Beste Familie Films op Netflix - Pagina 12

star 6

My Summer Prince

2016

My Summer Prince

2016

star 6
Mandy Cooper is assistente van beroep. Ze werkt voor Deidre Kelley, een crisismanager. Mandy wil graag meer verantwoordelijkheden in haar werk, maar heeft nooit de kans gekregen zichzelf te bewijzen tegenover Deidre.
star 5.8

De Familie Claus 3

2022

De Familie Claus 3

2022

star 5.8
Jules en zijn familie gaan op skivakantie tijdens de kerstperiode. Jules’ mama heeft het reisje georganiseerd in de hoop om zo de hele familie weer wat dichter bij elkaar te brengen, en dat tot grote schrik van Jules’ opa en de jongen zelf. Deze laatsten proberen dan ook om stiekem vanuit het hotel te opereren. Jules’ mama begrijpt er echter niks van en ook Noor mist haar grote broer. Het kleine meisje doet bijgevolg haar uiterste best om haar broer overal te volgen. Met resultaat, want plots ontdekt ze de kerstwereld en is de chaos compleet. Ze wil namelijk - net zoals haar grote broer - kerstman (of beter gezegd: vrouw) zijn.
star 7.2

Rock my Heart

2017

Rock my Heart

2017

star 7.2
De 17-jarige Jana heeft een aangeboren hartafwijking en de statistieken voorspellen haar daarom een ​​verkorte levensduur. Om het lot te tarten, zoekt Jana elke uitdaging op en stort ze zich in de meest wilde en gevaarlijke avonturen. Dat zien haar ouders niet zitten en ze leven dan ook in voortdurende angst om hun dochter. Wanneer Jana een volbloed hengst ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht.

L.O.L. Surprise! The Movie

2021

star 6.8
In dit unieke en magische avontuur maken de prachtige poppenzusjes Queen Bee en Royal Bee met hulp van hun modieuze vriendinnen hun allereerste film.
star 5.6

Pietje Bell

2002

Pietje Bell

2002

star 5.6
Pietje Bell weet als geen ander de stad op stelten te zetten met zijn dwaze avonturen. Dat is de reden dat hij steeds de voorpagina van de krant haalt. Dan doet de depressie zijn intrede. Ook vader Bell krijgt het financieel moeilijk. Pietje doet allerlei pogingen om geld te verdienen. Hij vindt een baantje als krantenjongen en organiseert een eigen circusvoorstelling. Helaas gaat dit circus in rook op. Hij slaat op de vlucht en komt per ongeluk op het spoor van een echte dievenbende. Maar niemand wil Pietje geloven. Er verschijnen nare stukken over Pietje in de krant. Zelfs zijn beste vriend Sproet keert zich tegen hem. Pietje wil wraak nemen op de krant die voortdurend jacht op hem maakt. Hij besluit onzichtbaar te worden. Vanaf nu krijgen ze te maken met de bende van De Zwarte Hand.

Dragons: Rescue Riders: Hunt for the Golden Dragon

2020

star 6.7
Het is de schattenjacht van hun leven voor de Rescue Riders, die moeten racen om een ​​kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen kwade piraten.
star 5.5

La familia perfecta

2021

La familia perfecta

2021

star 5.5
star 6.5

Raising the Bar

2017

Raising the Bar

2017

star 6.5
De 16-jarige turnster Kelly stopt met haar hoge turnopleiding en verhuist met haar moeder van Amerika naar Australië. Om één van haar nieuwe vriendinnen te helpen besluit ze om zich in te schrijven voor de turncompetitie.

Jalan yang Jauh, Jangan Lupa Pulang

2023

star 7
Aurora's leven, die naar Londen, Engeland migreerde om haar droom te verwezenlijken en moest worstelen met de hardheid van het leven in een land waar mensen verre van familie zijn.
star 7

Brammetje Baas

2012

Brammetje Baas

2012

star 7
Brammetje denkt veel na over de wereld om hem heen. Hij heeft ontzettend veel zin om naar groep drie te gaan. Maar dan komt hij bij de strenge meester Vis in de klas. De ouderwetse meester Vis heeft geen oog voor de binnenwereld van het bewegelijke ongeconcentreerde jongetje en zet alles op alles om Brammetje in de pas te laten lopen. De ouders van Brammetje worstelen met de vraag in hoeverre zij van hun zoontje moeten verlangen dat hij zich aanpast zonder doodongelukkig te worden.

Me Against You: Mr. S's Vendetta

2020

star 8.1
Een jong koppel dat populaire YouTube-video's voor kinderen maakt, wil een prijs winnen, maar een kwaadaardig meesterbrein staat hun succes in de weg.
star 7.3

孤味

2020

孤味

2020

star 7.3
star 6.4

Rajma Chawal

2018

Rajma Chawal

2018

star 6.4

The Spooky Tale of Captain Underpants: Hack-a-ween

2019

star 6.5
Wanneer Melvin Halloween probeert af te gelasten, bedenken de slimme beste vrienden Harold en George hun eigen griezelige feestdag - en het is een groot succes!
star 6.6

De Familie Claus 2

2021

De Familie Claus 2

2021

star 6.6
Jules Claus heeft kerst weer helemaal omarmd en zijn rol als toekomstige Kerstman is daarmee verzekerd. Vol goede moed gaan opa Noël en Jules met z'n tweetjes aan de slag. De drukste periode van het jaar staat namelijk weer voor de deur. In het begin loopt alles op wieltjes, totdat Jules een brief in handen krijgt met daarin een bijzondere vraag...
star 6.3

Puzzle

2013

Puzzle

2013

star 6.3
Een onverwachte vriendschap met een blinde schrijver inspireert een onderdrukte echtgenoot om iets te doen met zijn verliefdheid voor een jongere kunstenaar.

Captain Underpants: Mega Blissmas

2020

star 6.2
Kerstmis wordt raar - heel raar - nadat George en Harold terug in de tijd zijn gegaan om een ​​paar van hun geliefde kersttradities te veranderen.

A Family Reunion Christmas

2019

star 6.1
M'Dear en haar zussen hebben moeite om hun zangact op peil te houden vóór een kerstoptocht in de kerk, terwijl opa de kinderen een waardevolle les leert.

keyboard_arrow_up