Beste Familie Films op Netflix - Pagina 11

star 6.5

Enkel für Anfänger

2020

Enkel für Anfänger

2020

star 6.5
star 6.1

Pee-wee's Big Holiday

2016

Pee-wee's Big Holiday

2016

star 6.1
Een bijzondere ontmoeting met een mysterieuze vreemdeling, levert Pee-Wee een uitnodiging voor een verjaardagsfeestje op. Hiervoor moet hij echter wel zijn veilige thuishaven Fairville verlaten en naar New York reizen.

Zeppos: Het Mercatorspoor

2022

star 5.8
Op zijn 18de verjaardag erft digital native Benjamin Kurrel het nalatenschap van zijn vermiste vader Ben Kurrel: een doos heel oude voorwerpen, waaronder een zeer zeldzaam oud boek. Wanneer hij het antieke boek aan Slien schenkt, het meisje waar hij een oogje op heeft, zet hij onbedoeld een kettingreactie in beweging. Een oude man die zich voorstelt als Zeppos heeft grote interesse in het boek, dat ooit aan cartograaf Mercator heeft toebehoord. Met behulp van de geheime boodschappen in het boek van Mercator ontsluiert het drietal steeds meer van het mysterie maar een ongenadige tegenstander probeert hen te stoppen. Hun gevaarlijke zoektocht brengt hen niet alleen dichter bij het geheim van Mercator, maar confronteert Benjamin ook met zijn afkomst.

A Castle for Christmas

2021

star 6
Een bestsellerauteur reist naar Schotland om te ontsnappen aan een schandaal. Ze wordt er verliefd op een kasteel en neemt het op tegen de nukkige eigenaar, een hertog.
star 5.7

Vacaciones de verano

2023

Vacaciones de verano

2023

star 5.7
star 6.5

神在月のこども

2021

神在月のこども

2021

star 6.5

The Boss Baby: Get That Baby!

2020

star 6.3
Denk jij dat jij het in je hebt om de baas te zijn? Deze interactieve special stelt je vaardigheden op de proef en koppelt je aan een van de 16 banen bij Baby Corp.

Christmas on Mistletoe Farm

2022

star 5
Nadat hij met Kerstmis een boerderij heeft geërfd, moet een vader, weduwnaar, zich met veel moeite aanpassen aan het dorpsleven - terwijl zijn kinderen een plan smeden om daar voor altijd te blijven.
star 6.4

The Longshots

2008

The Longshots

2008

star 6.4

Hilda and the Mountain King

2021

star 7.5
Wanneer Hilda wakker wordt in het lichaam van een trol, moet ze haar verstand en moed gebruiken om terug naar huis te gaan, weer mens te worden – en de stad Trolberg te redden.
star 6.8

Angela's Christmas

2017

Angela's Christmas

2017

star 6.8
Als de jonge Angela op kerstavond met haar familie naar de kerk gaat, krijgt ze een buitengewoon idee. Een hartverwarmend verhaal gebaseerd op een boek van Frank McCourt.
star 6

F.R.E.D.I.

2018

F.R.E.D.I.

2018

star 6
De intelligente robot F.R.E.D.I. wordt uit een geheim onderzoeksfaciliteit gestolen door het hoofd van het project, de wetenschapper Dr. Palmer. Noodgedwongen moet hij F.R.E.D.I. achterlaten in een bos waar het wordt gevonden door de vijftienjarige James.

John Mulaney & The Sack Lunch Bunch

2019

star 7.1
John Mulaney en zijn jeugdigevrienden behandelen existentiële onderwerpen voor alle leeftijden met pakkende liedjes, komische sketches en speciale gasten in een nostalgische variétéspecial.
star 6.8

Going for Gold

2018

Going for Gold

2018

star 6.8
De vader van Emma is militair. Daardoor verhuist het gezin vaak en is Emma niet in staat lang vriendschappen te onderhouden. Emma en de rest van het gezin verhuist naar Australië. Ze maakt er al vlug nieuwe vrienden en begint samen met hen een cheerleaders-team op te zetten. Emma en de andere meisjes komen tot de ontdekking dat de concurrentie groot is, en zetten alles op alles om het beste team te worden.
star 6.4

Canvas

2020

Canvas

2020

star 6.4

Heksje Lilly: En de reis naar Mandolan

2011

star 5.8
Heksje Lilly moet samen met het draakje Hector de betovering van de troon van het land Mandolan verbreken.
star 5.7

Wiplala

2014

Wiplala

2014

star 5.7
De zevenjarige Johannes Blom doet de ontdekking van zijn leven als hij achter de pot pindakaas in de keukenkast een klein mannetje vindt dat Wiplala heet en kan toveren . Als Wiplala de familie Blom per ongeluk net zo klein maakt als hijzelf, is dat het begin van een heel groot avontuur. Zullen ze ooit weer normaal worden?

keyboard_arrow_up