Beste Romantiek Films op Netflix - Pagina 11

star 6.2

Love Is in the Air

2023

Love Is in the Air

2023

star 6.2
Een onafhankelijke piloot vecht om haar familiebedrijf te behouden, maar wordt verliefd op de man die is uitgestuurd om haar luchtvaartactiviteiten voorgoed te beëindigen.
star 5.9

Friendzone

2021

Friendzone

2021

star 5.9
De hoopvolle romanticus Thibault gelooft dat zijn geluk kan keren als de vonken overspringen tussen hem en Rose. Maar kan hij van bestie naar vriendje gaan?
star 6.3

Your Place or Mine

2023

Your Place or Mine

2023

star 6.3
Debbie en Peter zijn beste vrienden en totale tegenpolen. Zij hunkert naar routine met haar zoon in LA, hij houdt van verandering in NY. Als ze voor een week van huis en leven ruilen ontdekken ze dat wat ze denken te willen misschien niet is wat ze werkelijk nodig hebben.
star 6.9

Big Sky River

2022

Big Sky River

2022

star 6.9
Tara Kendall wil even ontsnappen aan New York en een goede afstand nemen van haar ex-man en boekt een zomerhuis in Parable, Montana.

Kabhi Alvida Naa Kehna

2006

star 6.4
Dev is getrouwd met carrièrevrouw Rhea, ze hebben samen een zoon en wonen in het huis van Devs moeder. Lerares Maya is getrouwd met haar maatje Rishi, wiens flamboyante vader Sam erg gesteld is op de relatie tussen zijn zoon en schoondochter. Als Dev en Maya elkaar ontmoeten, leidt dat eerst tot een vriendschap, maar al snel voelen de twee steeds meer voor elkaar. Als Maya's man ontdekt dat zij geen kinderen kan krijgen, komt hun huwelijk onder druk te staan. De liefde tussen Dev en Maya bloeit op en Dev moet kiezen tussen de twee vrouwen die hij lief heeft, Rhea of Maya.
star 5.9

Matrimillas

2022

Matrimillas

2022

star 5.9
Verstrikt in een problematisch huwelijk, vindt een gefrustreerd stel hoop in een leuke app die goede daden beloont - totdat de obsessie om punten te winnen het overneemt.
star 6.4

Someone Great

2019

Someone Great

2019

star 6.4
Jenny droomt van een carrière als muziekjournaliste. Deze droom wordt steeds meer werkelijkheid wanneer ze te horen krijgt de baan gekregen te hebben bij een prestigieus magazine. Hiervoor zal ze naar San Francisco verhuizen.
star 6.3

Ajeeb Daastaans

2021

Ajeeb Daastaans

2021

star 6.3
star 6.3

Rebecca

2020

Rebecca

2020

star 6.3
star 6.1

Meskina

2021

Meskina

2021

star 6.1
Meskina is een sprankelende moderne komedie over een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden ondanks alle verwachtingen en vanzelfsprekendheden die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk.
star 7.5

Kal Ho Naa Ho

2003

Kal Ho Naa Ho

2003

star 7.5
Kal Ho Naa Ho vertelt het verhaal van de drie, in New York wonende, vrienden Aman, Rohit en Naina. De essentie van ware vriendschap en het omgaan met geluk en verdriet staan centraal in het verhaal.
star 7

Aşk Taktikleri 2

2023

Aşk Taktikleri 2

2023

star 7
star 5.3

Zero

2018

Zero

2018

star 5.3
Bauua Singh is een man die vol is van charme en humor, met een snufje arrogantie. Geboren in een rijke familie en opgevoed in een omgeving van rijkdom en toegeeflijkheid, werd Bauua nooit teleurgesteld door Meerut of zijn mensen. Maar wanneer hij twee vrouwen ontmoet, nemen zijn ervaringen met deze vrouwen hem mee op een reis om zijn 'incompleetheid' te voltooien en zijn horizon te verbreden om een ​​doel te vinden waarvan hij nooit wist dat hij het had.
star 7.1

Dear Zindagi

2016

Dear Zindagi

2016

star 7.1
Kaira is een ontluikende filmmaakster op zoek naar het perfecte leven. Een toevallige ontmoeting met Jug, een onconventionele denker, helpt haar een nieuw perspectief te krijgen over het leven.

A Tourist's Guide to Love

2023

star 6.3
Reisleidster Amanda Riley wordt op onverwachte wijze in de steek gelaten door haar vriendje John als hij gaat verhuizen. Om er even tussenuit te gaan, besluit Amanda voor haar werk bij een reisbureau de opdracht te accepteren om in het geheim naar Vietnam te gaan en te leren over de toeristenindustrie. Daar ontmoet ze de Vietnamese, vrijgevochten gids Sinh Thach, met wie ze avontuur en romantiek ontdekt wanneer ze besluiten de reisbus om te leiden om het leven en de liefde buiten de gebaande paden te verkennen.
star 5.5

Die Liebeskümmerer

2024

Die Liebeskümmerer

2024

star 5.5
star 6.8

모럴센스

2022

모럴센스

2022

star 6.8
star 5.7

Student of the Year

2012

Student of the Year

2012

star 5.7
Yoginder Vashisht (Rishi Kapoor), de decaan van het St. Theresa College, is ernstig ziek. Verschillende studenten uit zijn laatste jaar aan het St. Theresa College gaan hem bezoeken. Samen halen ze herinneringen op van hun schooltijd en de "Student of the Year" competitie. In flashbacks zien we hoe Rohan Nanda (Varun Dhawan), de zoon van een rijk zakenman die worstelt met een complexe relatie met zijn vader, en Abhimanyu "Abhi" Singh (Sidharth Malhotra), die uit de middenklasse komt, strijden om de liefde van Shanaya (Alia Bhatt), en hun rivaliteit bereikt een hoogtepunt op een afmattende "Student of the Year" competitie.

เอไอหัวใจโอเวอร์โหลด

2022

star 5.8
Een gebouw bestuurd door artificial intelligence wordt gevoed door menselijke emoties. Door een softwarematige fout wordt de AI verliefd op een echt meisje. De AI weet het gebouw te ontvluchten en het lichaam van een echte man over te nemen. In deze hoedanigheid probeert hij de liefde van het meisje te winnen.

Hello, Goodbye, and Everything in Between

2022

star 6.2
Clare en Aidan spreken af om uit elkaar te gaan voordat ze gaan studeren, zonder spijt of liefdesverdriet. Maar is die epische afscheidsdate hun laatste liefdeskans?

keyboard_arrow_up