Beste Romantisch Films op Netflix - Pagina 8

star 5.3

Die Liebeskümmerer

2024

Die Liebeskümmerer

2024

star 5.3
star 5.6

Holiday Rush

2019

Holiday Rush

2019

star 5.6
Een weduwnaar die werkt als radio-dj en zijn vier verwende kinderen moeten opeens op de centen letten wanneer er net voor de kerst een einde komt aan hun luxe leventje.

Poskromienie złośnicy

2022

star 5.4
Wetenschapster Kasi gaat met een gebroken hart terug naar huis nadat ze haar ontrouwe vriendje dumpt. In haar geboorteplaats Zakopane wil ze helemaal opnieuw beginnen. Haar plotselinge terugkeer verpest echter de plannen van haar broer om hun cultureel erfgoed te verkopen aan een hebzuchtige zakenvrouw. De potentiële partners besluiten iemand in te huren die Kasi moet verleiden en haar van gedachten verandert. De knappe Patryk - die geen geld heeft, maar wel een hoop schulden - is meer dan bereid om die taak op zich te nemen.
star 6.1

First Daughter

2004

First Daughter

2004

star 6.1
De dochter van de President van Amerika mag eindelijk naar een school van haar keuze. Daar wordt ze verliefd op een student met een geheime agenda.
star 6.9

Isi & Ossi

2020

Isi & Ossi

2020

star 6.9
Isi is de dochter van een miljardair. Ze doet net alsof ze een relatie heeft met een bokser die met geldproblemen kampt, zodat ze van haar ouders haar culinaire dromen achterna mag. Maar niets verloopt zoals gepland. Zo botsen er twee werelden die niet meer verschillend kunnen zijn.
star 6.6

He's All That

2021

He's All That

2021

star 6.6
De film geeft een nieuwe draai aan het plot van 'She's All That' uit 1999. Dit keer volgen we een influencer (gespeeld door TikTok-ster Addison Rae) die een uitdaging aangaat om de grootste loser van de school (Tanner Buchanan) in de koning van het gala te veranderen.
star 6.9

Mona Lisa Smile

2003

Mona Lisa Smile

2003

star 6.9
In de herfst van 1953 trekt de ambitieuze lerares Katherine Watson naar het Wellesley College, één van de meest prestigieuze meisjesscholen van de Verenigde Staten. Ze zal er kunstgeschiedenis gaan doceren. De aanpassing aan haar nieuwe omgeving verloopt echter moeizaam. Haar liefde voor moderne kunst en haar uitgesproken mening over de rol van de vrouw in de samenleving worden allesbehalve gewaardeerd door haar conservatieve collega's.
star 7

A Beautiful Life

2023

A Beautiful Life

2023

star 7
Wanneer een jonge visser met een verborgen talent ontdekt wordt door een muziekproducent, moet hij beslissen of hij er klaar voor is om zich open te stellen voor sterrendom en liefde.
star 7.4

Bubble

2022

Bubble

2022

star 7.4
Een mysterieus meisje heeft een noodlottige ontmoeting met een jongen in een verlaten Tokio dat is overspoeld door bubbels en waar de zwaartekracht zich vreemd gedraagt.

The Last Letter from Your Lover

2021

star 7.5
De jonge journaliste Ellie uit Londen stuit in de archieven op een reeks brieven. De brieven gaan over een romance tussen Jennifer Stirling en Anthony O`Hare, die plaatsvond in de jaren 60. Ellie is heel nieuwsgierig naar wat er geworden is van de tortelduifjes en gaat op onderzoek uit.
star 6.9

Flavors of Youth

2018

Flavors of Youth

2018

star 6.9
De film is een omnibus van drie verschillende verhalen over een jeugd gesitueerd in drie steden van China. De vertellingen verkennen de eenvoudige geneugten van het leven door middel van sensuele herinneringen.

The Princess Switch

2018

star 7
In de week voor Kerstmis ruilt de hertogin van Montenaro genaamd Margaret van plaats met de lookalike Stacy, een Amerikaanse afkomstig uit Chicago. De zaken worden ingewikkeld wanneer Margaret met een beetje hulp van magie verliefd wordt op de collega van Stacy.
star 5.5

Maybe I Do

2023

Maybe I Do

2023

star 5.5
Het jonge koppel Allen en Michelle is op dat punt in hun relatie gekomen dat ze toe zijn aan de volgende stap. Alleen, zij wil trouwen, hij is blij met wat ze hebben. Ze geeft hem 24 uur om te besluiten waar ze heen gaan. Een etentje met de wederzijdse ouders moet wat lucht geven, maar bij de eerste ontmoeting blijken die elkaar – tot hun eigen schrik – al te kennen.
star 6.2

Love Is in the Air

2023

Love Is in the Air

2023

star 6.2
Een onafhankelijke piloot vecht om haar familiebedrijf te behouden, maar wordt verliefd op de man die is uitgestuurd om haar luchtvaartactiviteiten voorgoed te beëindigen.
star 6

The Perfect Find

2023

The Perfect Find

2023

star 6
star 5.7

Happy Anniversary

2018

Happy Anniversary

2018

star 5.7
Wanneer een eigenzinnig stel drie jaar samen is, kijken ze terug op hun relatie en overwegen ze of ze uit elkaar moeten gaan. Ze dachten allebei de ware gevonden te hebben, maar nu twijfelen ze. Elke vraag brengt hen echter dichterbij de afgrond...
star 7

Nuovo Olimpo

2023

Nuovo Olimpo

2023

star 7
star 6.2

Córki dancingu

2015

Córki dancingu

2015

star 6.2
Het is een donkere nacht aan de rand van het water. Een familie van musici komt de zeemeerminnen (sirenen) Silver en Gold tegen. Nadat ze de familie ervan verzekeren dat ze ze niet zullen opeten, worden de lieftallige zeemeerminnen aangemoedigd om zich aan te sluiten bij de "The Figs and Dates band" in een neon verlichte dansclub in Warschau. Terwijl Silver verliefd raakt op de mooie blonde bassist Mietek, wordt Golden steeds sluwer en kan zij haar bloeddorstige natuur niet langer onderdrukken. Golden vreest dat de relatie van haar zus ervoor zal zorgen, dat hun gemeenschappelijke droom van zwemmen zal moeten plaatsmaken voor een nieuw leven in Amerika.

keyboard_arrow_up