Beste Familie Films op Netflix - Pagina 20

Willy Fog: viaje al centro de la Tierra

1995

star 4.6
De schatrijke leeuw Willy Fog reist met zijn vrienden de wereld rond naar vreemde, onontdekte gebieden waar tal van gevaarlijke obstakels wachten.

S.O.S. Kleine zeehond

2008

star 5
In volle storm worden er op een boot enkele verdachte pakjes overboord gegooid... Op een naburig eiland woont Nora met haar familie. Ze verhuren bungalows aan toeristen. Op een ochtend vindt Nora een verlaten babyzeehond. Ze neemt het dier mee naar huis en verbergt het. Want zeehonden zijn gulzige viseters en dat wordt hen door de vissers op het eiland niet in dank afgenomen. Wanneer ze nóg een verdachte vondst doet, krijgt Nora niet enkel zeehondenjagers maar ook drugsmokkelaars op haar hielen.

Willy Fog: 20 000 leguas de viaje submarino

1995

star 6.5
Wanneer de leeuw Willy Fog hoort over een zeemonster dat schepen aanvalt, gaan hij en zijn harige vrienden op onderzoek. Ze belanden in een buitengewoon onderzeeëravontuur.

Snuf de Hond en de IJsvogel

2011

star 4.8
In de IJsvogel gaan Tom, Mirjam en Snuf op vaarvakantie. Ze hebben een kajuitzeilboot "IJsvogel" van Bauke gekregen. Hoewel Jeltje erop tegen is, (want met Tom gebeurt er altijd wat) mag Tom toch weg met Mirjam en Snuf omdat Mirjam belooft om de verantwoordelijkheid voor Tom te dragen zodat er niets raars kan gebeuren. Bij de eerste feestmarkt in Sloten gaat het al mis. Ze ontmoeten twee broers, Jimmy en Niels die van alles stelen wat los en vast zit, daartoe aangespoord door hun vader. Voordat Ton en Mirjam het beseffen, worden ze opgepakt voor de diefstallen van de broers. Dankzij Snuf kunnen ze het politiebureau ontsnappen, want Tom wil gerechtigheid: de echte daders pakken. Omdat de politie naar hun op zoek is, veranderen ze de naam van hun boot in Roerdomp.
star 2.8

Rosa - The Movie

2007

Rosa - The Movie

2007

star 2.8

Snuf De Hond En Het Spookslot

2010

star 5.4
Tom en Mirjam gaan samen met Snuf een week logeren bij hun oom Hans en hun even oude neef Jaap. Ze hebben gehoord dat er vlakbij de boerderij een spookslot is. De legende vertelt dat in de middeleeuwen een zekere ridder Bertram verliefd werd op jonkvrouw Ada, die op haar beurt een oogje had op de staljongen, waarna ridder Bertram op verschrikkelijke wijze wraak nam. Sindsdien zou het spoken in het bos rondom het kasteel...

Viva la banda de Mozart

1997

star 5
Sluit je aan bij de vier jonge leden van de Mozartband (Mozart, Beethoven, Chopin en Verdi) die samen vele klassiek symfonische avonturen beleven.

keyboard_arrow_up