Beste Familie Films op Netflix - Pagina 19

star 7

Krakel Spektakel

2014

Krakel Spektakel

2014

star 7
star 6.8

Max

1994

Max

1994

star 6.8
Max de Keukeleire heeft het niet echt onder de knie met een opgroeiende dochter van zestien jaar, Sofie. Dat Max ook zijn ellende ziet met zijn vader is niet onoverkomelijk. Max heeft nog niet veel geluk gehad: zijn vrouw Yasmine is verongelukt toen ze de dakgoot wilde schilderen en zijn hobby (Latijns - Amerikaans tango) loopt daardoor ook niet van een leien dakje. Hij is verplicht om een halfuur te dansen met zijn dansleraar Carlos en dan met zijn makkelijkste partner: de oude kapstok. Dan komt Annie Brockaert in zijn leven op een ongelofelijke wijze. Max denkt dat er wordt ingebroken in de dansschool en gaat op onderzoek. Hij glijdt van het dak en ziet zo de danspresentaties van deze dame. Dit verandert zijn leven. Ze wordt Max' danspartner en ze mogen deelnemen aan het tangokampioenschap.

Sven en zijn rat en het UFO mysterie

2007

star 5.3
Sven en zijn beste vrienden, Dan en Melissa, gaan bij Svens oma op het platteland logeren. En natuurlijk gaan hun ratten meneer Jansen, James Bond en Pippi mee. Maar zal het weer zo’n supervakantie worden? Opblijven tot diep in de nacht, door oma’s telescoop de hemel afturen, warme chocolademelk en bergen snoep…. Het loopt allemaal heel anders. Oma wordt ziek en gaat naar een verpleeghuis, waar de oudjes sterven bij de vleet. Na een bezoek aan het verpleeghuis begint meneer Jansen aan dezelfde kwaaltjes te lijden als oma. De kinderen zijn ervan overtuigd dat daar iets goed mis is. Na grondig onderzoek komen ze tot de ontdekking dat buitenaardse wezens, op zoek naar kennis, in het tehuis verblijven. Ze moeten snel iets ondernemen om te voorkomen dat aliens oma’s ziel stelen.

Willy Fog: 20 000 leguas de viaje submarino

1995

star 6.5
Wanneer de leeuw Willy Fog hoort over een zeemonster dat schepen aanvalt, gaan hij en zijn harige vrienden op onderzoek. Ze belanden in een buitengewoon onderzeeëravontuur.
star 5.3

Dummie de Mummie

2014

Dummie de Mummie

2014

star 5.3
Stel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je de tuin in en je ontdekt ineens een levende mummie. Wat doe je dan? In het geval van Goos en zijn vader Klaas loopt hun idee om net te doen alsof Dummie hun Egyptische neefje is uit op een heel stoer avontuur. Dummie moet natuurlijk mee naar school, maar mag nooit zijn magische scarabee kwijtraken.

Olsenbanden jr. går under vann

2003

star 4.1
In het weeshuis Lykkebo zit Egon en wil een echt gezin - een moeder en een vader zoals Kjell. Het rijke echtpaar Gyldenløwe kiest vijf jongens uit die ze overwegen te adopteren, maar met een beetje sabotage wordt Egon zelf uitgekozen. Opeens is Egon de rijke zoon met een zwembad en een groot huis. Wat Egon niet weet, is dat Gyldenløwe een miljoen dollar heeft ingewisseld voor alle papieren over Egon Olsen.
star 5.5

For the Love of Benji

1977

For the Love of Benji

1977

star 5.5

Dummie de Mummie en de Sfinx van Shakaba

2015

star 5.4
Wanneer Dummie beseft dat hij nooit groot zal worden en dus ook geen koning, wil hij in ieder geval net zo beroemd worden als zijn farao-vader. Vol zelfvertrouwen doet hij mee aan een bijzondere wedstrijd. Ondertussen heeft zijn beste vriend Goos een ander plan.

Willy Fog: viaje al centro de la Tierra

1995

star 4.6
De schatrijke leeuw Willy Fog reist met zijn vrienden de wereld rond naar vreemde, onontdekte gebieden waar tal van gevaarlijke obstakels wachten.

De Bellinga's: Vakantie op Stelten

2023

star 6.5
Het is vakantie en de hele familie Bellinga heeft de koffers gepakt voor een luxe droomreis naar Frankrijk. Ze hebben er megaveel zin in, maar weten nog niet dat papa Daniël per ongeluk het vakantiegeld is kwijtgeraakt. Terwijl Daniël probeert om de reis te vertragen, heeft Buurvrouw Bets een plannetje bedacht om het verloren geld snel terug te verdienen. Als dat op tijd lukt, kan de vakantie toch nog doorgaan! Ondertussen komen Luan en Lucilla er dankzij een heel speciaal koffertje en de Bellinga Vakantie Bucketlist achter dat je eigenlijk helemaal geen luxe nodig hebt voor een superleuke zomervakantie.
star 2.8

Rosa - The Movie

2007

Rosa - The Movie

2007

star 2.8

keyboard_arrow_up