Beste Romantisch Films op Netflix - Pagina 7

star 5.9

The Bounty Hunter

2010

The Bounty Hunter

2010

star 5.9
Milo Boyd, een mislukte premiejager, krijgt zijn droombaan als hij wordt aangewezen om zijn ex-vrouw, verslaggeefster Nicole Hurly, op te sporen. Hij denkt dat het een gemakkelijke klus wordt, maar wanneer Nicole hem op een dwaalspoor brengt zodat zij achter een tip over een moord kan aangaan, beseft hij dat niets ooit eenvoudig gaat tussen Nicole en hem.
star 6.1

ดอยบอย

2023

ดอยบอย

2023

star 6.1

Last Call for Istanbul

2023

star 6.6
Een toevallige ontmoeting op de luchthaven bezorgt twee getrouwde mensen een onvergetelijke nacht vol spanning, verlangen en verleiding in New York.
star 7.4

Omohide Poro Poro

1991

Omohide Poro Poro

1991

star 7.4
Omoide Poro poro vertelt het verhaal over de 27 jarige Taeko die haar drukke leven in Tokio overdenkt en zich een tiental dagen terugtrekt op de boerderij van haar familie. Terwijl ze reist denkt ze terug aan haar verleden als 5e klasser in 1966.
star 7.3

Love at First Sight

2023

Love at First Sight

2023

star 7.3
Ze ontmoeten elkaar in het vliegtuig, maar raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien, maar in de liefde is alles mogelijk.
star 6.5

Sen İnandır

2023

Sen İnandır

2023

star 6.5
Twee bemoeizuchtige oma's misleiden hun volwassen kleinkinderen tot een ontmoeting die een jeugdverliefdheid en oude wrok weer doet oplaaien.
star 6.9

Set It Up

2018

Set It Up

2018

star 6.9
Harper en Charlie zijn twee assistenten werkzaam in New York. Hun werkgevers zijn beiden verslaafd aan hun werk en maken het hun personeel wel eens lastig. Harper en Charlie vinden hierop een oplossing en organiseren een date voor de bazen.
star 5.4

Duck Butter

2018

Duck Butter

2018

star 5.4
Naima en Sergio ontmoeten elkaar in het uitgaansleven en delen hun teleurstelling in het bedrog dat ze ervaren in het datingwereldje en in hun relaties. Omwille van deze reden en door de sterke band die ze meteen scheppen, sluiten ze een pact met elkaar: ze houden elkaar gedurende het volgende etmaal gezelschap en hebben om het uur seks. Hiermee hopen ze een nieuwe manier te vinden om intimiteit te ervaren, maar hun experiment loopt anders dan verwacht.
star 7

See You on Venus

2023

See You on Venus

2023

star 7
Het achttienjarige weesmeisje Mia is stervende en wil naar Europa reizen om haar biologische moeder op te sporen. Ze ontmoet de goedhartige Kyle die gebukt gaat onder het schuldgevoel van een dodelijk ongeluk. Mia weet hem te overtuigen om haar te vergezellen op haar reis naar Spanje. Tijdens hun reis door pittoreske steden beginnen ze gevoelens voor elkaar te krijgen en ontdekken ze dat het niet belangrijk is wie je het leven heeft gegeven, maar wat je besluit ermee te doen.
star 7.8

새콤달콤

2021

새콤달콤

2021

star 7.8
star 6.1

No Limit

2022

No Limit

2022

star 6.1
Een uitzonderlijk getalenteerde jonge vrouw vindt diepe, maar verwoestende liefde bij haar recordhoudende freedive-instructeur in dit romantische drama met prachtige beelden.
star 7.5

Kuch Kuch Hota Hai

1998

Kuch Kuch Hota Hai

1998

star 7.5
Anjali Sharma en de lokale casanova Rahul Khanna zijn dikke maatjes op het St. Xavier's College. Anjali denkt dat het ooit wel wat zal worden tussen haar en Rahul totdat Tina Malhotra bij hun op school komt.
star 6

Mother's Day

2016

Mother's Day

2016

star 6
Film over de viering van Moederdag, waarin de perikelen gevolgd worden van een stel jonge moeders, oudere moeders en dochters op zoek naar hun moeders. Of juist niet zo hard op zoek. De film draait onder meer rond de levens van de alleenstaande moeder Sandy, de moederloze Kristin, teleshopping-koningin Miranda en de kinderloze Jesse.
star 6.2

The Wrong Missy

2020

The Wrong Missy

2020

star 6.2
Wanneer Tim Morris zijn droommeisje ontmoet en hun relatie snel via sms-berichten in een stroomversnelling komt, nodigt hij haar uit voor de retraite van zijn bedrijf op een eilandresort. Wanneer echter een blind date uit het verleden opduikt op de luchthaven, komt hij er al snel achter dat hij de uitnodiging naar de verkeerde "Missy" heeft gestuurd.
star 6.4

Bridget Jones's Baby

2016

Bridget Jones's Baby

2016

star 6.4
Nadat Bridget Jones heeft gebroken met Mark Darcy loopt haar leven niet helemaal volgens plan. De vrijgezelle 40-plusser besluit zich weer te concentreren op haar baan als top producer en zich weer te omringen met oude en nieuwe vrienden.
star 6.5

The Perfect Date

2019

The Perfect Date

2019

star 6.5
In een poging zijn studie te kunnen betalen lanceert Brooks Rattigan een datingapp waarmee hij het stand-in vriendje kan uithangen in eender welke situatie ook. Hierdoor doet hij zich elke avond als een ander persoon voor en ontdekt hij dat de echte Brooks helemaal anders is dan hij aanvankelijk dacht.

Bridget Jones: The Edge of Reason

2004

star 6.2
Bridget Jones leeft nu vier weken samen met Mark Darcy als de eerste twijfels over hun samenwonen beginnen. Daarbij staat Bridget ook nog onder extreem hoge stress op het werk en beleeft ze de slechtste vakantie van haar leven.
star 6.3

Your Place or Mine

2023

Your Place or Mine

2023

star 6.3
Debbie en Peter zijn beste vrienden en totale tegenpolen. Zij hunkert naar routine met haar zoon in LA, hij houdt van verandering in NY. Als ze voor een week van huis en leven ruilen ontdekken ze dat wat ze denken te willen misschien niet is wat ze werkelijk nodig hebben.

The Age of Innocence

1993

star 7
Eind 1870 leeft de high society van New York in een eigen wereld vol feestjes en strak gedirigeerde etiquette. In deze welgestelde kringen verloven de knappe, jonge advocaat Newland Archer (Daniel Day-Lewis) en de mooie May (Winona Ryder) zich. Dan ontmoet hij de nicht van May, de verleidelijke gravin Ellen Olenska (Michelle Pfeiffer). Newland moet kiezen tussen May en de wereld die hij kent, of Ellen en de wereld waar hij van droomt...
star 6.4

Think Like a Man Too

2014

Think Like a Man Too

2014

star 6.4
Vervolg op Think Like a Man (2012). Alle stellen zijn terug voor een huwelijk in Las Vegas. De plannen voor een romantisch weekendje weg lopen echter al gauw mis als hun avonturen hen in compromitterende situaties brengen waardoor het huwelijk in het water dreigt te vallen.

keyboard_arrow_up