Beste Familie Films op Netflix - Pagina 9

A Christmas Prince: The Royal Baby

2019

star 6.3
Kerstmis brengt het ultieme geschenk naar Aldovia: een koninklijke baby. Maar eerst moet koningin Amber haar familie en koninkrijk helpen door een ontbrekend vredesverdrag te vinden.
star 6.1

Pee-wee's Big Holiday

2016

Pee-wee's Big Holiday

2016

star 6.1
Een bijzondere ontmoeting met een mysterieuze vreemdeling, levert Pee-Wee een uitnodiging voor een verjaardagsfeestje op. Hiervoor moet hij echter wel zijn veilige thuishaven Fairville verlaten en naar New York reizen.

Riverdance: The Animated Adventure

2021

star 6
De wees Keegan wordt opgevoed door zijn grootouders in Ierland. Hij geniet van de tijd die hij doorbrengt met zijn opa. Hij beheert de plaatselijke vuurtoren en verlicht 's nachts de rivieren om het pure kwaad van een jager af te wenden. Hij is op zoek naar een manier om terug te keren en het magische gewei van een geesthert te verzamelen. Keegan gelooft echter niet in zulke onzin en is diepbedroefd als zijn opa overlijdt, waardoor hij de bewaarder van de vuurtoren wordt. Als Keegan tijdens zijn eerste dienst het licht niet aandoet, begint de jager met zijn missie. Samen met zijn beste vriendin Moya moet Keegan het magische land bezoeken waar de geestherten leven en de jager tegenhouden.
star 5.8

Pets United

2019

Pets United

2019

star 5.8
Wanneer Roger (een Robin Hood-achtige, zwerfhond) en Belle (een elegante maar verwende huiskat) samen worden gegooid te midden van de chaos van een robotovername van hun thuisstad, moeten ze al hun vooroordelen opzij schuiven om te overleven, terwijl ze aan een avontuur vol actie beginnen.
star 5.9

Sahara

2017

Sahara

2017

star 5.9
Ajar, de slang en zijn vriend Pitt, een schorpioen, zijn het beu om tot het kamp van de verliezers van hun gemeenschap te behoren. Ze besluiten om hun geluk te beproeven in de nabijgelegen oase bewoond door de hogere middenklasse van de Sahara.
star 6.9

Benji

2018

Benji

2018

star 6.9
Carter en Frankie zijn twee schoolkinderen uit New Orleans die op een dag bevriend raken met het straathondje Benji. Wanneer ze echter worden gekidnapt door een stel overvallers, zal Benji er alles aan moeten doen om ze te bevrijden.
star 7.4

Blue Miracle

2021

Blue Miracle

2021

star 7.4
star 5.6

Vacaciones de verano

2023

Vacaciones de verano

2023

star 5.6
star 7.1

Robin Robin

2021

Robin Robin

2021

star 7.1
Een door muizen grootgebrachte vogel begint zich af te vragen waar ze thuishoort en begint aan een gedurfde reis van zelfontdekking.

Middle School: The Worst Years of My Life

2016

star 6.9
Rafe Katchadorian is een ietwat teruggetrokken tiener die er lustig op los fantaseert. Hij baalt enorm van school en de daarbij behorende regels. Samen met zijn beste vriend Leo bedenkt Rafe een plan om elke regel die in het schoolhandboek staat te overtreden. Maar dat levert uiteraard nogal wat problemen op.
star 7.2

Larva Eiland: De Film

2020

Larva Eiland: De Film

2020

star 7.2
Chuck werd vijf jaar geleden als vermist opgegeven na een schipbreuk. Hij wordt levend aangetroffen op een onbewoond eiland en keert huiswaarts. Chuck vertelt een sceptische verslaggever over de eilandavonturen van zijn larvenvriendjes Rood en Geel.

Angela's Christmas Wish

2020

star 6.3
Een vastberaden Angela wenst haar familie op tijd voor Kerstmis te herenigen en lanceert vervolgens een plan om haar weg van Ierland naar Australië te vinden.
star 5.6

Animals United

2010

Animals United

2010

star 5.6
De dieren in de Afrikaanse savanne vragen zich al een tijdje af waar het water gebleven is. Het had al lang moeten komen, door een kloof vanuit de verre bergen. De dorst wordt steeds groter, de zorgen ook, gezien het feit dat de laatste plas water verdedigd wordt door felle buffels en kwade neushoorns. Het dappere kleine stokstaartje Billy en de vredelievende leeuw Socrates, trekken erop uit om water te zoeken. Daarbij ontmoeten ze ook de Gallische haan Charles, die een ijsbeer, een kangoeroe, een Tasmaanse Duivel en twee Galapagos schildpadden, allen naar Afrika leidde. Ze moesten vanuit hun geboorteplaatsen vluchten naar Afrika en hopen om in de Okavango-Delta een beter leven te leiden. Maar helaas hebben de mensen zelfs dit laatste stukje paradijs niet gespaard. De hotelier Smith heeft beslist om een enorme dam te bouwen en het opgespaarde water te gebruiken voor zijn luxehotel...

ドラゴンクエスト ユア・ストーリー

2019

star 6.8
Luca treedt in de voetsporen van zijn vader om zijn moeder te bevrijden uit de klauwen van de kwaadaardige Ladja. Deze laatste heeft een hoge rang binnen de mysterieuze 'The Order of Zugzwang'. Luca's enige hoop is de helse held met het Zenithiaanse zwaard. Slaagt hij erin zijn doel te bereiken?
star 6.6

Barbie Epic Road Trip

2022

Barbie Epic Road Trip

2022

star 6.6
In dit interactieve avontuur gaat Barbie met vriendinnen op een trektocht door het land en neemt ze grote beslissingen over de toekomst. Welke droom zal ze kiezen?

Operation Christmas Drop

2020

star 6.4
Congres assistent Erica ziet af van familiekerstmis om in opdracht van haar baas te reizen. Op een luchtmachtbasis aan het strand komt ze in botsing met kapitein Andrew Jantz, die weet dat haar opdracht redenen zoekt om de faciliteit stop te zetten.
star 6

Fearless

2020

Fearless

2020

star 6
Een jonge gamer die nooit van zijn stoel is geweest, opent in zijn favoriete videogame per ongeluk een portal die de gamepersonages in zijn achtertuin transporteert. Hij wordt gedwongen ​​fulltime babysitter te worden voor drie superkrachtige baby's die hij moet beschermen tegen een superschurk die hen achterna zit. .
star 5.9

De Familie Claus 3

2022

De Familie Claus 3

2022

star 5.9
Jules en zijn familie gaan op skivakantie tijdens de kerstperiode. Jules’ mama heeft het reisje georganiseerd in de hoop om zo de hele familie weer wat dichter bij elkaar te brengen, en dat tot grote schrik van Jules’ opa en de jongen zelf. Deze laatsten proberen dan ook om stiekem vanuit het hotel te opereren. Jules’ mama begrijpt er echter niks van en ook Noor mist haar grote broer. Het kleine meisje doet bijgevolg haar uiterste best om haar broer overal te volgen. Met resultaat, want plots ontdekt ze de kerstwereld en is de chaos compleet. Ze wil namelijk - net zoals haar grote broer - kerstman (of beter gezegd: vrouw) zijn.

keyboard_arrow_up