Beste Mysterie Films op Netflix - Pagina 3

Spiral: From the Book of Saw

2021

star 6
Zeke en William zijn rechercheurs die samen onderzoek doen naar een reeks gruwelijke misdaden. Ook Marcus, de vader van Zeke, wordt op de zaak gezet. De moordenaar blijkt het gemunt te hebben op de politie. Gaandeweg wordt duidelijk dat de zaak te maken heeft met Jigsaw en dat het werk van laatstgenoemde wordt voortgezet.

Insidious: Hoofdstuk 3

2015

star 6.3
Het verhaal speelt zich af voor de gebeurtenissen rondom de familie Lambert. Na enige aarzeling besluit helderziende Elise Rainier, die het vermogen heeft om contact te leggen met de doden, een tienermeisje te helpen dat doelwit blijkt te zijn van een bovennatuurlijke entiteit.

O Lado Bom de Ser Traída

2023

star 6.1
Babi ontdekt verraad door haar vaste partner en besluit een nieuw avontuur in het leven te beginnen. Tijdens deze reis ontmoet ze rechter Marco en beginnen ze een verhaal te beleven dat doordrongen is van veel seksuele spanning.

Ace Ventura: Pet Detective

1994

star 6.6
Ace Ventura (Carrey) is een dierendetective die wordt ingehuurd door Melissa Robinson (Cox) om de mascotte van een footballteam (een dolfijn) terug te vinden. Ondanks zijn onorthodoxe methodes komt Ace op het spoor van de dader, maar deze is niet wie hij lijkt te zijn.
star 5.7

Urban Legend

1998

Urban Legend

1998

star 5.7
Natalie en haar vrienden volgen colleges folklore van Dr. Wexler. Wexler vertelt over verschillende 'urban legends', waaronder die van een psychotische professor, die 25 jaar geleden op de universiteit zes studenten vermoordde. Nadat haar vroegere vriendin onthoofd teruggevonden wordt, vermoedt Natalie als eerste dat er een moordenaar op de campus rondloopt.
star 6.3

Rebecca

2020

Rebecca

2020

star 6.3
star 6.6

The Wonder

2022

The Wonder

2022

star 6.6
Een verpleegster wordt achtervolgd door haar verleden. Ze reist in 1862 van Engeland naar een afgelegen Iers dorp om het wonderlijke vasten van een klein meisje te onderzoeken.
star 6.2

Chernobyl: Abyss

2021

Chernobyl: Abyss

2021

star 6.2
Tsjernobyl, 1986. Na een mislukte veiligheidstest in een kerncentrale ontstaat er een explosie met rampzalige gevolgen. Alexey, een brandweerman, gaat op een gevaarlijke missie om water af te voeren uit een reservoir onder de brandende kernreactor. Hij doet dit samen met ingenieur Valery en de militaire duiker Boris. Er is geen tijd voor een goede planning en het water dat ze moeten trotseren wordt met het uur heter. Om een nog grotere ramp te voorkomen zijn de drie mannen bereid hun eigen leven op te offeren.
star 6.3

Confess, Fletch

2022

Confess, Fletch

2022

star 6.3
De charmante en eindeloos lastige Fletch wordt de hoofdverdachte in een moordzaak, terwijl hij op zoek is naar een gestolen kunstcollectie. De enige manier om zijn onschuld te bewijzen? Ontdek wie van de lange lijst verdachten de schuldige is - van de excentrieke kunsthandelaar en een vermiste playboy tot een gekke buurman en de Italiaanse vriendin van Fletch.
star 5.4

Velvet Buzzsaw

2019

Velvet Buzzsaw

2019

star 5.4
Een groep artiesten en kunstverzamelaars stuit op een reeks schilderijen van de hand van een onbekende persoon. Deze ontdekking doet de geldwolven in hen naar boven komen, maar dit komt niet zonder een prijskaartje.
star 5.9

