Beste Romantisch Films op Netflix - Pagina 11

star 6.3

Rebecca

2020

Rebecca

2020

star 6.3
star 6.6

Always Be My Maybe

2019

Always Be My Maybe

2019

star 6.6
Jeugdvrienden Sasha en Marcus zijn uit elkaar gegaan en hebben elkaar 15 jaar lang niet gesproken. Maar wanneer Sasha, nu een beroemde chef-kok in Los Angeles, terugkeert naar haar geboorteplaats San Francisco om een nieuw restaurant te openen.
star 6.1

Meskina

2021

Meskina

2021

star 6.1
Meskina is een sprankelende moderne komedie over een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden ondanks alle verwachtingen en vanzelfsprekendheden die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk.
star 6.5

Holiday in the Wild

2019

Holiday in the Wild

2019

star 6.5
Om niet in een sleur te geraken wanneer hun zoon vertrekt om te studeren, boekt Manhattanite Kate Conrad (Kristin Davis) een ‘tweede honeymoon’ met haar man. Maar in plaats van haar te bedanken, verbreekt hij plotseling de relatie: verslagen gaat Kate in haar eentje op safari in Afrika. Tijdens een omweg door Zambia, helpt zij haar piloot, Derek Holliston (Rob Lowe), om een klein weesolifantje te redden. Ze vangen hem samen op in het lokale olifantenweeshuis en Kate besluit haar vakantie te verlengen tot na Kerst. Ver weg van de moderne luxe van thuis bloeit Kate open, temidden van majestueuze dieren en landschappen, maar zou de liefde voor haar nieuwe omgeving ook kunnen uitbreiden naar de man waarmee ze haar avontuur deelt?

A Tourist's Guide to Love

2023

star 6.3
Reisleidster Amanda Riley wordt op onverwachte wijze in de steek gelaten door haar vriendje John als hij gaat verhuizen. Om er even tussenuit te gaan, besluit Amanda voor haar werk bij een reisbureau de opdracht te accepteren om in het geheim naar Vietnam te gaan en te leren over de toeristenindustrie. Daar ontmoet ze de Vietnamese, vrijgevochten gids Sinh Thach, met wie ze avontuur en romantiek ontdekt wanneer ze besluiten de reisbus om te leiden om het leven en de liefde buiten de gebaande paden te verkennen.
star 7.4

The African Queen

1952

The African Queen

1952

star 7.4
1914. Samuel Sawyer en zijn zuster Rose leiden een kerk in Oost-Afrika. Tijdens een inval van de Duitsers worden de inboorlingen uit hun huizen verjaagd en komt Samuel om het leven. Rose vlucht met Charlie Allnutt, een avonturier en dronkaard, op diens boot de 'African Queen'.
star 7.5

Kal Ho Naa Ho

2003

Kal Ho Naa Ho

2003

star 7.5
Kal Ho Naa Ho vertelt het verhaal van de drie, in New York wonende, vrienden Aman, Rohit en Naina. De essentie van ware vriendschap en het omgaan met geluk en verdriet staan centraal in het verhaal.
star 6.5

Smashed

2012

Smashed

2012

star 6.5
Kate en Charlie genieten graag van het leven. Hun huwelijk gedijt op een gedeelde voorliefde voor muziek, humor en... veel drinken. Wanneer Kate's leven van feesten verandert in asociaal gedrag heeft dit invloed op haar baan als lerares op een basisschool. Ze zal moeten veranderen maar dit blijkt niet makkelijk te zijn. Ze zal de confrontatie aan moeten gaan met haar leugens op het werk, haar moeilijke relatie met haar moeder en haar band met Charlie.

Sierra Burgess Is a Loser

2018

star 6.3
Sierra is een intelligente tiener en zit op een middelbare school. Ze is niet bepaald het mooiste meisje en heeft het niet gemakkelijk. Door een verwisseling van identiteit belandt ze in een onverwachte romance. Ze moet samenwerken met Veronica, het populairste meisje van de school opdat ze in haar verliefdheid haar doel bereikt.
star 5.9

Royalteen: Arvingen

2022

Royalteen: Arvingen

2022

star 5.9
star 6.1

The Prom

2020

The Prom

2020

star 6.1
De studente Emma wil in Indiana haar vriendin meenemen naar het eindejaarsbal. Toestemming hiervoor krijgt ze echter niet, tot enkele zelfingenomen theatersterren hiervan lucht krijgen. Ze besluiten naar diens dorpje af te reizen om zich in de kwestie te mengen.
star 5.5

Kal

2022

Kal

2022

star 5.5
De vriendin van Semih maakt het plotseling uit. Hij gaat op zoek naar antwoorden over hun relatie en moet al snel onder ogen zien wat hij lang heeft genegeerd.

The Knight Before Christmas

2019

star 6.4
Nadat een tovenares de middeleeuwse ridder Sir Cole (Josh Whitehouse) naar het hedendaags Ohio brengt tijdens Kerst, wordt hij vrienden met Brooke (Vanessa Hudgens), een slimme en vriendelijke scheikundelerares die al lang niet meer in de liefde gelooft. Brooke maakt Sir Cole wegwijs in de moderne wereld en helpt hem met zijn mysterieuze zoektocht - de enige mogelijkheid om hem terug naar huis te brengen. Maar terwijl hij en Brooke dichter naar elkaar toegroeien, begint Sir Cole te twijfelen over hoe graag hij eigenlijk terug wil naar zijn oude leven.

The Princess Switch 3: Romancing the Star

2021

star 6.8
Een onbetaalbaar relikwie wordt gestolen van de identieke royals koningin Margaret en prinses Stacy, die de hulp inroepen van hun vage look-alike nicht Fiona Pembroke om het terug te vinden.

Operation Christmas Drop

2020

star 6.4
Congres assistent Erica ziet af van familiekerstmis om in opdracht van haar baas te reizen. Op een luchtmachtbasis aan het strand komt ze in botsing met kapitein Andrew Jantz, die weet dat haar opdracht redenen zoekt om de faciliteit stop te zetten.
star 6.9

A Week Away

2021

A Week Away

2021

star 6.9
In deze vrolijke musical waagt een tiener met problemen een sprong in het diepe en gaat naar een zomerkamp, waar hij onverwachts liefde, vrienden en een thuis vindt.
star 5.7

Kül

2024

Kül

2024

star 5.7
Van een bedwelmende fantasie tot een gevaarlijke affaire: een rijke getrouwde vrouw merkt dat haar leven onomkeerbaar uiteenvalt nadat ze een ongepubliceerde roman in handen heeft gekregen.
star 6.7

The Royal Treatment

2022

The Royal Treatment

2022

star 6.7
De New Yorkse kapster Izzy mag werken op de bruiloft van een charmante prins. Maar wat overwint er als de vonk tussen hen overslaat: liefde of plichtsbesef?
star 5

Nic na siłę

2024

Nic na siłę

2024

star 5

keyboard_arrow_up