Beste Familie Films op Netflix - Pagina 15

Super Monsters and the Wish Star

2018

star 5.3
Kerst wensen komen uit voor Lobo, wiens favoriete neef op bezoek komt, en voor Glorb, die wenst dat hij overal tegelijk kan zijn!
star 7.4

Keluarga Cemara 2

2022

Keluarga Cemara 2

2022

star 7.4
Terwijl hun ouders ernaar streven fatsoenlijk hun kost te verdienen, hebben drie jonge dochters hun eigen problemen met opgroeien.

Pietje Bell 2: De Jacht op de Tsarenkroon

2003

star 5.4
Martha, de zus van Pietje, gaat zich verloven met journalist Paul Velinga. Om dit te vieren wordt er een groot sneeuwballengevecht gehouden waarbij een ruitje bij drogist Geelman sneuvelt. Kort daarna wordt er ingebroken en krijgt Pietje de schuld. Hij wordt uit zijn bed gelicht en belandt in de gevangenis. Daar ontmoet Pietje de boeven die door de bende van de Zwarte Hand achter de tralies werden gezet.

Dummie de Mummie en de Sfinx van Shakaba

2015

star 5.4
Wanneer Dummie beseft dat hij nooit groot zal worden en dus ook geen koning, wil hij in ieder geval net zo beroemd worden als zijn farao-vader. Vol zelfvertrouwen doet hij mee aan een bijzondere wedstrijd. Ondertussen heeft zijn beste vriend Goos een ander plan.
star 6.7

June & Kopi

2021

June & Kopi

2021

star 6.7
star 4.8

Angeliena

2021

Angeliena

2021

star 4.8
star 7

Brammetje Baas

2012

Brammetje Baas

2012

star 7
Brammetje denkt veel na over de wereld om hem heen. Hij heeft ontzettend veel zin om naar groep drie te gaan. Maar dan komt hij bij de strenge meester Vis in de klas. De ouderwetse meester Vis heeft geen oog voor de binnenwereld van het bewegelijke ongeconcentreerde jongetje en zet alles op alles om Brammetje in de pas te laten lopen. De ouders van Brammetje worstelen met de vraag in hoeverre zij van hun zoontje moeten verlangen dat hij zich aanpast zonder doodongelukkig te worden.
star 5.7

Dolfje Weerwolfje

2011

Dolfje Weerwolfje

2011

star 5.7
Als de zachtaardige Dolfje op de nacht van zijn zevende verjaardag plotseling verandert in een wit pluizig weerwolfje, weet hij niet wat hem overkomt. Dolfje worstelt met zichzelf omdat het onbevangen wolfje ’s nachts tot heel andere dingen in staat is dan de verlegen jongen overdag. Zal het hem lukken zichzelf te accepteren zoals hij is?
star 5.2

Whitestar

2019

Whitestar

2019

star 5.2
Tijdens de vakantie werken Megan en haar beste vriendin Julia samen met Eddy bij de stal van de bikkelharde paardenhandelaar Alex. Megan heeft er altijd van gedroomd om een succesvolle dressuurrijder te worden. Dan komt Whitestar op Megans pad, een paard waarmee zij een bijzondere band opbouwt, maar dat voor Alex een onhandelbaar paard blijft. Wanneer hij hem weg wil doen, kan Megan hem maar net van zijn ondergang redden. Als het paard dan toch over bijzondere talenten te beschikken, eist de onredelijke Alex zijn paard terug, maar zonder succes. Wanneer een aantal jaren later Megan, Julia en Eddy Whitestar toevallig tegenkomen op een dressuurwedstrijd, blijkt de band tussen Megan en Whitestar onafscheidelijk.

Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet

2017

star 6
Dummie heeft heimwee. Hij wil terug naar Egypte om het graf van zijn ouders te zoeken, zodat hij afscheid van hen kan nemen. Klaas ziet die reis helemaal niet zitten. Hij vindt vliegen naar Egypte maar eng, het kost veel te veel geld en Dummie heeft geen paspoort.
star 7

100% Coco New York

2019

100% Coco New York

2019

star 7
Styletiger Coco heeft bijna zomervakantie. Terwijl haar klasgenoten jaloersmakend vertellen over hun vakantieplannen, kijkt Coco allesbehalve uit naar de zomer met haar moeder op een regenachtig Waddeneiland. Wat ze nog niet weet is dat ze een zomer vol fashion-avonturen op de New York Fashion School heeft gewonnen, in het hippe en va va vooming New York!

A Family Reunion Christmas

2019

star 6.1
M'Dear en haar zussen hebben moeite om hun zangact op peil te houden vóór een kerstoptocht in de kerk, terwijl opa de kinderen een waardevolle les leert.
star 6.6

Las furias

2016

Las furias

2016

star 6.6
star 5.5

Penny's Shadow

2011

Penny's Shadow

2011

star 5.5
Lisa is zestien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland. Tess neemt ook haar eigenwijze pony Rakker mee. Ze verblijven op de kampeerboerderij van de zeventienjarige Kai en zijn vader. Kai's moeder is jaren geleden overleden bij een ongeluk met haar geliefde paard Shadow. De zwarte hengst heeft het overleefd, maar is zwaar getraumatiseerd en onbetrouwbaar geworden. Kai zag het ongeluk gebeuren en heeft daardoor een moeilijke band met het paard. Lisa is ervan overtuigd dat ze kan helpen met Shadow, maar Kai wil hier niets van weten. Ze besluit om in het geheim toch het paard te gaan trainen en hem weer vertrouwen in mensen te geven

keyboard_arrow_up