Beste Romantisch Films op Netflix - Pagina 5

star 6.3

Rebecca

2020

Rebecca

2020

star 6.3
star 7.1

Malcolm & Marie

2021

Malcolm & Marie

2021

star 7.1
Als een filmmaker en zijn vriendin thuiskomen van zijn filmpremière, stuwen smeulende spanningen en pijnlijke onthullingen hen naar een romantische afrekening.
star 7.3

Love at First Sight

2023

Love at First Sight

2023

star 7.3
Ze ontmoeten elkaar in het vliegtuig, maar raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien, maar in de liefde is alles mogelijk.
star 6.8

Closer

2004

Closer

2004

star 6.8
Wanneer de Amerikaanse Alice in Londen wordt aangereden, brengt Dan haar naar het ziekenhuis. Dit betekent de start van een relatie. Schrijver Dan wordt echter verliefd op de fotografe Anna, die hem afwijst. Voor de grap maakt Dan op internet een seksafspraak voor Anna. Zo leert Anna de dermatoloog Larry kennen, waarmee ze uiteindelijk trouwt. Maar Dan is Anna nog steeds niet vergeten.
star 6.5

The Photograph

2020

The Photograph

2020

star 6.5
Mae is een jonge vrouw die een foto ontdekt van haar overleden moeder en haar vroegere geliefde. Deze onthulling zorgt ervoor dat ze zichzelf tegenkomt en haar pad dat van de journalist Michael kruist. De twee beginnen een relatie die moeilijkheden ondervindt door de persoonlijke problemen van Mae.

Silver Linings Playbook

2012

star 7.1
Pat Peoples is een man die alles van de zonnige kant bekijkt. Nadat hij uit het ziekenhuis ontslagen is en hij zijn vrouw verloren heeft aan een andere man, is hij er van overtuigd dat hij haar weer voor zich kan winnen en zijn leven weer op de rails kan krijgen. Pat verhuist terug naar zijn ouders en wijdt zich geheel aan de opgave om de man te worden die zijn vrouw altijd had gewild.
star 7.7

The Kissing Booth 2

2020

The Kissing Booth 2

2020

star 7.7
Elle's vriendje Noah vertrekt naar Harvard om te gaan studeren. De tortelduifjes doen er alles aan om de langeafstandsrelatie te laten werken. Maar de komst van een aantrekkelijke nieuwe klasgenoot maakt het er voor Elle niet gemakkelijker op. Tot overmaat van ramp dreigt Noah ook te zwichten voor de verleidingen van het studentenleven. Zal de liefde het nieuwe schooljaar overleven?
star 7.9

A Whisker Away

2020

A Whisker Away

2020

star 7.9
Een bijzonder meisje verandert in een kat om de aandacht te trekken van de jongen die ze leuk vindt. Maar voordat ze het doorheeft, vervaagt de grens tussen mens en dier.
star 6

Persuasion

2022

Persuasion

2022

star 6
Acht jaar nadat Anne Elliot werd overgehaald niet te trouwen met een knappe man van bescheiden afkomst, zien ze elkaar terug. Grijpt ze haar tweede kans op ware liefde?
star 6.4

Smashed

2012

Smashed

2012

star 6.4
Kate en Charlie genieten graag van het leven. Hun huwelijk gedijt op een gedeelde voorliefde voor muziek, humor en... veel drinken. Wanneer Kate's leven van feesten verandert in asociaal gedrag heeft dit invloed op haar baan als lerares op een basisschool. Ze zal moeten veranderen maar dit blijkt niet makkelijk te zijn. Ze zal de confrontatie aan moeten gaan met haar leugens op het werk, haar moeilijke relatie met haar moeder en haar band met Charlie.
star 6.7

Bridget Jones's Diary

2001

Bridget Jones's Diary

2001

star 6.7
Bridget Jones is tweeëndertig, rookt als een ketter, drinkt in hoog tempo, haar liefdesleven lijkt een permanente crisissituatie en ze is nog steeds vrijgezel en wordt daar - alsof ze het zelf nog niet erg genoeg vindt - voortdurend aan herinnerd door haar familie en vrienden. Ze wil verandering in haar leven brengen. Haar goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn onder andere: drastisch afvallen en op zoek gaan naar een aardige, verstandige man. De onhandige Bridget wil meer grip op haar leven krijgen, maar natuurlijk bereikt ze haar doelen niet moeiteloos. Ze koopt een dagboek waarin ze al haar belevenissen neerschrijft. Haar baas Daniel Cleaver is een aantrekkelijke man. Ze flirt met hem, maar twijfelt. Wanneer ze zich aan haar voornemens wil houden lijkt de keuze niet zo moeilijk, maar toch...
star 7