Hubie Halloween

2020

Hubie Halloween

2020

star 5.9
Hubie Dubois heeft het hart op de juiste plaats, maar wordt in zijn woonplaats Salem niet graag gezien. Meer nog is hij voortdurend het mikpunt van spot door zijn obsessie met Halloween. Dit jaar echter lopen er op deze feestdag werkelijke monsters rond in Salem en Hubie neemt de taak op zich om het gevecht met hen aan te gaan.
star 7.4

Ghostland

2018

Ghostland

2018

star 7.4
Na het overlijden van een tante erven Pauline en haar 2 dochters haar huis. Tijdens hun eerste nacht in het huis dringen moordenaars het huis binnen en moet Pauline vechten voor het leven van haar dochters. Een drama dat de hele familie traumatiseert, maar vooral van de twee meiden en drijft de twee nog verder uit elkaar.

Fear Street Part One: 1994

2021

star 6.7
In 1994 ontdekt een groep tieners dat de angstaanjagende gebeurtenissen die hun stad al generaties lang achtervolgen, allemaal met elkaar verbonden zijn - en dat zij mogelijk het volgende doelwit zijn.
star 6.8

The Pale Blue Eye

2022

The Pale Blue Eye

2022

star 6.8
Een doorgewinterde detective onderzoekt een reeks moorden op de Amerikaanse militaire academie in West Point in 1830. Hij wordt in zijn onderzoek bijgestaan door een intelligente en gretige jonge cadet genaamd Edgar Allan Poe, die later een van Amerika's meest invloedrijke auteurs en de grondlegger van het detectivegenre zal worden.
star 5.5

Unfriended

2014

Unfriended

2014

star 5.5
Wanneer zes schoolvrienden op een nacht aan het videochatten zijn, ontvangen ze een Skype bericht van een klasgenote die precies een jaar eerder zelfmoord heeft gepleegd. Aanvankelijk denken ze dat het een grap is, maar wanneer het meisje de diepste geheimen van de vrienden begint te onthullen, realiseren ze zich dat ze te maken hebben met iets bovennatuurlijks. Iets wat hen dood wil hebben...

Fear Street Part Two: 1978

2021

star 7.2
In 1978 moeten twee rivaliserende groepen in Camp Nightwing samenwerken om een angstaanjagend mysterie op te lossen wanneer de verschrikkingen uit de geschiedenis van hun stad tot leven komen.
star 6

Circle

2015

Circle

2015

star 6
In een enorme, mysterieuze kamer ontwaken vijftig vreemden die niet weten hoe ze er terecht zijn gekomen. Gerangschikt in een naar binnen gerichte cirkel, en niet in staat om te bewegen, ontdekken ze al snel dat elke twee minuten een van hen sterft door een vreemd apparaat in het midden van de kamer.
star 7.5

Durante la tormenta

2018

Durante la tormenta

2018

star 7.5
Vera is gelukkig getrouwd en moeder van een dochter. Haar leven verandert in een nachtmerrie wanneer ze, in een poging een misdaad te voorkomen, een reeks kettingreacties in gang zet. Ze heeft de mogelijkheid om het leven te redden van een jongen.

Luther: The Fallen Sun

2023

star 6.7
Een gruwelijke seriemoordenaar terroriseert Londen terwijl de briljante maar in ongenade gevallen rechercheur John Luther achter de tralies zit. Achtervolgd door zijn falen om de cyberpsychopaat te vangen die hem nu uitdaagt, besluit Luther uit de gevangenis te ontsnappen om de klus met alle mogelijke middelen af te ronden.
star 6

Tin & Tina

2023

Tin & Tina

2023

star 6
Na een tragische abortus adopteren Lola en haar man Adolfo Tin en Tina, twee lieftallige albinobroers en -zusjes met een ultrakatholieke opleiding waardoor ze de Heilige Bijbel woordelijk interpreteren.

keyboard_arrow_up