Beste Romantiek Films op Netflix - Pagina 8

star 6.1

Tramps

2016

Tramps

2016

star 6.1
Danny woont samen met zijn moeder en broer Darren in New York. Als Darren betrapt wordt bij een kleine wetsovertreding, neemt Danny een op het eerste gezicht simpele klus over van zijn broer. Hij moet een koffer met onbekende inhoud ophalen bij een bepaalde plek.
star 5.4

6 Years

2015

6 Years

2015

star 5.4
De relatie van een jong koppel, dat is verbonden door een schijnbaar ideale liefde, begint uiteen te vallen wanneer onverwachte mogelijkheden een vluchtige en gewelddadige wending krijgen, waardoor hun ingebeelde toekomstbeeld danig onder druk komt te staan.
star 5.5

Maybe I Do

2023

Maybe I Do

2023

star 5.5
Het jonge koppel Allen en Michelle is op dat punt in hun relatie gekomen dat ze toe zijn aan de volgende stap. Alleen, zij wil trouwen, hij is blij met wat ze hebben. Ze geeft hem 24 uur om te besluiten waar ze heen gaan. Een etentje met de wederzijdse ouders moet wat lucht geven, maar bij de eerste ontmoeting blijken die elkaar – tot hun eigen schrik – al te kennen.
star 6.6

He's All That

2021

He's All That

2021

star 6.6
De film geeft een nieuwe draai aan het plot van 'She's All That' uit 1999. Dit keer volgen we een influencer (gespeeld door TikTok-ster Addison Rae) die een uitdaging aangaat om de grootste loser van de school (Tanner Buchanan) in de koning van het gala te veranderen.
star 7.4

Omohide Poro Poro

1991

Omohide Poro Poro

1991

star 7.4
Omoide Poro poro vertelt het verhaal over de 27 jarige Taeko die haar drukke leven in Tokio overdenkt en zich een tiental dagen terugtrekt op de boerderij van haar familie. Terwijl ze reist denkt ze terug aan haar verleden als 5e klasser in 1966.
star 6.2

Eres tú

2023

Eres tú

2023

star 6.2
Het verhaal van Javier die op 16-jarige leeftijd, terwijl hij voor het eerst een meisje kuste, besefte dat hij de gave van romantische helderziendheid bezat. Javier kan de toekomst zien... en hij weet eindelijk wie de liefde van zijn leven is.
star 6.6

Faraway

2023

Faraway

2023

star 6.6
Zeynep Altin is aan het eind van haar Latijn. Ze is overwerkt, ondergewaardeerd door haar man, dochter en ouder wordende vader, en als klap op de vuurpijl heeft het uitvaartcentrum zojuist haar geliefde overleden moeder in een mannenpak gestoken in plaats van in haar lievelingsjurk. Dat is de druppel voor Zeynep, die München ontvlucht voor het Kroatische eilandhuisje dat haar moeder jaren geleden stiekem heeft gekocht, in de hoop daar rust te vinden en zichzelf terug te vinden. Maar ze heeft geen rekening gehouden met Josip, een ruige eilandbewoner die de vorige eigenaar van het huisje was. Hij blijkt nog steeds op hetzelfde stuk land te wonen.
star 6.2

Córki dancingu

2015

Córki dancingu

2015

star 6.2
Het is een donkere nacht aan de rand van het water. Een familie van musici komt de zeemeerminnen (sirenen) Silver en Gold tegen. Nadat ze de familie ervan verzekeren dat ze ze niet zullen opeten, worden de lieftallige zeemeerminnen aangemoedigd om zich aan te sluiten bij de "The Figs and Dates band" in een neon verlichte dansclub in Warschau. Terwijl Silver verliefd raakt op de mooie blonde bassist Mietek, wordt Golden steeds sluwer en kan zij haar bloeddorstige natuur niet langer onderdrukken. Golden vreest dat de relatie van haar zus ervoor zal zorgen, dat hun gemeenschappelijke droom van zwemmen zal moeten plaatsmaken voor een nieuw leven in Amerika.
star 6.8

गुरु

2007

गुरु

2007

star 6.8
star 6.9

Set It Up

2018

Set It Up

2018

star 6.9
Harper en Charlie zijn twee assistenten werkzaam in New York. Hun werkgevers zijn beiden verslaafd aan hun werk en maken het hun personeel wel eens lastig. Harper en Charlie vinden hierop een oplossing en organiseren een date voor de bazen.
star 6.9

Rewind

2023

Rewind

2023

star 6.9
star 5.9

Earthquake Bird

2019

Earthquake Bird

2019

star 5.9
Het jaar 1989. De jonge vertaalster Lucy Fly woont al vijf jaar in Tokio. Ze ontmoet de knappe fotograaf Teiji, die ze niet meer uit haar hoofd kan krijgen. Alles wordt ingewikkelder wanneer de verpleegster Lily in de hoofdstad arriveert en er een driehoeksverhouding ontstaat. Wanneer Lily vermist wordt, is Lucy de hoofdverdachte.
star 6.5

Sen İnandır

2023

Sen İnandır

2023

star 6.5
Twee bemoeizuchtige oma's misleiden hun volwassen kleinkinderen tot een ontmoeting die een jeugdverliefdheid en oude wrok weer doet oplaaien.

Poskromienie złośnicy

2022

star 5.4
Wetenschapster Kasi gaat met een gebroken hart terug naar huis nadat ze haar ontrouwe vriendje dumpt. In haar geboorteplaats Zakopane wil ze helemaal opnieuw beginnen. Haar plotselinge terugkeer verpest echter de plannen van haar broer om hun cultureel erfgoed te verkopen aan een hebzuchtige zakenvrouw. De potentiële partners besluiten iemand in te huren die Kasi moet verleiden en haar van gedachten verandert. De knappe Patryk - die geen geld heeft, maar wel een hoop schulden - is meer dan bereid om die taak op zich te nemen.
star 8

Depois do Universo

2022

Depois do Universo

2022

star 8
Terwijl ze wacht op een niertransplantatie krijgt een jonge pianiste een onverwachte band met haar arts en vindt ze de moed om haar muzikale dromen te verwezenlijken.
star 6.3

Wedding Season

2022

Wedding Season

2022

star 6.3
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.
star 5.7

Happy Anniversary

2018

Happy Anniversary

2018

star 5.7
Wanneer een eigenzinnig stel drie jaar samen is, kijken ze terug op hun relatie en overwegen ze of ze uit elkaar moeten gaan. Ze dachten allebei de ware gevonden te hebben, maar nu twijfelen ze. Elke vraag brengt hen echter dichterbij de afgrond...
star 7.5

Kuch Kuch Hota Hai

1998

Kuch Kuch Hota Hai

1998

star 7.5
Anjali Sharma en de lokale casanova Rahul Khanna zijn dikke maatjes op het St. Xavier's College. Anjali denkt dat het ooit wel wat zal worden tussen haar en Rahul totdat Tina Malhotra bij hun op school komt.
star 7.5

Layla Majnun

2021

Layla Majnun

2021

star 7.5

keyboard_arrow_up