Beste Mysterie Films op Netflix - Pagina 3

O Lado Bom de Ser Traída

2023

star 6.2
Babi ontdekt verraad door haar vaste partner en besluit een nieuw avontuur in het leven te beginnen. Tijdens deze reis ontmoet ze rechter Marco en beginnen ze een verhaal te beleven dat doordrongen is van veel seksuele spanning.

Along With the Gods: The Two Worlds

2017

star 8.1
Ja Hong is een doodnormale man die sterft. Kang Rim ("De Engel des Doods") is degene die Ja Hong vergezelt naar het hiernamaals. Hij krijgt de opdracht binnen 49 dagen 7 proeven te volbrengen.
star 6.9

Tenebre

1982

Tenebre

1982

star 6.9
Een bekende Amerikaanse horrorschrijver gaat naar Rome om zijn laatste boek te promoten. Daar blijkt dat de gruwelijke moorden uit zijn boek één voor één worden uitgevoerd. De schrijver helpt de politie bij het onderzoek, maar raakt dieper in de zaak betrokken dan hem lief is.
star 5.4

Spadek

2024

Spadek

2024

star 5.4
Wanneer hun rijke oom overlijdt, wordt zijn landhuis vol ingewikkelde puzzels het decor voor de zoektocht van zijn vervreemde familie om een ​​deel van zijn rijkdom veilig te stellen.

Fear Street Part One: 1994

2021

star 6.7
In 1994 ontdekt een groep tieners dat de angstaanjagende gebeurtenissen die hun stad al generaties lang achtervolgen, allemaal met elkaar verbonden zijn - en dat zij mogelijk het volgende doelwit zijn.
star 6.2

Dream House

2011

Dream House

2011

star 6.2
De succesvolle uitgever Will Atenton (Daniel Craig) stopt met zijn baan in New York om, samen met zijn vrouw Libby (Rachel Weisz) en twee dochters, te verhuizen naar een schilderachtig dorpje in New England. Maar dan komen ze erachter dat in hun perfecte huis een moeder en haar kinderen zijn vermoord. Het hele dorp is van mening dat haar man, de enige overlevende, de dader is. Wanneer Will deze tragedie onderzoekt, komt zijn enige aanwijzing van Ann Paterson (Naomi Watts). Zij is een buurvrouw die goed bevriend was met de familie. Will en Ann proberen samen het verontrustende mysterie op te lossen.
star 6.7

Disturbia

2007

Disturbia

2007

star 6.7
Na de dood van zijn vader wordt middelbare scholier Kale Brecht (Shia LaBeouf) nukkig, teruggetrokken en gedeprimeerd - zodanig dat hij na een wilde uitbarsting op school onder toezicht wordt geplaatst. De verordening houdt onder meer in dat hij huisarrest heeft. Zijn moeder, Julie (Carrie-Anne Moss), werkt dag en nacht om rond te komen maar oogst van hem slechts onverschilligheid en lethargie. Terwijl hij thuis verblijft begint hij argwaan te krijgen ten opzichte van zijn buurman : het begint er steeds meer op te lijken dat deze een seriemoordenaar is. Maar zijn deze verdenkingen slechts het product van een opkomende claustrofobie?
star 7.4

Enola Holmes 2

2022

Enola Holmes 2

2022

star 7.4
Enola neemt haar eerste officiële zaak als detective aan, maar om het mysterie van een vermist meisje op te lossen heeft ze hulp nodig van vrienden en van broer Sherlock.
star 5.5

Unfriended

2014

Unfriended

2014

star 5.5
Wanneer zes schoolvrienden op een nacht aan het videochatten zijn, ontvangen ze een Skype bericht van een klasgenote die precies een jaar eerder zelfmoord heeft gepleegd. Aanvankelijk denken ze dat het een grap is, maar wanneer het meisje de diepste geheimen van de vrienden begint te onthullen, realiseren ze zich dat ze te maken hebben met iets bovennatuurlijks. Iets wat hen dood wil hebben...
star 6.5

