Beste Familie Films op Netflix - Pagina 21

De Bellinga's: Vakantie op Stelten

2023

star 6.5
Het is vakantie en de hele familie Bellinga heeft de koffers gepakt voor een luxe droomreis naar Frankrijk. Ze hebben er megaveel zin in, maar weten nog niet dat papa Daniël per ongeluk het vakantiegeld is kwijtgeraakt. Terwijl Daniël probeert om de reis te vertragen, heeft Buurvrouw Bets een plannetje bedacht om het verloren geld snel terug te verdienen. Als dat op tijd lukt, kan de vakantie toch nog doorgaan! Ondertussen komen Luan en Lucilla er dankzij een heel speciaal koffertje en de Bellinga Vakantie Bucketlist achter dat je eigenlijk helemaal geen luxe nodig hebt voor een superleuke zomervakantie.

핑크퐁 시네마 콘서트 3: 진저브레드맨을 잡아라

2023

Sluit je aan bij Baby Shark, Pinkfong en Hogi in hun spannende nieuwe avontuur terwijl ze op pad gaan om het lekkerste ijs ter wereld te maken. Net voor de finishing touch, de perfecte topping, stormt Gingerbread Man weg.

Hoe overleef ik... mezelf?

2008

star 4.6
De 13-jarige Rosa verhuist samen met haar 8-maanden oude halfbroertje en haar moeder naar Groningen om bij haar nieuwe stiefvader in te trekken. Ver weg van haar vrienden, op een nieuwe school en in een onbekende omgeving worstelt zij met haar onzekerheid, haar stiefvader en haar alter ego Rooz. Wat ze ook probeert, haar problemen lijken steeds groter te worden. Hoe zal zij dit overleven?

Snuf De Hond En Het Spookslot

2010

star 5.4
Tom en Mirjam gaan samen met Snuf een week logeren bij hun oom Hans en hun even oude neef Jaap. Ze hebben gehoord dat er vlakbij de boerderij een spookslot is. De legende vertelt dat in de middeleeuwen een zekere ridder Bertram verliefd werd op jonkvrouw Ada, die op haar beurt een oogje had op de staljongen, waarna ridder Bertram op verschrikkelijke wijze wraak nam. Sindsdien zou het spoken in het bos rondom het kasteel...

Academia de gladiadores: la película

2005

star 7.3
Hocus, Fracas, Rumpus en Arena gaan hun oom, de beste gladiator van Rome, aanmoedigen op een noodlottige dag die hun leven voorgoed zal veranderen.

Viva la banda de Mozart

1997

star 5
Sluit je aan bij de vier jonge leden van de Mozartband (Mozart, Beethoven, Chopin en Verdi) die samen vele klassiek symfonische avonturen beleven.

keyboard_arrow_up