Beste Romantisch Films op Netflix - Pagina 6

Lady Chatterley's Lover

2022

star 6.5
Lady Constance Chatterley komt van een gegoede en geprivilegieerde familie. Ze is getrouwd met Clifford, maar hun liefde blijkt inmiddels bedaard. Constance begint een passionele affaire met de jachtopziener Oliver Mellors. Deze vurige liefde doet haar dromen van een leven met hem samen en ze breekt met de huidige tradities.
star 7.2

Burlesque

2010

Burlesque

2010

star 7.2
Ali is een zangeres met een grote stem uit een kleine stad die vlucht voor ontbering en een onzekere toekomst om haar dromen waar te maken in Los Angeles. Ze belandt in The Burlesque Lounge, een majestueus maar in verval geraakt theater waar een bezield muzikaal gezelschap onderdak heeft. Tess, eigenares van de club en tevens ook de hoofdact, geeft Ali een baantje als serveerster
star 6.5

Asoka

2001

Asoka

2001

star 6.5
Deze Bollywoodfilm vertelt het verhaal van een man die verandert van een wraakzuchtige, geslepen krijger in een legendarische boeddhistische leider.
star 6.6

Love Again

2023

Love Again

2023

star 6.6
Terwijl Mira rouwt om het overlijden van haar verloofde stuurt ze romantische sms'jes naar diens gsm-nummer. Dat het mobiele telefoonnummer opnieuw toegewezen is naar het werknummer van de journalist Rob Burns is haar niet bekend. Rob verwondert zich over de eerlijke berichtjes en wil deze vrouw leren kennen. Wanneer hij de kans krijgt om Celine Dion te ontmoeten vraagt hij haar hulp om Mira voor zich te winnen.
star 5.9

The Mexican

2001

The Mexican

2001

star 5.9
Jerry Walbach is boodschapper voor een maffiabaas. Zijn vriendin Samantha heeft een hekel aan zijn job en vraagt hem ermee te kappen. Ze dreigt hem zelfs te verlaten indien hij nog een opdracht aanvaardt. Toch gaat Jerry weer op pad, hij moet in Mexico een antiek pistool (The Mexican) gaan ophalen. Indien hij zijn taak niet volbrengt, wacht Jerry de kogel. Wanneer de opdrachtgevers vinden dat de 'job' niet snel genoeg vordert, wordt Samantha ontvoerd om Jerry onder druk te zetten...
star 6.4

Think Like a Man Too

2014

Think Like a Man Too

2014

star 6.4
Vervolg op Think Like a Man (2012). Alle stellen zijn terug voor een huwelijk in Las Vegas. De plannen voor een romantisch weekendje weg lopen echter al gauw mis als hun avonturen hen in compromitterende situaties brengen waardoor het huwelijk in het water dreigt te vallen.
star 6.3

Tall Girl

2019

Tall Girl

2019

star 6.3
De 16-jarige Jodi, die 1,90 m lang is, en heeft moeite met haar lengte. Ze moet leren te omarmen wat haar anders maakt. Ze heeft nog nooit een vriendje gehad. Dat zou kunnen veranderen wanneer er een lange uitwisselingsstudent op haar school komt...
star 7.8

새콤달콤

2021

새콤달콤

2021

star 7.8
star 7.1

Malcolm & Marie

2021

Malcolm & Marie

2021

star 7.1
Als een filmmaker en zijn vriendin thuiskomen van zijn filmpremière, stuwen smeulende spanningen en pijnlijke onthullingen hen naar een romantische afrekening.
star 6.5

Sen İnandır

2023

Sen İnandır

2023

star 6.5
Twee bemoeizuchtige oma's misleiden hun volwassen kleinkinderen tot een ontmoeting die een jeugdverliefdheid en oude wrok weer doet oplaaien.
star 6

Persuasion

2022

Persuasion

2022

star 6
Acht jaar nadat Anne Elliot werd overgehaald niet te trouwen met een knappe man van bescheiden afkomst, zien ze elkaar terug. Grijpt ze haar tweede kans op ware liefde?
star 7.2

The English Patient

1996

The English Patient

1996

star 7.2
Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt een vliegtuig met twee personen neergeschoten boven de woestijn. Alleen de piloot, Laszlo de Almásy, overleeft maar loopt ernstige brandwonden op. Nomaden brengen hem naar een ziekenhuis, waar hij niet in staat lijkt om te zeggen wie hij is. Hij komt bekend te staan als The English Patient en verpleegster Hana ontfermt zich over hem. Tijdens hun gesprekken ontvouwt zich langzaam de ware toedracht tot het ongeluk.
star 6.7

Meet the Parents

2000

Meet the Parents

2000

star 6.7
Verpleger Greg Focker wil met kleuterleidster Pam Byrnes trouwen. In haar familie is het traditie dat de aanstaande echtgenoot vader Byrnes om de hand van zijn dochter vraagt. Maar de familie is nogal excentriek en als ex-CIA-agent onderwerpt Jack Greg zelfs aan een leugentest. Eigenlijk heeft hij de pest aan iedereen die wat met zijn oudste dochter wil beginnen en laat dat ook duidelijk merken.
star 6.2

Eres tú

2023

Eres tú

2023

star 6.2
Het verhaal van Javier die op 16-jarige leeftijd, terwijl hij voor het eerst een meisje kuste, besefte dat hij de gave van romantische helderziendheid bezat. Javier kan de toekomst zien... en hij weet eindelijk wie de liefde van zijn leven is.
star 6.5

The Perfect Date

2019

The Perfect Date

2019

star 6.5
In een poging zijn studie te kunnen betalen lanceert Brooks Rattigan een datingapp waarmee hij het stand-in vriendje kan uithangen in eender welke situatie ook. Hierdoor doet hij zich elke avond als een ander persoon voor en ontdekt hij dat de echte Brooks helemaal anders is dan hij aanvankelijk dacht.
star 6.9

Set It Up

2018

Set It Up

2018

star 6.9
Harper en Charlie zijn twee assistenten werkzaam in New York. Hun werkgevers zijn beiden verslaafd aan hun werk en maken het hun personeel wel eens lastig. Harper en Charlie vinden hierop een oplossing en organiseren een date voor de bazen.
star 6.1

First Daughter

2004

First Daughter

2004

star 6.1
De dochter van de President van Amerika mag eindelijk naar een school van haar keuze. Daar wordt ze verliefd op een student met een geheime agenda.
star 6.5

What's Your Number?

2011

What's Your Number?

2011

star 6.5
Ally Darling (Anna Faris) is een vreemde jonge vrouw die het magische aantal van twintig verschillende vriendjes heeft bereikt. Ze besluit om al haar ex-vriendjes opnieuw te bezoeken, in de hoop dat een van hen de ware liefde is. Ze krijgt hierbij hulp van haar buurman, de rokkenjager Colin (Chris Evans).

keyboard_arrow_up