Beste Mysterie Films op Netflix - Pagina 3

star 8

Gi-eok-ui Bam

2017

Gi-eok-ui Bam

2017

star 8
Jin-Seok kijkt op naar zijn oudere broer Yoo-Seok die in zijn ogen niets fout kan doen. Op een dag wordt Yoo-Seok ontvoerd waarna hij na negentien dagen naar huis terugkeert. Hij herinnert zich niets meer en gedraagt zich als een ander persoon.
star 7.4

Wind River

2017

Wind River

2017

star 7.4
Cory Lambert is een ervaren speurder en jager die het bevroren lijk van een tiener ontdekt. Hij besluit samen te werken met de onervaren FBI-agent Jane Banner en de Tribal politie-officier Ben Shayo om te ontdekken wat er gebeurd is en de verantwoordelijken voor de gruwelijke misdaad op te sporen.
star 7.7

The Hateful Eight

2015

The Hateful Eight

2015

star 7.7
Wyoming, enkele jaren na de Amerikaanse Burgeroorlog. Premiejager John Ruth is met een voortvluchtige, Daisy Domergue genaamd, op weg naar een dorpje dat luistert naar de naam Red Rock om haar voor het gerecht te slepen.

Fear Street Part Three: 1666

2021

star 7.2
In 1666 wordt een koloniale stad gegrepen door een hysterische heksenjacht die nog eeuwenlang dodelijke gevolgen zal hebben, en het is aan tieners in 1994 om te proberen eindelijk een einde te maken aan de vloek van hun stad, voordat het te laat is.
star 4.5

Der Parfumeur

2022

Der Parfumeur

2022

star 4.5
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
star 7.6

Primal Fear

1996

Primal Fear

1996

star 7.6
Een arrogante advocaat neemt de zaak aan van een jongen die door de politie opgepakt werd terwijl hij wegrende van een moord op een bisschop. De zaak wordt complex als duidelijk wordt dat er, naast de jongen, misschien nog een derde persoon aanwezig was ten tijde van de moord.

A Classic Horror Story

2021

star 5.9
In deze spannende film strandt een groep reizigers in een bos in Zuid-Italië. Ze moeten er een wanhopig gevecht aangaan om aan een gruwelijk lot te ontkomen.
star 5.1

Basic Instinct 2

2006

Basic Instinct 2

2006

star 5.1
Schrijfster Catherine Tramell komt opnieuw in conflict met de wet, maar nu in Londen. Het openbaar ministerie wijst psychiater Andrew Glass (Morrissey) aan om haar te evalueren om zodoende te voorkomen dat ze op borgtocht vrij komt. Er slaat een vonk over tussen de twee en er begint een spel van van spanning en verleiding.
star 6.4

Solace

2015

Solace

2015

star 6.4
John Clancy is een gepensioneerde helderziende misdaadanalist. Wanneer een FBI-agent en zijn partner te maken krijgt met een reeks bizarre moorden wordt Clancy erbij geroepen om te helpen bij het oplossen van de zaak en de seriemoordenaar te vinden.
star 6.3

Beckett

2021

Beckett

2021

star 6.3
De Amerikaanse toerist Beckett (John David Washington) slaat op de vlucht in Griekenland nadat hij door een tragisch auto-ongeluk in een politieke samenzwering verzeild raakt die hem tot doelwit van een moord maakt.
star 6.3

Along Came a Spider

2001

Along Came a Spider

2001

star 6.3
De dochter van een senator wordt van school ontvoerd door één van haar leraren. De kidnapper belt een politieagent, die zodoende betrokken raakt bij de ontvoering. Hij wordt geholpen door één van de leden van de beveiligingsdienst die gefaald hebben in het beschermen van het meisje op haar school.
star 7.6

2020

2020

star 7.6
star 5.5

Unfriended

2014

Unfriended

2014

star 5.5
Wanneer zes schoolvrienden op een nacht aan het videochatten zijn, ontvangen ze een Skype bericht van een klasgenote die precies een jaar eerder zelfmoord heeft gepleegd. Aanvankelijk denken ze dat het een grap is, maar wanneer het meisje de diepste geheimen van de vrienden begint te onthullen, realiseren ze zich dat ze te maken hebben met iets bovennatuurlijks. Iets wat hen dood wil hebben...

There's Someone Inside Your House

2021

star 5.5
Makani verhuist van Hawaii naar Nebraska om er bij haar oma te wonen en haar middelbare school af te maken. De laatstejaars worden echter het doelwit van een gemaskerde moordenaar. De dader lijkt erop uit om de duistere geheimen van elke leerling te onthullen. De enige hoop op het stoppen van de moorden berust op de schouders van Makani en haar vrienden, voordat ze zelf het slachtoffer worden.
star 5.3

How It Ends

2018

How It Ends

2018

star 5.3
De wanhopige Will poogt terug naar huis te keren naar zijn zwangere vrouw Samantha. Hij moet hiervoor duizenden mijlen afreizen samen met zijn schoonvader Tom, waarmee hij een niet al te beste band onderhoudt. Te midden van dit alles is er een mysterieuze apocalyptische gebeurtenis gaande die de wereld in chaos doet verzaken.
star 6.5

The Bridge Curse

2020

The Bridge Curse

2020

star 6.5
Een groep universiteitsstudenten onderzoekt een stadslegende over de geest van een studente die rondspookt op een campusbrug.
star 6.5

The Ninth Gate

1999

The Ninth Gate

1999

star 6.5
Dean Corso, een boekendetective, gaat op zoek naar zeldzame boeken. Op een dag krijgt hij van een zekere Boris Balkan de opdracht om de echtheid van het 17e-eeuwse boek "De 9 Poorten" van het Rijk der Schimmen na te gaan.
star 6.1

제8일의 밤

2021

제8일의 밤

2021

star 6.1
Met een gebedssnoer in de ene hand en een bijl in de andere jaagt een monnik op een duizenden jaren oude geest die bezit neemt van mensen en de hel op aarde loslaat.
star 7.5

Durante la tormenta

2018

Durante la tormenta

2018

star 7.5
Vera is gelukkig getrouwd en moeder van een dochter. Haar leven verandert in een nachtmerrie wanneer ze, in een poging een misdaad te voorkomen, een reeks kettingreacties in gang zet. Ze heeft de mogelijkheid om het leven te redden van een jongen.
star 6.4

Self Less

2015

Self Less

2015

star 6.4
Een welvarende oude man met kanker die het einde van zijn leven nadert, ondergaat een medische procedure waarbij ze zijn brein in een jonger lichaam plaatsen. Al snel komt hij erachter waar zijn nieuwe lichaam vandaan komt en moet hij vluchten voor het bedrijf dat hem het zwijgen op wil leggen.

keyboard_arrow_up