Beste Romantiek Films op Netflix - Pagina 9

star 7.6

Silver Skates

2020

Silver Skates

2020

star 7.6
Op het ijs in Sint-Petersburg steelt een schaatsende zakkenroller het hart van een adellijke dochter. Maar hun liefde wordt gedwarsboomd door de heersende macht.
star 6.5

What's Your Number?

2011

What's Your Number?

2011

star 6.5
Ally Darling (Anna Faris) is een vreemde jonge vrouw die het magische aantal van twintig verschillende vriendjes heeft bereikt. Ze besluit om al haar ex-vriendjes opnieuw te bezoeken, in de hoop dat een van hen de ware liefde is. Ze krijgt hierbij hulp van haar buurman, de rokkenjager Colin (Chris Evans).
star 6

Zoe

2018

Zoe

2018

star 6
'Zoe' speelt zich af in een futuristische wereld en volgt twee collega's die in een baanbrekend onderzoekslaboratorium werken. Ze proberen een technologie te ontwikkelen die romantische relaties verbetert en perfectioneert.
star 7

Dear David

2023

Dear David

2023

star 7
star 6.9

Look Both Ways

2022

Look Both Ways

2022

star 6.9
Op de vooravond van haar diploma-uitreiking splitst het leven van Natalie in twee parallelle werelden. In de ene raakt ze zwanger en moet ze als jonge vrouw haar weg zien te vinden in het moederschap in haar ouderlijk dorpje in Texas. In het andere leven trekt ze naar Los Angeles, waar ze vol voor haar carrière gaat.
star 6.7

Donde caben dos

2021

Donde caben dos

2021

star 6.7

The Age of Innocence

1993

star 7
Eind 1870 leeft de high society van New York in een eigen wereld vol feestjes en strak gedirigeerde etiquette. In deze welgestelde kringen verloven de knappe, jonge advocaat Newland Archer (Daniel Day-Lewis) en de mooie May (Winona Ryder) zich. Dan ontmoet hij de nicht van May, de verleidelijke gravin Ellen Olenska (Michelle Pfeiffer). Newland moet kiezen tussen May en de wereld die hij kent, of Ellen en de wereld waar hij van droomt...
star 6.3

Catering Christmas

2022

Catering Christmas

2022

star 6.3
Een beginnende cateraar, Molly Frost, wordt ingehuurd door Jean Harrison, de perfectionistische directeur van de gerenommeerde Harrison Foundation, om dit jaar het jaarlijkse kerstgaladiner te verzorgen. Het wordt ingewikkeld als Molly verliefd wordt op Jean's neef Carson, een dertiger, een reisfotograaf die geen zin heeft om de stichting van de familie over te nemen... totdat zijn tante hem de taak geeft om ervoor te zorgen dat het verzorgde diner perfect verloopt.

The House of the Spirits

1993

star 6.9
In deze verfilming van de bestseller van Isabelle Allende volgen we drie generaties van de Chileense familie Treuba. Het verhaal begint in de rustige jaren twintig van de vorige eeuw en eindigt in de turbulente jaren zeventig. Hoofdpersoon is de arme Estaban Treuba.
star 7.4

The In Between

2022

The In Between

2022

star 7.4
De tiener Tessa is gepassioneerd door fotografie. In de liefde is ze op haar hoede tot ze de romantische Skylar ontmoet. Ze beginnen een relatie, maar die is van korte duur. De twee geraken betrokken bij een verkeersongeluk waarbij Skylar komt te overlijden. Tessa moet verder met haar leven, maar vermoedt dat hij contact poogt te maken vanuit het hiernamaals.
star 6.4

Fuimos Canciones

2021

Fuimos Canciones

2021

star 6.4
Mode-assistente Maca heeft net haar leven op orde na een verwoestende breuk, wanneer Leo, de man die haar hart brak, terugkeert. Ze zoekt steun bij haar beste vriendinnen, Adriana en Jime, en ze zullen alledrie leren dat liefde ingewikkeld kan zijn.

Last Call for Istanbul

2023

star 6.6
Een toevallige ontmoeting op de luchthaven bezorgt twee getrouwde mensen een onvergetelijke nacht vol spanning, verlangen en verleiding in New York.
star 5.6

You Get Me

2017

You Get Me

2017

star 5.6
Na een onenightstand raakt Holly volledig geobsedeerd door Tyler. Sommige mensen hebben geen moeite met afwijzing en gaan verder met hun leven. Dit tienermeisje denkt daar anders over. Holly kiest voor zijn middelbare school in een wanhopige poging om hun 'romance' levend te houden.

A Tourist's Guide to Love

2023

star 6.3
Reisleidster Amanda Riley wordt op onverwachte wijze in de steek gelaten door haar vriendje John als hij gaat verhuizen. Om er even tussenuit te gaan, besluit Amanda voor haar werk bij een reisbureau de opdracht te accepteren om in het geheim naar Vietnam te gaan en te leren over de toeristenindustrie. Daar ontmoet ze de Vietnamese, vrijgevochten gids Sinh Thach, met wie ze avontuur en romantiek ontdekt wanneer ze besluiten de reisbus om te leiden om het leven en de liefde buiten de gebaande paden te verkennen.
star 6

The Perfect Find

2023

The Perfect Find

2023

star 6
star 5.7

Vinterviken

2021

Vinterviken

2021

star 5.7
Elisabeth en John John zijn twee jongeren die in dezelfde stad zijn opgegroeid. Ze leven echter in heel verschillende werelden, ze zijn economisch, sociaal en cultureel van elkaar gescheiden. Dat is tot de dag dat ze in dezelfde middelbare schoolklas beginnen. Kan een hartstochtelijke eerste liefde door hun klassetegenstellingen en culturele barrières heen breken?
star 6.5

二ノ国

2019

二ノ国

2019

star 6.5
star 5.4

Love & Gelato

2022

Love & Gelato

2022

star 5.4
Lina wil de laatste wens van haar moeder in vervulling laten gaan en brengt de zomer door in Rome, waar ze romantiek, avontuur en een passie voor gelato ontdekt.
star 5.7

Gorzko, gorzko!

2023

Gorzko, gorzko!

2023

star 5.7

keyboard_arrow_up