Beste Romantiek Films op Netflix - Pagina 7

The Last Letter from Your Lover

2021

star 7.5
De jonge journaliste Ellie uit Londen stuit in de archieven op een reeks brieven. De brieven gaan over een romance tussen Jennifer Stirling en Anthony O`Hare, die plaatsvond in de jaren 60. Ellie is heel nieuwsgierig naar wat er geworden is van de tortelduifjes en gaat op onderzoek uit.
star 6.4

Bridget Jones's Baby

2016

Bridget Jones's Baby

2016

star 6.4
Nadat Bridget Jones heeft gebroken met Mark Darcy loopt haar leven niet helemaal volgens plan. De vrijgezelle 40-plusser besluit zich weer te concentreren op haar baan als top producer en zich weer te omringen met oude en nieuwe vrienden.
star 6.2

The Wrong Missy

2020

The Wrong Missy

2020

star 6.2
Wanneer Tim Morris zijn droommeisje ontmoet en hun relatie snel via sms-berichten in een stroomversnelling komt, nodigt hij haar uit voor de retraite van zijn bedrijf op een eilandresort. Wanneer echter een blind date uit het verleden opduikt op de luchthaven, komt hij er al snel achter dat hij de uitnodiging naar de verkeerde "Missy" heeft gestuurd.

Poskromienie złośnicy

2022

star 5.4
Wetenschapster Kasi gaat met een gebroken hart terug naar huis nadat ze haar ontrouwe vriendje dumpt. In haar geboorteplaats Zakopane wil ze helemaal opnieuw beginnen. Haar plotselinge terugkeer verpest echter de plannen van haar broer om hun cultureel erfgoed te verkopen aan een hebzuchtige zakenvrouw. De potentiële partners besluiten iemand in te huren die Kasi moet verleiden en haar van gedachten verandert. De knappe Patryk - die geen geld heeft, maar wel een hoop schulden - is meer dan bereid om die taak op zich te nemen.
star 5.7

Kül

2024

Kül

2024

star 5.7
Van een bedwelmende fantasie tot een gevaarlijke affaire: een rijke getrouwde vrouw merkt dat haar leven onomkeerbaar uiteenvalt nadat ze een ongepubliceerde roman in handen heeft gekregen.
star 7.4

Omohide Poro Poro

1991

Omohide Poro Poro

1991

star 7.4
Omoide Poro poro vertelt het verhaal over de 27 jarige Taeko die haar drukke leven in Tokio overdenkt en zich een tiental dagen terugtrekt op de boerderij van haar familie. Terwijl ze reist denkt ze terug aan haar verleden als 5e klasser in 1966.

Bridget Jones: The Edge of Reason

2004

star 6.2
Bridget Jones leeft nu vier weken samen met Mark Darcy als de eerste twijfels over hun samenwonen beginnen. Daarbij staat Bridget ook nog onder extreem hoge stress op het werk en beleeft ze de slechtste vakantie van haar leven.
star 5.9

The Mexican

2001

The Mexican

2001

star 5.9
Jerry Walbach is boodschapper voor een maffiabaas. Zijn vriendin Samantha heeft een hekel aan zijn job en vraagt hem ermee te kappen. Ze dreigt hem zelfs te verlaten indien hij nog een opdracht aanvaardt. Toch gaat Jerry weer op pad, hij moet in Mexico een antiek pistool (The Mexican) gaan ophalen. Indien hij zijn taak niet volbrengt, wacht Jerry de kogel. Wanneer de opdrachtgevers vinden dat de 'job' niet snel genoeg vordert, wordt Samantha ontvoerd om Jerry onder druk te zetten...
star 7.5

Kuch Kuch Hota Hai

1998

Kuch Kuch Hota Hai

1998

star 7.5
Anjali Sharma en de lokale casanova Rahul Khanna zijn dikke maatjes op het St. Xavier's College. Anjali denkt dat het ooit wel wat zal worden tussen haar en Rahul totdat Tina Malhotra bij hun op school komt.
star 7.4

Bubble

2022

Bubble

2022

star 7.4
Een mysterieus meisje heeft een noodlottige ontmoeting met een jongen in een verlaten Tokio dat is overspoeld door bubbels en waar de zwaartekracht zich vreemd gedraagt.
star 5.7

Vinterviken

2021

Vinterviken

2021

star 5.7
Elisabeth en John John zijn twee jongeren die in dezelfde stad zijn opgegroeid. Ze leven echter in heel verschillende werelden, ze zijn economisch, sociaal en cultureel van elkaar gescheiden. Dat is tot de dag dat ze in dezelfde middelbare schoolklas beginnen. Kan een hartstochtelijke eerste liefde door hun klassetegenstellingen en culturele barrières heen breken?

A Chinese Odyssey Part Two: Cinderella

1995

star 7.7
Joker heeft zichzelf met de doos van Pandora 500 jaar terug in de tijd verplaatst. Hier steelt de onsterfelijke Zixia de doos, maar Joker moet de doos terug hebben om zijn echtgenote 500 jaar verder in de tijd, te redden. Nadat hij de Longevity Monk weer ontmoet, helpt deze hem zijn oude gedaante van Monkey King terug te krijgen, waarmee hij zijn opdracht kan volbrengen.
star 6.3

Rebecca

2020

Rebecca

2020

star 6.3
star 6

Mother's Day

2016

Mother's Day

2016

star 6
Film over de viering van Moederdag, waarin de perikelen gevolgd worden van een stel jonge moeders, oudere moeders en dochters op zoek naar hun moeders. Of juist niet zo hard op zoek. De film draait onder meer rond de levens van de alleenstaande moeder Sandy, de moederloze Kristin, teleshopping-koningin Miranda en de kinderloze Jesse.
star 6.1

ดอยบอย

2023

ดอยบอย

2023

star 6.1

Last Call for Istanbul

2023

star 6.6
Een toevallige ontmoeting op de luchthaven bezorgt twee getrouwde mensen een onvergetelijke nacht vol spanning, verlangen en verleiding in New York.
star 6.4

One True Loves

2023

One True Loves

2023

star 6.4
star 6.5

What's Your Number?

2011

What's Your Number?

2011

star 6.5
Ally Darling (Anna Faris) is een vreemde jonge vrouw die het magische aantal van twintig verschillende vriendjes heeft bereikt. Ze besluit om al haar ex-vriendjes opnieuw te bezoeken, in de hoop dat een van hen de ware liefde is. Ze krijgt hierbij hulp van haar buurman, de rokkenjager Colin (Chris Evans).
star 6.2

Love Is in the Air

2023

Love Is in the Air

2023

star 6.2
Een onafhankelijke piloot vecht om haar familiebedrijf te behouden, maar wordt verliefd op de man die is uitgestuurd om haar luchtvaartactiviteiten voorgoed te beëindigen.
star 5.2

Crossroads

2002

Crossroads

2002

star 5.2
Drie meiden uit een klein dorpje in Georgia zijn na hun jeugdvriendschap uit elkaar gegroeid. Ze spreken af om een trip door het land te maken. Onderweg ontmoeten ze een muzikant die hen overhaalt om naar Los Angeles te reizen voor een muziekwedstrijd.

keyboard_arrow_up