Beste Familie Films op Netflix - Pagina 16

star 6.2

Hugo och Josefin

1967

Hugo och Josefin

1967

star 6.2

Super Monsters and the Wish Star

2018

star 5.3
Kerst wensen komen uit voor Lobo, wiens favoriete neef op bezoek komt, en voor Glorb, die wenst dat hij overal tegelijk kan zijn!
star 4.5

En som Hodder

2003

En som Hodder

2003

star 4.5
Hodder is negen jaar oud. Hij woont alleen met zijn vader, die 's nachts als afficheposter werkt. Op een nacht verschijnt er een fee aan Hodder en vraagt ​​hem om de wereld te redden.

Pietje Bell 2: De Jacht op de Tsarenkroon

2003

star 5.4
Martha, de zus van Pietje, gaat zich verloven met journalist Paul Velinga. Om dit te vieren wordt er een groot sneeuwballengevecht gehouden waarbij een ruitje bij drogist Geelman sneuvelt. Kort daarna wordt er ingebroken en krijgt Pietje de schuld. Hij wordt uit zijn bed gelicht en belandt in de gevangenis. Daar ontmoet Pietje de boeven die door de bende van de Zwarte Hand achter de tralies werden gezet.

Kapitein Rob en het Geheim van Professor Lupardi

2007

star 5.5
De waanzinnige Professor Lupardi heeft een machine ontwikkeld waarmee hij het klimaat van de hele wereld naar zijn hand kan zetten en daarmee zelfs de wereld zou kunnen vernietigen. Lukt het Kapitein Rob om samen met de mooie Paula de wereld te behoeden voor een ramp?

Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet

2017

star 6
Dummie heeft heimwee. Hij wil terug naar Egypte om het graf van zijn ouders te zoeken, zodat hij afscheid van hen kan nemen. Klaas ziet die reis helemaal niet zitten. Hij vindt vliegen naar Egypte maar eng, het kost veel te veel geld en Dummie heeft geen paspoort.

Dummie de Mummie en de Sfinx van Shakaba

2015

star 5.4
Wanneer Dummie beseft dat hij nooit groot zal worden en dus ook geen koning, wil hij in ieder geval net zo beroemd worden als zijn farao-vader. Vol zelfvertrouwen doet hij mee aan een bijzondere wedstrijd. Ondertussen heeft zijn beste vriend Goos een ander plan.

Anja og Viktor: Kærlighed ved første hik 2

2001

star 5.2
Middelbare schoolliefjes Anja en Viktor hun relatie staat op een laag pitje als Anja afstudeert en een baan krijgt in de stad.
star 5.2

Whitestar

2019

Whitestar

2019

star 5.2
Tijdens de vakantie werken Megan en haar beste vriendin Julia samen met Eddy bij de stal van de bikkelharde paardenhandelaar Alex. Megan heeft er altijd van gedroomd om een succesvolle dressuurrijder te worden. Dan komt Whitestar op Megans pad, een paard waarmee zij een bijzondere band opbouwt, maar dat voor Alex een onhandelbaar paard blijft. Wanneer hij hem weg wil doen, kan Megan hem maar net van zijn ondergang redden. Als het paard dan toch over bijzondere talenten te beschikken, eist de onredelijke Alex zijn paard terug, maar zonder succes. Wanneer een aantal jaren later Megan, Julia en Eddy Whitestar toevallig tegenkomen op een dressuurwedstrijd, blijkt de band tussen Megan en Whitestar onafscheidelijk.
star 5.4

Den store badedag

1991

Den store badedag

1991

star 5.4
star 7.4

Keluarga Cemara 2

2022

Keluarga Cemara 2

2022

star 7.4
Terwijl hun ouders ernaar streven fatsoenlijk hun kost te verdienen, hebben drie jonge dochters hun eigen problemen met opgroeien.
star 7.6

Toolsidas Junior

2022

Toolsidas Junior

2022

star 7.6
Een jonge jongen probeert het snookerspel onder de knie te krijgen om zijn vaders erfenis te verdedigen na een vernederend verlies. Maar eerst heeft hij hulp nodig van een geharde professional.

keyboard_arrow_up