Beste Mysterie Films op Netflix - Pagina 2

star 6.3

Murder Mystery

2019

Murder Mystery

2019

star 6.3
Een agent afkomstig uit New York gaat samen met zijn vrouw op vakantie door Europa. Het doel hiervan is weer een vonk te laten ontstaan in het huwelijk. Echter gaat er al snel iets mis, want het koppel wordt op de hielen gezeten, omdat ze ergens van worden beschuldigd wat ze niet hebben gedaan.
star 7.5

Missing

2023

Missing

2023

star 7.5
Junes moeder Grace verdwijnt spoorloos terwijl ze in Colombia op vakantie is met haar nieuwe vriendje. June start een zoektocht, maar moet van de overheid geen medewerking verwachten. Aangezien ze in Los Angeles verblijft, pakt ze het creatiever aan. Ze gebruikt de nieuwste technologieën om haar moeder terug te vinden en stuit op geheimen die haar persona in een ander daglicht stellen.

Insidious: The Red Door

2023

star 6.7
Om voorgoed van hun demonen af te komen moeten Josh en de inmiddels studerende Dalton dieper dan ooit Het Verder in. Daar worden ze geconfronteerd met het duistere verleden van hun familie en een reeks nieuwe, nog ergere verschrikkingen die achter de rode deur schuilen.
star 6.4

Central Intelligence

2016

Central Intelligence

2016

star 6.4
CIA-agent werd als kind gepest en gaat nu naar de reünie van zijn middelbare school. Hij beweert bezig te zijn met een uiterst geheim onderzoek en roept de hulp in van een accountant die vroeger bij hem op school zat en heel populair was.
star 7.3

Enola Holmes

2020

Enola Holmes

2020

star 7.3
Enola Holmes, de jongere zus van Sherlock en Mycroft, wordt in de negentiende eeuw door haar excentrieke moeder Eudoria opgevoed. Wanneer haar moeder op haar zestiende verjaardag spoorloos verdwijnt, vindt Enola verborgen aanwijzingen die haar moeder heeft achtergelaten. Om haar zoektocht te vergemakkelijken, geeft Enola zich uit voor een man en trekt ze naar Londen.
star 6.4

Life

2017

Life

2017

star 6.4
Zes leden van het International Space Station staan op het punt een van de grootste ontdekkingen te doen in de geschiedenis van de mensheid; het eerste bewijs van buitenaards leven op Mars. Wanneer de bemanning bezig is met onderzoek blijken hun methoden onvoorziene consequenties te hebben.
star 6.4

Salt

2010

Salt

2010

star 6.4
Evelyn Salt is een CIA-agente, die ervan wordt beschuldigd een Russische spion te zijn die van plan is de president van Rusland te vermoorden. Wanneer ze op de vlucht slaat, komen al haar vaardigheden en haar verleden als geheim-agente goed van pas. Ze moet er echter voor zorgen om haar naam te zuiveren, voordat de machtigste machten ter wereld haar te pakken zullen krijgen en elk spoor van haar bestaan zullen wissen...
star 5.6

Mute

2018

Mute

2018

star 5.6
'Mute' speelt zich af in de nabije toekomst en volgt een barman die de naam Leo draagt en in de bruisende stad Berlijn woont. Door een ongeluk in zijn jeugd heeft Leo het vermogen om te kunnen praten verloren en het enige goede in zijn leven is zijn vriendin Naadirah.
star 6.4

Red Eye

2005

Red Eye

2005

star 6.4
Lisa Reisert heeft een hekel aan vliegen maar gaat toch op een vlucht naar Miami. Enkele minuten na het opstijgen onthult de man die naast Lisa zit, Jackson, de echte reden waarom hij aan boord is: hij heeft de opdracht een rijke en machtige zakenman om te brengen. Lisa is de sleutel tot succes in dit moordplan en als ze weigert mee te werken zal haar vader worden vermoord door een huurmoordenaar die op een telefoontje wacht van Jackson.
star 6.2

The Outsider

2018

The Outsider

2018

star 6.2
Het is een episch verhaal na de Tweede Wereldoorlog in Japan, het leven van een voormalige Amerikaanse G.I. die een deel van de Japanse Yakuza wordt.
star 5.9

Hubie Halloween

2020

Hubie Halloween

2020

star 5.9
Hubie Dubois heeft het hart op de juiste plaats, maar wordt in zijn woonplaats Salem niet graag gezien. Meer nog is hij voortdurend het mikpunt van spot door zijn obsessie met Halloween. Dit jaar echter lopen er op deze feestdag werkelijke monsters rond in Salem en Hubie neemt de taak op zich om het gevecht met hen aan te gaan.
star 7.8

L.A. Confidential

1997

L.A. Confidential

1997

star 7.8
Los Angeles, de jaren '50: Na een schietpartij in een restaurant proberen drie agenten van het corrupte politiekorps achter de waarheid te komen.
star 6.8

Now You See Me 2

2016

Now You See Me 2

2016

star 6.8
Het verhaal speelt zich precies één jaar na “Now You See Me” af. 'The Four Horsemen' zijn erg succesvol, nadat ze de FBI destijds op een spectaculaire manier te slim af waren en hierdoor veel sympathie bij het publiek gewonnen hebben.

Murder on the Orient Express

2017

star 6.7
Wat begint als een extravagante treinreis door Europa mondt uit in één van de meest stijlvolle, spannende en aangrijpende mysteries ooit verteld. Dit is het verhaal van dertien reizigers op een trein, waar iedereen een verdachte is.
star 6.3

Confess, Fletch

2022

Confess, Fletch

2022

star 6.3
De charmante en eindeloos lastige Fletch wordt de hoofdverdachte in een moordzaak, terwijl hij op zoek is naar een gestolen kunstcollectie. De enige manier om zijn onschuld te bewijzen? Ontdek wie van de lange lijst verdachten de schuldige is - van de excentrieke kunsthandelaar en een vermiste playboy tot een gekke buurman en de Italiaanse vriendin van Fletch.
star 6.6

The Wonder

2022

The Wonder

2022

star 6.6
Een verpleegster wordt achtervolgd door haar verleden. Ze reist in 1862 van Engeland naar een afgelegen Iers dorp om het wonderlijke vasten van een klein meisje te onderzoeken.

Insidious: The Last Key

2018

star 6.3
De film speelt zich af na de gebeurtenissen uit 'Insidious: Chapter 3'. Nadat Elise Rainier de familie Brenner heeft geholpen begint ze samen met Specs en Tucker een eigen bedrijf met de naam "Spectral Sightings".
star 6.4

Murder Mystery 2

2023

Murder Mystery 2

2023

star 6.4
Nick en Audrey Spitz, die nu privé-detectives zijn en hun eigen bureau beginnen, belanden in het midden van een internationaal onderzoek wanneer een vriend wordt ontvoerd.
star 7.4

Enola Holmes 2

2022

Enola Holmes 2

2022

star 7.4
Enola neemt haar eerste officiële zaak als detective aan, maar om het mysterie van een vermist meisje op te lossen heeft ze hulp nodig van vrienden en van broer Sherlock.
star 6.4

8MM

1999

8MM

1999

star 6.4
De privé-detective Tom Welles wordt door een rijke vrouw ingehuurd wiens echtgenoot onlangs is overleden. Zij heeft een stuk film gevonden in een kluis waarop te zien is hoe een meisje wreed vermoord wordt: een snuff-movie.

keyboard_arrow_up