Beste Romantiek Films op Netflix - Pagina 5

star 6.6

Love Again

2023

Love Again

2023

star 6.6
Terwijl Mira rouwt om het overlijden van haar verloofde stuurt ze romantische sms'jes naar diens gsm-nummer. Dat het mobiele telefoonnummer opnieuw toegewezen is naar het werknummer van de journalist Rob Burns is haar niet bekend. Rob verwondert zich over de eerlijke berichtjes en wil deze vrouw leren kennen. Wanneer hij de kans krijgt om Celine Dion te ontmoeten vraagt hij haar hulp om Mira voor zich te winnen.
star 5.9

Good Luck Chuck

2007

Good Luck Chuck

2007

star 5.9
Chuck maakt het uit met zijn vriendin en al vrij snel hierna krijgt hij te horen dat ze de ware heeft gevonden en gaat trouwen. Met Chuck's nieuwe (ex)vriendin gebeurt hetzelfde. En zo herhaalt dit patroon zich. Het blijkt dat Chuck een soort geluksbrenger is voor alleenstaande jongedames. Ze willen allemaal met hem omgaan, om daarna de ware te vinden. Chuck echter moet een manier vinden om dit patroon te doorbreken en een vriendin voor zichzelf te houden.
star 6.3

Your Place or Mine

2023

Your Place or Mine

2023

star 6.3
Debbie en Peter zijn beste vrienden en totale tegenpolen. Zij hunkert naar routine met haar zoon in LA, hij houdt van verandering in NY. Als ze voor een week van huis en leven ruilen ontdekken ze dat wat ze denken te willen misschien niet is wat ze werkelijk nodig hebben.
star 7.2

Burlesque

2010

Burlesque

2010

star 7.2
Ali is een zangeres met een grote stem uit een kleine stad die vlucht voor ontbering en een onzekere toekomst om haar dromen waar te maken in Los Angeles. Ze belandt in The Burlesque Lounge, een majestueus maar in verval geraakt theater waar een bezield muzikaal gezelschap onderdak heeft. Tess, eigenares van de club en tevens ook de hoofdact, geeft Ali een baantje als serveerster
star 6.5

The Photograph

2020

The Photograph

2020

star 6.5
Mae is een jonge vrouw die een foto ontdekt van haar overleden moeder en haar vroegere geliefde. Deze onthulling zorgt ervoor dat ze zichzelf tegenkomt en haar pad dat van de journalist Michael kruist. De twee beginnen een relatie die moeilijkheden ondervindt door de persoonlijke problemen van Mae.
star 8

Love, Simon

2018

Love, Simon

2018

star 8
Iedereen verdient de liefde van zijn leven. Maar voor zeventienjarige Simon Spier ligt het wat ingewikkeld: hij moet zijn familie en vrienden nog vertellen dat hij homosexueel is en hij weet niet wie de anonieme schoolgenoot is waar hij online voor is gevallen.
star 7

Holidate

2020

Holidate

2020

star 7
Twee singles die elkaar nauwelijks kennen en niet alleen willen zijn tijdens de feestdagen, worden elkaars platonische metgezel, maar krijgen dan gevoelens voor elkaar.

The Princess Switch: Switched Again

2020

star 6.8
Wanneer hertogin Margaret onverwachts de troon erft en het moeilijk krijgt met Kevin, is het aan Stacy om de dag te redden voordat een nieuwe lookalike - feestbeest Fiona - hun plannen verijdelt.
star 7.2

The English Patient

1996

The English Patient

1996

star 7.2
Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt een vliegtuig met twee personen neergeschoten boven de woestijn. Alleen de piloot, Laszlo de Almásy, overleeft maar loopt ernstige brandwonden op. Nomaden brengen hem naar een ziekenhuis, waar hij niet in staat lijkt om te zeggen wie hij is. Hij komt bekend te staan als The English Patient en verpleegster Hana ontfermt zich over hem. Tijdens hun gesprekken ontvouwt zich langzaam de ware toedracht tot het ongeluk.
star 6.6

He's All That

2021

He's All That

2021

star 6.6
De film geeft een nieuwe draai aan het plot van 'She's All That' uit 1999. Dit keer volgen we een influencer (gespeeld door TikTok-ster Addison Rae) die een uitdaging aangaat om de grootste loser van de school (Tanner Buchanan) in de koning van het gala te veranderen.
star 5.6

Maybe I Do

2023

Maybe I Do

2023

star 5.6
Het jonge koppel Allen en Michelle is op dat punt in hun relatie gekomen dat ze toe zijn aan de volgende stap. Alleen, zij wil trouwen, hij is blij met wat ze hebben. Ze geeft hem 24 uur om te besluiten waar ze heen gaan. Een etentje met de wederzijdse ouders moet wat lucht geven, maar bij de eerste ontmoeting blijken die elkaar – tot hun eigen schrik – al te kennen.
star 7.4

Omohide Poro Poro

1991

Omohide Poro Poro

1991

star 7.4
Omoide Poro poro vertelt het verhaal over de 27 jarige Taeko die haar drukke leven in Tokio overdenkt en zich een tiental dagen terugtrekt op de boerderij van haar familie. Terwijl ze reist denkt ze terug aan haar verleden als 5e klasser in 1966.
star 5.7

You People

2023

You People

2023

star 5.7
Een nieuw echtpaar en hun families krijgen te maken met moderne liefde. Ze gaan hierover nadenken. Dit alles gebeurt te midden van botsende culturen, maatschappelijke verwachtingen en generatieverschillen. Dat maakt het er voor hen niet gemakkelijker op.

The Last Letter from Your Lover

2021

star 7.5
De jonge journaliste Ellie uit Londen stuit in de archieven op een reeks brieven. De brieven gaan over een romance tussen Jennifer Stirling en Anthony O`Hare, die plaatsvond in de jaren 60. Ellie is heel nieuwsgierig naar wat er geworden is van de tortelduifjes en gaat op onderzoek uit.

Lady Chatterley's Lover

2022

star 6.6
Lady Constance Chatterley komt van een gegoede en geprivilegieerde familie. Ze is getrouwd met Clifford, maar hun liefde blijkt inmiddels bedaard. Constance begint een passionele affaire met de jachtopziener Oliver Mellors. Deze vurige liefde doet haar dromen van een leven met hem samen en ze breekt met de huidige tradities.
star 6.3

The Discovery

2017

The Discovery

2017

star 6.3
Het is een jaar nadat wetenschappelijk bewezen is dat het hiernamaals werkelijk bestaat. Dit heeft erin geresulteerd dat miljoenen mensen zich van het leven hebben beroofd om naar het hiernamaals af te reizen.
star 6.8

गुरु

2007

गुरु

2007

star 6.8
star 7.3

Love at First Sight

2023

Love at First Sight

2023

star 7.3
Ze ontmoeten elkaar in het vliegtuig, maar raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien, maar in de liefde is alles mogelijk.

What to Expect When You're Expecting

2012

star 6
Een kind op de wereld zetten gaat niet vanzelf en is voor iedereen een ander avontuur. Zo staat het leven van TV fitness goeroe Jules en haar Dancing With The Stars- partner nogal op z’n kop als bekend raakt dat ze zwanger is. Wendy is gek van baby’s en brengt net haar eerste babyboekje uit als ze het zelf mee gaat maken… en ze voor heel wat verrassingen komt te staan.

keyboard_arrow_up