Beste Romantisch Films op Netflix - Pagina 2

star 8.1

Pride & Prejudice

2005

Pride & Prejudice

2005

star 8.1
De vijf gezusters Bennet zijn door hun moeder grootgebracht met maar een doel in het leven: het vinden van een geschikte echtgenoot. De op een na oudste dochter Lizzie kan echter wel 100 redenen bedenken waarom ze niet wil trouwen.
star 7.1

The Proposal

2009

The Proposal

2009

star 7.1
De invloedrijke redactrice Margaret dreigt uitgezet te worden naar haar vaderland Canada. Om dit te voorkomen dwingt ze haar nietsvermoedende en komische assistent Andrew om zich met haar te verloven, terwijl ze hem al jarenlang het leven zuur maakt. Hij gaat akkoord met de verloving maar tegen een paar persoonlijke voorwaarden. Het onwaarschijnlijke stel reist af naar Alaska om de eigenzinnige familie van Andrew te ontmoeten.
star 6

Players

2024

Players

2024

star 6
Een New Yorkse sportjournaliste heeft een draaiboek vol versiertrucs, maar valt onverwachts voor een fling. Kan ze alleen op de korte baan spelen of houdt ze het nu langer vol?
star 6.7

Just Go with It

2011

Just Go with It

2011

star 6.7
Dr. Patrick Maccabee, een plastisch chirurg, heeft bindingsangst en vertelt daarom zijn veel jongere vriendin Beverly dat hij getrouwd is en kinderen heeft om te voorkomen dat de relatie te serieus wordt. Wanneer ze vermoedens krijgt dat hij liegt vraagt hij zijn kantoormanager Katherine Palmer en haar kinderen om als zijn gezin op te treden om zijn eerlijkheid te bewijzen.
star 4

Nic na siłę

2024

Nic na siłę

2024

star 4
star 6.7

The Girl Next Door

2004

The Girl Next Door

2004

star 6.7
Matthew Kidman staat op het punt te slagen voor zijn eindexamen als hij zijn mooie nieuwe buurmeisje Danielle ontmoet. Matthew is ervan overtuigd dat hij het meisje van zijn dromen heeft gevonden, totdat zijn seksgeoriënteerde vriend Eli onthult dat Danielle eigenlijk een pornoster is. Matthew is zwaar geschrokken en weet niet hoe hij met de situatie om moet gaan.
star 7.5

Pretty Woman

1990

Pretty Woman

1990

star 7.5
De rijke zakenman Edward neemt het hoertje Vivian mee naar zijn hotel. Hij is zo van haar gecharmeerd dat hij haar voor zijn hele verblijf in Los Angeles inhuurt. Ze leren veel van elkaar. Edward hoe hij een beter mens moet zijn en Vivian hoe ze zich als een dame moet gedragen. Ze worden verliefd op elkaar, maar een relatie tussen hen is natuurlijk onmogelijk..... of niet?
star 7.9

A Beautiful Mind

2001

A Beautiful Mind

2001

star 7.9
Wanneer de briljante wiskundige John Nash net op het punt staat internationaal erkend te worden, raakt hij betrokken bij een mysterieuze samenzwering. Zijn toegewijde vrouw is de enige die hem kan helpen in dit indrukwekkende verhaal over moed, passie en overwinning.
star 6.6

American Pie

1999

American Pie

1999

star 6.6
Vier vrienden besluiten na een feestje een pact te sluiten: ze zullen er alle vier alles aan doen om nog voor ze gaan studeren hun maagdelijkheid te verliezen. Het eindbal is natuurlijk de laatste kans voor de jongens. Terwijl het feest steeds dichterbij komt doen de jongens er alles aan om te scoren.
star 7.2

The Kissing Booth

2018

The Kissing Booth

2018

star 7.2
Elle Evans, een zestienjarig meisje is populair en feest graag maar is nog nooit gekust. De zaken nemen een wending die Elle nooit had verwacht wanneer ze tijdens carnaval terechtkomt bij een attractie genaamd 'kissing booth'.
star 7.1

My Name Is Loh Kiwan

2024

My Name Is Loh Kiwan

2024

star 7.1
De Noord-Koreaanse Loh Kiwan is gedeserteerd en worstelt om in België de vluchtelingenstatus te krijgen. Hij ontmoet er een neerslachtige vrouw die alle hoop heeft verloren.
star 7.9

A Whisker Away

2020

A Whisker Away

2020

star 7.9
Een bijzonder meisje verandert in een kat om de aandacht te trekken van de jongen die ze leuk vindt. Maar voordat ze het doorheeft, vervaagt de grens tussen mens en dier.
star 8.2

Call Me by Your Name

2017

Call Me by Your Name

2017

star 8.2
De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse-Italiaanse-Franse Perlman familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland.

