Beste Mysterie Films op Netflix - Pagina 3

star 6.4

8MM

1999

8MM

1999

star 6.4
De privé-detective Tom Welles wordt door een rijke vrouw ingehuurd wiens echtgenoot onlangs is overleden. Zij heeft een stuk film gevonden in een kluis waarop te zien is hoe een meisje wreed vermoord wordt: een snuff-movie.
star 7.3

Gone Baby Gone

2007

Gone Baby Gone

2007

star 7.3
In een achterbuurt van Boston wordt de vierjarige Amanda ontvoerd. Omdat de politie weinig vooruitgang lijkt te boeken in de zaak besluit Amanda's tante Bea de hulp in te roepen van twee jonge privédetectives, Kenzie en Gennaro.
star 8

Gi-eok-ui Bam

2017

Gi-eok-ui Bam

2017

star 8
Jin-Seok kijkt op naar zijn oudere broer Yoo-Seok die in zijn ogen niets fout kan doen. Op een dag wordt Yoo-Seok ontvoerd waarna hij na negentien dagen naar huis terugkeert. Hij herinnert zich niets meer en gedraagt zich als een ander persoon.
star 5.7

Vikingulven

2022

Vikingulven

2022

star 5.7
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
star 7.8

L.A. Confidential

1997

L.A. Confidential

1997

star 7.8
Los Angeles, de jaren '50: Na een schietpartij in een restaurant proberen drie agenten van het corrupte politiekorps achter de waarheid te komen.
star 6

Circle

2015

Circle

2015

star 6
In een enorme, mysterieuze kamer ontwaken vijftig vreemden die niet weten hoe ze er terecht zijn gekomen. Gerangschikt in een naar binnen gerichte cirkel, en niet in staat om te bewegen, ontdekken ze al snel dat elke twee minuten een van hen sterft door een vreemd apparaat in het midden van de kamer.
star 5.7

When a Stranger Calls

2006

When a Stranger Calls

2006

star 5.7
In een afgelegen luxe villa in de heuvels, bereidt scholier Jill Johnson zich voor op een normaal avondje babysitten. De kinderen slapen, de deur is op slot en het alarm staat aan. Maar dan krijgt Jill een paar mysterieuze telefoontjes waarbij een vreemde stem haar opdraagt om te kijken of alles in orde is met de kinderen. De bang geworden Jill belt met de politie, maar haar angst slaat om in regelrechte paniek wanneer ze erachter komt dat de telefoontjes vanuit het huis zelf komen.
star 7.3

Enola Holmes

2020

Enola Holmes

2020

star 7.3
Enola Holmes, de jongere zus van Sherlock en Mycroft, wordt in de negentiende eeuw door haar excentrieke moeder Eudoria opgevoed. Wanneer haar moeder op haar zestiende verjaardag spoorloos verdwijnt, vindt Enola verborgen aanwijzingen die haar moeder heeft achtergelaten. Om haar zoektocht te vergemakkelijken, geeft Enola zich uit voor een man en trekt ze naar Londen.
star 6.9

The Pale Blue Eye

2022

The Pale Blue Eye

2022

star 6.9
Een doorgewinterde detective onderzoekt een reeks moorden op de Amerikaanse militaire academie in West Point in 1830. Hij wordt in zijn onderzoek bijgestaan door een intelligente en gretige jonge cadet genaamd Edgar Allan Poe, die later een van Amerika's meest invloedrijke auteurs en de grondlegger van het detectivegenre zal worden.
star 6.2

Entrapment

1999

Entrapment

1999

star 6.2
Als een gepensioneerde dief wordt verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning van een kostbaar schilderij, zet een verzekeringsagente een val om hem te betrappen.
star 6

