Beste Familie Films op Netflix - Pagina 2

Hotel Transsylvanië - Hotel Vol Monsters

2012

star 7
Welkom in Hotel Transylvania, Dracula's 5 sterren hotel waar monsters gewoon zichzelf kunnen zijn, zonder mensen in de buurt! Nu heeft Dracula alle "A" VIP-Monsters zoals Frankenstein, De Mummy, De Onzichtbare Man en de Familie Weerwolf uitgenodigd op het 118e verjaardagsfeestje van zijn dochter Mavis. Voor Dracula is het ontvangen van VIP's geen probleem, tot een partycrasher, en een méns bovendien, een oogje heeft op zijn oogappel Mavis.

Chicken Run: Dawn of the Nugget

2023

star 7.1
Ginger is ontsnapt aan de boerderij van Mrs. Tweedy en heeft eindelijk haar droom gevonden: een vredig eiland voor de hele kudde kippen, ver van de gevaren van de mensenwereld. Wanneer zij en Rocky een klein meisje genaamd Molly uitbroeden, lijkt Gingers gelukkig einde compleet. Maar op het vasteland wordt de hele kippensoort geconfronteerd met een nieuwe, vreselijke bedreiging. Om dit tegen te gaan zetten Ginger en de andere kippen hun eigen zwaarbevochten vrijheid op het spel. Deze keer moeten ze niet ontsnappen, maar juist inbreken.
star 7.9

Nimona

2023

Nimona

2023

star 7.9
Nimona is een tiener die de kracht heeft om van gedaante te verwisselen. Ze wordt het doelwit van een ridder die haar leven wil beëindigen. Zijn missie wordt een stuk lastiger als hij van een verschrikkelijke misdaad wordt beschuldigd. Om zijn onschuld te bewijzen, wendt hij zich tot Nimona, het 'monster' dat hij eigenlijk hoort te doden.

Verschrikkelijke Ikke 2

2013

star 6.9
Gru, het duivelse meesterbrein, is terug en heeft zijn leven gebeterd en drie kinderen geadopteerd. Samen met zijn assistent en de kinderen beleven zij een nieuw avontuur, waarbij de Minions weer voor de nodige problemen zorgen. Een paar Minions zijn aan het lanterfanten wanneer ze een geluid horen buiten. In eerste instantie blijkt het een kat te zijn die ze bang maakt, maar vervolgens worden ze ontvoerd door een mysterieuze kracht.
star 6.5

Annie

1982

Annie

1982

star 6.5
Het is december '33. New York City maakt net zoals zovele andere steden over de gehele wereld een zware depressie mee. De traditionele kerststemming is ver te zoeken nu de mensen te kampen hebben met zware financiële en emotionele moeilijkheden. Eén meisje heeft de moed echter nog niet opgegeven. Het weeskindje Annie barst nog steeds van optimisme en zit vol dromen.
star 6.9

De Grinch

2018

De Grinch

2018

star 6.9
De Grinch is een verbitterd wezen met een hart dat twee maten te klein is. Hij woont in een grot op een besneeuwde bergtop ten noorden van Whoville, het thuis van de warmhartige en vrolijke Who's. Zijn enige vriend is zijn hond, Max.

Verschrikkelijke Ikke 3

2017

star 6.5
Gru moet het opnemen tegen Balthazar Bratt, een voormalig kindsterretje dat geobsedeerd is door het personage dat hij in de jaren 80 speelde. Balthazar heeft het dit keer gemunt op een groot schip. Daarnaast ontstaat er de nodige rivaliteit wanneer hij zijn lang verloren gewaande tweelingbroer Dru ontmoet.

Spongebob Schiet te Hulp

2020

star 7.5
We zien hoe SpongeBob tijdens een zomerkamp kennismaakt met de rest van Bikinibroek. Nadat SpongeBobs huisdier, de slak Gerrit, ontvoerd wordt gaat hij samen met Patrick op een groots avontuur naar de verloren stad Atlantis om Gerrit te redden. Terwijl ze langs de geneugten en gevaren van deze gevaarlijke reddingsmissie navigeren, bewijzen SpongeBob en zijn vrienden dat er niets sterker is dan de kracht van vriendschap.
star 5.5

De Emoji Film

2017

De Emoji Film

2017

star 5.5
Verstopt in de berichtenapp ligt Textopolis, een bruisende stad waar alle emojis wonen, in de hoop te worden geselecteerd door de gebruiker van de telefoon. In deze wereld heeft elke emoji slechts één gelaatsuitdrukking.

