Beste Romantiek Films op Netflix - Pagina 3

star 7.2

The Kissing Booth

2018

The Kissing Booth

2018

star 7.2
Elle Evans, een zestienjarig meisje is populair en feest graag maar is nog nooit gekust. De zaken nemen een wending die Elle nooit had verwacht wanneer ze tijdens carnaval terechtkomt bij een attractie genaamd 'kissing booth'.
star 6

The Out-Laws

2023

The Out-Laws

2023

star 6
De doodgewone Owen Browning werkt als manager bij een bank. Hij staat op het punt te gaan trouwen met het meisje van zijn dromen, Parker. Hun trouwplannen lopen daarentegen uit de hand als in de week voorafgaand aan het huwelijk Owens bank wordt overvallen door de legendarische Ghost Bandits. Owen gelooft dat niet alles is wat het lijkt wanneer zijn toekomstige schoonfamilie rond dezelfde tijd van de overval de stad binnenrolt. Hierdoor krijgt hij het vermoeden dat zij de dieven kunnen zijn.

O Lado Bom de Ser Traída

2023

star 6.1
Babi ontdekt verraad door haar vaste partner en besluit een nieuw avontuur in het leven te beginnen. Tijdens deze reis ontmoet ze rechter Marco en beginnen ze een verhaal te beleven dat doordrongen is van veel seksuele spanning.

るろうに剣心 最終章 The Beginning

2021

star 7.6
Voordat hij beschermer werd, was Kenshin een angstaanjagende moordenaar die bekend stond als Battosai. Maar wanneer hij de vriendelijke Tomoe Yukishiro ontmoet, een mooie jonge vrouw die een enorme last in haar hart draagt, zal zijn leven voor altijd veranderen.
star 6.2

What Men Want

2019

What Men Want

2019

star 6.2
Ali is spelersmakelaar die door haar mannelijke collega's steeds opzij wordt geschoven. Op een dag beschikt ze over het vermogen om de gedachten van mannen te lezen. Ze besluit dit in haar voordeel te gebruiken en poogt als eerste de volgende superster binnen het basketbalwereldje binnen te halen.
star 6.1

First Daughter

2004

First Daughter

2004

star 6.1
De dochter van de President van Amerika mag eindelijk naar een school van haar keuze. Daar wordt ze verliefd op een student met een geheime agenda.

To All the Boys I've Loved Before

2018

star 7.6
Lara Jean Covey schrijft brieven aan al haar voormalige geliefden. De brieven zijn alleen bedoeld voor haar en nooit bedoeld om gelezen te worden door iemand anders. Tot op een dag dat al haar liefdesbrieven verstuurd worden naar haar oude geliefden.
star 6.4

Maestro

2023

Maestro

2023

star 6.4
Dit indrukwekkende liefdesverhaal gaat over de ingewikkelde, levenslange relatie tussen muzieklegende Leonard Bernstein en Felicia Montealegre Cohn Bernstein.
star 6.7

Friends with Benefits

2011

Friends with Benefits

2011

star 6.7
Nadat ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten een vrouwelijke headhunter en haar nieuwste klant om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer één van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat het goed, maar al snel worden de twee vrienden verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze voor elkaar betekenen.
star 7.9

A Whisker Away

2020

A Whisker Away

2020

star 7.9
Een bijzonder meisje verandert in een kat om de aandacht te trekken van de jongen die ze leuk vindt. Maar voordat ze het doorheeft, vervaagt de grens tussen mens en dier.
star 7.8

Kaze Tachinu

2013

Kaze Tachinu

2013

star 7.8
Kaze Tachinu vertelt het verhaal over de legendarische Jiro Horikoshi, de man die Japanse gevechtsvliegtuigen ontwierp tijdens de Tweede Wereldoorlog.
star 8

Love, Simon

2018

Love, Simon

2018

star 8
Iedereen verdient de liefde van zijn leven. Maar voor zeventienjarige Simon Spier ligt het wat ingewikkeld: hij moet zijn familie en vrienden nog vertellen dat hij homosexueel is en hij weet niet wie de anonieme schoolgenoot is waar hij online voor is gevallen.
star 6.2

Bride Wars

2009

Bride Wars

2009

star 6.2
Bride Wars gaat over twee hartsvriendinnen die elkaars rivalen worden als ze dezelfde datum blijken te hebben gekozen om te trouwen. Ze strijden om de locatie, de voorzieningen en de gasten.
star 7.1

365 Days

2020

365 Days

2020

star 7.1
Om te voorkomen dat haar relatie uit elkaar valt gaat Laura naar Sicilië, waar ze Massimo ontmoet. Een gevaarlijke man die aan het hoofd staat van een maffiafamilie. Hij ontvoert haar en geeft haar 365 dagen om van hem te houden.
star 6.7

Footloose

1984

Footloose

1984

star 6.7
Ren MacCormack is net verhuisd van Chicago naar het stadje Bomont. Hij is een echte stadsjongen en danst graag op rockmuziek, twee doodzonden in het lieflijke Bomont. De leraren gebruiken hem als een slecht voorbeeld en zijn klasgenoten pesten hem. Dominee Moore heeft de dansmuziek verboden, echter, hij moest eens weten wat zijn dochter Ariel en Ren samen doen...
star 7.8

새콤달콤

2021

새콤달콤

2021

star 7.8
star 6.5

Bridesmaids

2011

Bridesmaids

2011

star 6.5
Het leven van Annie is een puinhoop: ze gelooft niet meer in de liefde en is altijd blut. Wanneer ze door haar beste vriendin Lilian als getuige op haar bruiloft wordt gevraagd, besluit ze Lilian en de hele groep bruidsmeiden mee te nemen op een wilde trip met het huwelijk als eindstation.
star 6.7

Bridget Jones's Diary

2001

Bridget Jones's Diary

2001

star 6.7
Bridget Jones is tweeëndertig, rookt als een ketter, drinkt in hoog tempo, haar liefdesleven lijkt een permanente crisissituatie en ze is nog steeds vrijgezel en wordt daar - alsof ze het zelf nog niet erg genoeg vindt - voortdurend aan herinnerd door haar familie en vrienden. Ze wil verandering in haar leven brengen. Haar goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn onder andere: drastisch afvallen en op zoek gaan naar een aardige, verstandige man. De onhandige Bridget wil meer grip op haar leven krijgen, maar natuurlijk bereikt ze haar doelen niet moeiteloos. Ze koopt een dagboek waarin ze al haar belevenissen neerschrijft. Haar baas Daniel Cleaver is een aantrekkelijke man. Ze flirt met hem, maar twijfelt. Wanneer ze zich aan haar voornemens wil houden lijkt de keuze niet zo moeilijk, maar toch...
star 6.2

The Blue Lagoon

1980

The Blue Lagoon

1980

star 6.2
Richard en Em zijn twee kinderen die schipbreuk lijden en aanspoelen op een exotisch, tropisch eiland. Samen met de knorrige zeeman proberen ze te overleven. Na zijn dood, groeien de twee op en leren stap voor stap voor zichzelf te zorgen. In de loop der jaren groeit hun kindervriendschap zelfs uit tot een pure liefde. Echter: niet alles op hun eiland is even paradijselijk als het lijkt.

keyboard_arrow_up