Beste Mysterie Films op Netflix - Pagina 6

star 6.9

Hiacynt

2021

Hiacynt

2021

star 6.9
star 5.8

When a Stranger Calls

2006

When a Stranger Calls

2006

star 5.8
In een afgelegen luxe villa in de heuvels, bereidt scholier Jill Johnson zich voor op een normaal avondje babysitten. De kinderen slapen, de deur is op slot en het alarm staat aan. Maar dan krijgt Jill een paar mysterieuze telefoontjes waarbij een vreemde stem haar opdraagt om te kijken of alles in orde is met de kinderen. De bang geworden Jill belt met de politie, maar haar angst slaat om in regelrechte paniek wanneer ze erachter komt dat de telefoontjes vanuit het huis zelf komen.
star 4.4

Der Parfumeur

2022

Der Parfumeur

2022

star 4.4
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
star 7.5

Le Corbeau

1943

Le Corbeau

1943

star 7.5
De bewoners van een Frans dorpje krijgen de schrik van hun leven wanneer er allerlei roddelbrieven de ronde gaan. Roddel en angst zorgen ervoor dat iedereen elkaar verdenkt. De geheimen van verscheidene dorpsbewoners worden bekend.
star 7

Home for Rent

2023

Home for Rent

2023

star 7
Een film geïnspireerd door angstaanjagende waargebeurde gebeurtenissen. Als de huurders lid zijn van een duistere sekte, terroriseren ze de huiseigenaar, op zoek naar hun volgende prooi om te offeren.
star 7

A Fall From Grace

2020

A Fall From Grace

2020

star 7
Grace Waters, een goede bekende binnen haar gemeenschap in Virginia, blijft kalm als haar ex zijn minnares trouwt en haar zoon verhuist. Met steun van haar beste vriendin Sarah probeert ze haar leven weer op te pakken en krijgt een nieuwe relatie. Maar de nieuwe echtgenoot van Grace verwoest al snel haar leven, haar werk en - velen zeggen - haar gezond verstand. Ze bekent dat ze haar man vermoord heeft maar haar jonge advocate is sceptisch en vastberaden de waarheid te achterhalen
star 5.9

No One Gets Out Alive

2021

No One Gets Out Alive

2021

star 5.9
Ambar emigreert naar de Verenigde Staten om haar grote droom waar te maken. Intussen moet ze zich tevreden stellen met een kamer in een pension. Daar komt ze in een nachtmerrie terecht die ze niet kan ontvluchten.
star 6.6

The Bridge Curse

2020

The Bridge Curse

2020

star 6.6
Een groep universiteitsstudenten onderzoekt een stadslegende over de geest van een studente die rondspookt op een campusbrug.

Svaha: The Sixth Finger

2019

star 6.7
Predikant Park onderzoekt verdachte religieuze sekten. Hij roept de hulp in van een bevriende boeddhistische monnik om een nieuwe groep van mysterieuze origine onder de loep te nemen. Ondertussen onderzoekt politie-inspecteur Hwang een moordzaak en de hoofdverdachte is lid van deze groep.
star 5.9

Maggie Moore(s)

2023

Maggie Moore(s)

2023

star 5.9
Politiechef Sanders (Jon Hamm) onderzoekt de bizarre moorden op twee vrouwen met dezelfde naam en ontrafelt een web van leugens. Hij ontmoet en valt al snel voor Rita (Tina Fey), een nieuwsgierige buurvrouw die graag wil helpen het mysterie op te lossen.
star 5.1

Skytten

2013

Skytten

2013

star 5.1
Denemarken is in rep en roer wanneer bekend wordt dat de regering een cruciale verkiezingsbelofte heeft gebroken: namelijk om niet naar olie te boren in het mooie maar kwetsbare Arctische gebied. De mogelijke gevolgen zijn niet te overzien en journaliste Mia gaat het gevecht aan door middel van een debat met de verantwoordelijken.
star 6

The Weekend Away

2022

The Weekend Away

2022

star 6
Kate en Orla zijn twee beste vriendinnen die persoonlijke tegenslagen hebben overwonnen. Wat het leven hen ook brengt, ieder keer kijken ze weer uit naar jaarlijkse weekendje weg. Dit jaar zijn ze op reis naar Kroatië. Alles is perfect totdat Orla wakker wordt en Kate vermist wordt. Met slechts een vage herinnering aan de vorige nacht en de politie die niet helpt, onthult haar verwoede zoektocht verwoestende geheimen dichter bij huis.
star 6.4

WHAT DID JACK DO?

2017

WHAT DID JACK DO?

2017

star 6.4
star 6.9

Don't Let Go

2019

Don't Let Go

2019

star 6.9
Nadat de familie van een man vermoord wordt, krijgt hij een telefoontje van één van de overledenen: zijn nicht Ashley. De man weet op het eerste gezicht niet of hij geesten ziet of dat hij zijn verstand verliest, maar naderhand volgen er nog meer telefoontjes. Deze zullen hem helpen de geschiedenis te herschrijven.
star 7.5

A Jazzman's Blues

2022

A Jazzman's Blues

2022

star 7.5
In dit meeslepende drama over volwassen worden beleeft een jong stel een verboden romance in het Diepe Amerikaanse Zuiden van de jaren 40.
star 5.6

7 donne e un mistero

2021

7 donne e un mistero

2021

star 5.6
star 6.3

Prisoner's Daughter

2023

Prisoner's Daughter

2023

star 6.3
Als hij de diagnose terminale kanker krijgt, wordt Max na twaalf jaar vrijgelaten uit de gevangenis. Hij heeft nog maar één wens: zich verzoenen met zijn dochter Maxine en zijn kleinzoon die hij nog nooit heeft ontmoet. Alleenstaande moeder Maxine stemt er – vooral om financiële redenen - mee in dat haar vader bij hen komt wonen. Max probeert wanhopig om het beeld dat zijn dochter van hem heeft te veranderen, maar dan duikt Maxine’s gewelddadige, drugsverslaafde ex-man op waardoor ze allemaal moeten vechten tegen Max’ duistere verleden.
star 6.5

Luckiest Girl Alive

2022

Luckiest Girl Alive

2022

star 6.5
Het perfecte leventje van een New Yorkse schrijver begint barsten te vertonen als ze door een documentaire over waargebeurde misdaad wordt geconfronteerd met haar schoolverleden.
star 5.7

Uskyld

2012

Uskyld

2012

star 5.7
Na een lange tijd ontmoet Janne William weer. Ze verlaat haar familie om bij hem te gaan wonen in een hut aan de rivier. Ze krijgen opnieuw liefdevolle gevoelens voor elkaar, zoals ze die hadden in hun kinderjaren toen ze in de bossen speelden. Wanneer een kanoër Janne per toeval vindt in het bos, is ze extreem verzwakt en ligt ze naast twee dode lichamen...

keyboard_arrow_up