Beste Familie Films op Netflix - Pagina 10

Hilda and the Mountain King

2021

star 7.5
Wanneer Hilda wakker wordt in het lichaam van een trol, moet ze haar verstand en moed gebruiken om terug naar huis te gaan, weer mens te worden – en de stad Trolberg te redden.

Operation Christmas Drop

2020

star 6.4
Congres assistent Erica ziet af van familiekerstmis om in opdracht van haar baas te reizen. Op een luchtmachtbasis aan het strand komt ze in botsing met kapitein Andrew Jantz, die weet dat haar opdracht redenen zoekt om de faciliteit stop te zetten.

De notenkraker en de toverfluit

2022

star 6.7
Op kerstavond kunnen soms wonderen gebeuren … Als Marie een wens doet, komt haar speelgoed op magische wijze tot leven en Marie krimpt tot ze net zo groot is. Dan blijkt haar lelijke notenkraker eigenlijk een vervloekte prins te zijn. Samen met hun speelgoedvrienden reizen de twee naar Bloemenland om de vloek te verbreken en iedereen te redden van de nare ratten die de wereld willen overnemen. Daarvoor hebben ze alleen wel de toverfluit nodig die ergens in het paleis verstopt is.

Tudo Bem no Natal Que Vem

2020

star 7.4
Nadat hij op kerstavond een heel vervelende val heeft gemaakt, krijgt de grinchy Jorge een black-out en wordt hij een jaar later wakker, zonder herinnering aan het jaar dat is verstreken. Hij realiseert zich al snel dat hij gedoemd is om op kerstavond na kerstavond wakker te blijven worden, terwijl hij te maken krijgt met de nasleep van wat zijn andere zelf de andere 364 dagen van het jaar heeft gedaan.
star 7.2

Rock my Heart

2017

Rock my Heart

2017

star 7.2
De 17-jarige Jana heeft een aangeboren hartafwijking en de statistieken voorspellen haar daarom een ​​verkorte levensduur. Om het lot te tarten, zoekt Jana elke uitdaging op en stort ze zich in de meest wilde en gevaarlijke avonturen. Dat zien haar ouders niet zitten en ze leven dan ook in voortdurende angst om hun dochter. Wanneer Jana een volbloed hengst ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht.

Barbie: Skipper and the Big Babysitting Adventure

2023

star 6.9
Als het minder goed gaat met haar babysitbedrijf, neemt Skipper een zomerbaantje in het waterpark. Hier kan ze haar vaardigheden als kinderoppas al snel goed gebruiken.

A Castle for Christmas

2021

star 6
Een bestsellerauteur reist naar Schotland om te ontsnappen aan een schandaal. Ze wordt er verliefd op een kasteel en neemt het op tegen de nukkige eigenaar, een hertog.
star 6.1

Rip Tide

2017

Rip Tide

2017

star 6.1
Het tienermeisje Cora verdient bij als model. Haar moeder is directrice van een bekend modellenbureau en heeft hoge verwachtingen van Cora. Cora, die haar best gedaan heeft aan de verwachtingen van haar moeder te voldoen, wordt geconfronteerd met een nare gebeurtenis.
star 6.2

Benji

1974

Benji

1974

star 6.2
Benji is een hondje die elke morgen eten haalt bij een huishoudster en twee kinderen. Hij verblijft in een huis dat al 40 jaar leeg staat. Op een dag ontmoet hij een leuke teef en neemt die mee naar zijn stek. Dan komen een stel schurken die het huis als verblijfplaats willen. Het draait uit op de ontvoering van de twee kinderen waar Benji altijd zijn eten haalt. Nu merkt de hond pas hoe moeilijk het is om mensen te laten luisteren.
star 6.4

Canvas

2020

Canvas

2020

star 6.4
star 6.6

The Holiday Calendar

2018

The Holiday Calendar

2018

star 6.6
Abby Sutton is een getalenteerde fotografe die niet genoeg voldoening haalt uit haar baan. Ze erft een antieke advent kalender en de inhoud ervan blijkt over een toekomstvoorspelling te beschikken.
star 6.2

Malibu Rescue

2019

Malibu Rescue

2019

star 6.2
Het verhaal speelt zich af op Malibu Beach in Californië. Als Tyler door een hele reeks streken in de problemen komt, wordt hij gedwongen om de hele zomer te trainen voor een elitair strandwachtprogramma.
star 7.3

Skater Girl

2021

Skater Girl

2021

star 7.3
Een tiener op het platteland van India ontdekt een passie voor skateboarden die haar leven verandert. Deelnemen aan wedstrijden is haar droom, maar het zal nog lastig worden.

Zeppos: Het Mercatorspoor

2022

star 5.8
Op zijn 18de verjaardag erft digital native Benjamin Kurrel het nalatenschap van zijn vermiste vader Ben Kurrel: een doos heel oude voorwerpen, waaronder een zeer zeldzaam oud boek. Wanneer hij het antieke boek aan Slien schenkt, het meisje waar hij een oogje op heeft, zet hij onbedoeld een kettingreactie in beweging. Een oude man die zich voorstelt als Zeppos heeft grote interesse in het boek, dat ooit aan cartograaf Mercator heeft toebehoord. Met behulp van de geheime boodschappen in het boek van Mercator ontsluiert het drietal steeds meer van het mysterie maar een ongenadige tegenstander probeert hen te stoppen. Hun gevaarlijke zoektocht brengt hen niet alleen dichter bij het geheim van Mercator, maar confronteert Benjamin ook met zijn afkomst.
star 5.8

Ulvesommer

2003

Ulvesommer

2003

star 5.8
star 6

My Summer Prince

2016

My Summer Prince

2016

star 6
Mandy Cooper is assistente van beroep. Ze werkt voor Deidre Kelley, een crisismanager. Mandy wil graag meer verantwoordelijkheden in haar werk, maar heeft nooit de kans gekregen zichzelf te bewijzen tegenover Deidre.
star 6.7

Pai em Dobro

2021

Pai em Dobro

2021

star 6.7

keyboard_arrow_up