Beste Romantisch Films op Netflix - Pagina 10

star 5.5

Die Liebeskümmerer

2024

Die Liebeskümmerer

2024

star 5.5
star 7.1

當男人戀愛時

2021

當男人戀愛時

2021

star 7.1
star 8

Depois do Universo

2022

Depois do Universo

2022

star 8
Terwijl ze wacht op een niertransplantatie krijgt een jonge pianiste een onverwachte band met haar arts en vindt ze de moed om haar muzikale dromen te verwezenlijken.
star 7

Blue Jay

2016

Blue Jay

2016

star 7
Jim en Amanda waren een stelletje op de middelbare school. Ze hebben elkaar al 20 jaar niet meer gezien. Bij toeval treffen ze elkaar bij de groenteboer, in het het dorp waar ze vandaan komen, Cresline in California. Jim zijn moeder is gestorven.
star 6.1

Candy Jar

2018

Candy Jar

2018

star 6.1
Lona is een introvert meisje uit de middenklasse dat naar een middelbare school gaat. Ze hoopt dat ze op een dag mag studeren aan Harvard. Lona krijgt de opdracht samen te werken met Bennett. Hij is een jongen uit een welgesteld gezin en wil later studeren aan Yale. Lona en Bennett verschillen veel van elkaar en zijn het nergens over eens. Later komen de twee echter tot de ontdekking dat samenwerken ook mogelijk is wanneer je veel van elkaar verschilt.
star 4.5

शानदार

2015

शानदार

2015

star 4.5
star 6

The Last Summer

2019

The Last Summer

2019

star 6
Vier vrienden, Griffin, Phoebe, Alec en Erin, hebben net de middelbare school afgerond en beginnen aan een laatste zomer in Chicago voor de start van hun volwassen leven. Het is een periode van vriendschap en romantiek alvorens ze naar de universiteit trekken.
star 6.3

Catering Christmas

2022

Catering Christmas

2022

star 6.3
Een beginnende cateraar, Molly Frost, wordt ingehuurd door Jean Harrison, de perfectionistische directeur van de gerenommeerde Harrison Foundation, om dit jaar het jaarlijkse kerstgaladiner te verzorgen. Het wordt ingewikkeld als Molly verliefd wordt op Jean's neef Carson, een dertiger, een reisfotograaf die geen zin heeft om de stichting van de familie over te nemen... totdat zijn tante hem de taak geeft om ervoor te zorgen dat het verzorgde diner perfect verloopt.

The Mirror Has Two Faces

1996

star 6.7
Literatuur-professor Rose is als docent briljant én grappig. Als zij college geeft, zit de zaal vol. Maar privé schiet het niet veel op: die geestigheid zit verpakt in een slonzig uiterlijk. Dus woont ze nog steeds bij moeder thuis, en heeft ze het huwelijksaltaar alleen gezien toen ze haar zus daarheen begeleidde (al 3 keer inmiddels). Haar mannelijke goodlooking collega Gregory daarentegen heeft hoogstens wat vrouwelijke studenten in de zaal, die meer voor hém dan voor zijn onoplosbare opgaven komen. Lelijke eend ontmoet zwaan. Maar Gregory houdt de liefde graag platonisch. Rose denkt dat haar uiterlijk de reden is, en pakt dat eindelijk eens rigoreus aan. Zodat ook haar zwager haar opeens ziet staan.
star 7.6

Silver Skates

2020

Silver Skates

2020

star 7.6
Op het ijs in Sint-Petersburg steelt een schaatsende zakkenroller het hart van een adellijke dochter. Maar hun liefde wordt gedwarsboomd door de heersende macht.
star 7

The High Note

2020

The High Note

2020

star 7
Een vrouw wil het maken als muziekproducente in Los Angeles. Voorlopig moet ze het echter stellen als assistente van een befaamde Afro-Amerikaanse zangeres. Intussen poogt ze haar carrière toch een duwtje in de rug te geven.

The Princess Switch: Switched Again

2020

star 6.9
Wanneer hertogin Margaret onverwachts de troon erft en het moeilijk krijgt met Kevin, is het aan Stacy om de dag te redden voordat een nieuwe lookalike - feestbeest Fiona - hun plannen verijdelt.
star 6.4

Love, Guaranteed

2020

Love, Guaranteed

2020

star 6.4
star 5.7

Tall Girl 2

2022

Tall Girl 2

2022

star 5.7
Jodi's droom wordt werkelijkheid wanneer ze de hoofdrol in de schoolmusical krijgt, maar door de stress komen haar zelfvertrouwen en haar relatie onder druk te staan.
star 6.7

Along for the Ride

2022

Along for the Ride

2022

star 6.7
star 6.5

Smashed

2012

Smashed

2012

star 6.5
Kate en Charlie genieten graag van het leven. Hun huwelijk gedijt op een gedeelde voorliefde voor muziek, humor en... veel drinken. Wanneer Kate's leven van feesten verandert in asociaal gedrag heeft dit invloed op haar baan als lerares op een basisschool. Ze zal moeten veranderen maar dit blijkt niet makkelijk te zijn. Ze zal de confrontatie aan moeten gaan met haar leugens op het werk, haar moeilijke relatie met haar moeder en haar band met Charlie.
star 6

About Last Night

2014

About Last Night

2014

star 6
Het verhaal volgt de nieuwe liefdes van twee koppels van de bar tot aan de slaapkamer, waarin ze uiteindelijk op de proef worden gesteld in de echte wereld. Danny (Micheal Ealy) begint een relatie met Debbie waardoor zijn leven een geheel andere wending aanneemt. De beste vriendin van Debbie, Joan (Regina Hall), komt er achter dat het vinden van en vasthouden aan ware liefde gecompliceerder is dan het lijkt.

The Age of Innocence

1993

star 7
Eind 1870 leeft de high society van New York in een eigen wereld vol feestjes en strak gedirigeerde etiquette. In deze welgestelde kringen verloven de knappe, jonge advocaat Newland Archer (Daniel Day-Lewis) en de mooie May (Winona Ryder) zich. Dan ontmoet hij de nicht van May, de verleidelijke gravin Ellen Olenska (Michelle Pfeiffer). Newland moet kiezen tussen May en de wereld die hij kent, of Ellen en de wereld waar hij van droomt...
star 5.6

Holiday Rush

2019

Holiday Rush

2019

star 5.6
Een weduwnaar die werkt als radio-dj en zijn vier verwende kinderen moeten opeens op de centen letten wanneer er net voor de kerst een einde komt aan hun luxe leventje.

A Christmas Prince: The Royal Wedding

2018

star 6.4
Prince Richard en Amber zijn druk in de weer met hun huwelijksvoorbereidingen. Ze zijn van plan om rond de kerstdagen te trouwen, maar Amber vindt het spannender dan gedacht – zou ze wel een goede prinses en toekomstige koningin van Aldovia zijn?

keyboard_arrow_up