Beste Romantiek Films op Netflix - Pagina 4

star 7

Emma.

2020

Emma.

2020

star 7
Emma Woodhouse is een jonge vrouw die toevallig ontdekt dat ze een goede koppelaarster is. Dat bewijst althans het huwelijk dat ze bijwoont tussen de geliefden die ze heeft weten samen te brengen. Ze besluit haar talent te gebruiken om single vrienden aan een lief te helpen. Intussen is er ook voor haar zelf op amoureus vlak iets op til.

Blue Lagoon: The Awakening

2012

star 6.5
De ijverige Emma Robinson en lijntrekker Dean McMullen zijn twee tieners die elkaar leren kennen, een normaal leven leiden en samen naar school gaan. Dan gaat hun klas op een humanitaire reis naar Trinidad. Op weg daarheen is er een feestje op de boot, maar er komt een zware storm opzetten, waarbij Emma overboord slaat en Dean haar achterna springt om haar te redden. Zo spoelen ze aan op een verlaten eiland. Geleidelijk aan leren ze te overleven in hun nieuwe omgeving. Emma en Dean worden op elkaar verliefd, terwijl hun ouders een zoektocht naar hen organiseren.
star 6.7

Bridget Jones's Diary

2001

Bridget Jones's Diary

2001

star 6.7
Bridget Jones is tweeëndertig, rookt als een ketter, drinkt in hoog tempo, haar liefdesleven lijkt een permanente crisissituatie en ze is nog steeds vrijgezel en wordt daar - alsof ze het zelf nog niet erg genoeg vindt - voortdurend aan herinnerd door haar familie en vrienden. Ze wil verandering in haar leven brengen. Haar goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn onder andere: drastisch afvallen en op zoek gaan naar een aardige, verstandige man. De onhandige Bridget wil meer grip op haar leven krijgen, maar natuurlijk bereikt ze haar doelen niet moeiteloos. Ze koopt een dagboek waarin ze al haar belevenissen neerschrijft. Haar baas Daniel Cleaver is een aantrekkelijke man. Ze flirt met hem, maar twijfelt. Wanneer ze zich aan haar voornemens wil houden lijkt de keuze niet zo moeilijk, maar toch...

Last Call for Istanbul

2023

star 6.6
Een toevallige ontmoeting op de luchthaven bezorgt twee getrouwde mensen een onvergetelijke nacht vol spanning, verlangen en verleiding in New York.
star 7.7

All the Bright Places

2020

All the Bright Places

2020

star 7.7
Dit is het verhaal van Violet en Theodore. De twee zullen elkaar ontmoeten en elkaars levens voorgoed veranderen. Beiden worstelen ze met het verleden dat een aantal emotionele en psychische littekens heeft nagelaten. Echter vinden ze elkaar en ontstaat er een band.
star 7.7

The Kissing Booth 2

2020

The Kissing Booth 2

2020

star 7.7
Elle's vriendje Noah vertrekt naar Harvard om te gaan studeren. De tortelduifjes doen er alles aan om de langeafstandsrelatie te laten werken. Maar de komst van een aantrekkelijke nieuwe klasgenoot maakt het er voor Elle niet gemakkelijker op. Tot overmaat van ramp dreigt Noah ook te zwichten voor de verleidingen van het studentenleven. Zal de liefde het nieuwe schooljaar overleven?
star 6.2

The Blue Lagoon

1980

The Blue Lagoon

1980

star 6.2
Richard en Em zijn twee kinderen die schipbreuk lijden en aanspoelen op een exotisch, tropisch eiland. Samen met de knorrige zeeman proberen ze te overleven. Na zijn dood, groeien de twee op en leren stap voor stap voor zichzelf te zorgen. In de loop der jaren groeit hun kindervriendschap zelfs uit tot een pure liefde. Echter: niet alles op hun eiland is even paradijselijk als het lijkt.

