2014

Need for Speed

2014

star 6.4
Tobey Marshall, een jonge automonteur die er ingeluisd is door een rijke zakenman, is nog maar net uit de gevangenis wanneer hij mee gaat doen aan een cross-country race. Dit met een wraakplan in zijn gedachten. Waneer zijn ex-partner echter lucht krijgt van de race, schakelt deze direct de politie in.

G.I. Joe: The Rise of Cobra

2009

star 5.8
Tien jaar in de toekomst moet het elite korps dat bekend staat als G.I. Joe het opnemen tegen de kwaadaardige organisatie Cobra, onder leiding van de Schotse wapenhandelaar Destro. Het elite G.I. Joe team gaat met futuristische spionage en militaire apparatuur de strijd aan met de corrupte Destro en de steeds gevaarlijker wordende organisatie Cobra om de wereld te redden van totale chaos...
star 6.9

Bird Box

2018

Bird Box

2018

star 6.9
In de nasleep van globaal terrorisme van onbekende oorsprong moet Malorie de kracht vinden om haar kinderen veilig te kunnen stellen. Ze vlucht met ze weg via een verraderlijke rivier op zoek naar een veilig onderkomen.
star 7

Legend

2015

Legend

2015

star 7
De tweelingbroers Ron en Reggie Kray zijn twee beruchte gangsters die in de jaren 50 en 60 de duistere onderwereld in Londen overheersten. Dit is het verhaal van hun opkomst en hun ondergang.
star 5.6

American Siege

2022

American Siege

2022

star 5.6
Sheriff Ben Watts (Bruce Willis) kent alle ins en outs van Fitzgerald, een rustig stadje in het zuiden van de Amerikaanse staat Georgia. Als de vooraanstaande dokter John Keats wordt gegijzeld is het dan ook aan Watts om deze situatie op te lossen. Maar burgemeester Routledge zet hem dusdanig onder druk om geweld te gebruiken tegen de gijzelnemers, dat Watts vermoedt dat er meer speelt. Terwijl zijn loyaliteit op de proef wordt gesteld, schakelt Routledge ex-soldaat Silas in om zijn bloederige plan door te zetten.
star 6.8

Hunter Killer

2018

Hunter Killer

2018

star 6.8
Een Amerikaanse commandant van een onderzeeër moet samenwerken met een Navy SEAL om de gekozen Russische president te redden. Deze is gevangen genomen tijdens een militaire coup. Ze moeten hiervoor ver doordringen in de Russische wateren en proberen te voorkomen dat een foute Russische generaal een Derde Wereldoorlog begint.
star 6.4

White House Down

2013

White House Down

2013

star 6.4
Het Witte Huis in de Verenigde Staten wordt overvallen en bezet door een gevaarlijke paramilitaire groep. Een agent van de geheime dienst, John Cale (Channing Tatum), krijgt de belangrijke en zware taak om het leven van de Amerikaanse president te redden.
star 6.7

Sweet Girl

2021

Sweet Girl

2021

star 6.7
Na de moord op zijn vrouw doet een rouwende weduwnaar (Jason Momoa) er alles aan om de daders voor het gerecht te krijgen. Tevens probeert hij zijn dochter, het laatste stukje familie dat hij nog heeft, tegen elke prijs te beschermen.
star 6.6

Luckiest Girl Alive

2022

Luckiest Girl Alive

2022

star 6.6
Het perfecte leventje van een New Yorkse schrijver begint barsten te vertonen als ze door een documentaire over waargebeurde misdaad wordt geconfronteerd met haar schoolverleden.
star 6.3

6 Underground

2019

6 Underground

2019

star 6.3
Een steenrijke technologiepionier wil, na het in scène zetten van zijn eigen dood, de wereld een iets betere toekomst geven door de bloeddorstige dictator van Turgistan om te leggen. Hij rekruteert hiervoor een internationaal team van huurmoordenaars, spionnen en scherpschutters. De in totaal 6 huurlingen hebben om verschillende redenen een verleden dat beter uitgewist kan worden. Die kans krijgen zij, tijdens deze gevaarlijke en bloedige missie.
star 5.6

Gasoline Alley

2022

Gasoline Alley

2022

star 5.6
Een man die betrokken is bij de drievoudige moord op drie Hollywood-sterretjes begint zijn eigen onderzoek. Omdat hij hulp nodig heeft, schakelt hij de twee rechercheurs in om een samenzwering te ontmaskeren die explosiever is dan ze ooit hadden gedacht.
star 6.4

La ira de Dios

2022

La ira de Dios

2022

star 6.4
Luciana, een jonge vrouw ondergedompeld in een cirkel van mysterieuze sterfgevallen van familieleden en de groeiende verdenking dat de verantwoordelijke een raadselachtige schrijver is, haar voormalige baas.
star 7.3

#Alive

2020

#Alive

2020

star 7.3
Als een gruwelijk virus de stad teistert, sluit een man zich op in zijn appartement. Hij is digitaal van de buitenwereld afgesneden en zoekt wanhopig een uitweg.
star 6.2

The Ritual

2017

The Ritual

2017

star 6.2
Nadat hun vriend is omgekomen tijdens een overval, komt een groep vrienden van de universiteit weer bij elkaar. Ze besluiten samen te gaan hiken door de Scandinavische bossen. Daar stuiten ze echter op een bedreigende aanwezigheid die hen begint te stalken.
star 6.1

Sans répit

2022

Sans répit

2022

star 6.1
Terwijl hij wordt onderzocht voor corruptie, moet luitenant Thomas Blin midden in de nacht naar de begrafenis van zijn moeder. Wanneer hij een hond op de weg probeert te ontwijken, raakt hij per ongeluk een man en doodt hem op slag. In paniek besluit hij het lichaam te verbergen. Hij denkt dat hij er vanaf is, maar komt in een neerwaartse spiraal terecht als het onderzoek naar de vermiste man wordt toevertrouwd aan één van zijn collega's en een mysterieuze getuige hem probeert te chanteren...

keyboard_arrow_up