るろうに剣心 最終章 The Beginning

2021

star 7.6
Voordat hij beschermer werd, was Kenshin een angstaanjagende moordenaar die bekend stond als Battosai. Maar wanneer hij de vriendelijke Tomoe Yukishiro ontmoet, een mooie jonge vrouw die een enorme last in haar hart draagt, zal zijn leven voor altijd veranderen.
star 5.9

Good Luck Chuck

2007

Good Luck Chuck

2007

star 5.9
Chuck maakt het uit met zijn vriendin en al vrij snel hierna krijgt hij te horen dat ze de ware heeft gevonden en gaat trouwen. Met Chuck's nieuwe (ex)vriendin gebeurt hetzelfde. En zo herhaalt dit patroon zich. Het blijkt dat Chuck een soort geluksbrenger is voor alleenstaande jongedames. Ze willen allemaal met hem omgaan, om daarna de ware te vinden. Chuck echter moet een manier vinden om dit patroon te doorbreken en een vriendin voor zichzelf te houden.
star 7.5

The Age of Adaline

2015

The Age of Adaline

2015

star 7.5
Adaline is rond de eeuwwisseling geboren. Na een mysterieus ongeval in de jaren '30 blijft ze voor eeuwig jong. Na jaren van eenzaamheid ontmoet ze eindelijk een man voor wie het misschien de moeite waard is om haar onsterfelijkheid op te geven.
star 6

The Out-Laws

2023

The Out-Laws

2023

star 6
De doodgewone Owen Browning werkt als manager bij een bank. Hij staat op het punt te gaan trouwen met het meisje van zijn dromen, Parker. Hun trouwplannen lopen daarentegen uit de hand als in de week voorafgaand aan het huwelijk Owens bank wordt overvallen door de legendarische Ghost Bandits. Owen gelooft dat niet alles is wat het lijkt wanneer zijn toekomstige schoonfamilie rond dezelfde tijd van de overval de stad binnenrolt. Hierdoor krijgt hij het vermoeden dat zij de dieven kunnen zijn.
star 7.5

The Reader

2008

The Reader

2008

star 7.5
Wanneer de jonge Duitse scholier Michael Berg op weg naar school ten val komt, wordt hij geholpen door tramconductrice Hanna. Ondanks dat zij tweemaal zo oud is als hij, raakt Michael volledig door haar geobsedeerd. Ze geven zich hartstochtelijk aan de liefde over en daarna leest hij haar telkens voor, het ene boek na het andere, de hele wereldliteratuur. Totdat Hanna van de ene op de andere dag verdwenen is. Wanneer Michael acht jaar later als jonge rechtenstudent het nazitribunaal observeert, staat hij plots tegenover Hanna in een heel andere setting. Hanna staat terecht voor een verschrikkelijk misdrijf, maar weigert zich te verdedigen. Dan realiseert Michael zich dat zijn jeugdliefde een geheim bewaakt dat zij als een grotere schande ziet dan moord.
star 6.8

Allied

2016

Allied

2016

star 6.8
'Allied' volgt een Britse geheimagent, Max Vatan genaamd, die in 1942 op een gevaarlijke missie wordt gestuurd in Noord-Afrika. Daar ontmoet hij vervolgens een Franse verzetsstrijdster op vijandelijk gebied.

To All the Boys I've Loved Before

2018

star 7.6
Lara Jean Covey schrijft brieven aan al haar voormalige geliefden. De brieven zijn alleen bedoeld voor haar en nooit bedoeld om gelezen te worden door iemand anders. Tot op een dag dat al haar liefdesbrieven verstuurd worden naar haar oude geliefden.

keyboard_arrow_up