Beste Mysterie Films op Netflix - Pagina 4

The Woman in the Window

2021

star 6
Anna Fox is een vrouw met Agorafobie, waarmee ze verschillende angststoornissen heeft. Anna woont alleen, en brengt een deel van haar dagen door met het kijken naar haar buren. Maar dan aanschouwt ze plots een verontrustende daad van geweld.
star 5.7

When a Stranger Calls

2006

When a Stranger Calls

2006

star 5.7
In een afgelegen luxe villa in de heuvels, bereidt scholier Jill Johnson zich voor op een normaal avondje babysitten. De kinderen slapen, de deur is op slot en het alarm staat aan. Maar dan krijgt Jill een paar mysterieuze telefoontjes waarbij een vreemde stem haar opdraagt om te kijken of alles in orde is met de kinderen. De bang geworden Jill belt met de politie, maar haar angst slaat om in regelrechte paniek wanneer ze erachter komt dat de telefoontjes vanuit het huis zelf komen.
star 6.6

The Bridge Curse

2020

The Bridge Curse

2020

star 6.6
Een groep universiteitsstudenten onderzoekt een stadslegende over de geest van een studente die rondspookt op een campusbrug.
star 6.5

The Whole Truth

2021

The Whole Truth

2021

star 6.5
Als een broer en zus op een vreemd gat in de muur van het huis van hun grootouders stuiten, vinden er gruwelijke incidenten plaats die duistere familiegeheimen onthullen.
star 6.1

Gothika

2003

Gothika

2003

star 6.1
Een psychologe wordt wakker als patiënte in de kliniek voor criminelen, waar zij zelf werkt. Ze ontdekt dat ze beschuldigd wordt van de moord op haar echtgenoot, maar ze kan zich daar niets van herinneren. Terwijl ze radeloos haar geheugen tracht terug te krijgen, merkt ze dat een wraakzuchtige geest haar manipuleert.
star 5.4

Hold the Dark

2018

Hold the Dark

2018

star 5.4
Wanneer in Alaska drie kinderen dood worden teruggevonden vermoed men dat er wolven in het spel zijn. Bovendien verdwijnt een zesjarig jongetje waarna diens ouders de hulp inschakelen van de auteur en wolfexpert Russell Core.
star 5.9

Hubie Halloween

2020

Hubie Halloween

2020

star 5.9
Hubie Dubois heeft het hart op de juiste plaats, maar wordt in zijn woonplaats Salem niet graag gezien. Meer nog is hij voortdurend het mikpunt van spot door zijn obsessie met Halloween. Dit jaar echter lopen er op deze feestdag werkelijke monsters rond in Salem en Hubie neemt de taak op zich om het gevecht met hen aan te gaan.

Svaha: The Sixth Finger

2019

star 6.7
Predikant Park onderzoekt verdachte religieuze sekten. Hij roept de hulp in van een bevriende boeddhistische monnik om een nieuwe groep van mysterieuze origine onder de loep te nemen. Ondertussen onderzoekt politie-inspecteur Hwang een moordzaak en de hoofdverdachte is lid van deze groep.
star 6.6

They Cloned Tyrone

2023

They Cloned Tyrone

2023

star 6.6
De lokale drugsdealer Fontaine wordt door zijn rivaal Isaac doodgeschoten. De volgende ochtend ontwaakt hij echter alsof er niets is gebeurd. Samen met Slick Charles en Yo-Yo wil hij dit vreemde incident onderzoeken. Hun aanwijzingen leiden naar een samenzwering van de overheid die experimenten verricht op de zwarte bevolking. Het drietal besluit in de tegenaanval te gaan.

Los renglones torcidos de Dios

2022

star 7.4
Alice Gould, een privédetective, doet zich voor als geestesziek om een psychiatrisch ziekenhuis binnen te gaan en bewijs te verzamelen voor de zaak waaraan ze werkt: de dood van een patiënt onder onduidelijke omstandigheden.

Black Mirror: Bandersnatch

2018

star 6.8
'Bandersnatch' speelt zich af in 1984 en vertelt het verhaal van een jonge programmeur die vraagtekens bij de werkelijkheid begint te plaatsen als hij een grillige fantasyroman bewerkt tot een videogame.
star 6.4

Jaula

2022

Jaula

2022

star 6.4
Een echtpaar vindt een getraumatiseerd kind. Echtgenote Paula moet het vreemde gedrag van het meisje ontcijferen om haar identiteit en duistere verleden te ontrafelen.
star 6.6

The Wonder

2022

The Wonder

2022

star 6.6
Een verpleegster wordt achtervolgd door haar verleden. Ze reist in 1862 van Engeland naar een afgelegen Iers dorp om het wonderlijke vasten van een klein meisje te onderzoeken.
star 6.5

Luckiest Girl Alive

2022

Luckiest Girl Alive

2022

star 6.5
Het perfecte leventje van een New Yorkse schrijver begint barsten te vertonen als ze door een documentaire over waargebeurde misdaad wordt geconfronteerd met haar schoolverleden.
star 6

제8일의 밤

2021

제8일의 밤

2021

star 6
Met een gebedssnoer in de ene hand en een bijl in de andere jaagt een monnik op een duizenden jaren oude geest die bezit neemt van mensen en de hel op aarde loslaat.
star 5.3

November Criminals

2017

November Criminals

2017

star 5.3
De achttienjarige Jood Addison Schacht is bijna afgestudeerd aan de middelbare school in Washington D.C. Hij dealt in drugs, is bot tegen een grote groep mensen en heeft een ingewikkelde relatie met zijn beste vriendin Phoebe.
star 5.3

How It Ends

2018

How It Ends

2018

star 5.3
De wanhopige Will poogt terug naar huis te keren naar zijn zwangere vrouw Samantha. Hij moet hiervoor duizenden mijlen afreizen samen met zijn schoonvader Tom, waarmee hij een niet al te beste band onderhoudt. Te midden van dit alles is er een mysterieuze apocalyptische gebeurtenis gaande die de wereld in chaos doet verzaken.
star 6.6

I Am All Girls

2021

I Am All Girls

2021

star 6.6
Een meedogenloze vrouwelijke rechercheur onderzoekt bijzondere misdaden. Ze vormt een onwaarschijnlijke band met een seriemoordenaar. Zij vinden elkaar in een gemeenschappelijk doel: ze willen beiden een wereldwijd syndicaat van kindersmokkel oprollen. Al vlug beseft ze echter dat ze in een gevaarlijke situatie belandt.

keyboard_arrow_up