Silver Linings Playbook

2012

star 7.1
Pat Peoples is een man die alles van de zonnige kant bekijkt. Nadat hij uit het ziekenhuis ontslagen is en hij zijn vrouw verloren heeft aan een andere man, is hij er van overtuigd dat hij haar weer voor zich kan winnen en zijn leven weer op de rails kan krijgen. Pat verhuist terug naar zijn ouders en wijdt zich geheel aan de opgave om de man te worden die zijn vrouw altijd had gewild.
star 6.4

Do Revenge

2022

Do Revenge

2022

star 6.4
Een populair meisje op een chique privéschool wordt onttroond en sluit een geheime deal met een bescheiden nieuwe leerlinge om wraak te nemen op elkaars vijanden.
star 6.9

Step Up

2006

Step Up

2006

star 6.9
Tyler Gage is een jonge roekeloze straatcrimineel, die in een vicieuze cirkel van moeilijkheden terechtkomt, nadat hij en zijn vrienden een auditorium van een hogeschool voor beeldende kunsten aan diggelen geslagen hebben. Door de rechter wordt hij veroordeeld tot een taakstraf in de getroffen school. Hij wil eerst niets te maken hebben met de leerlingen. Tot hij een knappe danseres ontmoet die bereid is hem een kans te geven. Tegen alle verwachtingen in belandt Tyler in haar leefwereld en ontdekt dat hijzelf ook talenten heeft om te dansen.
star 7.8

새콤달콤

2021

새콤달콤

2021

star 7.8
star 7.1

The Holiday

2006

The Holiday

2006

star 7.1
Amanda is een Amerikaanse die de nodige problemen in haar relatie ondervindt. Om even weg te zijn van al dit gezeur, ruilt ze gedurende de vakantie haar huis tegen die van een onbekende Engelse. Hierdoor komt ze in het leven van Iris en nemen ze tijdelijk elkaars leven over.
star 7

See You on Venus

2023

See You on Venus

2023

star 7
Het achttienjarige weesmeisje Mia is stervende en wil naar Europa reizen om haar biologische moeder op te sporen. Ze ontmoet de goedhartige Kyle die gebukt gaat onder het schuldgevoel van een dodelijk ongeluk. Mia weet hem te overtuigen om haar te vergezellen op haar reis naar Spanje. Tijdens hun reis door pittoreske steden beginnen ze gevoelens voor elkaar te krijgen en ontdekken ze dat het niet belangrijk is wie je het leven heeft gegeven, maar wat je besluit ermee te doen.
star 8

Forgotten Love

2023

Forgotten Love

2023

star 8
Een ooit gerespecteerde chirurg die zijn familie en zijn geheugen heeft verloren, krijgt een kans op verlossing wanneer hij opnieuw contact maakt met iemand uit zijn vergeten verleden.
star 7.2

The Vow

2012

The Vow

2012

star 7.2
Een vrouw raakt na een auto-ongeval in een coma. Als ze terug bij bewustzijn komt is ze haar geheugen en alle herinneringen van de voorbije vijf jaar kwijt. Ze heeft er ook geen flauw benul van wie haar man is. Deze laatste zal opnieuw haar hart voor zich moeten winnen.

Bridget Jones: The Edge of Reason

2004

star 6.2
Bridget Jones leeft nu vier weken samen met Mark Darcy als de eerste twijfels over hun samenwonen beginnen. Daarbij staat Bridget ook nog onder extreem hoge stress op het werk en beleeft ze de slechtste vakantie van haar leven.
star 6.2

The Tourist

2010

The Tourist

2010

star 6.2
Op de trein van Parijs naar Venetië ontmoet Frank Tupelo, een leraar uit Wisconsin, de mooie en mysterieuze Elise Clifton-Ward. Elise is op weg naar Venetië voor een ontmoeting met haar man Alexander Pearce. Hij wordt gezocht door de Britse geheime dienst en een gangsterbaas. Elise heeft haar man al twee jaar niet meer gezien en na enkele chirurgische ingrepen weet eigenlijk niemand nog hoe hij er nu juist uitziet.

To All the Boys: Always and Forever

2021

star 7.6
Bruisende trips, meeslepende romantiek ... alles gebeurt tegelijkertijd voor Lara Jean. Wat heeft de toekomst in petto?
star 6.7

Meet the Parents

2000

Meet the Parents

2000

star 6.7
Verpleger Greg Focker wil met kleuterleidster Pam Byrnes trouwen. In haar familie is het traditie dat de aanstaande echtgenoot vader Byrnes om de hand van zijn dochter vraagt. Maar de familie is nogal excentriek en als ex-CIA-agent onderwerpt Jack Greg zelfs aan een leugentest. Eigenlijk heeft hij de pest aan iedereen die wat met zijn oudste dochter wil beginnen en laat dat ook duidelijk merken.

keyboard_arrow_up