Kiss the Girls

1997

Kiss the Girls

1997

star 6.5
Alex Cross, politie-inspecteur en doctor in de psychologie te Washington, verneemt dat zijn nichtje, die rechten studeert in Noord-Carolina, is verdwenen en waarschijnlijk werd ontvoerd. Hij haast zich naar Durham om er aan de zoekacties deel te nemen. Ver buiten zijn gezagsgebied en tot grote wrevel van de plaatselijke speurders, begint hij zijn eigen onderzoek. Dankzij zijn buitengewoon deductievermogen ontdekt hij dat er eigenlijk acht meisjes verdwenen zijn, en dat een van hen net vermoord werd teruggevonden.
star 6.3

The Discovery

2017

The Discovery

2017

star 6.3
Het is een jaar nadat wetenschappelijk bewezen is dat het hiernamaals werkelijk bestaat. Dit heeft erin geresulteerd dat miljoenen mensen zich van het leven hebben beroofd om naar het hiernamaals af te reizen.
star 6.3

Confess, Fletch

2022

Confess, Fletch

2022

star 6.3
De charmante en eindeloos lastige Fletch wordt de hoofdverdachte in een moordzaak, terwijl hij op zoek is naar een gestolen kunstcollectie. De enige manier om zijn onschuld te bewijzen? Ontdek wie van de lange lijst verdachten de schuldige is - van de excentrieke kunsthandelaar en een vermiste playboy tot een gekke buurman en de Italiaanse vriendin van Fletch.
star 5.6

Disquiet

2023

Disquiet

2023

star 5.6
Na een verschrikkelijk ongeval wordt Sam wakker in een afgelegen en mysterieus ziekenhuis. In plaats van dat hij hier geholpen wordt, lijkt het er juist op dat zich er duistere krachten in het ziekenhuis bevinden, die er alles aan doen dat hij nooit meer kan vertrekken. Sam stelt echter vast dat hij niet de enige gevangene is. Terwijl hij erachter probeert te komen wat dit precies voor een ziekenhuis is, ontmoet hij andere mensen die ook aan deze nachtmerrie willen ontsnappen.
star 6.6

The Wonder

2022

The Wonder

2022

star 6.6
Een verpleegster wordt achtervolgd door haar verleden. Ze reist in 1862 van Engeland naar een afgelegen Iers dorp om het wonderlijke vasten van een klein meisje te onderzoeken.

Fear Street Part Two: 1978

2021

star 7.2
In 1978 moeten twee rivaliserende groepen in Camp Nightwing samenwerken om een angstaanjagend mysterie op te lossen wanneer de verschrikkingen uit de geschiedenis van hun stad tot leven komen.
star 6.2

The Outsider

2018

The Outsider

2018

star 6.2
Het is een episch verhaal na de Tweede Wereldoorlog in Japan, het leven van een voormalige Amerikaanse G.I. die een deel van de Japanse Yakuza wordt.
star 6.1

Ostatnia wieczerza

2022

Ostatnia wieczerza

2022

star 6.1
star 6.2

Chernobyl: Abyss

2021

Chernobyl: Abyss

2021

star 6.2
Tsjernobyl, 1986. Na een mislukte veiligheidstest in een kerncentrale ontstaat er een explosie met rampzalige gevolgen. Alexey, een brandweerman, gaat op een gevaarlijke missie om water af te voeren uit een reservoir onder de brandende kernreactor. Hij doet dit samen met ingenieur Valery en de militaire duiker Boris. Er is geen tijd voor een goede planning en het water dat ze moeten trotseren wordt met het uur heter. Om een nog grotere ramp te voorkomen zijn de drie mannen bereid hun eigen leven op te offeren.
star 6.4

Red Eye

2005

Red Eye

2005

star 6.4
Lisa Reisert heeft een hekel aan vliegen maar gaat toch op een vlucht naar Miami. Enkele minuten na het opstijgen onthult de man die naast Lisa zit, Jackson, de echte reden waarom hij aan boord is: hij heeft de opdracht een rijke en machtige zakenman om te brengen. Lisa is de sleutel tot succes in dit moordplan en als ze weigert mee te werken zal haar vader worden vermoord door een huurmoordenaar die op een telefoontje wacht van Jackson.
star 5.7

Vikingulven

2022

Vikingulven

2022

star 5.7
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.

keyboard_arrow_up