Beste Mysterie Films op Netflix - Pagina 5

I'm Thinking of Ending Things

2020

star 6.6
Niets is wat het lijkt als een vrouw die aan haar nieuwe vriend twijfelt, met hem op reis naar de afgelegen boerderij van zijn ouders gaat om hen te ontmoeten.
star 6.4

Mr. Harrigan's Phone

2022

Mr. Harrigan's Phone

2022

star 6.4
Craig, een jonge jongen die in een klein stadje woont, raakt bevriend met een oudere, teruggetrokken miljardair, Mr. Harrigan. De twee vormen een band over boeken en een iPhone, maar wanneer de man overlijdt, ontdekt de jongen dat niet alles wat dood is weg is, en kan hij vanuit het graf met zijn vriend communiceren via de iPhone die bij hem begraven is.
star 5.9

Cam

2018

Cam

2018

star 5.9
Alice is een jong meisje dat vaak voor haar webcam zit. Ze plaatst veel foto's van zichzelf op haar website. Op een dag doet ze echter een vreemde ontdekking. Ze merkt dat ze op haar site op onverklaarbare wijze vervangen is door een exacte replica van zichzelf.
star 6.4

Jaula

2022

Jaula

2022

star 6.4
Een echtpaar vindt een getraumatiseerd kind. Echtgenote Paula moet het vreemde gedrag van het meisje ontcijferen om haar identiteit en duistere verleden te ontrafelen.
star 6.6

They Cloned Tyrone

2023

They Cloned Tyrone

2023

star 6.6
De lokale drugsdealer Fontaine wordt door zijn rivaal Isaac doodgeschoten. De volgende ochtend ontwaakt hij echter alsof er niets is gebeurd. Samen met Slick Charles en Yo-Yo wil hij dit vreemde incident onderzoeken. Hun aanwijzingen leiden naar een samenzwering van de overheid die experimenten verricht op de zwarte bevolking. Het drietal besluit in de tegenaanval te gaan.
star 6.9

The Good Nurse

2022

The Good Nurse

2022

star 6.9
Vermoedend dat haar collega verantwoordelijk is voor een reeks mysterieuze sterfgevallen van patiënten, riskeert een verpleegster haar eigen leven om de waarheid te achterhalen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
star 6.1

Lost Girls

2020

Lost Girls

2020

star 6.1
Wanneer haar dochter Shannan vermist wordt gaat Mari Gilbert uit New York op onderzoek uit. In de bossen doet ze een gruwelijke ontdekking wanneer ze op de lichamen van andere meisjes stuit. Deze blijken zich te hebben opgehouden in de seksindustrie en zijn vermoord door de seriemoordenaar die Long Island onveilig maakt.
star 5.4

Hold the Dark

2018

Hold the Dark

2018

star 5.4
Wanneer in Alaska drie kinderen dood worden teruggevonden vermoed men dat er wolven in het spel zijn. Bovendien verdwijnt een zesjarig jongetje waarna diens ouders de hulp inschakelen van de auteur en wolfexpert Russell Core.
star 7.4

晴雅集

2020

晴雅集

2020

star 7.4
Elke paar honderd jaar ontwaakt de machtigste demon op aarde, een slangendemon, en worden de Yin-Yang Meesters naar de hoofdstad geroepen. Ondertussen heeft de prinses van het rijk haar eigen plannen, terwijl ze samenzweert om de macht van de demon op te eisen.

Los renglones torcidos de Dios

2022

star 7.4
Alice Gould, een privédetective, doet zich voor als geestesziek om een psychiatrisch ziekenhuis binnen te gaan en bewijs te verzamelen voor de zaak waaraan ze werkt: de dood van een patiënt onder onduidelijke omstandigheden.

The Woman in the Window

2021

star 6
Anna Fox is een vrouw met Agorafobie, waarmee ze verschillende angststoornissen heeft. Anna woont alleen, en brengt een deel van haar dagen door met het kijken naar haar buren. Maar dan aanschouwt ze plots een verontrustende daad van geweld.
star 6.2

Perdida

2018

Perdida

2018

star 6.2
Een lerares van een prestigieuze school in Buenos Aires maakt met 5 van haar studenten een studietrip in Patagonië maar komt terug met maar 4 studenten, omdat eentje mysterieus verdwijnt. Het is Cornelia Villalba, die er vandoor is gegaan tijdens het dansen in de bossen van Patagonië.
star 7.5

2020

2020

star 7.5
star 7

Penyalin Cahaya

2021

Penyalin Cahaya

2021

star 7
star 6

제8일의 밤

2021

제8일의 밤

2021

star 6
Met een gebedssnoer in de ene hand en een bijl in de andere jaagt een monnik op een duizenden jaren oude geest die bezit neemt van mensen en de hel op aarde loslaat.

A Classic Horror Story

2021

star 5.8
In deze spannende film strandt een groep reizigers in een bos in Zuid-Italië. Ze moeten er een wanhopig gevecht aangaan om aan een gruwelijk lot te ontkomen.
star 6.4

Rider on the Rain

1970

Rider on the Rain

1970

star 6.4
Terwijl haar man, een piloot, aan het werk is, vermoordt Mellie een inbreker en dumpt het lijk in de zee. De Amerikaanse geheim agent Dobbs merkt instinctief hoe de vork in de steel zit en begint een spel met Mellie te spelen.
star 5.2

Rattlesnake

2019

Rattlesnake

2019

star 5.2
Als een geheimzinnige vrouw haar dochter redt van een dodelijke slangenbeet, moet een moeder voor zonsondergang een onbekende vermoorden om haar schuld terug te betalen.
star 5.9

Le Patient

2022

Le Patient

2022

star 5.9
Nadat een jongeman is ontwaakt uit een coma en niets meer weet van de nacht waarin zijn hele familie werd vermoord, probeert hij met zijn psychiater de waarheid te ontrafelen.
star 5.3

How It Ends

2018

How It Ends

2018

star 5.3
De wanhopige Will poogt terug naar huis te keren naar zijn zwangere vrouw Samantha. Hij moet hiervoor duizenden mijlen afreizen samen met zijn schoonvader Tom, waarmee hij een niet al te beste band onderhoudt. Te midden van dit alles is er een mysterieuze apocalyptische gebeurtenis gaande die de wereld in chaos doet verzaken.

keyboard_arrow_up