See You on Venus

2023

See You on Venus

2023

star 7
Het achttienjarige weesmeisje Mia is stervende en wil naar Europa reizen om haar biologische moeder op te sporen. Ze ontmoet de goedhartige Kyle die gebukt gaat onder het schuldgevoel van een dodelijk ongeluk. Mia weet hem te overtuigen om haar te vergezellen op haar reis naar Spanje. Tijdens hun reis door pittoreske steden beginnen ze gevoelens voor elkaar te krijgen en ontdekken ze dat het niet belangrijk is wie je het leven heeft gegeven, maar wat je besluit ermee te doen.
star 6.1

The Wrong Missy

2020

The Wrong Missy

2020

star 6.1
Wanneer Tim Morris zijn droommeisje ontmoet en hun relatie snel via sms-berichten in een stroomversnelling komt, nodigt hij haar uit voor de retraite van zijn bedrijf op een eilandresort. Wanneer echter een blind date uit het verleden opduikt op de luchthaven, komt hij er al snel achter dat hij de uitnodiging naar de verkeerde "Missy" heeft gestuurd.
star 7.3

My Name Is Loh Kiwan

2024

My Name Is Loh Kiwan

2024

star 7.3
De Noord-Koreaanse Loh Kiwan is gedeserteerd en worstelt om in België de vluchtelingenstatus te krijgen. Hij ontmoet er een neerslachtige vrouw die alle hoop heeft verloren.
star 7.6

Entergalactic

2022

Entergalactic

2022

star 7.6
Muziek, kunst en mode komen samen in deze animatie-romcom over twee creatieve zielen die hun best doen om liefde te vinden in New York.
star 5.9

Good Luck Chuck

2007

Good Luck Chuck

2007

star 5.9
Chuck maakt het uit met zijn vriendin en al vrij snel hierna krijgt hij te horen dat ze de ware heeft gevonden en gaat trouwen. Met Chuck's nieuwe (ex)vriendin gebeurt hetzelfde. En zo herhaalt dit patroon zich. Het blijkt dat Chuck een soort geluksbrenger is voor alleenstaande jongedames. Ze willen allemaal met hem omgaan, om daarna de ware te vinden. Chuck echter moet een manier vinden om dit patroon te doorbreken en een vriendin voor zichzelf te houden.
star 6.2

Eat Pray Love

2010

Eat Pray Love

2010

star 6.2
Liz Gilbert (Julia Roberts) bezit alle traditionele ingrediënten om gelukkig te zijn, maar wordt echter overspoeld door paniek, verdriet en verwarring. Na een pijnlijke scheiding besluit Liz een radicale stap te nemen: ze gaat een jaar lang alleen op reis. Op haar zoektocht naar evenwicht en geluk bezoekt ze Italië, India en Indonesië. Italië staat in het teken van eten en daar leert ze la dolce vita kennen, in India schrobt ze tempelvloeren en leert ze de kracht van meditatie kennen, en in Indonesië de balans tussen ernst en lichtvoetigheid – maar ook nog iets wat ze niet verwacht had.
star 5.4

Duck Butter

2018

Duck Butter

2018

star 5.4
Naima en Sergio ontmoeten elkaar in het uitgaansleven en delen hun teleurstelling in het bedrog dat ze ervaren in het datingwereldje en in hun relaties. Omwille van deze reden en door de sterke band die ze meteen scheppen, sluiten ze een pact met elkaar: ze houden elkaar gedurende het volgende etmaal gezelschap en hebben om het uur seks. Hiermee hopen ze een nieuwe manier te vinden om intimiteit te ervaren, maar hun experiment loopt anders dan verwacht.
star 6.7

Meet the Parents

2000

Meet the Parents

2000

star 6.7
Verpleger Greg Focker wil met kleuterleidster Pam Byrnes trouwen. In haar familie is het traditie dat de aanstaande echtgenoot vader Byrnes om de hand van zijn dochter vraagt. Maar de familie is nogal excentriek en als ex-CIA-agent onderwerpt Jack Greg zelfs aan een leugentest. Eigenlijk heeft hij de pest aan iedereen die wat met zijn oudste dochter wil beginnen en laat dat ook duidelijk merken.

keyboard_arrow_up