Laputa: Castle in the Sky

1986

star 8
Het verhaal gaat over Sheeta, een meisje met een mysterieuze steen. Ze wordt achterna gezeten door piraten en het leger. Met behulp van de steen kan men namelijk Laputa vinden. Laputa is een legendarische stad die in de lucht zou zweven.

Hotel Transsylvanië 2

2015

star 6.8
Zeven jaar zijn verstreken. Graaf Dracula heeft zijn monsterhotel inmiddels ook opengesteld voor menselijke gasten. Zijn dochter Mavis is getrouwd met haar mensenvriend Johnny en samen hebben ze inmiddels een zoontje; Dennis. Wanneer Dennis tegen zijn vijfde verjaardag echter nog altijd geen scherpe hoektanden heeft ontwikkeld, begint Dracula te vrezen dat zijn kleinzoon mogelijk geen vampier is.
star 6.9

The Croods

2013

The Croods

2013

star 6.9
Een hevige aardbeving zorgt ervoor dat holbewoner Crug en zijn familie hun vertrouwde omgeving moeten achterlaten. Tijdens hun gevaarlijke zoektocht naar een nieuwe thuis ontmoetten ze een zwerver wiens moderne ideeën over de toekomst in schril contrast staan met de traditionele waarden van Crug. De hele situatie wordt niet eenvoudiger wanneer zijn oudste dochter ook nog eens valt voor de charmes van de vreemdeling.
star 7.5

Paddington 2

2017

Paddington 2

2017

star 7.5
Paddington voelt zich gelukkig bij de familie Brown in Windsor Gardens, waar hij een populair lid van de gemeenschap is geworden. Tijdens een zoektocht naar het perfecte cadeau voor zijn geliefde tante Lucy's honderdste verjaardag ontdekt Paddington een uniek boek in Mr. Gruber's antiekwinkel.

SpongeBob: Spons op het Droge

2015

star 6.1
In deze film gaan Spongebob en zijn vrienden op een zoektocht naar een gestolen recept. Die brengt hen al snel naar onze dimensie, waar ze het aan de stok krijgen met een piraat. Hij heeft het recept gestolen.
star 7.2

Matilda

1996

Matilda

1996

star 7.2
Matilda is een meisje dat al op zeer jonge leeftijd ontzettend intelligent is. Maar haar gemene ouders en haar broertje geven geen barst om haar en vinden het maar niets dat ze altijd met haar neus in de boeken zit. Uiteindelijk sturen zij haar toch naar een school die geleid wordt door een afschuwelijk kreng.

Guillermo del Toro's Pinocchio

2022

star 8.1
Pinocchio is een houten marionet die ervan droomt een echte jongen te worden. Wanneer hij tot leven wordt gewekt, haalt hij kattenkwaad uit. In zijn leven leert hij enkele belangrijke lessen.

Dr. Seuss' How the Grinch Stole Christmas

2000

star 6.8
In een sneeuwvlok ligt het magische land van de Who's, een volkje dat houdt van Kerstmis en feest vieren. Maar bovenop de berg leeft de 'Grinch', een oude knorrepot die de kerstdagen haat en alleen maar wraak wil nemen op diegenen die hem kwaad hebben gedaan. Op kerstavond besluit hij naar het dorp af te zakken, vermomd als de Kerstman, en de cadeautjes en kerstversieringen te stelen.

Hotel Transsylvanië 3: Zomer Vakantie

2018

star 6.9
In de nieuwe animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel.
star 6.2

Annie

2014

Annie

2014

star 6.2
2014, New York. Annie is een jong en gelukkig pleegkind. Oorspronkelijk als baby achtergelaten door haar ouders, met de belofte dat ze op een dag terug zouden komen, heeft ze een zwaar leven bij haar pleegmoeder Miss Hannigan. Maar alles verandert wanneer de burgemeesterskandidaat Will Stacks haar onder zijn hoede neemt. Hij gelooft dat hij haar beschermengel is, maar Annie denkt hier zelf heel anders over.

Clifford de grote rode hond

2021

star 7.2
Terwijl Emily worstelt om zich thuis en op school aan te passen, ontdekt ze een kleine rode puppy die voorbestemd is om haar beste vriend te worden. Wanneer Clifford op magische wijze een enorme groeispurt doormaakt, een gigantische hond wordt en de aandacht trekt van een geneticabedrijf, moeten Emily en haar oom Casey de hebzuchtige krachten bevechten terwijl ze door New York City vluchten. Onderweg beïnvloedt Clifford de levens van iedereen om hem heen en leert Emily en haar oom de ware betekenis van acceptatie en onvoorwaardelijke liefde.

keyboard_arrow_up