Faithfully Yours

2022

Faithfully Yours

2022

star 6
Bodil en Isabel nemen af en toe een vlucht uit hun drukke dagelijks leven door samen een weekend weg te gaan naar de Belgische kust. Tijdens deze weekenden zijn ze elkaars alibi om vreemd te gaan, puur voor de spanning en ontlading. Ze werken alle details zorgvuldig uit zodat hun echtgenoten er nooit achter komen. Wanneer Isabel ineens vermist wordt, lijkt alles te wijzen op een misdrijf. Terwijl de politie een onderzoek start en de echtgenoten naar België komen, raakt Bodil steeds verder verstrikt in het web van leugens dat door haar en Isabel met zorg is opgebouwd.
star 6.6

The Wonder

2022

The Wonder

2022

star 6.6
Een verpleegster wordt achtervolgd door haar verleden. Ze reist in 1862 van Engeland naar een afgelegen Iers dorp om het wonderlijke vasten van een klein meisje te onderzoeken.
star 6.6

Page Eight

2011

Page Eight

2011

star 6.6
Johnny Worricker (Bill Nighy) is een MI5-officier met een lange staat van dienst. Wanneer zijn baas en beste vriend Benedictus Baron (Michael Gambon) plotseling overlijdt, laat hij een onverklaarbaar dossier achter dat een bedreiging vormt voor de stabiliteit van de organisatie. Ondertussen lijkt een toevallige ontmoeting tussen Johnny en zijn buurvrouw, de politieke activiste Nancy Pierpan (Rachel Weisz), te mooi om waar te zijn. Johnny wordt gedwongen om zijn werk en zijn identiteit naast zich neer te leggen om de waarheid te ontdekken.
star 5.7

Urban Legend

1998

Urban Legend

1998

star 5.7
Natalie en haar vrienden volgen colleges folklore van Dr. Wexler. Wexler vertelt over verschillende 'urban legends', waaronder die van een psychotische professor, die 25 jaar geleden op de universiteit zes studenten vermoordde. Nadat haar vroegere vriendin onthoofd teruggevonden wordt, vermoedt Natalie als eerste dat er een moordenaar op de campus rondloopt.
star 5.9

Hubie Halloween

2020

Hubie Halloween

2020

star 5.9
Hubie Dubois heeft het hart op de juiste plaats, maar wordt in zijn woonplaats Salem niet graag gezien. Meer nog is hij voortdurend het mikpunt van spot door zijn obsessie met Halloween. Dit jaar echter lopen er op deze feestdag werkelijke monsters rond in Salem en Hubie neemt de taak op zich om het gevecht met hen aan te gaan.
star 6.5

The Whole Truth

2021

The Whole Truth

2021

star 6.5
Als een broer en zus op een vreemd gat in de muur van het huis van hun grootouders stuiten, vinden er gruwelijke incidenten plaats die duistere familiegeheimen onthullen.
star 5.3

Black Lotus

2023

Black Lotus

2023

star 5.3
Nadat zijn beste vriend omkwam tijdens een gezamenlijke missie zwierf special forces-officier Matteo Donner, kampend met schuldgevoel, de wereld rond. Terug in Amsterdam belandt hij tussen explosies, rondvliegende kogels en crashende auto's in een eenmansoorlog in de straten en op de grachten van de stad. Donner heeft daarbij maar één doel: het ontvoerde dochtertje van zijn gestorven vriend redden.
star 6.9

Home for Rent

2023

Home for Rent

2023

star 6.9
Een film geïnspireerd door angstaanjagende waargebeurde gebeurtenissen. Als de huurders lid zijn van een duistere sekte, terroriseren ze de huiseigenaar, op zoek naar hun volgende prooi om te offeren.

I'm Thinking of Ending Things

2020

star 6.6
Niets is wat het lijkt als een vrouw die aan haar nieuwe vriend twijfelt, met hem op reis naar de afgelegen boerderij van zijn ouders gaat om hen te ontmoeten.
star 5.3

November Criminals

2017

November Criminals

2017

star 5.3
De achttienjarige Jood Addison Schacht is bijna afgestudeerd aan de middelbare school in Washington D.C. Hij dealt in drugs, is bot tegen een grote groep mensen en heeft een ingewikkelde relatie met zijn beste vriendin Phoebe.

keyboard_arrow_up