Beste Familie Films op Netflix - Pagina 18

star 1.5

True: Wuzzle Wegg Day

2020

True: Wuzzle Wegg Day

2020

star 1.5
star 9

2018

2018

star 9
star 4.5

En som Hodder

2003

En som Hodder

2003

star 4.5
Hodder is negen jaar oud. Hij woont alleen met zijn vader, die 's nachts als afficheposter werkt. Op een nacht verschijnt er een fee aan Hodder en vraagt ​​hem om de wereld te redden.

Super Monsters: Vida's First Halloween

2019

star 4.9
De Super Monsters delen hun Halloween-tradities met Vida en worden vervolgens uitgenodigd voor een Día de los Muertos-feest in de achtertuin van de Howlers.
star 7

Strijder

2022

Strijder

2022

star 7
De 12-jarige Dylan is al hard op weg, totdat hij na een ongeluk in een rolstoel belandt. Hij ziet zijn voetbaldroom uiteenspatten, maar is vastberaden om samen met Youssef de Touzani Cup te winnen. Dylan stort zich op zijn revalidatie: hij moet en zal weer de beste speler van zijn team worden. Daarbij krijgt hij hulp van zijn voetbalheld Soufiane Touzani, een ras-optimist die zegt dat alles mogelijk is. Met skatemeisje Maya, op wie hij een oogje heeft, leert hij op zijn handen voetballen in zijn rolstoel. Nu heeft Dylan een doel: terugkomen in het team om samen met zijn vrienden de Touzani Cup te winnen - rolstoel of niet! Zal het de jongens lukken om nog één keer samen op het veld te staan?
star 7

I Nostri Figli

2018

I Nostri Figli

2018

star 7

The Crumbs - A Very Crumby Christmas

2006

star 6
Crumb is de enige in de familie die in de Kerstman gelooft. De rest vindt de Kerstman kinderachtig of is te druk met andere dingen om van het hele Kerst-gebeuren te genieten. Maar dan blijkt dat de Kerstman de hulp van Crumb nodig heeft. Hij is namelijk zijn Kerst-boek kwijt en hierin staat het recept voor een Kerstpudding en zonder deze pudding verliest hij zijn magische krachten.
star 5.3

Dummie de Mummie

2014

Dummie de Mummie

2014

star 5.3
Stel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je de tuin in en je ontdekt ineens een levende mummie. Wat doe je dan? In het geval van Goos en zijn vader Klaas loopt hun idee om net te doen alsof Dummie hun Egyptische neefje is uit op een heel stoer avontuur. Dummie moet natuurlijk mee naar school, maar mag nooit zijn magische scarabee kwijtraken.
star 5.1

Rock´n´Roll Eddie

2019

Rock´n´Roll Eddie

2019

star 5.1
Twee tieners vinden een mysterieuze grammofoon die een poort tussen twee werelden opent, en halen een voortvluchtige uit een andere dimensie binnen.
star 5.1

Triviaverse

2022

Triviaverse

2022

star 5.1
Hoogste score wint! Daag een vriend uit of versla een mysterieuze vijand door willekeurige snelle triviavragen te beantwoorden over wetenschap, kunst, aardrijkskunde en meer.

Dummie de Mummie en de Sfinx van Shakaba

2015

star 5.4
Wanneer Dummie beseft dat hij nooit groot zal worden en dus ook geen koning, wil hij in ieder geval net zo beroemd worden als zijn farao-vader. Vol zelfvertrouwen doet hij mee aan een bijzondere wedstrijd. Ondertussen heeft zijn beste vriend Goos een ander plan.
star 5.1

Titanics ti liv

2007

Titanics ti liv

2007

star 5.1

keyboard_arrow_up